Erkek kardeşim aşk acısı çekiyor ne yapmalıyım?

merhaba benim erkek bir kardeşim var aşk acısı çekiyor kendisi sizce ben ne yapmalıyım çocuk 16 yaşında kardeşimin boyu 2.05 sülalenin ve ailemizin en uzunu bu yaşına rağmen burnu küçük burnu minik burun saçıda sapsarı gözüde yeşil tipide gerçekten baya iyi yakışıklı havalı tipte babyface biri ama huyu asosyal zaten saçıda sapsarı ama kafayı sanala takmış okulundaki çevresindeki kızları hiç begenmiyor sanalda Rusya'da yaşayan bir tane manken kız bulmuş kız 21 22 yaşında ve kardeşimden kız daha olgun duruyor kız daha büyük duruyor bundan yaş olarak ama kardeşim o kızı çok seviyor kızda manken italya İspanya Fransa'ya bile gidiyor bir çok ülke geziyor mankenlik ajansları ve çekimler sayesinde kardeşimde bu kıza deliler gibi aşık ya iki senedir aşık 14 yaşından beri bu kızı seviyor yaşı 16 oldu hala vazgeçmedi kızda fizik olsun yüz olsun güzel kız manken zaten bu kız yüzünden okuldan hiç bir kıza bakmıyor çünkü okulunda o kız kadar güzel kız yok kız Rusya Moskova'da yaşıyor zaten kardeşim Türkiye'de yaşıyor kız zaten kardeşimden zengin sıkıntı şu kardeşim şu an deprasyona girdi 6 gündür okula gitmiyor gitmek istemiyor niye diyorum kıza sarılmak istiyormuş ama sarılamıyormuş o yüzden dedi gitmiycem dedi evde çoğu zaman ağlıyor yemek de yemiyor suda içmiyor sadece sabah akşam yer piskologa götürüyimmi seni dedim hayır dedi bu manyak yarında okula gitmiycek bu Rus kızı ile kafayı bozmuş zaten kardeşim sapsarı saçlı yeşil gözlü 2.05 boyunda biri ama huy olarak asosyal biri bu arada çok güçlü bilek güreşinde bileğini bükebilen yok çocuğun bu yaşta beni yendi bilek güreşinde ama 6 gündür okula gitmiyor yarında gitmiycek kızın fotolarına bakıp ağlıyor bende onun adına üzülüyorum iyce kafayı yedi kızı yanında istiyor ama kız Rusya'da kardeşim Türkiye'de mesafe çok sanaldan sevmiş işte şu an kızı yüzyüze göremiyor bu yüzden bunalıma girdi evde şu an odasında yine kim bilir ne yapıyor bu çocuğa ne demeliyim yarın yine okula gitmiycek belli ne demelimiyim buna fikriniz ne?
Erkek kardeşim aşk acısı çekiyor ne yapmalıyım?