sosyal paylaşım sitesinde eşim beni başka bir dul kadınla aldattı.bende tesadüfen konuşma geçmişlerini gördüm.o an dünya başıma yıkıldı.ben 8 yıldır eşimi tanıyorum ve hiç ihtimal bile vermedim beni aldatacağına. 3 yaşında birde kızım var. ne yapacağım bilmiyorum. kadınlık gururum onurum herşeyimi kaybetmiş gibiyim yardım edin nolur.
Cevabın nedir?
+1 yılgeçmiş olsun arkadaşım öncelikle.kendini kötü hissetmekte haklısın.bir söz var:kopan ip yeniden bağlanabilir ama kopmuştur bir kere..yani tekrar bağlanır ama eskisi gibi değildir.kopup bağlanmış bir iptir.
bu bir çok evlilikte olan birşey sen yakalayanlardansın.kadınlarda yapıyor.ama yaşadığın travma,bundan sonraki için yaşayacağın güvensizlik çok zor.allah kolaylık versin.
ama değerlendirmeyi doğru yapmak için ilişkilerinin ne tür bir ilişki olduğunu bilmek lazım.
cinsel bir aldatma tarzı birşey miydi?konuşmalarından anlamışsındır.
eğer kocan normalde seni çok seven evliliğinden memnun biriyse cinsel arayış için olabilir.
bir süre sonra farklı kadınlarla seks isteği olabiliyor bazı erkeklerde.
ama bu kadınla ilişkisi duygusal aşka dayalı bir ilişkiyse olay çok daha vahim kötü birşey..
bence yapacağın ilk şey bu ilişkinin ne tarz bi ilişki olduğunu çözmek.
okuyunca ne hissettin?aşk mı cinsellik mi?56 Yorumla- +1 yıl
duygularını yazmış olabilirler ama kadınları cinselliğe mrazı etmek için birazda duygusallık gerekiyor.duygusal şeyler konuşmuşlar diye kocanın amacının sadece cinsellik olmadığı anlamına gelmez...duygusal şeylerden bahsedebilirler ama yazışmadan sırf duygusal bir aşk mı yoksa kaçamak mı yapmaya çalıştığını anlayabilirsin..hatta bunu kadının profilinden bile çıkarabilirsin.kadının yaşantısı kişiliği profilinden çıkardığın kadarıyla nasıl.?kaba bir tabirle kaşar gibi mi duruyor?
- +1 yıl
eğer kadın kaşarımsı bir tipse bariz bir şekilde kocan zaten cinsellik düşünüyordur..eee aşk cinselliğe giden yolda kullanılan birşey oluyor genelde..eğer kocanın amacının sadece cinsellik olduğu bariz bir şkilde ortadaysa bu travmayı atlatman daha kolay olur.çünkü evli bir çok erkek farklı kadınla seks yapma fikrinden hoşlanır.ama bu iyi bir şey mi?hayır kötü.türkiyede ki aids virüsü tasıyan kadınların çoğu evlilik dışı ilişki yaşayan kocalarından kapmış.büyük sorumsızluk cinsel sadakatsizliz.
- +1 yıl
zaten öyle biri olmasa evli çocuklu adamla o işlere girmez..(tabi kadın biliyorsa evli çocuklu olduğunu)...kocan genel olarak iyi biriyse sizleride seviyor asla evliliğini böyle birileri için harcayamayacak düzgün biriyse bu tarz cinsel arayışlar ilk defasında affedilebilir bence...ama evli bir adamın böyle arayışlar içinde olması nereden bakarsan bak üzücü..senin açından hele çok daha kötü..
- +1 yıl
affetmeyede bilirsin...ama affedeceksen bile bunu doğru bir şekilde yapmalısın.yanlış bir şekilde yaparsan eee karım sesini çıkarmıyor nasıl olsa diye bu işlerle daha çok ilgilenebilir yanlış pekiştirmiş olabilirsin..
En İyi Cevaplar
+1 yılsende sanalda onu 300 erkek ile aldat intikamını almış olursun
sanalda olacak olması realde olması anlamına gelmez
kaldıki sanalda insan reeldeki gibi hareket etmez bir kontrol sosyal baskı veya cevr baskıları tabular hepsinin bir anlamı yok
gecen gün bakire olupta sevismek isteyen ama bakireligini tabu yapan birine gel cıkalım mı dedim . hayır senle o konusmaları yaptıktan sonra nasıl cıkmamı ve karsında oturmamı beklersin dedi normal olarak.
yani fazla takma yinede kontrol edersin00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılya böyle şeyler bir dönem oluyor ve insan bazen şeytana uyabiliyor.ama hemen yanlış karar verme derim yani ayrılmak filan gibi.zor bi durum farkındayım ama bu konuyu onunla konuşacaksan bile direk konuya girme derim.yavaş yavaş kendini kötü hissedeceği şekilde ve mutlaka vicdanı rahat etmyecktir.www.onlinefalcim.net sitesinde şule ve aslıhan var iyi telapati kuruyolar ve düşünceyi okuyabiliyolar.sen adamın burcunu yaşını anne adını filan verisen konu aydınlanır.yanlız paralı bi site.bi dene istersen.en azından dertleşirsin.
01 Yorumla- +1 yıl
valla falcılar bu sitelerede dadanmış.onların en sevdiği insan tipi:zor durumda olan insnalar..madem o kadar telapati kuruyorlar haftaya sayısal loto sonuçlarına yoğunlaşsınlarda para çarpacam diye bu kadar telef olmasınlar.
+1 yılSohpetin içeriği önemli. Gerçekten aldatıldığını gösteren bir konuşmamı yoksa sıradan bir sohpetmi. Buradan bile sıradan sohpetler yapılabiliyor. Eğer gerçekten seni rencide edicek şeylerse bunu eşinle konuşup karar verebilirsin. Amaç ne, durumun iç yüzü ne bunları açığa çıkarmalısın.
02 Yorumla- +1 yıl
Konuşmalısın eşinle, kendini yıkmadan, yıpratmadan ve kişiliğinden taviz vermeden. Çoz zor bir durum ancak insan olmamızın en büyük ayrıcalığı konuşabilmek. Onunla konuşup onagöre değerlendir.
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
12
Cevap
28Cevap
+1 yılsenden soğumuş güzelim. senden soğumuş aşk bitmiş.
erkeği kendinize mecnun edeceksiniz bunun başka a-ç-ı-k-l-a-m-a-s-ı yoook. defelarca test edildi kamera şakaları olsun. bilimsel test olsun. adam denilen yaratık bi dekolte gördüğünde gözüne ışık tutulmuş tavşan gibi oluyor. öyleyse sen bu yaratığı kendinden başkasına bakmasına engel olacan.bi keere güzel olacaksın. sık boğaz olmayacaksın. işveli olacaksın. vs sen daha iyi biliyosun.eee aldattı diyosunuz
hemen yargı. bu mesele karşılıklı bi oluşumun neticesi sadece erkeğe bağlama. olayın sürecinden beri didikle eğer adam ahlaksızlığından dolayı yaptıysa ki asla beklemem diyosun. demek ki.. artık herşeyiniz monotonlaşmış :((16 Yorumla- +1 yıl
sana koca bir hadi ordan diyorum. eşi çok güzel bakımlı anlayışlı olup da aldatan bir sürü adam var. bi erkek için neden yazmıyorsunuz bunları? erkek niye eşini memnun etmek için uğraşmıyor da sürekli kadın uğraşıyor. ama doğru kocası göbekli de olsa kıllı da olsa bakımsız da olsa bi kadın ona sadık kalır. çünkü biz anneyiz yuvayı kuran kadınız. beynimiz şeyimizle yer değiştirmemiş çok şükür o kadar aciz iğrenç olamıyoruz
- +1 yıl
soruyu soran arkadaş bu cevabı senin eşin için yazmadım yanlış anlaşılmasın. genel durumdan bahsediyorum
- +1 yıl
biz erkeğiz dölleyeniz avcıyız bu bizim genetik kodlarımızda var. sen istemesende göbekli bi adama sonuna kadar sadık kalmayı kovalarsın bu da snn genetik kodunda var. o yüzden benim aldatmadaki vicdani muhasebemle seninki asla aynı şiddette değil. ben erkeği tasvip etmiyorum. ancak feminist feminist ağlak kadınların azcıkta meseleyi kendinde görmesi taraftarıyım
- +1 yıl
farkettiysen cevabı bayan için yazmadığımdan bahsettim. tekrarlatma.
güzel bakımlı olup eşine ilgi de gösteren kadınların aldatılmasından söz ediyorum. mükemmel bi kadın da olsa aldatılmaya mahkum sizin kafa yapınıza göre. - +1 yıl
he tamam git aynı lafı tekrarlayıp duruyor karşımda
Fevri hareket etme.
Hatasız kul olmaz.
Bir evliliği yıkmak çok kolay
Önce bir konuş
ben sana yakın olamadım da
bu nedenle mi gözün dışarı gitti diye bir sor
Sen onunla yeterince ilgili olduğun halde
bu şekilde davranmaya devam ederse
O zaman ayrılmayı düşünürsün.41 Yorumla- +1 yıl
en mantıklı cevap
Ya arkadaş evlendikten sonra kapatın faceyi twitteri diğer gereksiz tüm şeyleri. Bu kadar rahat olmasın ne kadın ne erkek. Evlendiysen bir kadina-erkege bakacaksin. Bu işin doğrusu budur. Gunahindan bahsetmeye gerek yok. Gunahtan uzak durmaliyiz toplum olarak. Kocan gelince konuss onunla ablacim. Evlilikte böyle şeyler olmaz. Olur diyenler topluma ters insanlardir. Onlarda yaparlar ilerde
10 Yorumlabikere sizin onurunuzun kirilmasi dogru degil siz sucsuz olansiniz
onun onuru kirilmis olmasi lazim bunu yaparken..
konuyada gelince sanal alemde demisiniz.. normal bi sohbet miydi yoksa bulusup görüsmeler olmusmu?
bence esinizi karsiniza alip konusun sorun niye böyle biseylere yöneldigini ama sakin bir sekilde kavga yerine sohbet ederek.. elbet bi aciklamasi olacaktir00 Yorumla
+1 yılSanal ortamda aldatılmaktan kastınız sadece açık seçik sohbetlerse ve bu sohbetler bir buluşmaya dönüşüp pratikte bir aldatma gerçekleşmediyse okadar takmamalısınız bazen erkekler yeni heyecanlar arar ve internette kendini çok özgür hisseder ve bu tip davranışlara başvurabilir bunu takıntı yapmayın ancak eğer gerçekten pratikte aldatmak için bunları yapıyorsa o adamdan size hayır gelmez.
11 Yorumla- +1 yıl
Peki ya erkek sanalda bir gün boyunca gorusup resimler yollayip bulusmaya karar verilince teklifide kiz yapmis olsa ve sonrasinda vazgecerse bir sans hak etmismidir?
sanal alem iinsanları ktü yola götürebiliyor hatasız kul olmaz soonuçta eşin senin sen onu yola getirmeye bak abla tatlı dille oturun konuşun neden böyle bişeye kalkıştın de amacını anla seni seviyosa seni bırakmaz o sadece zmn geçirmek içindir aldatmayan erkekte yokturdur yuvanı sanal alem için yıkma düzelmesine bak çocugunuz var ortada onun psikolojisi bozulmasınn zmnla herşey olacagına varrır ...
00 Yorumlaeger hiç görüşmemişlerse cok ustune gitme unutmakı kendınden önce dusunmen bı kızın var onunla konus ama sınırlı bıı sekılde değil gayet sakınce böyle böyle de onu mahcup et kendıne karsı emınım sıze daha cok ılg gösterecektir
00 Yorumla- Diğer konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılAllah kolaylık versin inş şimdi aslında biz burda nedesek boş çnkü bu acıyı sen yaşıyorsun ve sen daha çok üzülüyorsun ben yalnızca şunu söyleyebilirim ne olursa olsun değerli ve o kadından farklı olduğunu göster ona ve seni kaybedeceğini bilsin
00 Yorumla
+1 yılDurumdan haberdar oldugunu açıkça söyle.
Cocuğunuz hatrina son bır daha ver bence.
Bır daha Abuk subuk fikrleri aklına geldigini hissettiğinde ayrılık kararı vermen daha mantıklı.
Yuva yıkmak kolay ama arkasındaki gözyaşları, emekler ne olacak?00 Yorumlaçok zor bir durum 8 yıllık evliliği bitirmekte çok zor bu şekilde kalmakta çünkü dışarıda bir arayışa başladıysa ya eşinizin açlıgı ya da sizin ona olan tutumuz ilk başta onu araştırın belki siz yanlış yapmışsınızdır sinirle hareket etmeyin ve en önemlisi çocugunuza bunların hiç birini yansıtmayın.
00 Yorumla
+1 yılreelde bişey olmamışsa al önü sağlamcana çek kulağını
fazla da takma eğer reelde bişey yoksa
sıkıntılı bi dönem geciriyordur anlattığına göre çünkü yapacak bir ideğil demişsin00 Yorumla
+1 yılsanalda aldatılmak farklı bişey değildir ama adamı sanal ortama iten kadın kendisini de sorgulamalı.eşine daha çok ilgi göster de adamı kendine bağla 30 yaşındasın daha
01 YorumlaDiğer konusunda 1,8b cevap paylaştı. açık bir şekilde konuş derdi neymiş. veya karşı tarafla konuşabilirsen hatta imkanın varsa eşin gibi konuşup dertlerini bir öğren. ona görede hareket edersin ama olan çocuğa olacak yazık yani.
00 YorumlaSanal ortamı bu kadar ciddiye alma bence.
Hiç görüşmüşler mi¿03 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılbu dünyada herşey olabiliyor .herşey mümkün .ah güzel ablam ah sen sen ol yuvanı şimdilik dağıtma .otur konuş eşinle .benimde şu anda bir sevgilim var facebook ta gördüm eklediği bir kıza işte güzelsinli imalar yapıyor ama ben bunu görmemezlikten geliyorum .çünkü herkes biliyor ilişkimizi ben de üzülüyorum ama ayrılıncak durum değil.senin durum biraz daha farklı ama şunu söleyim.bi yerlerde eksik kalıyoruz belkide onlar için.önce kendimizi düzeltelim.
00 YorumlaDiğer konusunda 8,9b cevap paylaştı. İmkanın varsa bitir .Çünkü bir kere yapan devamını getiriyor.
00 Yorumla
+1 yılaklim almiyor o kadinda olupta sende olmayan ne var senin artin bile var 3 yasinda bi melekgibi kiz vermissin bu insanlar daha ne istiyor daha
40 Yorumlatabikide yapılacak tek şey var çocuğunu al boşanma davasını aç üzücü bir durum ama bunu yapmalısın ...
00 Yorumlaaynı seyle karsılık vermek te nedir ya iğrençleşmeyin konuşma geçmişini kopyala al boşanma davası aç neyi varsa al
00 Yorumla
+1 yılkötü örnek olmak istemem ama gidecek yerim varsa evi terk ederdim gözünü korkuturdum
02 Yorumla- +1 yıl
geldiğinde önce bi konuş bence. düzelmesi için zaman ver. ilgini azaltma güzel bakımlı ol. kızın için biraz sabret. baktın olmuyor ...
Fiziki bir icraat olmamışsa fazla usteleme bence ama tepkini göster.
00 Yorumla
+1 yılAldattı derken sadece yazışarak mı. Eğer öyleyse seninle konuşamadığını onla konuşabildiğindendir. Biraz ilgiyle düzeltirsin.
00 Yorumla
+1 yılBitir evliliğini rahatla ya da evliliğini devam ettir ona da bu durumu sezdirme. Aksi takdirde onudaha fazlası icin cesaretlendirmis olacaksın
00 Yorumla
+1 yılallah belanı versin de patlat tokatı bi de suratına tükür
10 Yorumlafloridaprensesi mi nedir ona bakma sen .. bekara karı boşamak kolaydır
00 Yorumlabence çok takılma . erkekler aldatabilir . kafana takmamaya çalış
02 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılbak güzel kardeşim eğer ki o eşin için bir hevesse geçer merak etme yuvanı yıkma sabret.eğerki cinsellik için konuşuyorsa bu biyere kadar sorun olmayabilir. ama duygusal olarak aldatıyorsa eğer zaten seni terkeder bunu görürsün zamanla.
00 Yorumla
+1 yılherşey kızın için affetmekde affetmemekte.ilerde bizim yaptığımız hatalrın sonuçlarını malasef onlar yaşıyor.malasef
00 Yorumlasadece nettense eger bosver. degısıklık yaratın evlılıgınızde
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılMalesef artık aldatmaların boşanmaların en buyuk etkenlerinden biri sanal ortamlar sosyal paylaşım siteleri çok zor bir durum. Alah ayrdımcın olsun.
00 Yorumla
+1 yılBen de aynı şeyi yaşadım. İletişime geçebilir miyiz? 7 aylık da oğlum var ne yapacağımı bilmiyorum
00 Yorumlasende onu aldat dünyası yıkılsın senin ne hissettiğini anlasın.
00 Yorumlaüzülme bunu her erkek yapar
ama en iyi yapacagin sey sende ona misilleme yap00 Yorumlageçmiş olsun :( tam emin olmadan bir karar verme
00 Yorumla- Diğer konusunda 2,4b cevap paylaştı.
+1 yılo adamdan boşancan tabiki.
00 Yorumla ne yazıştığına bağlı gördünmü ne yazdığını?
02 Yorumla
+1 yılReelde biseyler olmus mu?
02 Yorumla- +1 yıl
Yemegin suyuna hala sen baniyorsun, o disaridan goruyor. Konusup halledebilirsin.
üzüldüm sizin adınıza.belki sadece sohbettir.
00 YorumlaGeçmiş olsun.. Eşine de yazıklar olsun...
00 Yorumlasende aldat çok iyi olursun.
00 Yorumla
Devamını Gör(25)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı