Ben artık böyle olduğunu düşünüyorum. Geç cevap veren kıymet görüyor bu dünyada xd

Ben artık böyle olduğunu düşünüyorum. Geç cevap veren kıymet görüyor bu dünyada xd

Hayır tabi ki ben bu tarz taktikleri doğru bulmuyorum. yani seven kişi hızlı de cevap verebilir geç de cevap verebilir. bu aslında karşımız da ki kişinin kim olduğuna yani kimin mesaj attığına göre değişir. eğer benim için önemli birisi ise direk yazıyorum ya da benim için ciddi bir konuysa ya da önceden planladıysak. ama bunların dışında zaten eğer o an işim varsa zaten daha sonra dönüyorum ya da kısa mesaj ile hemen döneceğimi iletiyorum.
Ama bazı insanlar maalesef hızlı cevap yazdığı zaman nasıl olsa beni seviyor ya da bana değer veriyor gibisinden umursamazlık yapabiliyor. mesaja geç cevap verdikleri zaman daha çok değer görebiliyorlar maalesef. bu tarz insanlara karşı genelde bende geç yazıyorum yani onlar geç yazdıysa bende geç yazıyorum. çünkü bekletilmeyi sevmiyorum.
Ama aynı zamanda eğer çok sevdiğim bir arkadaşımsa zaten belki de anlayışla karşılayabilir ya da alıngan değilse. zaten sevgilimse mutlaka çok hızlı dönerim mesaja ya da çok yakın bir arkadaşımsa. bu biraz konuya göre değişiyor diyebilirim benim için. çok takılmıyorum bu hızlı mesaj konusuna.
Erken cevap vermeye çalışırım. Ben her zaman gerçeklikten yanayım. Bir insanın sürekli olarak eline 3 - 4 saatte bir telefonunu alması falan bana çok uç şeyler gibi geliyor.
Diyelim bu kişi telefon bağımlısı olan biri ve 3-4 saatte bir telefona bakmak istiyor (ama bu düşük bir ihtimal) o zaman da telefonla konuşmayı isterim. Zaten konuşmak isteyen biri yakın zamanlarda mesajlasir veya telefonda sesli konuşmayı kabul eder diye düşünüyorum.
Bu kişi yoğun bir zamanda olduğu için de geç cevap veriyor olabilir. Bir hastası vardır, özel bir nedeni vardır, mesajlasmayi sevmiyordur. Ama bunlar da sesli konuşmaya çok engel olan bir durum değil.
Taktik yapan biri de kendi gibi olmaktan korktuğu için kendini ortaya koyamaz. Sevilmeye bağımlı olan özgüveni düşük kişiler yapar bunu, sevilmek için şekil değiştirirler.
Erken cevap vermek, genellikle bir kişinin takdir edilen bir özelliğidir ve çoğu zaman olumlu bir şeydir. Ancak, her zaman enayilik değildir. Örneğin, eğer bir kişi sürekli olarak mesajlarınıza erken cevap verir ve bu sizin için rahatsız edici bir durum haline gelirse, bu durumda ona mesajlarınıza daha geç cevap vermeyi tercih etmesini söyleyebilirsiniz.
Sonuç olarak, erken cevap vermek bir yandan takdir edilen bir özellik olabilir, ancak her zaman enayilik değildir ve kişinin kişisel zamanını ve iş yaşamını etkileyebilir. Bu nedenle, her durumda kişinin kendi tercihine göre cevap vermesi daha uygun olacaktır. 👉🤗👈
Mesajı görüp bile isteğe geç cevap yazmam bekletmek gibi asla bir şey yapmam. Eğer işim yoksa ve mesaji görüyorsam cevabını veririm. Gereksiz hareketler yapmam
Cevap
14Cevap
Daha önce birkaç defa da söyledim..
Mesajların aciliyeti yoktur. Kim ne zaman müsait olursa o zaman cevap verir.. Aciliyeti varsa ararsın..
İncir reçeli filminde güzel değinmişlerdi cep telefonunun "tasma" olduğuna..
Anında ulaşılabilmek aslında insanı değersizleştiriyor..
Akşamın şu saatinde evinde istirahat ediyorsun ama iş yerin çalışıyor mesela.. Çalışan adamlar seni arıyor, işle alakalı soru soruyor.. Bu bazen saatleri bulabiliyor.. Fakat çalıştığın firma senin bu emeğinin karşılığını "fazla mesai" olarak vermiyor..
O telefon seni değerinden düşürüyor..
Bir erkek mesajlaşacak vakit buluyorsa bir işi, sporu yok demek ki. Boş adam. Ya da spor salonunda 1dak set aralarında 10 dak mesj çekiyor sonra "iğnesiz vücut gelişmiyor" diyor.
Kadınlar devlet memuru da olsa vatandaş kuyruktayken mesaj çekebiliyor. Spor salonunda koşu bandında, bisiklette ellerinde telefon. Zaten spor salonuna da spora gelmiyorlar.
yani özlersen ara konuş. Nedir bu mesajlaşma saçmalığı?
Değildir. Mesajlara geç dönmek enayiliktir kendinden soğutur. Bana biri taktik için, aklı sıra böyle geç yazsa fark etsem ciddiye bile almam. Uzar giderim o konuşmadan. d
Benim sevgilime elimden geldiğince çabuk dönerim. Tel elimdeyse bekletmem. Bazen işim oluyor geç dönüyorum o da biliyor bunu sorun yaşamıyoruz
Enayilik değildir, aksine olması gerekendir. Geç cevap veren biriyle muhabbet ilerlemez, o zaman da boşuna konuşmanın bir anlamı yok.
adamsınnnnn
Hiç sevmiyorum bu tarz taktikleri 😬 biraz ergence geliyor bana, sohbetin ilerlemesi için yazılmalı bence yoksa zaten yürümüyor sohbet. İşin gücün olur o ayrı bi konu ama keyfine yazmamayalık varsa ortada hiç yazmasın yaa
Degildir olması gerekendir. Geç cevap verenle muhattap olmam zaten direk engel ⚠️
afferim lee
Enayilik değil karakterlidir. Tersini düşünen de yapan da çekici değil geri z.. kalıdır
Geçerli bir sebep olmadıktan sonra
Keyfe cevap veren insanlar
hayattaki kıymetli zamanımızın kaybı olur
Hayır geç cevap vermek de umursamamazlik degildir insanlar günlük hayatta bin türlü şeyle uğraşıyor tele bırak eline almayı yüzüne bakmıyorlar işim yoksa müsaitsem patır patir yazarım isim varken de yazmak için elim den geleni yaparım
Ne alaka ya herkes erken cevap vermek zorunda değil insanların işi gücü var çalışırken pat pat sana mı yazacak sürekli
Ailesi, dostu, hayatı var.
Her daim eli telefonda olamaz.
Kasten bekletmek saygısızlık olur. Fakat müsait değilsindir anlık işin çıkar filan buna anlayış gösterilir.
A a ne demek enayilik.
Bir kere acildir o durum. Mesaja hemen cevap vermek gerekir. Agirbaslilik bu sekilde gosterilmez. Hatta hatta bana kalirsa umursamazligi gozumde eksi puana dusurur.😇
enayilik degil ama karsindaki gec cevap verdigi halde erken cevap vermek enayilik
Boş muhabbetler ya gerçekten geç cevap vererek kıymete binilir mi yani bu nasıl bir taktik kdmdm
bence degildir karsidaki kendini bi halt saniyor ama sen dogal davraniyosun o an elindeyse telefon cevap verirsin
valla erken vermek lazım patii
yaa ama erken verince de sey diyo djdjfnfn merskli konumuna girmemek icin asirlarca cevap vermemek ssrttt
e meraklı konumuna gir karşındakine değer evriyorsan bu konuma gir ne olacak yani :D
girme girme her seyin degeri anlasilie kaybedilince djdjdj
yok ya sen kaybetmek istemezsen kaybetmezsin xd
Hayır bu karşındaki kişiye değer verdiğini gösterir ve nazik bir davranış.
Bazen insanın amacı geç cevap vermek değil konuşmamak için zaman uzatıyor
Denk gelirse cevaplarım hiç bir zaman böyle düşünemedim
Direk yazarım ya geç yazmam pek elimde zaten gereksiz milyarder triplerine gerek yok 🙂
Kişisine göre değişir. O an iletişim kurmak istemiyorsam görüldü yapmam
Benim için farletmiyor erken, geç..
sen erken ver yine de geç olması iyi değill
İşte telefonu bırakırken falan haber etsen karşındaki insana hoş bir davranış olabilir xd
bakalım nasip sdfsd
Türünün son örneğisin karşimm:)) seni müzeye kaldırıyoruz:))
Hayir tabiki de bu taktikler saçma ve boş o zaman hiç yazmasin daha iyi.
Enayilik değil nezakettir olması gerekendir
Yok artık bunlar saçlalık
O zihniyetteki enayidir ya
Öyledir 5 gün sonra cevap verilmelidir
Hemen cevap veririm ben.
Niye enayi olsun
ben erken veriyorum ondan kaybediyorum demek ki dsf
anlam taşıyanlar için gereklı bır detaydır
İnsanlar kurtulamadı şu ergen davranıslardan
Elbette değil
mesaji gorup cevap vermemek kezoluktur.
🦶🏻🦶🏻🦶🏻