Değil ama karşı taraf işsiz olduğunu ya da kendisinin çok önemli olduğunu düşünüyor sen öyle yapınca. Ben de mesela her zaman anında dönüş yapmam bazen müsait olsam gördüğüm anda bile yazmıyorum telefonda nöbet tuttuğumu düşünmesin diye çünkü karşı taraf da hemen yazmıyor nabza göre şerbet yani. Böyle idare ediyorum kimseye ölüp bitmiyoruz canları ne zaman isterse yazsınlar aynı muameleyi yaparız
14 Yorumla- +1 yıl
Çok doğru
En İyi Cevaplar
Anında mesajlara cevap vermek kötü bir alışkanlık olmayabilir, ancak bağımlılık haline gelmesi ve iş veya sosyal yaşamınızı olumsuz etkilemesi mümkündür. Öncelikle, her zaman mesajlarınıza hemen yanıt vermeniz gerektiği baskısını hissedebilirsiniz ve bu, iş veya kişisel yaşamınızda stres yaratabilir. Ayrıca, sürekli mesajlara yanıt vermek diğer iş veya özel işlerinizi yapmanızı engelleyebilir ve verimliliğinizi azaltabilir.
Bununla birlikte, mesajlara hızlı cevap vermenin avantajları da vardır. İş hayatında, hızlı yanıtlar müşterilerinizin veya iş ortaklarınızın güvenini artırabilir. Sosyal çevrenizde de, hızlı cevaplar arkadaşlarınız veya ailenizle iletişim kurmanızı kolaylaştırabilir ve onlarla daha yakın bir ilişki kurmanıza yardımcı olabilir.
Bu nedenle, mesajlara hızlı cevap vermenin ne zaman uygun olduğunu ve ne zaman zararlı olabileceğini belirlemek önemlidir. Önemli bir mesaj aldığınızda veya bir takvim toplantısına katılmak gibi zaman hassasiyeti olan bir şey hakkında konuştuğunuzda hızlı bir yanıt vermeniz uygun olabilir. Ancak, zamanınızın çoğunu mesajlara cevap vererek geçiriyorsanız ve diğer işlerinizi yapmanız gerekiyorsa, biraz bekleme süresi ayarlamak daha faydalı olabilir.22 Yorumla- +1 yıl
Güzel yorum
Doğru düşünüyorsun. Bak geçenlerde bir psikologu dinledim. Eğer öfkeniz varsa sınır koymanız gerekiyor demektir demişti.
Ben artık şöyle yapıyorum. Baktım o kişi sürekli geç cevap veriyor falan (istisnalar olur, insan her zaman telefonu eline alamaz) keyfi geç verdiğini hissediyorsam biraz mesafe koyuyorum.
Bunu o kişiye söylüyorum geç cevap veriyorsun bu benim hoşuma gitmiyor falan gibi. Ama artık buna da ihtiyacım yok. Bunları önemseyen senin gibi insanlara hayatımda öncelik açıyorum, yani boş beleş insanların egolarını çekmektense tabiri caiz hazır paket insanlara yöneliyorum.
Hiçbirimiz başkasının egosunun, ezikliğinin, kendi içinde olmamisliginin sorumlusu değiliz, çekmek zorunda da değiliz.
21 Yorumla
- İnternet & Teknoloji konusunda 42b cevap paylaştı.
u +1 yılEvet bence kötü bir alışkanlık olabilir yani aslında kiminle konuştuğuna göre değişir eğer aşık olduğun kişi ise bence güzel olur sonuçta insan sevdiğine anında dönmek ister ama normal arkadaşın ise çok acil değilse sürekli dönmen belki de nasıl olsa döner şeklinde bir algı da oluşturabilir ama senin kararın önemlidir. yani ben genelde dönüyorum sorun olmuyor
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
17Cevap
+1 yılKötü alışkanlık değil, müsait olduğun an da yazmak en güzeli. Lâkin sürekli olarak böyle yapıyorsa direkt sorarım, konuşmak istemeyenle konuşmam. Onun mesajlarını mı bekleyeceğim, keyfini mi bekleyeceğim.
Aşırı sinir edici hareketler bunlar53 Yorumla- +1 yıl
İnsanların bazıları cidden irrite edici, oksijen fazlalığı. Ams yapacak bir şey yok işte, iç içe yaşıyoruz maalesef
+1 yılKötü bir alışkanlık ise bende de bu alışkanlık var. Telefon elimdeyse niye bekleyeyim cevap vermeyeyim mantığındayım ben. Ki saatler sonra dönüş alsam bile telefon elimdeyse o ân yazıyorum hemen. Kimseyi bekletmeyi sevmem durduk yere. Karşımdaki ne kadar bekletmiş beni hesapları da yapmam. Saçma geliyor bana. Karşımdaki isterse işsiz veya telefon elimde düşünsün. Sanki herkesin 40m uzağında. 😂
10 Yorumla
+1 yılÖyle değil. Neden böyle bir algı oluştu anlamıyorum. Ama insanlar birine değer veriyorsa en kısa sürede cevaplamaya çalışır. Veya müsait olduğu zamanda gelen herhangi bir mesajı anında cevaplaması gayet doğal
26 Yorumla- +1 yıl
Onlara ruh hastası diyorum 😅😅
- +1 yıl
Birinden soğumana neden oluyor. Bu arkadaş olsun flört olsun.
- +1 yıl
Böylelerinden uzak dur knk
+1 yılBen de de erken cevap verme olayı var. Tabi ki değer verdiklerime öyle. Değer vermediğim kişilere biraz daha uzatabiliyorum bu cevap verme süresini.
Fakat bilinçli değil, içimden gelmiyor yazmak. Fakat değer verdiğin birine verdiğin erken cevaplara erken cevap alamama kötü bi’ şeydir, hak veriyorum..10 Yorumla
+1 yılEn sinir olduğum şey buu. Ben en fazla bir saattr cevap vermisimdir o da sinir olduğumdan yoksa hemen dönüyorum. İnsanlar saatler sonra bakiyor. Diyorum bu sefer geç yazayım yok illa dakikasında cevap verifem sonra saatlerce yazmasını bekliyorum. Neyse ki akillandim kendimi değiştirmek yerine geç yazanlarla direkt konuşmuyorum 😋😋
36 Yorumla- +1 yıl
Yap tabii onun mesajını mi beklicez saatlerce aa. Hemen yazsa çok konuşulur demekki çok konuşmak istemiyor sallaa
- +1 yıl
💖💖💖 bu konu da fikrim olsun istemezdim 😪
- +1 yıl
Maaleseff 🤡
+1 yılmeseal mesaj atıyor cevap veriyorsun sonra kayboluyor. yani müsait değilsen niye mesaj atıyorsun. sinir oluyorum böyle yapanlara
21 YorumlaBen bekletilmeyi saygısızlık olarak görüyorum, bekleyeceğimi düşünmesi onun sınırlı zekasından kaynaklı olur.
12 Yorumla- +1 yıl
bu da güzel bir bakış açısı beğendim
- +1 yıl
Teşekkürler
Kötü insan kötüdür, iyi insan iyidir. Mesajlara ne zaman cevap verdiğinin önemi yok. Kötü insanı elde tutmaya çalışırsan yorulursun.
15 Yorumla
+1 yılBence öyle değil, ama ben de kişiden kişiye göre değişir eğer ki o kişi de benim mesajıma geç cevap veriyorsa bırak bı saati 3 gün de dönmem 😂
14 Yorumla- +1 yıl
İlk başlarda bende öyle diyordum artık kendiliğinden oluyor hahaha
- +1 yıl
Zamanla zamanla 😂😂
Aslında basit değiller. Aslında verdiğin değer ile ilgili bir durum. Bende anında cevap veren biriyim.
23 Yorumla
+1 yılBazı kişilere yönelik kötü alışkanlık haline geliyor
22 Yorumla- +1 yıl
Evet 😏
- İnternet & Teknoloji konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılDeğerimizi bilmeyene değerimizi bildirmesini de biliriz elbet 😏
21 Yorumla Öyle tabii ki bazen üff nasılsa yazarsam anında cevap verecek diyip sallıyorlar bile
11 Yorumlayok ya böyle şeylere takılmayın. bazen tam wpye giriyor oluyorum o an mesaj geliyor hemen açıyorum sanki pusuda beklemiş gibi oluyor ama umursamıyorum yani nolacak yaz gitsin
10 Yorumla- İnternet & Teknoloji konusunda 661 cevap paylaştı.
+1 yılTelefonun başından ayrılmıyor izlenimi veriyor bu durum.
13 Yorumla- +1 yıl
Yazma anında bence, o anda başka işlerle ilgilen. Ne bileyim. Şu işi halledeyim de, kendime mesaj yazma ödülü vereyim gibi bir uygulama yap. Hem kariyer hem de manita yaparsın. Bir taşta iki kuş.
maalesef ki öyle kardeşim. Millet kötü davranılmaktan anlıyor. O yüzden geç cevap verip surundureceksin
10 YorumlaKötü alışkanlık değil ama ben mesela müsait olduğum zaman yazıyorum he birde ben yazdığımda saatlerce cevap vermiyorsa aynı karşılığı bende uygularım
10 Yorumla- İnternet & Teknoloji konusunda 2,9b cevap paylaştı.
+1 yılBen takılmam öyle seylere ne zaman musaitse o zaman yazar ben de öyleym mesaja cevap verme sürem biraz da ruh halime göre degisir
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılKarşındaki kişiye göre değişir belki öyle düşünenler olabilir ama ben öyle olduğunu düşünmüyorum.
12 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılBen de genelde gördüğüm zaman cevap veriyorum ama eğer karşındaki müsait olduğu halde sürekli geç cevap veriyorsa o zaman anında cevap vermeyebilirsin.
+1 yılBu kadar takilma ya insanlara bazen unutuluyor, aklindan cevap veriyor yazdim saniyor, mesaj sesini duymuyor gibi bir suru neden sayilir
13 Yorumla- +1 yıl
Jxsbxjnsdjsbj söyle oluyor ben buna şunu yazayim diye aklinda kurguluyorsun sonra baska isin cikiyor sen yazdim saniyorsun ama aslinda yazmamissin aklindan cevap vermissin sadece xjsnjsnjaj
Bence öyle
Bende yapıyorum, kerizlikten başka bir şey değil10 Yorumla
+1 yılÖyle bi' şey olduğunu düşünmüyorum müsaitsem anında cevap veririm.
10 YorumlaEvet ya karsi taraf 5-6 saatte anca cevap veriyor ben gördüğüm gibi bari isim varmis gibi yapip yarım saat bekliyorum artık 😄
13 Yorumla
+1 yılYani neden olsun ki yalnızlık hissediyorsa insan konuşur
10 Yorumla
+1 yılEvet o yüzden 10 dakika sonra vermeyi tercih ediyorum
13 Yorumla- +1 yıl
Önemli olan sabırlı olmak önce biraz düşün neden hemen cevap vermeliyim ki bu beni ezik gösterecek felan dersen geç cevap verirsin
Gizli Üye(18-24)+1 yılBen eskiden anında mesaj yazardım ama soğuttular beni artık hiç kimseyle mesajlaşmıyorum, öyle yapma kendine yazık edersin.
26 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılSen umursama yavaş yavaş o mesajlar umurunda kalmayacak yani bağışıklık sistemi gibi bişey diyebilirim.
Cevap sahibi+1 yılHiç bi öneminin olmadığını kendin3 ikna edebilirsin.
Cevap sahibi+1 yılÖnemli değil
+1 yılEğer geç veririsen çok itici zamanında cevap vermen çok önemli geç yazdıktan sonra yazma daha iyi karşı taraf senden cevap bekliyor ki yazıyor gereksiz egoya nooo
10 YorumlaAktif sohbet içerisindeysen konuşun ama o sana mesaj atan birisiyse 5 - 7 dakika geciktirme bence iyi, ama gelen bildirimde çok önemli bişey varmış gibi ve ya öyle yazıyorsa bak tabîki.
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBende var bu, ama enerjim bitince hiç yazasım gelmiyor veya o gü yorgun olunca.
10 Yorumla
+1 yılEvet kötü bence ama hak edene yapılır benim mesajıma geç cevap vere birine bende bilerek geç cevap veriyorum
20 YorumlaDoğru olan mesaj görüldüğünde cevap vermek. Bekletip kapris yapanların üzeri çizilmeli, tanımaya ayrılan zamana yazık.
20 YorumlaBazen tabiri caizse enayi olunuyor maalesef.
21 Yorumla
+1 yılHayır yaa olur mu öyleleri bebek bebek 🤍
26 Yorumla- +1 yıl
Umarım kıymetini bilen birine denk gelirsin. Ben öylelerini vip üyem yapıyorum WCSMXHDMDD
- +1 yıl
Öyleleri bebek gibi insanlar ya, pilav 🐿️ gibiler çokseller 🧸🙈😂
- +1 yıl
😂😂😂 @pofıdıksasmrworld
- +1 yıl
😂🤣😂🤣😂🤣😂😂🤣
Gizli Üye(25-29)+1 yılEvet canım oyle yapma kimseye haddinden fazla değer verme
16 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılBende duygusalım ama değer vermiyorum kimseye önceden verdim de noldu darbe yiyince anlıyo insan
Cevap sahibi+1 yılAkıllanmak zorundasın ama
Cevap sahibi+1 yılKesinlikle değiştir duygusal olmak kötü aşırısı hemde ama artık hak ettiği gibi davranıyorum insanlara
+1 yılAyenen uyle ben mesajlara erken cvp veriyorum ama geç cevap veren insanları sevmem anında soğurum
20 Yorumla
+1 yılÇok kötü bir şey ya ben de yapıyordum engel yiyordum 🤣
10 Yorumla
+1 yılKesinlikle öyle kime anında cevap verdiysem bilerek çok geç cevap veriyorlar
10 Yorumla
+1 yılDeğil. Karakterli bir davranış 👏👏
10 YorumlaGörmüşsem ve müsaitsem cevap veririm hemen
10 YorumlaBana göre değil evet ama çoğu öyle görüyor
10 Yorumla
+1 yılİletişim kuruyoruz diye de aşağılanmamalıyız bence karşıdaki saygısız ama
00 YorumlaBana geç cevap verenle konuşmam bile
11 YorumlaBen de öyle düşünüyorum.
11 Yorumla
+1 yılEnnnnnaaaayilik
20 Yorumlaİşsiz olduğun düşünülür.
10 YorumlaDeğil bence
10 Yorumlaİnternet & Teknoloji konusunda 1,6b cevap paylaştı. İşsiz gibi..
10 Yorumla
+1 yılYokkk
10 Yorumlauzak dur
10 YorumlaAynen öyle bro
10 Yorumla
+1 yılönemsendiğini düşünüyor hemen cevap verince..
10 Yorumla
+1 yılevet maalesef
10 Yorumla
+1 yılNe yazık ki kötü
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAnıl ne işin var kanka burada sjsjsjs
00 YorumlaÜzüyorlar sonra..
10 Yorumla- İnternet & Teknoloji konusunda 470 cevap paylaştı.
+1 yılKesinlikle
00 Yorumla Hayır
10 YorumlaMaalesefff
10 Yorumla
+1 yılYooo
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt