İmvu denilen illet?12 yaşındaki kardeşim 30 yaşındaki adamla sevgili ve engel olamıyorum resmen lütfen bana yardımcı olun?

İmvu denilen iğrenç oyunu bileninz vardır sanırım.
Kardeşim 12 yaşında ve 30 bir adamla tanışmış bu oyunda. Adama 24 yaşındayım demiş ve başka bir kızın resimlerini atmış. Adama bağlanmış durumda sanal değil onun için dünyasının merkezine yerleştirmiş. Adamla sanal yapmış. Birde adamı sevdiğini söylüyor aşıkmış ona adamı görseniz gerçekten tam bir at hırsızı. Bunun dahada kötüsü telefondan aramış adamı yani numaraısnıda biliyor adam. Bu durumu iki gün önce farkettim oyunu numarayı falan sildim anneme babama söyleyemedim korkudan birşey yaparlar çünkü. Kendim engellemeye çalıştım fakat bana el kaldırıyor. Numara ezberinde tekrar tekrar yüklüyor bilgisayar kendisine ait ben bir süreliğine geldim ünv. başka bir şehirdeyim önünde hayatını belirleyecek bir sınav var başını duvarlara vurursun diyorum dinlemiyorum ne yapacağımı şaşırdım herşey üstüme geliyor lütfen yardım edin :/
Güncellemeler
+1 yıl
Anneme ya da babama söyleyemem
İmvu denilen illet?12 yaşındaki kardeşim 30 yaşındaki adamla sevgili ve engel olamıyorum resmen lütfen bana yardımcı olun?