AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
72Cevap
Otur iki rekat şükür namazı kıl Allah'ın sevdiği kuluymussun daha beteri olmadan sana acımış yaradan herşeyi anlattırmış. Bu sana bir uyarıdır bilesin
Çok kötü hissediyorum. Az değil 2 sene kandırıldım
Sadakan olsun. Daha beteri de olabilirdi boş ver sen artık gidene değil geleceğe bak
Ders aldın. Bi daha inanmazsın olur biter toparlan ayağa kalk
Sanaldan insanlarla tanışmak tamam ama uzun süre görmeden yaşamak nedir? Sen kendi kendine hazırlamışşın bu durumu
selam gecmıs olsun seslı konustunda hıcmı goruntulu acmak aklına gelmedı cok sacmaa
Hayır o kadar inandım ki hiçbir zaman şüpheye düşmedim. Bana o kadar güven verdi ki. Telefon numarası bile istemedim ondan. Discorddan konuştuk hep
hım zaten burdan dusmussun ılerleyen zamanda normal telını almıs olmanlazımdı. ama ınan bılerekde ınsanlar kadnırılıyo sen enazından sanaldan belkı hıc gormedıgınden kazıklandın bırde dokunup tutup yasayıp olsaydı.. dertlesmek ıstersen konusalım dm acık ekle dılersen ya da yaz benımkılerı duysan halıne sukrederdın bence
Korkunç bir olay gerçekten. Herkes yaşamış demek ki. Çok zor
benımkı sanaldeıldı ve ınan daha zordu
Olan olmuş artık o yapriginla utansın seni dimdik hayatı yaşamaya devam etmelisin neden insanlar kendi olamıyor bende buna anlam veremiyorum
Seni ben iyi anlarım ben neredeyse her seferinde bunu yaşadım. İşte bu yüzden sanal ortamdan kaçmak gerek!
Hiç mi görüntülü görüşmedin? Hiç mi reelden buluşmak istemedin yahu?
Hayır ama sürekli resim atıyorduk birbirimize. Resimdeki de o değildir tabi her şey yalansa. Ve buluşmak istemedim çünkü şehirlerimiz çok uzaktı. Söylediği şehirle benim şehrim arası bin kilometre. Ve aşırı güvendim
Görüntülü konuşup tanıman gerekirdi ama gidenin arkasından ağlanmaz
Hahahah
kanka kusura bakma da sen biraz saf olabilir misin tövbe haşa
Yuhh o ne öyle zaten o yalanı bir ay sürdürebilmesi bile başarı. Ben 3 günde patlardım
Senin adında cok uzuldum bende seli konisma yapiyorum biriyle kendisini hemmnüz gormedim ve icim supheyle doldu kendisi de goruntulu konusmaktan kaçıniyor
Çok geçmiş olsun en azından diyorum kötünün iyisi doğruyu öğrenmişsin...
Amaç ne peki ne sebeple kandırdıki sence?
Bilmiyorum
Benzer bişey yaşamıştım
Hiç kamera açtırmadınmı ona 2 sene boyunca
hayır ama bana her gün fotopraf atardı. Ve anlık fotoğraflar yani. O kadar inandırıcıydı ki
O fotoğraflar kendisininmiydi peki
Kamera açtırmaman tuhaf seninde
Kendisinin mi bilmiyorum. bana dedi ki sana söylediğim her şey yalandı. ismim bile yalandı dedi. Bana orada kal geldi. Neden böyle bişey yaptın dedim. Seninle tanıştığımda böyle olacağını bilemezdim. Ben de kendimi sanal alemde korumak için fake profil oluşturdum ama artık seni kandırmak istemiyorum dedi. O zaman gerçekleri söyle dedim. Söyleyemem dedi hesabını silip beni terk etti
Sanalda böyle şeyler yaşanmaz, yaşanırsa sonuç böyle olur geçmiş olsun
İlk kez yaşadım. Bir daha asla
Sanaldan olan bir şey için doğruları söylemeseydin keşke
Ben her şeyimi doğru söyledim. Ona güvendim ama onun ismi bile yalanmış
bi daha sosyal medyadan tanıştığın birine güvenme
en mantıklısı
Aynı şeyi 2 gün önce yaşadım gorusebilirsek hem seni dinlerim hemde tavsiyede bulunurum. Tıpa tıp aynısını yaşadım
Kuzenim aynı böyle kandırılmıştı. Üstelik karşısında ki kadınmıştı... Ne yapılır bilmiyorum ama umarım bir an önce hislerin geçer. Daha iyi olursun
Kadın mı? Manyak mı bu niye böyle birsey yapmış ki
Ya ruh hastasıydılar ya da lezbiyen. Bir de sonradan daha bir şok yaşamıştı. Kuzenimle konuşan kişi bir kadın değil iki kadınmıştı. Bazen o bazen diğeri konuşmuş. Öyle güzel manipüle etmişler ki bir de kız olayı çakamamış bile. Ruh hastası manyaklar çok
Ulan çok acımasızlar. Onca zaman konuşuyorsun his besliyorsun. Sonra bir öğreniyorsun iki tane k@şarın oyuncağı olmuşsun. İnsan kendini toparlayamaz be.
Hiç mi görüntülü konuşmadın 🙄
Hayır sürekli resim atıyordu bana. Meğer başka biriymiş
:/ geçmiş olsun
#Uzak mesafe ilişkileri kapatılsın
yıllar boyunca sanal alem ilişkisi nedir ya
Allah hidayet nasip etsin size.
Geçmiş olsun bu hataya bir daha dusmessin insallah
1 yıl gormeden sadece bir resimle aşk. Enteresan
Bundan sonra görüntülü konuşma şart sana
Boşuna demiyoruz iyi tanıyın diye
Benim de başıma geldi aynısı
Boynuz spor geçmiş olsun
Yalanlar unutulmaya mahkum unutacaksın mecbursun
Yıllarca dedin hiç buluşmadiniz mi🙄
Görüntülü neden konuşmadin 🙄😮💨
hiçbir şey yapamazsın
Bence sen yapmişindir karsi tarafa bunlari
Sanaldan ilişki olmaz
Hiç mi görüntülü konuşmadın
Sanaldan ilişki olmaz maalesef. Geçmiş olsun
Sizofren o... cocuguuuuu
gel oscar vericem deseydin
Öyle iyi oynadı ki bir saniye bile şüphe etmedim. O kadar güvendim ki. Gel evlenelim dese tamam derdim. Ben mi çok aptaldım o mu çok zekiydi diye düşünüyorum artık
Yaşadığını geride bırakıp yoluna devam et
Bunu nasıl unutacağım bilmiyorum
Ne anlattı ki sana
İsmi bile yalanmış. Ben 2 senedir onun ismini bile bilmiyormuşum. Yaşını, yaşadığı şehri, fotoğrafları bile sahte
Ben de benzer bir durum yaşadım , o yüzden sordum. Çok üzülmüştüm , depresyona girmiştim. 1 yıl sürdü bu durumum ve iyileştim çok şükür. Kendim iyileştim. Demem o ki kimse , üzülmeye değer değil. Üzülmeye değer biri olsaydı üzmezdi. Çok güzel şeyler yaşadınız belki ama bitti. Yaşanması gerekiyordu , yaşandı ve bitti. Emin ol çok daha iyileri çıkar karşına. Üzme kendini… konuşmak istersen konuşabiliriz
Şok geçirdim resmen. Bir insan nasıl böyle bir şey yapar. Neden yaptın dedim. Sadece sanalda kimseye güvenmediğim için kendimi korumak amacıyla yaptım dedi. Seni daha fazla kandırmak istemiyorum dedi ve her şeyi anlattı. Kendi ismini söyle dedim. Yapamam dedi ve vedalaştı benimle. hesabını sildi
Burdan mi oldu?
Evlidir kesin
yaşı kaç onu bile bilmiyorum belki de
boş ver bende senin gibi 17 18 sene önce biriyle konuşuyordum ben görüyordum kamerada hergün konuşuyorduk msn olduğu yıllar flan birgün ben evliyim demişti ve ondan sonra kimseye güvenmedim...
Hatani kabul et ve ders al
Dersimi aldım ama çok mutsuzum
O zaman beni kaçırıp kötü yola düşürmedi diye mutlu ol :D
Hata sende
Ben sadece güvenip sevdim
Doğru olsa yıllarca sanal olmazdı zaten
doğru
o kafaya takmıyorsa sende takma
Gözünü açmış fena mı :D
Çok kötü bir deneyim oldu
Sanal ilişki mi olur Allah aşkına?
Aptallık yaptım ama bu kandırılmayı hak etmedim
Yıllarca süren sanal alem ilişkisi mi olur?
Sanal değil gibiydi sürekli konuşuyorduk. Discordan her dakika arıyordu beni. Çok fena kandırdı hayatı her şeyi ismi bile yalan
Her dakika arayan neden buluşmaz ki?
Off çok kötü ya
zamanla geçer. bende senin gibi yaşadım.
Sanal dünyada kimseye tam güvenme
Ne bekliyordun ki
her genç kızın başına geliyor böyle şeyler
Cok kotu olmus gecmis olsun.
Ûzucu
Sen dua et erkekmiş
Kına yak
Kimseye guvenme
Genelde bunu kızlar yapardı şu an şaşırdım
yalandir