Yani muhabbeti kesecek şekilde değil ama arada geç cevap ver kızlar erken cevap vereni çok severler ama uzaktan severler seni şey sanıyor bununda benden başka birşeyi yok ne kadar boş beleş adam mış gibi algılıyorlar demiyorlar ki bu adam benle ne kadar ilgili beni seviyor diye düşünmüyor bir kız vardı ben hep anlık yazardım o hemen yazdığıda oluyordu 2 saat sonra yazdığıda beni yordu bu şekilde sonra buna bir yazmadım ooo hanım efendinin birden bana ayıracak zamanı arttı yani garip insanlarız vesselam erkeklerde böyle yani ben bu ilişki olaylarını satranç gibi görmekten nefret ediyorum ama bu çağ lanet olsun ki öyle bir çağ ve hareketlerden anlam çıkarmaktan sevgimizi yaşayamıyoruz ☹️☹️
Öyle diyorsun ama cevap vermeyince sana dönüşü güzel oldu yani bizde seçenek sizin ki gibi çok değil dm kutunda cevap bekleyen kaç erkek var bizde öyle değil biz bakıyoruz uyumluyuz bunun bitmemesi için hemen çabalıyoruz yol vermek bizde öyle kolay olmuyor sizde de erkek anladımı bu kız bana tav o zamanda kız için sorun başlıyor ama sizde seçenek çok fazla bizim gibi değil pembe renk görüp saldıran 10 larca erkek var gerçekten bu satranç olayı bitsin gerçekten sıkıldım güzel şeyler yazacağım eski tecrübelerim yüzünden yazamıyorum çokta g*tü kaldırmayalım havalara girer bize ızdırap olur gibi sizde de öyle taktikler vardır kesin bir adamdan hoşlandın diyelim ilk adımı atarmısın kaç kız o adımı atarken 50 sefer düşünür
dm kutumda şu an aklıbaşında sadece bir bey var onla dünden beri konuyorum dm kutum dolu değil bikaç yazan oldu dün hiç hoşuma gitmedi ve takipten çıkardım , taktik yaptırcaklarla olma kendini değiştirme , bırak giden gitsin , ben gördüğüm gibi yazarım yazmayan yazmasın ama taktik ile yürümez bişey , ilk adımı çok attığım oldu biyerim eksilmedi düşünerek hesaplayarak sevgi saygı olmaz ilişki kurulmaz seçeneğin gayette var kimse yok sanıp birinin tavrına mahkum kalınmaz
Bak ne diyorsun ne güzel dün bir kaç kişi yazdı 😅😅😅 bizde öyle bir şey yok benimki 1 yılda kalsa yazan olmaz hdhdhhdhd bu senin güzel çirkin yakışıklı bilgili olmanla alakalı değil renk ile alakalı keşke dediğin gibi olsa
yazsalar neolur yürüyen cinsellik olanlarla sohbet edemiyorum dm kutum o yüzden boş bildiğin sadece bir bey ile sohbet edebiliyorum zaten düzgün olup bir insan yeterli nediyim kendin gibi olmamaya devam et o halde
Ben anlatamadım kendimi bu devirde ki ilişkilerin yılışıklığından bahsediyorum bak ne diyorsun adam cinsellikle yaklaşıyor hayırdır ya sen kimsin ben kimim hemen konuyu cinselliğe getiriyorsun ayıptır yani neyse kafanı şişirmeyeyim satranç oynamayı severim ama ilişkide olmaz ya... saygılar hürmetler
İnternet & Teknoloji konusunda 419 cevap paylaştı.
Boş, işsiz, güçsüz, saplantılı bir insan olduğun izlenimini uyandırıyor karşı tarafta. Halbuki değer verdiğinden anında yazıyorsun ama yine de kimse öyle düşünmüyor
Suistimal edilmeye açık bir durum oluyor maalesef.. Ve ben hemen cevap verdiğimi farkettim soruyu görünce.. Yani bildirim sesini duyuyorum yazıyorum.. Bekletmeyi sevmiyorum ama dediğim gibi suistimal edildiği oluyor aynı hassasiyet karşı tarafta olmayınca..
Bazıları, ”Hiç işi gücü yok gibi saniyesinde cevap veriyor ezik” diyerek, sizi cepte görebilir; bazıları, ”Bana vakit ayırıyor ve değer veriyor” diyerek, sizi kalbindeki en güzel yere alabilir.
Eziklik olarak görenlerin beyin yaşının küçük olduğunu düşünüyorum.
Kişi müsait olmaz, normal bir şey ama müsait olduğu hâlde cevap vermiyorsa bu kötülük onun kalbinin kötülüğüdür. Zira değer veren insan ağaç gibi bekletmez.
İnternet & Teknoloji konusunda 443 cevap paylaştı.
Kötü değil ama bazı kişiler anında yazıyor ve anında cevap bekliyor. Sonuçta 24 saat orada olamayız. Fakat kısa sürede dönüş yapmaya kötü denilemez. Hatta aranan bir özelliktir.
Erken cevap yazmak kötü bir şey değil. O anki duruma göre dediğin gibi telefon elindeyse yaz gönder. Bu seni ezik biri yapmaz o kadar da kafaya takmayınız.