İnternet & Teknoloji Sevgilime fake hesabdan takip atdım ve bana yazdı. Şu an aldatıyo. Amma benim olduğumu bilmemesi lazım. Nasıl ifşalarım? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Yani mesafe uzak telefonunu elime alamıyorum Güncellemeler+1 yıl Iütfen bir çözüm söyleyin eğer fikr sahibi değilseniz boş yorum yapmayın Sevgilime fake hesabdan takip atdım ve bana yazdı. Şu an aldatıyo. Amma benim olduğumu bilmemesi lazım. Nasıl ifşalarım? Cevapla Telefon Soruları Aldatma Soruları Sevgili Soruları Beğen Paylaş Takip Et
u tenedos Takip Et FenomenMaster Yaş: 37 +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 4,2b cevap paylaştı. seni senle nası aldatsın sayılmaz bu 0 0 Yorumla
birsorumvar0 Takip Et Xper 3 Yaş: 20 +1 yıl buluşma ayarla. buluşmaya birkaç erkekle git ve dövdür. 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Beğendim bunu😅 Yorumla
Yahyaayaa Takip Et Master Yaş: 30 , eic 72% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 659 cevap paylaştı. Adama instadan direkt selfi at. Yarri yemedin mi sen simdi de. En iyi ifsa ve tokat bu olur :') 0 0 Yorumla
busenialakadareder Takip Et Xper 6 Yaş: 25 +1 yıl Fake hesaba attığı mesajları ss al ama öncesinde sexting aç 1 0 Yorumla
moonlight012 Takip Et Master Yaş: 24 , eic 98% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 786 cevap paylaştı. Anlık at kendi fotoğrafını açınca şok olsun fjfnjf 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Yan yanayken çaktırmadan mesaj at, sonra bildirimi gör şey de o kimdi vs. gerisi gelir zaten. 0 0 Yorumla
rüzgar_kerem Takip Et Xper 5 Yaş: 22 +1 yıl Puahahahahahaha komikk 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Kesinlikle komik bir durum değil. Kendisi beni kısıtlıyo. Ve başımdan def etmem lazım. Yorumla rüzgar_kerem +1 yıl Uzak mesafe ilişkisinde başına gelebilecek en doğal şey neden şaşırdın ki? Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
seni senle nası aldatsın sayılmaz bu
buluşma ayarla. buluşmaya birkaç erkekle git ve dövdür.
Beğendim bunu😅
Adama instadan direkt selfi at. Yarri yemedin mi sen simdi de. En iyi ifsa ve tokat bu olur :')
Fake hesaba attığı mesajları ss al ama öncesinde sexting aç
Anlık at kendi fotoğrafını açınca şok olsun fjfnjf
Yan yanayken çaktırmadan mesaj at, sonra bildirimi gör şey de o kimdi vs. gerisi gelir zaten.
Puahahahahahaha komikk
Kesinlikle komik bir durum değil. Kendisi beni kısıtlıyo. Ve başımdan def etmem lazım.
Uzak mesafe ilişkisinde başına gelebilecek en doğal şey neden şaşırdın ki?
sevgilin var mı de
Geçmiş olsun
bana ne bundan
Aynen sana ne