1 yılBu zor durumda mantıklı bir yaklaşım, duygusal olarak sakin kalmaya çalışarak kendinizi ve çocuğunuzu ön planda tutmak olacaktır. İlk adım, net bir şekilde ne hissettiğinizi anlamak ve neyin sizin için en doğru yol olduğunu düşünmektir. Evliliğinizi sürdürmek istiyorsanız, eşinizle açık bir iletişim kurmayı düşünebilirsiniz. Fakat önce, bu konuşmayı ne zaman ve nasıl yapacağınıza dair dikkatli bir plan yapmanız iyi olabilir. Eğer duygusal destek ihtiyacınız varsa, profesyonel bir terapistten yardım almayı düşünebilirsiniz; bu hem sizin zihinsel sağlığınızı korumanıza hem de doğru kararları vermenize yardımcı olabilir.
01 Yorumla
Soran1 yılOnunla konuşmak zor herşeye söz buluyor psikolojik beni hicbirzaman götürmez
En İyi Cevaplar
- Aşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı.
1 yılAilen de insanlar da geneli hep sana boşan diyecek. Evliyimve çocuk varken boşanmanın ne kadar zor olduğunu idrak edebiliyorum. Boşanmadan da yapılabilecek şeyler var gayet. Öncelikle erkeğin aldatma meslesi cinsellik temellidir. Düzeltmeye buradan başlayabilirsin. Ama önce bu şoku atlatman gerekecek. Sonrasında ise yardımcı olmak isterim. Mesela karşıdaki kız eşinin evli olduğunu biliyor muymuş
00 Yorumla
Aşk İlişkileri konusunda 359 cevap paylaştı. Sen mutsuz olursan çocuğunda mutsuz olur.
01 Yorumla
Soran1 yılBaşka ne yapa bilirim
Gizli Üye(30-35)1 yılKötü olmuş ama ben böyle düşünüyorum. Olay patlatma anladığım kadarıyla gitmeyip sineye çekeceksin.
Kız bir şey demediyse bilmiyormuş gibi yap ve eşini kendine çek.
mesela ben evli biriyle sevgili oldum (saklamıştı) sonra beni terk etti, ve çocuğu var diye karısıyla devam etti mantık olarak. O kadın sürekli onu boğsaydı yine bana gelirdi bu yüzden kocan eve girince eve prens gelmiş gibi davran, onu kendine çek.
falancı kızın kocası onu aldatmış falan de sen mükemmel bir erkeksin iyi ki senin eşinim diye vicdan yaptır ya salağına00 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Canım ya, eminim şu an çok zor bir dönemden geçiyorsun. Öncelikle derin bir nefes al. Çocuğun olduğu için durum daha da karmaşık, anlıyorum. Ama unutma, senin mutluluğun ve huzurun da en az çocuğun kadar önemli. Konunun üzerine dikkatli düşün ve en yakın hissettiğin, güvendiğin biriyle paylaşman iyi olabilir. Sosyal destek almak seni rahatlatabilir. ✨🌸 İstersen profesyonel bir yardım da alabilirsin, yani bir terapist mesela. Kendi mutluluğunu ve çocuğunun iyiliğini dengede tutmak önemli. Başaracağına inanıyorum! 💪💕
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
24Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı.
1 yılKanka Yani bu durumda Tabii ki Söylenecek bir şey yok Zor bir durum haklısın sonuna kadar haklısın bir tanemin kızın var artık kızınla beraber bir hayat kurmayı öğrenmelisin boşan deme unutmuyorsun ama böyle bir durumda artık yapılacak tek şey boşamaktır bana göre ve Boşandıktan sonra kızınla beraber kendi ayaklarının üzerinde durmaktır artık senin için yeni bir hayat başlayacak
11 Yorumla
Soran1 yılBoşanmak kolayda ailem izin vermiyor hem onu oturub pişman etmem gerek haraketlerimle
Gizli Üye(36-45)1 yılDüzenini bozma görmezden gel devam et. Ya ayrılcan ya bu. Bir kere aldatan yine aldatır bu kadından ayırsan bile başkasını bulur belliki gözü dışarda. Sen de çocuğunu büyütmeye para biriktirmeye falan çalış, belini doğrultunca tekmeyi basarsın. ya da basmazsın kanına kalmış
22 Yorumla- 1 yıl
Bi saniye durması hata
Soran1 yılKızıma göre kalıyorum kafam çok karışık gerçi onun yaninda kalmak istemiyorum
- Aşk İlişkileri konusunda 307 cevap paylaştı.
1 yılŞu an için sakin ve beklemede kalmanı öneririm yaşanların boyutunu bil daha sonrası için yol çizersin bazen küçük bir olay bazen büyük sonuçlar doğurur tepkisine bakarak hareket etmelisin sana karşı davranışlarında soğıma nefret görmemezlikten grlme değersiz görmeler var mı bunu önce dikkate al
10 Yorumla
1 yılKonuştuğu kızdan delil işte boşan diyeceğim de sen boşanmak istemiyorsun. Kızda zaten korkar vermez. Bence böyle kabul edeceksin o zaman eşini. Başka seçenek yok var ama sana uygunu yok. En doğrusu boşanmak tabiki ama istemiyorsun çocuk için. Bir çok insan boşanıyor çocuklu insanlar sende tek değilsin. Ailenle konuş onlardan da fikir al, eşine biraz akıl fikir versinler. Nereye kadar aldatacak sonra bunu huy haline getirirse kötü olur. Üzülen sen olursun.
10 Yorumla
1 yılİntikam niyetine girip aldatmanı asla tavsiye etmem öncelikle büyüklerinle bir konuş fikir tavsiye al annen baban dan daha sonra boşanmayı düşünebilirisn
14 Yorumla
Soran1 yılHayır öyle huyum yok ailemede söyledim Sabah konuşuruz dedi kafam çok karışık
- 1 yıl
Üzücü bir durum Allah sabır versin 🙏 yarın ola hayrola
Soran1 yılÇok sağol teşekkür ederim
- 1 yıl
Korun ve ayrıl
1 yılAldatılmışsın
ne yapacaksın
Bence boşanmalısın ilk boşanan sen olmayacaksın.. sonda değil
kendi ayakların üzerinde durmalısın02 Yorumla
Soran1 yılSöylemesi kolay kızım var imkansız
- 1 yıl
çocuğu olarak boşanan ilk sen deilsin
her şeyin bir yolu var
- Aşk İlişkileri konusunda 928 cevap paylaştı.
1 yılMerhaba geçmiş olsun üzücü bir durum ile karşı karşıya kalmışsınız konuşmak anlatmak bu süreci nasıl yönetmek konusunda karşılıklı görüş fikir alışverişinde bulunabiliriz buyrun gelin konuşalım kafanızdaki soruları gidermiş oluruz
10 Yorumla Kesin eminmisin çocuk varsa zor
Bilmediğini bilmesi gerekir11 Yorumla
Soran1 yılBilse yine bir bulub soyleyeck eskisi gibi
Aşk İlişkileri konusunda 4b cevap paylaştı. Ayrilamiyorsun kötü içini sofutacak bişi yapmadan zor
14 Yorumla
Soran1 yılBiliyorum bana Kızım var başka jevyapabilirimki
Soran1 yılAilem hep arkamda
Aşk İlişkileri konusunda 791 cevap paylaştı. Boşan demicem ama çocuklarını al ve git çünkü ileride böyle ve buna benzer bir durum ile karşılaşabilirsin nasıl olsa farketmio die geciriodur aklindan karşı taraf tâbi sen ona farkettigini soylemediysen
06 Yorumla
Soran1 yılDemesi kolay yapamam kızım var
Soran1 yılBilmiyorum gerçekten aileme soyledim Sabah konuşuruz dedi bilmiyorum
Soran1 yılİnşallah
1 yılOzaman çekmeye mahkumum ua bu çocuk var muhabbeti ne ya gelsin azına sicsin çocuğum var
10 YorumlaGeçmiş olsun eğer ayrilmayacaksan kabullenmen gerekir dua edebilirsin
10 Yorumla
1 yılÇocuk var diye ihaneti affediyorsan ağlamaya alıştır kendini
Evde hizmetçi ve çocuk bakıcısı olursun030 Yorumla
Soran1 yılNe yapıyım ben başka ne yapa bilirim
- 1 yıl
Delilleri topla ve tazminat davası açarak boşan
Soran1 yılKeşke resim atsa bana daha kolay olurdu
- 1 yıl
Eşin bildiğini biliyor mu
Soran1 yılHayır bilmiyor
- 1 yıl
Tamam o zaman bir süre daha safa yat ve delil topla kendin için. Kızın kim olduğunu biliyor musun
Soran1 yılHayır bilmiyorum kızla konuştum ve sabah arayacigini söyledi
Soran1 yılEşime
- 1 yıl
Kız söylemiştir eşine zaten
Soran1 yılSöylese eşim degisik davranırdı bilemedim şimdi belkide biliyordu yinede umrumda degil bilse ne olacak
- 1 yıl
İşte senin tepkini bekliyordur
Soran1 yılOla bilir ama bende garip sogukanlilik gelmiş hiç boyle birseyim yokdu bugün fark. Ettim
- 1 yıl
Beklediğin birsey miydi yoksa
Soran1 yılEvet bekliyordum böyle bir şey olduğunu belkide ondandir
- 1 yıl
Aynen psikolojini hazırlamışsın. Peki neden bekliyordun. Aranız mı bozuktu
Soran1 yılKayıtlı numara gördüm ve durmadan arayan kız ne kadar engellesemde başka numara bulub arayan kız engellde olsa bile arayan kiz
- 1 yıl
Kızla ne konuştun sen. Evli olduğunu biliyormuymus
Soran1 yılHayır bilmiyor delirdi
Soran1 yılVana dediki telefon aldinmi yeni bende evet ayrı aldım oda neden ayrı vay evlimisin falan arama beni dedim dahads delirdi
- 1 yıl
O zaman bu daha iyi kız sana yardımcı olsun. Delil konusunda. Sana hiçbir şekilde dava açmayacağım bir kadın olarak bana destek ol diyeceksin
Soran1 yılBir kaç gün geçmeli hem ailemede söylemem gerek bakalım ne diyecekler
- 1 yıl
Sen kızla konuş delil işte ailene de deliller ile gidersin
Soran1 yılSormam gerek
- 1 yıl
İşte kız madem evli olduğunu bilmiyorsa sen iyi niyetli samimi yaklaş kıza seni suçlamıyorum diyeceksin yardımcı olur bence
Soran1 yılDeniyicem ailemle konusuyum. sabah
- 1 yıl
Sen bilirsin ama delil topla öyle konuş bence
Soran1 yılBen sadece bugün mesajları gönderdim onlara bi tek resimler kaldi
Soran1 yılOnuda bir kaç gün beklemem gerek yoksa anlar
- 1 yıl
İyi bakalım. Hakkınızda hayırlısı olsun
Soran1 yılTeşekkür ederim
1 yılbosan demeyin diyonda aldatildigina dair ispatin var mi
04 Yorumla- 1 yıl
ispatin varsa ac davani al tazminatini nafakani cocugunu al cocugunla yasa iste
Soran1 yılAilemle konuşmam gerek bugün konuşcam planimida soyluyucem
- 1 yıl
uzuldum senin adina umarim daha fazla yipranmazssin
Soran1 yılYiprandigim kadar yıprandım inşallah kurtulurum bundan yoksa yaşayamam uzun
- Aşk İlişkileri konusunda 892 cevap paylaştı.
1 yılArtık kozlar elinde , it gibi süründürebilirsin , şantaj yap…
04 Yorumla- 1 yıl
Asla aldatma gafletinde bulunma
Soran1 yılHayır öyle bir huyum yok ama elim binresimlerde olsaydi durum değişirdi
- 1 yıl
Senin öğrendiğini biliyor mu kocan
Soran1 yılHayır bu garip şekilde bana soğukkanlılık gelmisdi sinirliydim ama sogukkkanligim bitiriyordu sinirimi belli olmuyordu bildigim
1 yılZamanı geldi. Cesareti topla. Kendine çekidüzen ver ve sokağa çık 😎
00 YorumlaAl karsina konus ne yapmaya çalışıyorsun de sen utanmıyor musun bu yaptığından de çocuğun var diye cikis
08 Yorumla
Soran1 yılZor hep konuşmaya çalıştım hepsinedr söz buldu
Soran1 yılBilmiyorum diyor hep tanımıyorum diyor ben ama kaytli bulmustum ilk defa görünce
Soran1 yılBenim miletimden
Soran1 yılNiye
Soran1 yılSorun ne
- Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.
1 yılZor bir durum gerçekten en kötüsüde belli edememek
11 Yorumla
Soran1 yılKesin biliyordur ya annesiyle konuşurken duymuş ya da kız söylemis aşırı yüzü asik soğuk bana karşı cok
1 yılzaten bu yüzden yapabiliyor istediğini çocuk olunca sahibin gibi olmuş
10 Yorumla
1 yılSöylesem ne olacak olmaz onu yapamam diyeceksin
10 YorumlaAyrılma ama mutlaka konuş kendisiyle
11 Yorumla
Soran1 yılGerek yok çünkü herşeye söz buluyor ve kızacak bana öğrendiğim için
1 yılNe durumdasın en son tahlilde
019 Yorumla
Soran1 yılKötü her an gitmek istiyorum onunla yaşamak artık bana işkence gibi geliyor akşam geç uyudum oda sabah olunca işte ben çocuğa bakınca dediki iyi akşamlar hiç bir zaman dememisdi bana ama sabah dedi sonra dediki akşam geç uyumussun dedim evet sonra yeniden uyudu sonra işte sabah uyanincada gunaydin dedim ondan sonra işte yakınlaştı dokundu iyimisin falan iyiyim dedi diyor sende birşeyler var dedim yok artık kısacası merakta kalmış birakmiyinca yalan konuştum ama yine inanmadı
Soran1 yılAkşamda yan uyudum sarilmadim ama o sarılın uyudu sonra yine yan uyudu
- 1 yıl
Peki bu şekilde nasıl devam edecek affedebilecek misin? İlla ki sorun ne neyin var diyecek hadi takılalım bu gece diyecek ne cevap vermeyi düşünüyorsun bunlara? Kafanda bi planın var mı aslında onu öğrenmek istiyorum
Soran1 yılSabah dedi zaten kaç kere heocbirseyim yok dedim inanmadı sonra yalan konuştum yine inanmadı birazda o için içini yesin birazda o rahatsız olsun ben olduğum kadar oldum yeter artık affedemem ben ona önceden uyarmistim dinlemedi her an terk etmek istiyorum ama ailemi bekliyorum onlardan fikir Alicam kafam çok karışık kendi planimda var ama aileme söylemem gerek istiyorum ki kızdan resimleri videoları alayım gosteriyim kanıtımı sonrasinida Allah bilir
- 1 yıl
Tabii ki önce kanıtları topla hemen ne karar verirsen ver sende dursunlar yani. Nasıl öğrendin peki aldattığını
Soran1 yılDün eşimin ismiyle konuştum anlamadı ben olduğumu işte telefon aldinmi dedi bende evet aldım ama ayrı oda neden ayrı sonra ariyicam falan dedi dedimarama evdeyim oda vayy evlendin demek
- 1 yıl
Eskilerden biri demek ki
Soran1 yılEvet ola bilir
- 1 yıl
Yaşlarınız kaç peki kocan sen ve çocuğun
Soran1 yılBen 24 o 33 kızımda 11 aylik
- 1 yıl
Allah bağışlasın Yaş farkı da varmış aşık olmamıydı
Soran1 yılEvet aşık oldum
- 1 yıl
Anlıyorum sizi kolay şeyler değil yani aşkın üzerine böyle olması
- 1 yıl
Nası ilerleyeceksiniz
Soran1 yılBilmiyorum ayrılmak istiyorum ailem izin vermiyor
- 1 yıl
Çok doğru davranmıyorlar bence ama düşünmekte fayda var
- 1 yıl
Yardımcı olabilirim istersen
Soran1 yılEvet olabilirsin
- 1 yıl
Yazdım sana
1 yılNasıl öğrendin
05 Yorumla
Soran1 yılKızla işte eşimin ismiyle konuştum kız beni eşim sandi açık açık konuştu
- 1 yıl
Sıkıntı.
Soran1 yılKafam çok karışık ne yapmam gerek
- 1 yıl
Boşansan sıkıntı boşanmasan sıkıntı sana karşı nasıl seni önemser mi
Soran1 yılBilmiyorum vallah kafam çok karışık
- Aşk İlişkileri konusunda 4,2b cevap paylaştı.
1 yılDevam etmen gerekir o halde
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı.
1 yılSen yeni nicjle mi geldin. Sende aldat
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı.
1 yılO kız senden küçük mü?
015 Yorumla
Soran1 yılSanmam öyle gorunmuyor
- 1 yıl
Bence boşan iş bul çalış kızının olması engel değil
Soran1 yılKeşke bu kadar kolay olsa valla onunla yaşamak artık işkence gibi geliyor bana
- 1 yıl
Ailen kabul ediyorsa hiç durma yaşında genç ilerde bulursun birini.
Soran1 yılAilem asla izin vermez baskasinida sevmem artık herşeyden herkesden nefret ediyorum
- 1 yıl
Boşanmalar mı izin vermez
- 1 yıl
Boşanmaya
Soran1 yılAilem izin vermez
- 1 yıl
Hani arkandaydı
Soran1 yılArkamda oldular hep kavga oldu götürun beni dedim götürdüler başka gunde 16 gün ailemde kaldım desteklediler ama o karda çocuğa göre istemiyor hem düşman var diye rezil oluruz diye
- 1 yıl
Bence bi işe gir muhtaç olma ona
Soran1 yılİzin vermez köyde yaşıyorum hem kendiside eski düşünceli biri ağır ciiddi biri
- 1 yıl
O zaman aldatılırsın hep özele gelsene
Soran1 yılGelirimde xper az sen yaza bilirmisin
- 1 yıl
Aç mesajı
Gizli Üye(30-35)1 yılÇocuğun da olsa zor
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 16,3b cevap paylaştı.
1 yılyatakta çok iyi ol
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılKaç yıllık evlisin
014 Yorumla
Soran1 yıl1 yıllık
Cevap sahibi1 yılHamilelikten sonra ilişkisi değişti mi
Soran1 yılHep değişikti zaten ama doğru çocuk olduktan sonra tamamen değişti sezaryen oldum
Cevap sahibi1 yılkilo aldın mı
Soran1 yılEvet aldım 75 kilo ama zayiflamga çalışıyorum şimdi 69 oldum
Cevap sahibi1 yılboy kaç
Soran1 yılOrta boyum
Cevap sahibi1 yılseni seksi bulmuyor olabilir
Cevap sahibi1 yılCinsellik aktif mi
Soran1 yılEvet haklısın ama buna göre baskasiylami olması gerek cinsellik ilk günden beri ben hep istedim ondan onda canı isteyince hep yaptı şimdide öyle ya da ben söyleyince ya yapar ya da yapmaz
Cevap sahibi1 yılsen aldatsan haklısın ama o degil
Cevap sahibi1 yılsende aldat
Soran1 yılHayır öyle huyum yok maalesef
Cevap sahibi1 yılMesaj attım
1 yılKonuş
07 Yorumla
Soran1 yılGerek yok herşeye söz buluyor
- 1 yıl
Ne yapmayı düşünüyorsun
Soran1 yılBilmiyorum kafam çok karışık
- 1 yıl
Anladım geçmiş olsun
- 1 yıl
Barışsan bile artık ona güvenin kalmadı A4 kağıdı buruştu artik daha eski haline gelmez en kötü ihtimalle sende onu aldatırsın
Soran1 yılHayır öyle huyum yok maalesef
- 1 yıl
Anladım
1 yılsana ilgili mi
015 Yorumla
Soran1 yılBiraz
- 1 yıl
Haftada kaç kez ilişkiniz oluyor
Soran1 yıl1 2 kez
- 1 yıl
çok az degil mi ne zamandır böyle
Soran1 yılİlk evlendigimi günden beri böyle zaten çoğu ben istedim hep sonra yavaş yavaş soğudum istegimde azaldı kendisi bazen isteyince yakınlaşıyor
- 1 yıl
zor bir durum ya. ben eşimle her gün yapardım
Soran1 yılHerkes aynı değil maalesef
- 1 yıl
Fizigin nasıl
Soran1 yılKilo aldım 75 dün şimdi zayiflamaya calsiyorum 69 oldum sezaryenden sonra çok degisdi zaten hep değişikti ama sezaryenden sknra tamamen değişti
- 1 yıl
karnın çok kötu mü duruyor yara izi
Soran1 yılEvet çok kötü duruyor selülit var sarkma var bacaklarindada var
- 1 yıl
Görebilir miyim
- 1 yıl
Sustun
Soran1 yılGönderemem
- 1 yıl
peki. dertleşmek ister misin. size takip attım
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!