Merhaba. benim 4 yıllık bir ilişkim var. arada sorunlar yaşasak da herşey çok güzeldi bir hafta öncesine kadar. bir hafta önce erkek arkadaşımın facebook hesabına bir kızın mesaj attığını gördüm. ama mesajları hemen silmiş. aradım kim diye sordum başta söylemek istemedi ama sonra bir kısmını anlattı. ertesi gün konuşmak için buluştuk. herşeyi detaylıca anlattı. benim affetmeye niyetim yoktu. ama çok ağladı resmen yalvardı gerçekten üzüldüğünü hissedebildim. dayanamadım. affetmedim ama ayrılamadım. yaptıkları herşeyi en ince ayrıntısına kadar anlattı 1 hafta görüşmüş kızla birlikte olmuşlar. herşeyi öğrenmem iyi oldu fakat kendime yediremiyorum. çok güzel bir ilişkimiz varken bunu yapmasına dayanamıyorum. kafam sürekli yaptıklarıyla meşgul sürekli sinirleniyorum. bir hafta boyunca her gün buluştuk. her gün oturup ağladık. "çok pişmanım nasıl sana bunu yaptım bunu yapabileceğim son insan sendin seni böyle görmeye dayanamıyorum seni çok fazla üzdüm" gibi laflar ediyo. affetmek istiyorum affedemiyorum. bu akşam buluşucaz ve son kararı vericez ama ben karar veremiyorum ayrılmalı mıyım? uzak mı kalmalıyız bir süre? yoksa unutmalı mıyım herşeyi? lütfen fikir verin bana :(
Cevabın nedir?
+1 yılbence ayrılmalısın evet biraz gaddarca bir cevap ama ayrılmalısın aldatmanın bir affı oldugunu düsünmüyorum ben gercekten seven adam bunu yapmaz. simdi sen ona sans verirsen olanları unutucak mısın? tabii ki hayır en ufak bir tartısmanızda veya mutlulugunuzda herseyde aklına gelicek bu yaptıgı. yani senin ona sans vermen demek kangren olmus bir parmagın kesilmesine engel olmak demek. ayrıca sunu bil ki bir kere yapan insanın hep yapabilme ihtimali olur sen tekrar denersin olanların üstüne sünger cekilir bir bakarsın yine bu acı !!! böyle belki 3-5 gün ağlarsın ama hayat boyunca ACABA YİNE OLUR MU korkusu olmaz...
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Bu kaza ile olan bişi değil kazayla soyunup sevişmedi sonuçta bilerek ve isteyerek yaptı bunu. Yaparken düşünseydi seni şimdi kalkmış pişmanım lafları yapıyormuş yerinde olsam affetmem. Çünkü bir kez böyle bir ihaneti affedersen kendini vazgeçilmez sanacak ve her hatayı yapacak nasılsa affedersin diye düşünüp. Onu kendi varlığınla ödüllendirmek yerine yokluğunla cezalandır bence.
28 Yorumla
aldatan birdaha yapar. benimde aldattığım oldu. ama hak ettiği için öyle durduk yere güzel giden ilişkide aldatan erkek haindir. ama sen başka erkeklerle içmeye gitmiyorsan yok o benim kardeşim vs havalarında takılmıyorsan aldatılmak sana ters. yani durduk yere güzel giden ilişkide aldatmak saçmalıktır. ben sadece başka erkeklerle beni kıskandırmaya çalıştığından yanımda kardeşim dediklerinden koluna girmesinden dolayı vs vs aldatmıştım. sen ayrıl ondan tavsiyem bunu yapmış biri olarak diyorum. Affetsende hep aklında olucak o olay çünkü başaramayacaksın.
18 Yorumla- +1 yıl
Kesinlikle hakli, guzel giden bir iliskide bile ihanet ediyorsa zor zamaninda yaninda olmayacak demektir. Ayrica ona sadik kaldigin icin uzulme, sen yapman gerekeni yaptin, oysa adiligini gösterdi. Evlenmeden once boyle bir sey yasadigina sevinmeli ve ondan ayrilmalisin derim ben
Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı. Aldatmak hata değil tercihtir..
Ben basarım tekmeyi.
O bku yiyen bidaha yer. Yemesede umrumda değil sktrsn gitsin aldatmak nedir yahu.. Seviyormuş seven neden aldatsın..
Bunu yapacağı son kişi olduğunu bilşoda seni üzmeye nehakkı var..
Sevişirken aklı nerde bırak o hadde gelmeyi sevgiliyken bir başkasının gözlerine bakmamalı insan yuh..712 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
9
Cevap
5Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 15,2b cevap paylaştı.
+1 yılsen o mesajı görmeseydin.. yine sana gerçeği söyler miyidi? hayır... o yalnışını farketmedi onu sen göstermesini sağladın... şimdi affetseniz yine aynı duygularla aynı hislerle yaklaşabilirmisin? kafanda yine gizli bir ilişkisi var mı acaba? diye kendimize sorarız.. güven vermek onu sağlamak zordur.. şimdi vereceğin karar seni olumlu ve ya olumsuz etkileceyecek.. sana tavsiyem.. duygularını bir kenara bırak.. ve senin için o kişi hala doğru kişi mi? onu düşün eğer buna inanıyorsan affet.. yok ben aynı şeyleri bir daha yaşamak istemiyorum diyorsan affetme...
13 Yorumla- +1 yıl
mesajı görmeseydim tekrar birlikte olacaklarmış dediğine göre. bunları itiraf ettiği için açık sözlü olduğu için şanslıyım ama duygularımı kenara koyduğumda yanında olmam için hiç bir sebebim kalmıyor malesef. ve bir haftadır hala görüşüp görüşmediğini düşünmekten hem kendimi çok fazla yordum hem onu çok fazla yordum. kısacası affetmiycem gibi gözüküyor. çok teşekkür ederim :)
- +1 yıl
rica ederim... umarım her şey dilediğin gibi olur...
canım bak ben senin yasşadığını aynısını yşadım tek farkı 4 yıllık sevgilimle çocukluk arkadaşım aynı yatakta ben bastım gözlerimin önünde inan çok iyi anlıyorum. Ben intear bile etmiştim. Benim diyeceğim tek sey affetme çünkü tekrar yapar der ben yaptım bnu bir defa afetti tekrar affeder benden sana tek tavsiye ben affetme derim.
010 Yorumla- +1 yıl
bak canım ben o çocuk için evden atıldım dayak yedım o kadar olay yasadım vucudumda izlerini taşıyarak çekiyorum cezamı. tek suçum sevmekti. ikisine de çok güvenmekti ben yatakta bastıktan sonra bile acaba sorun bende mı dedım? hayatımı mahvettim ben bunu sınava girmeden bir gün önce öğrendim o kıtapcıgı boş verdım hayatımı mahvettım. ben sana olacakalrı dıyım çok yanacak canın ilk sucu kendinde arayacaksın hiç aklından çıkmayacak zamanla onu suclayacaksın gececek ama artık digerlerinede guvenemeyeceksın cok cok zor guveneceksın zaten o adam seni anlayışla karşılayacak sonra diyceksın ne mal bırıymısım falan.
bence kesinlikle ayrılmalısın - +1 yıl
annesiyle erkek arkadaşımdan daha iyiydik. kendisi de zamanında benzer şeyler yaşadığı için oğluna hep hakim olmaya çalıştı dikkat etti ben ne kadar kız olaylarında onu sıktıysam o da sıktı yani onun kötü bişey diyeceğini düşünmüyorum ama konuşmiycam karar verdim bu akşam buluşucaz anlatıcam hayatımın en kötü şeyini en beklemediğim kişi tarafından yaşatılıyorum diycem devam edemiyceğimi söyliycem :(
- +1 yıl
Bak canım anlıyorum seni hayırlısı neyse o olsun hayatında. Ama diyoum ya devam edersen nefret etmeye başkayacaksın seninle yaşadıklarını o kızla yasadıgı aklına gelecek diyeceksın acaba ona da mı boyle dokundu boyle baktı vs vs. Senın canın daha çok yanacak böylee aha çok nefret edeceksin onunla oldugun için kendinden tiksineceksi diyeceksin affettim tekrar yaptı. Ona sor de ki ben seni aldatsam ne yapardın? buyuk ihtimalle affederim der ama yalan o hiç düşünmeden giderdi başkasını alırdı hayatına. Ben kendi yasadıgımdan biliyorum kaldıramıyor gruruna yediremiyor ayrılınca keşke ayrılmasaydım diyor ama o olay biraz aklından çıkınca iyiki o olmamış onla bir ömür falan gçmezmiş diyeceksin. bide eğer alkol kullanıyorsan bir arkadas tavsiyesi o sıralar yani ayrılıkdan sonra sakın dısarıda içme. yoksa kendini hiç toparlayamazsın... Hayırlısı neyse o olur inş canım.
- +1 yıl
söyledim baya söyledim aynısın ben de yapıcam dedim yaparsam naparsın dedim sen yapamazsın sen benimsin diyo sürekli affederim demedi hiç. az önce telefonda konuştuk ikimiz de yolumuzu çizelim artık dedim. ben yolumu seninle çizicem dedi. ben de ayrılalımın kibarcasını söylüyorum dedim. sen ayrılabilirsin ben seni bırakmam beklerim diyo. sevmeyen insan neden böyle davranır onu merak ediyorum :(
aldattıysa affetmemelisin. ayrıl ve ağlamalarına aldanma
10 Yorumla
+1 yılHer aldattıgında o zaman affedersın sen. Unutma kı bır kez boynuzlandın mı ıster yemın etsın ıster aglasın bunun devamı gelır. Gercekten daha cok uzulursun o yuzden kesınlıkle bıtırmelısın.
011 Yorumla- +1 yıl
Bak ben bunu uygulamalı yaşadım böyle bir aptallık yaptım ve 3 kez aldatıldım sevdiğim adam tarafından. Aldatılmanın hüznünü yaşayacağına, ayrılığın acısını çek daha iyi. Boynuzlandırma kendini, kimse bunu hak etmiyor. Dayanırsın gerçekten sabırlı ol ve kararını ver.
- +1 yıl
Canım benım zor bılıyorum ama her ınsan yasıyor ozellıkle kadınlar bu durumdan cok dert yanıyorlar. Çünkü erkek nefsine hakim olamıyor ki karşımızdaki insan canımız ciğerimiz ama bir bakıyorsun yabancılaşıyor gittikçe tanıyamıyorsun. Gerçekten ayrılman senın ıcın en hayırlısı olur bılıyorum zor her an aklına gelıyor, bogulacakmıs gıbı daralıyorsun, mutlu bır gram dahı olamıyorsun ama. O evreyı atlattıktan sonra emın ol sende guleceksın ama bu ınsan senın dogrun degıl olsaydı eger bır baska tene elını surmezdı bunun adı hata degıl karaktersızlıktır.
- +1 yıl
bence de hata değil neden ben böyle bir hatayı ben yapmadım. onun bana bunu yaptığı günler ben de evlilik planları yapıyodum seneye evlenmeyi düşünüyoduk. bence şimdiden çeyiz alışverişi yapıyım diye düşünüyodum. en korktuğumda bunu evlendikten sonra yaşamak. gerçekten boğuluyorum göğsüm tarif edemiyceğim kadar daralıyo. ikisinden de öcümü almak istiyorum. onu bıraksam bile hayatı boyunca yaptığını unutamasın istiyorum
- +1 yıl
Çünkü gerçek sevgi senin ona duygudugun hıslerdır onun eger sana karsı bır sevgısı olsaydı gercekten evlılık hazırlıkları yaparken böylesine ucuzlaşıp böyle birşey yapmazdı. Bir de gelmiş sana anlatıyor ya varya gözümün önüne getirdim de ümüğünü sıkasım geldi. :) Daha yeni bir ilişkiden çıktım 2 senemi harcadım bir şerefsize çalışmazdı etmezdi sanki ben erkeğim o kızdı arabama kadar sattım evlenıcez diye sonra uyusturuc kullandıgını kızlarla konusmalarını yakaladım yıne bırakamadım sevıyorum dıye aılemı bıle karsıma aldım cektım gıttım evden sırf sevgım ugruna en sonunda o 2 sene kopek gıbı pesınden kostugum adam tarafından bıcaklandım ben canım. Bunun ne demek oldugunu bılıyor musun? Bilmesen bile nasıl bir duygu oldugunu az da olsa hıssedersın. şu an ne psıkolojım yerınde ne de hayatım yerlı yerınde elımde kocaman bır sıfır var. Kendımden ornek verdım bıraz daha agır kalıyor senın olay yanında ama burdanda cıkaracagın tek sey su. Yanlıs ınsanla dogru bırsey yapmak ıcın asla cabalama.
- +1 yıl
Yoksa üzülende hayatını hıc edıp hayallerini beyaz gelinliğine kadar çöpe attırır boylesı ınsanlar.
- +1 yıl
Ve son birşey intikamla kesinlikle bir yere varamazsın kaç kez neler yapmayı planladım aklın hayalin durur ama yine en sonunda onun kollarında buldum kendımı bırak hayatından cıkart boylesı bır ınsana kapı onunu gostermek en guzel cevaptır (y)
- +1 yıl
Hemde ne zor bır de ellerımde onun actıgı ızlere bakıp o gunu hatırlamak en kotusu.. 1 ay oldu halen kendımde degılım ama aıleme sıgındım ve ınan onunla yasadıgım cehennem yerıne boyle aıleme sıgınıpta guvende olup kafamı yastıga koydugumda tedırgın olmuyorum ya bu onemlı benım ıcın. Aldatılmakla yırtmıssın boylesı ınsanlarda nefes alıp yaşıyor bızım dunyamızda o yuzden bırak gıtsın :)
+1 yılBence aldatılmak güveni sarsar bu yüzden artık ona güvenin kalmamış olacak. Güven olmayan sevgi de olmaz. Ayrıl gitsin.
12 Yorumla- +1 yıl
Bitmeli bence daha ne yakalayacaksın.
Sen mesajları gormesen aglamayacakto ve sebu aldatmaya devam edecekti ben ce asla affetme 1 kere aldatan hep aldatir timsah gozyaslarina kanma
13 Yorumla- +1 yıl
aynı şeyi ben de düşünüyorum. ya görmeseydim. kızdan da ondan da intikam almak istiyorum. ama ne yapıcağımı bilmiyorum. kıza mesaj bile attım. beni bile bile ikinci kız olmayı kabul etmiş o derece. bu kadar seviyosan aradan çıkıcam dedim. sevmiyorum dedi. ayrılmam gereken bişey yaşadınız mı dedim hayır diyo. neyi yanlış yaptım çok merak ediyorum.
Gizli Üye(25-29)+1 yılyaşadınmı sen ondan zevk aldınmı öpüştünmü bitmiştir ha seni sıkmışse ona dava açarsın ya evlenceksin ya da hapiseee :Dadsadsd
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 662 cevap paylaştı.
+1 yılAyril pe.. venkten. aldatan adam/kadin bunu bir daha bir daha yapar. Gerek yok. Ayril gitsin.
110 Yorumla- +1 yıl
Yasarsin canim. Bir kez aldatmissa tekrar tekrar aldatir. Zaten soyle birsey vardir. Bir erkek baska bir kadina da meyil etmisse ilkinden vazgecmis demektir. Aldatmak, ilkinden vazgecmektir. Sende vazgec. Seni adam gibi sevecek yuzlerce erkek var. Bir karaktersiz yuzunden uzme kendini...
- +1 yıl
Iliskide heyecan istiyorsa senle olan iliskisinin sinirlari icerisinde yapsin ne yapacaksa. Gidip baskasiyla yiyisip "sevgilim duymasin ayy cok heyecanli" diye birsey olabilir mi? Sen duzgun bir iliski yasatmissin asla sucun yok sakin kendini hor gorme. Hata onun. Aldatan adam adam degildir. Unutma bunu.
- +1 yıl
Hayatinda heyecan istiyorsa gitsin gondola binsin parasutle atlasin vs. Sevdigini aldatmak heyecanli midir sence? Heyecanli hayattan kasti buysa hemen uzaklas ondan. Bunu huy edinmistir kendine.
- +1 yıl
ilk zamanlarımızda babamın anneme yaptığını ben sana yapmam demişti bu da yalanmış. kız öpmüş onu kız yapmış falan filan... hiç birine inanmıyorum ama kendimde suç arıyorum belki daha bakımlı olabilirdim belki daha kendimle ilgilenebilirdim. ya da belki ona bu kadar onun olduğumu hissettirmemeliydim. benim de hatalarım var sanırım.
- +1 yıl
Her iliskide taraflarin hatalari vardir ama bakimsizsin, kendinle ilgilenmiyorsub diye aldatmayi haketmez hickimse. Sevgilin sana yapmam dedigi seyi yapmis yalan soylemis. Kiz opmus, o opmus ne farkeder? Seni aldatmis. Kendini nolur suclama. Senin bir sucun yok bunlarin hicbirini haketmedin.
- +1 yıl
hiç kimseye anlatamıyorum. utanıyorum. buraya yazmak gerçekten iyi bir fikirmiş. öğrendiğim gün hiç uyumadım. o günki acımla bugünki acım bir değil sanırım zamanla azalıcak. acım azaldıkça sevgim de azalır diye umuyorum. iki yolum var ya beraber olmaya devam edip ikinci aldatılmayı yaşıycam ya da ayrılıcam çok acı çekicem ama bir süre sonra rahatlıycam keşke herşeyi geri alma şansım olsaydı senelerime acıyorum :(
- +1 yıl
Acima. Tecrube iyidir darbelere karsi direnc kazandirir :) umarim en kisa surede acin gecer ve seni adam gibi sevecek biri cikar karsina -ki cikacaktir suphen olmasin- sen sevgini kaybetme kimseye karsi yeter. Gerisi gelir :)
Aşk İlişkileri konusunda 3,7b cevap paylaştı. seven insan sevdiğini aldatmaz. bana ters geldi onun davranışları..
10 Yorumlataviz tavizi dogurur ama bir şans daha verebilirsin hatasız kul olmaz çünkü
24 YorumlaAyrıl böyle bir sığır tekrar yapar aynı şeyi
24 Yorumla- +1 yıl
çocuk numarasını almamış kız onun numarasını arabasının camından almış. sevgilim var demiş olsun o kız sevgilinse ben de sevgilinim demiş. ben ikinci olmayı kabul ediyorum demiş. zorla öpmüş. baştan çıkarmış. benimki de masum değil ama kız umarım çektiğim acının kat kat fazlasını yaşar.
- +1 yıl
ben de öyle düşündüm gururumu kenara bırakıp kıza mesaj attım ama evet hayır dışında cevap vermedi. ısrar etmek istemedim. daha sonra erkek arkadaşıma blöf yaptım kız beni aradı cevap vermedim ariycam benden sakladığın birşey var mı ondan duymak istemiyorum diye baya üstüne gittim. ne anlattıysam o farklı birşey anlatmaz dedi. sonra kızın aradığını konuştuğumuzu söyledim hala konuşuyormuşsunuz falan dedim hayır dedi konuşmuyorum dedi. ama baya korktu bunalıma girdi. devam ettirecektim yalanı ama kıyamadım seni denedim dedim. yaşananların ya da bildiklerimin ne kadarı doğru ne kadarı yalan bilmiyorum en sinirlendiğim de bu adam gibi karşıma geçip baştan anlatsaydı böyle olmazdı ama yaşanan herşeyi hak ediyo. arada ben kaynadım :)
Gizli Üye(30-35)+1 yılBence ayrılma, ayrılma da ağzına sic karaktersizin. Ayrılınca o kendi keyfine bakacak yine bırakma yakasını hayatı zindan et.
00 Yorumla
+1 yılYaptığı çok ağır bir şey. Bunu öğrenmen bir yandan iyi olmuş ama aklından asla çıkmaz. Hep aklının bir köşesinde kalır ve seni üzer. Mutlu olamazsın. Bence bir süre uzak kal. Onada anlat aklımdan çıkmıyor de. En mantıklısı bu.
17 Yorumla- +1 yıl
Sakın böyle bir hata yapma. Zorluklar karşısında kişiliğinden taviz verme bu acizlik olur. Dediğim gibi bırak her şeyi tek kal biraz. Tüm acıların zamanla gecicek inşallah.
- +1 yıl
Bilemiyorum o kalbine kalmış bir şey. Ama biraz mantığınla hareket et. Bir kez yapan bir daha yapar ben olsam dönmezdim. Tabi bunlar şahsi görüşüm sen düşün güzelce ona göre karar ver.
- +1 yıl
Bak canım seven erkek sebebi ney olursa olsun sevdiği kadını aldatmaz. Emin ol sevgilin seni gerçekten sevseydi böyle bir hataya düşmezdi. Neyseki dürüst biriymiş ve sana her şeyi söylemiş. Sevgin gittikçe azalıcak çünkü yaptığı iğrenç şey aklına gelicek sürekli. Düzgünce düşün ufak bir şey değil bu.
''Bunu yapabileceğim son insan sendin.''
Artık kaç kızla birden takılıyorsa.01 Yorumla- +1 yıl
başkasıyla takılmadığına eminim. aslında demek istediği o değil. ben resmen onunla büyüdüm gibi hissediyorum 17 yaşımdayken çıkmaya başladık. askerdeyken bekledim onu çok fedakarlık yaptım onun için. bu yüzden son insansın demek istedi. yaptığın yorum için çok teşekkür ederim ama neden hala onu korumak istediğimi ya da istemsizce koruduğumu bilmiyorum.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım