Tatil & Seyahat Otostop çekerek videolar çeksem Türkiye turu yapsam bu içerik tutar mı? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Başıma bişey gelir mi? Güncellemeler+1 yıl Yorumlar bile böyleyse vazgeçtim başkalarının videolarını gördüm ben de çekme kararı almıştım yapanların hepsi kadındı Otostop çekerek videolar çeksem Türkiye turu yapsam bu içerik tutar mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Surisi var afganı var arabı var başına her şey gelebilir artık tehlikeli bir ülkedesin 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Vazgeçtim yapanları gördüğüm için bir an düşünmüştüm Yorumla
Jzjcjksjxkxdjjsj Takip Et Bilge Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Çok tehlikeli yapma derim 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Vazgeçtim Yorumla Jzjcjksjxkxdjjsj +1 yıl Yapma zten kız başına Yorumla
Tavsannfriyse Takip Et Xper 6 Yaş: 23 , eic 98% +1 yıl Hayatının hatasını yapmış olursun 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Vazgeçtim yapan kadınlar vardı neden olmasın demiştim Yorumla
badarbungaa Takip Et Master Yaş: 38 , eic 100% +1 yıl Tatil & Seyahat konusunda 713 cevap paylaştı. Hayatta kalırsan tutar 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Öyle olacaksa tutmasın yapmam daha iyi Yorumla
KKJok Takip Et Xper 5 Yaş: 30 +1 yıl İyimser olma bu kadar 0 2 Yorumla Soran +1 yıl İyimser olmadığım için soru sordum Yorumla KKJok +1 yıl Neyse kararını vermişsin sanırım 😀 Yorumla
centilmen0007 Takip Et Guru Yaş: 45 +1 yıl Tatil & Seyahat konusunda 313 cevap paylaştı. Yok canım ne gelecek 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Surisi var afganı var arabı var başına her şey gelebilir artık tehlikeli bir ülkedesin
Vazgeçtim yapanları gördüğüm için bir an düşünmüştüm
Çok tehlikeli yapma derim
Vazgeçtim
Yapma zten kız başına
Hayatının hatasını yapmış olursun
Vazgeçtim yapan kadınlar vardı neden olmasın demiştim
Hayatta kalırsan tutar
Öyle olacaksa tutmasın yapmam daha iyi
türkiyede yapılmaz
Tutar ama riskli
İyimser olma bu kadar
İyimser olmadığım için soru sordum