Neden Türkiye 'ye zengin Turist pek gelmiyor?

Tatile, Marmarise gittim. Dar gelirli olduğum için, üç gün kalabildim. Eşsiz ve mükemmel sahilini, akşamları iki kez gezdim. Esnaflarla da konuştum ve bana; çok cimri ve fakir turistin geldiğini söylediler. 15 poundluk tekne turunu,12, 5 pounda çekmeye çalışıyormış. Komedi ya 😂😂

Barların da büyük bölümü, tamamen boş. Bir kaç bar dolu ama hiç birinde, tam doluluk yok.. Oysa ki en ucuz turizm bizde. Yunanlardan, daha ucuzuz. Ama zengin turist, gelmiyor. Bu da turizm gelirinin, az olmasına neden oluyor.. Bana göre, Türkiye 'de turizm kalitesi yok. Oteller, kalitesiz.. Ama Yunanların turizmini, Almanlar işlettiği için; oldukça iyi. Bir de dinci ülke olmamızın ve Suriyelilerin de etkisi olabilir.. Siz ne düşünüyorsunuz? NEDEN Yunanlar, bizden daha fazla turist çekiyor?

Türk turizmi ile Yunan turizmi, karşılaştırması www.google.com/.../yunan-turizmi-turk-turizmi-326300
Güncellemeler
+1 yıl
Hiç bir şeycik bilmeden sallamışsın. Suriyeliler, asgari ücretten düşük çalışıyor. Bu yüzden onlara iş veriyorlar. Türk ustalar da Avrupa ' ya gidiyor. Ama suriyleileri, Avrupa' ya almıyorlar neden? ÇÜNKÜ Türkler daha kültürlü ve daha iyi usta.
Neden Türkiye 'ye zengin Turist pek gelmiyor?