Çok merak ediyorum guzel bakimli kizlarda ego yok mantikli aciklama bekliyorum
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Kendilerini bir şey sanıyor bazıları vede çok uçuk hayaller istiyirlar kendilerinin bir artisi olmayan insanlar bile hani biraz gelistirseler kendilerin iyi olur aslinda
Bak cok ciddiyim bu konuda keske benim gibi ülke ülke gezip aradaki farklari görebilseydin kisaca cahil olmalarindan mi kaynakli
Ülke gezmeye gerek yok bunu görmek icin
Yani oda var hersey ortada
burada da bazı kizlar allahim aşırı asil , naif, istanbum turkceli , konusmayi bilen , erkekleri para vs. icin istemeyen , ya da evlenince bile asiri degisen gordum sirf durumu iyi diye evlenenlerde var hani birazda aile kulturu onemli
Aile kulturu ve egitim basta geliyor benim fikrim bu
Benimkide bu yandan yana
Ama bide şu var bizimkiler bazen olmadiklari hayatlari yasiyo gibi gosteriyo , artik dizilere bile yansitir oldular bu durumlari skdmeodkd
Goruslerin icin sagol belli okumus bir insansin düşünen severim boyle insanlari tekrar sagol
😊😊
Hahaha hava atmayi seviyoruz desene yasamais hayati mesela yasiyormus gibi şaşali hayatlar filn gösteris buda görgüsüzlukten dogar
Birazda olmadigindan bu aslinda bi hastalik olmadigi seyleri yasiyomus gibi gostermek
Ama cidden bi kac kisi tanidim boyle olan ya da tanidigim sonradan boyle olan diyim mesela kendini de cok rahat belli ediyo bazen
Bide dediginiz gibi gorgusuzluktende en basit olan seyi bile gozlerinde buyutuyorlar asiri abartiyorlar ne diyim insallah duzelirler ya da bir gun o abarttiklari ya da gercek olmayip varmis gibi gosterdikleri sey gercek olsa egolarindan gecilmez oluyorlar bazilari
Bak kanadada yasiyorum tamam mi cok türk geldi buraya simdi kanadalilar türklere kötü gözle bakiyorlar her turlu pislik var sadece bizim milletimizde
Kanada güzelmiş
benimde bir akrabam Belçikada kadin baya kulturlu elit yilda bi buraya gelir bazi kendink bilmez akrabalar elestirir onu ama su varki sende olmayan maneviyat o kadinda var
Elestirirler cunku belli bi düzeye külture ulasmis bir insandir o kiskanirlar cekemezler
evwt bizimkilerin en buyuk hatasi bu biraz kalbi ferah tutsaniz ne guzel olur
Güzel kizlari hic sevemedim hayatim boyunca , ama bence iliski icin Turk kizlari daha iyi.
İliski icin turk kizlari derken hangi yönüyle
Daha samimi geliyorlar neticede ingilis biri bizim dilimizde konusmuyor bu arada Turk derken tüm türk halklarini diyorum kazaklar ozellikle
O guvene bagli aga seven insan herturlu samimi olur sahiplenir anladin mi bu sadece turklerde yok herkesde var
Mesela avrupalilar hiç samimi gelmiyor bana hele hele slavlar hic
Bencede bide o tiple yakışıklı zengin erkek aramları
Aynn oyle bebis ya
Asla cevabını kesfedemeyecegimiz bir soru...
Belkidee
Şimdi canım canım yorumlar yaparlar. Izahi olmayan şeyin mizahi olurmuş
Bence onlarda biliyorda neyse