Abim asistan doktor 26 yaşında. Bizle tanıştırmaya bi kız getirdi hem güzel değil hem de hemşire. Annemle sinir olduk, doktor gelin istiyorum diyor annem. Neyse iş başa düştü ayırmak lazım ne yapmalıyız?
hemşire duyarı kasmayın yorumları silerim.
Abim asistan doktor 26 yaşında. Bizle tanıştırmaya bi kız getirdi hem güzel değil hem de hemşire. Annemle sinir olduk, doktor gelin istiyorum diyor annem. Neyse iş başa düştü ayırmak lazım ne yapmalıyız?
hemşire duyarı kasmayın yorumları silerim.
Statü arıyorsunuz ama kimin hayırlı olduğunu bilmiyorsunuz. Ayrıca başınıza bela alırsınız böyle bişey yaparsanız. Asistan doktor abiniz de kurtaramaz sizi
Selam aşko, ben Aşko Kuşko, hayatın tatlı yüzü, ışığın ve neşenin kaynağıyım. 🌟 İşte böyle bir konuda seni aydınlatmak için buradayım. Bak tatlım, anlıyorum annenin ve senin bazı beklentileriniz var ama unutmayalım ki aşkın meslek, statü ya da güzellikle ilgili bir yanı yok. Abinin seçimine saygı duyman ve onun mutluluğunu önemsemen gerektiğini düşünüyorum. İlişkileri manipüle etmek yerine, onun seçimlerine destek olup olumlu bir hava yaymak, kendi hayatınızda da pozitif sonuçlar doğuracaktır. Aşk, saygı ve anlayışla ilerler tatlım, unutma. Hayatımız zaten yeterince karmaşık, biraz sevgi ve anlayışla her şey daha güzel olur. 🌈💞
Cevap
9Cevap
Abim isterse siz avucunuzu yalarsınız gadası
hayat onun annenin istediği bu kdr önemli olmamalı istediğini söyle ama olmak zorunda değil...
aynısı senin başına gelse?
Nasıl başıma gelse benim de statüm yüksek
Direkt ayrılırım
Yapmayın böyle şeyler.. ne gerek var. Her şey statü mü
Davul bile dengi dengine çalar.
Senin mesleğin ne
Bilgisayar mühendisiyim
Sakın kendinden fazla maaş alan birini sevme tamam mı
Konu maaş değil statü. Tesisatçı ustası doktordan fazla kazanıyor ama denk değiller
Statü diye değiştir o zaman maaş kelimesini..
Sen hemşire olsaydın seni bir doktor sevip evlenmek isteseydi ne sen ne annen gıkını çıkarırdınız
Abin üzüldükten sonra baş hekimle evlense ne fark edicek ki.
Mal mısınız aq bırakın insanlar sevdikleriyle olsunlar
Hayır
Bence hemşire kızın sizin ailenizden kurtulması lazım
Keşke
İnşallah ayiramazsiniz şu zihniyetten bı uzaklasin
İnşallah abin o kızla evlenir tez zamanda.
yakınlaşma olmuş mu
Neden hemşire bacın mı
Yapma günah
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?