Orta zenginler mesela yani yatırımcı vizesiyle tamamen ABD ye taşınıp zamanla vatandaşlık alabilirler ama bunu yapmıyorlar
Bir gün greencard çıkarsa gidiyorlar ama, neden?
Bir gün greencard çıkarsa gidiyorlar ama, neden?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Zenginmiyim bilmiyorum açıkçası sadece beykozda bir ev ve bir arabam var birde bankada biraz param... ama burdaki herkesi geri de bırakmak bana göre değil yurtdışına gidip gelirim ama hiç yaşamayı düşünmedim
Hayat kalitesi, toplum profili, eğitim kalitesi, alım gücü, güvenli yaşam, 170 küsür ülkeye vizesiz seyahat, sosyal devlet daha uzar da uzar bu
Haklısın zaten sen yani bunlar büyük sorunlar ama oraya da hadi gittim tamam olmuyor bankada 800k param vardı vize 2. De çıktı mesela bana birde bunun yaşama için olan sorunlarını düşün
Yatırımcı vizesiyle de her parası olan gidebiliyor mu bilmiyorum tabi detaylarını bilmeden soruyorum. Ama o zengin insanlar yatırımcı vizesiyle gitmeyip greencard çıkınca gidebiliyorlar o yüzden sorguladım
Bana hep saçma geldi yani yatırımcı vizesini bende bilmiyorum. Ama greencard başvurusunu genel de daha düşük bütçeli insanlar yapiyorken normal gidebilen insanların yapması bana da hep saçma geldi.
Aaa ama googleda şöyle yazıyor:
E2 Vizesi ile Amerikan Vatandaşlığı Alabilir miyim? Hayır. E2 yatırımcı vizesi size Amerikan vatandaşlığı ve Green Card imkanı sağlamamaktadır.
Yatırımcı vizesi için 300 400 bin dolardan başliyor oda kabul orani kesindegil yatırımcı vizesi = istihdam. Kolay olduğunu düşünüyorsun tabiki değil
Türkiye’deki zengin insanlar cogu amerikada siradan olur şöyle düşün biraz Türkiye’de büyük serveti olan insan iş düzeneği ve geliri olan insan amerikada işe atilmasi mantıklı olmaz risk ve çalişan dişliyi bozması gibi olur
Risk Türkiye’de daha fazla vizyonuyla bakın olaya. Sıradan bir vatandaşlıkla ne alakası var Allah aşkına burada da sıradan sen Türk kafasıyla bakıyorsun görgüsüz bir yaşam sürmek senin mantaliten. Herkes sıradandır orada insanların yaşam kaliteleri arasında buradaki kadar uçurum yok senin yaşam kalitesi ve zenginlikten anlayışın insanlar benden aşağıda olsun düşüncesi. Ben ne anlatıyorum sen ne anlatıyorsun
senin yaşam kalitesi ve zenginlikten anlayışın insanlar benden aşağıda olsun düşüncesi çok ilginç rahatsız olduğunu düşünüyorum
Ben Türkiye deki vizyondan bahsetmedim veya şöyle böyle demedim risk girilmez dedim kendince şizofrene bağladın olayı
Zaten burada cenneti yaşıyorlar neden yabancı bir ülkede yaşasınlar ki? İstedikleri zaman tatile giderler.
Hayat kalitesi, toplum profili, eğitim kalitesi, alım gücü, güvenli yaşam, 170 küsür ülkeye vizesiz seyahat, sosyal devlet daha uzar da uzar bu.
Ama baktım şimdi sadece EB5 yatırımcı vizesiyle oturum izni alınıyormuş o da minimum 800 bin dolar. Her zengin de buna cesaret etmez sanırım
taş yerinde ağır diye bi söz var
Ne alaka
var alakası
Hayat kalitesi, toplum profili, eğitim kalitesi, alım gücü, güvenli yaşam, 170 küsür ülkeye vizesiz seyahat, sosyal devlet neyse senin bunlardan anladığın bir şey yok sanırım
ben onu demek istemedim türkiyedeki zenginlerin zengin olma sebebi burada işleri güçleri gelirleri olmaları burayı bırakıp oraya giderlerse aynı hayat standartlarında yaşayamayabilirler. anladınmı. söylediğim sözün anlamına bi bak istersen
Yatırımcı vizesi ne demek? Orada kendi işini kırmaktan bahsediyoruz. Neyi karşılaştırıyorsun oradaki garson buradaki zenginlerin hayat standardında yaşıyor zaten 😂
senin zenginlik anlayışını anlamadım sana göre zengin bir insanın geliri filan ne olmalı
Burada renge binen çeşmede yazlığı işletmesi olan, ist Göktürkte dairesi ya da Ankara Çankaya’da evi olan zengindir. Bahsettiğim zenginlik bu.
çok bi zenginlik değil bunlar orta sınıf
Range e orta sınıf mı biniyor bu ülkede vay iyiymiş bir çeşmede işletmesi artı yazlığı falan olan ooo. Tamam parası var işte diyorum ben de sabancılardan bahsetmedim burada parası olan neden yapmıyor diyorum. Ama greencard çıkınca gidebiliyor onlar
Aaa ama googleda şöyle yazıyor:
E2 Vizesi ile Amerikan Vatandaşlığı Alabilir miyim? Hayır. E2 yatırımcı vizesi size Amerikan vatandaşlığı ve Green Card imkanı sağlamamaktadır.
oturma ve çalışma izni ayrı bişi demekki bilgim yok e2 vizesi hakkında
Abd siyonistlerin elinde o yüzden olabilir
Ben ne diyorum bu ne diyor ya. He kardeş he
İnsanlar oraya yatırım yapmak istemiyor abd yöneten abd mi sanki abd yakına batıcak büyük israil devleti kurulucak zaten bizim zenginler enayimi oraya yatırım yapsınlar
Yav he kardeşim he aynen
Senin dünya haberlerini takip etmediğin burdan belli
Ben ABD de yaşıyorum sen ister misin