Erkek kardeşimle sevgilisini nasıl ayırabilirim?

Ne alakası var senin ailen paşa mı yakışmazmış. Ne bu ön yargı aga neyse ne seni ilgilendirmez kardeşini ilgilendirir o. Kimi eziyorsun sen ailemize yakışmazmış
Baktım da işi olmaya bilir işi olmak şart mı ya insan olsun yetmez mi. O zaman işi olan biri olsun ama kötü biri olsun sizle arasını bozsun iyi mi
Uğraşmak istemediğim için anladım yazdım kanka. Doktor kartla evlenmez diye kural göster bana 😂. Bir taraflarınız kalkmasın kanka
Aynı soruyu yüz kere sordun, sen sekretersin sevgilin de doktor. Bu sefer de sevgilinin kardeşiymiş ağzıyla soruyorsun diğer aile beni istemez ve millet ne düşünür bunla ilgili diye. Kafayı yemişsin, psikolojik destek almanı öneririm bir an önce
Diğer Görüşler İçin Aşağı Kaydır
Senin Görüşün Nedir? Hemen Üye Ol!Sana ne kardeşim sana neeee sen niye karisiyosun kardeşin diye senin tapulu malın mi istediği ilen evleenmemeliymis neymis yakismaz mis çök dizi izledin heralde ya da trolsun bu ne çirkin bi davranış şekli ne kadar Allah senin gibi kardeşten korusun bu onun hayatı kimi alıp kimi almayacağı ancak o karra verir sen kimsin
Ne evde kalması be şu tavrına bak ne kadra çirkin sevmediğini nerden biliyorsun ayrıca kardeşin buna okey se buna sen değilsin o karar veriri herkes resit evde kalınmaz sadece tercih bu yönde gelirisor ve sende düşünce yapımı degistirip geliştir sende ilerde bu duruma düşersen ne yaparsın düşün bakalım biraz Allah'tan korkun olsaydı böyle konusmazdin lütfen kızma ama acayip kınadim seni kusura bakma
Sanane?
Senin gibileri hiç sevmiyorum..
Umarım ailenize kötü bir gelin gelir ve hayatınız alt üst olur.. Amin!
Nasıl banane koçum o benim biricik kardeşim koskoca doktor sekretere mi bakar bide kart kadınla
Hey
Uğraşamam seninle..
Niye la
Hey slk
Yasak elmayı izle orada çok fena tüyolar alırsın😉
Maalesef yardımcı olamayacağım.
Hey demek yerine beyfendi ya da adımla hitap edebilirsin.
sulu * . cıığı ntadını almışşsa bırakmaz
Karışma
Bi’Bot Seçimi
Çok Süper Görüş