şu an ne hissettigimi bile bilmiyorum 2 yıllık sevgilimdi. Kimse beni onun sevdigi gibi sevmez sanıyordum bi arkadaşımı arayacagim dedi sonra ben ekran görüntü istedim arkadaşı normalde öyle kayıtlı değildi içim içimi yedi sonunda öğrendim. Şimdi nasıl davranmalıyım nasıl acım hafifler barışmak icin uğraşıyor
Önce açık bir alana çık, derin bir nefes al. Sigara kullanıyorsan bir sigara yak, yanına sıcak bir içecek al. Çay olur, kahve olur. Sonra duygularını bir kenara bırakıp düşün. Seni aldatan biriyle konuşmam ne kadar doğru olabilir diye. Zaten konuşmaya devam ettiğini varsaysak bile ilişkiniz maalesef artık bitti. Neden mi? En başta bu kişiye güvenin kalmadı. Güvenin kırıldı ve sürekli şüphe içinde olacaksın. Ufak bir ihtimal olsa bile buna yoğunlaşacaksın. Sen konuşmaya devam edersen eğer bu arkadaş seni tekrar tekrar aldatmaya devam edecek çünkü erkek beyni kadın beyni gibi değildir, çok düzdür. Beni nasıl olsa seviyor, bensiz yapamıyor düşüncesi içerisinde olacak. şu an çok zor gelecek belki ama en doğru olan ayrılman. Başlarda özlem olacaktır, yaşadığınız güzel günler aklına gelecektir, canın yanacaktır ama emin ol ki zamanla bu kararı verdiğine sevineceksin. Devam ettiğin taktirde bu arkadaş bir süre sonra seni terkedecek. Hemde hiç ummadığın, beklemediğin bir zamanda. Sonrada ben neden bunu affettim, neden beni aldattığı zaman ayrılmadım düşünceleriyle boğulacaksın. Hemen terket ve yeni bir sayfa aç.
1
4 Yorumla
Soran
+1 yıl
O kadar güzel konuştunuz ki cok teşekkür ederim❤ ona dönmeyecegim. Bugüne kadar hep herşeyin affı olur ihanetin olmaz diyordum. Güzel günler geçmişte kaldı istesem de affedemem.
Rica ederim☺️ Çeşitli bahaneler ile konuşmak isteyecektir muhtemelen fakat böyle bir durum olursa kesinlikle gözünün yaşına bakma olur mu. Sen ondan daha değerlisin, onsuz da yapabilirsin. Bunu ona göster. Vazgeç ve sakın affetme. Sebep ne olursa olsun dinleme onu. Sen güçlü birisin, yaparsın🙏☺️
efsane bir veda etmişsin. tüm iletişim yollarını kez sana ulaşsa biel umursama cevap verme yokmuş ya da ölmüş gibi davran ve bunu onun canı acısın diye değil gerçekten istediğin için yap ! ihanetin nedeni değil er ya da geç bedeli olmalı. affetme !
2
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
Affetmeyeceğim. Her yerden yazmaya çalışıyor engellemekten bıktım yazmaktan bıkmadı
Adına çok üzüldüm gercekten. En dogru seyi yapmissin onu hayatindan cikartarak affetseydin bugun yaptim affeti yine yaparsam yine affeder dusuncesine girecekti ve bir aldatma dongusune girecektiniz diye dusunuyorum. Dik Dur Cunku Degmez!..
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Ne kadar güzel cevap vermişsin hayatımdan defolup gidiyorsun diye. Bazı şeylerin affı olmaz. Biliyorum yüreğin yanıyor ve bir yanın affetmek için can atıyor. Ama şu an affettiğini ve sonra neler olabileceğini düşün
3
11 Yorumla
Soran
+1 yıl
Bana doğruyu söylesin diye yukarda affedicem demiştim yoksa söylemezdi biliyorum. Herşeyin affı olur da ihanetin asla.
Sen dedin sanki engelle diye adama bak. Bu kadar vefasız olunmaz be. Ayrıldıktan bir gün sonra konuşuyorsun hadi neyse de daha ayrılmadan biriyle konuşmak nedir
kabul edeceksin bu durumu neden ben diye sorgulamak anlamsız bazen nedeni olmaz bu işin onu hatırlatacak şeyleri yok edeceksin onu engelleyeceksin sosyal medyadan takibi bırakacaksın o ne yapıyor diye düşünmeyeceksin.. akışına bırakacaksın sonra zamana..
Herkesin Yolu Layığına Açık. O Senin Layığın Değil. En Azından Evliyken Öğrenmedin. Oda Kendisi Gibi Birini Bulacak Ve Seni Köpek Gibi Arayacak. O Senin Değerini Bilmedi Ve Değerini Anlamadan Ölmeyecek.
Ne Demek Rica Ederim. En Güvendiğinden Darbe Alınca Afallıyoruz. Bizim Sorunumuz İnsanları İyi Tanıyamamak. Şükür Ki Artık Öyle Değilim. Uğradığım İhanetler Sağolsunlar Birinin Gözünün İçine Baktığımda Onun Kişiliğini Çözmemi Sağladı. Umarım Sizde Hangi İnsan İhanet Edebilir Anlayabilirsiniz Ben Gibi.
Senide bir gidiyorsun bir geliyorsun diye suçluyor yani tam olarak sevgili değilsiniz gibi. Bu durumda ikinizde de bir suç var gibi. Bunun için oturup güzel bir konuşma yapmak gerekiyor diye düşünüyprum.
0
1 Yorumla
Soran
+1 yıl
Her ilişkide oldugu gibi bu aralar tartışıyoduk ben benm sucum sanıyordum meğersem boynuzlanıyormuşum. Konuşalacak bi yeri kalmadi
Onun kalbine girememişsin bile aşk oyununun köle tarafı olmuşsun o seni aşık etmiş seni cepte görmüş ve yeni avları aramaya başlamış egosunu doyurmaya çıkmış seni okadar cepte görüyorki sana bunu anlatıp hala devam edeceğinize inanıyor salla gitsin böylelerini
1
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
Aslında tam tersiydi o malligindan söyledi biraz düşünse affetmeyecegimi bilirdi
sen gene erkenden yakalamissin helal olsun ama bununla barisma bak orada ne yazmis bir gidip bir geliyordun yani her aksaklikta aldatma potansiyeli olan bir arkadas bu.
Ne güzel vermişsin cevabını. O şimdi sana her yerden ulaşmaya çalışır, pişmanım falan filan bir sürü şey saçmalar. Umurunda bile olmasın. Biraz zaman alır unutup olayı atlatman ama olsun eninde sonunda unutacaksın ve mutlu olacaksın. Ama o mutsuz olacak çünkü aldatan aldanır, aldatılır.
0
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
Her yerden ulasmaya çalışıyor her yerden engelledim yıldönümüz aralığın 27 si ortaligi ayaga kaldıracak asla geri dönmeyecegim
Herkes kendi yolunu çizer yapacak bir şey yok. Sadakatin olmadığı yerde aşk, sevgi hikaye. Ama hangi düzeyde konuştu onu tabi en iyi siz bilirsiniz. Yani senden emin olamayıp bir yandan onunla da ileriye yönelik mi konuştu? Yoksa sadece kırıtma mı bilemem.
0
3 Yorumla
Soran
+1 yıl
Kırıtmış işte ne önemi var ki bana aşık olsaydı konuşmazdı
Kırıtmayan mı var Allah aşkına? Yanlış kabul ediyorum normalleştirmek de istemiyorum ama erkekler bu saklama konusunda biraz salak olduğu için ele veriyor kendini hepsi bu. Daha yürümeye başlar başlamaz hadi oğlum göster amcana, hadi oğlum küfret amcaya diye rahat büyütüldüler. Kızlar ise öyle mi hep bir tedirginlik, hep bir babam duymasın modu.
knk geçmiş olsun yapacağın tek şey sahte özürlerine kanmayıp ayrılmak yoluna bakmak evet 2 yıl uzun bir süre lakin bir defa affedince bir daha yapılır sana en güzel duamdır UMARIM SENİ SEVEN SANA SADIK BİRİSİ KARŞINA ÇIKAR MUTLU OLURSUN üzme kendini. @soran
0
4 Yorumla
Soran
+1 yıl
Cokk teşekkür ederim amin inşallah. Gerçi nasıl birine tekrar güvenecegim onu düşünüyorum ama
rica ederim. geçmişte iyi kötü bir anın olmul iyisiyle kötüsüyle kendine bir ders çıkar ve tanışma sürecince o kişiyi iyi süz ilk başta nasıl sonra nasıl karakter analizi yap kendince gözlemle sonra sevgili ol umarım her şey senin için iyi olur.
Bu durumu atlatabilecek yapıda bir insansın bence, o karaktersizi de hayatından yok et. Üzücü bir durum ama yapacak bir şey yok, hayatta her zaman üzücü durumlar yaşanabiliyor. Önemli olan o durumları nasıl aştığımız. Umarım çabuk atlatırsın🌸
bilmenin zor olacagi kaldiramayacagin seyleri bilmek istersen sonrasinda kaldiramazsin. gormezden gelmen gereken seyler olabilir. burda senin yaptiginda onun kinden farksiz aslinda sen soyle bisey olmayacak diyip sonra defol demissin. sen d kandirmis oldun ayni sey. trip atip sonra keskelerden vaz gecmek gerekir turk kadini :) sonra yarin baska biri denk gelir konusmak yerine sewisebilir d. icini dinle kiz bagir cagir. sonra gel lan tamam bi daha yapma ya senin d dewam et bence
0
4 Yorumla
Soran
+1 yıl
Bu trip atmak değil. Doğruyu söylemesini sağlamak zorundaydım, ihanetin oldugu bi ilişki devam edemez. Sevgi yetmez beraberinde saygı ve sadakat gerektirir ilişkinin devamı için.
Ahh gözlerim doldu inanmiyorum bu aşk nasil biter ya olamaz ahh neyse iyi olmuş Zina sadece ureme organi ile degildir Elin zinasi dokunmak Dilin zinasi sehvet konusmak Gözün zinasi sana haram olana bakmaktır Bide digerleri varsa ooo Zinadan kurtulmuşsun daha ne istiyon
oğlan demiş tutarsız birisin diye. o da bu fırsattan istifade kaçmak istemiş. o yaşlarda genel anlamda insanların kanı kaynıyor. mutsuzluğa gelemiyorlar. elinde tutamadığını kaparlar baby ;)
0
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
Pesimden Şu an it gibi koşuyor. Ben bıraktım onu simdi kimin kaptığı beni ilgilendirmez
Barışma bende hata ettim barıştım daha kötüsü oluyo kendine bu saygısızlığı şakın ha yapma boşver devam et hayatın aheryerdden çıkar sonucunda daha çok üzülürsün şakın affetme
Onun bu yaptığı bariz yanlış madem senden memnun değil ayrılır aldatmasına gerek yok ama şunu da merak ettim sana bi gidip bu geliyosun demiş bunu açıklar mısın neye istinaden böyle dedi
1
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
Bu aralar sık sık kavga ediyoduk ben benim yuzumden kavga ediyoruz sanıyodum meğerse onun yuzundenmiş.
Erkeklere bel baglamayarak. Sunu öğrenin artık o gitti diye hayatınızda bitmez. Birkaç gün Çek acını sonra kimseye güvenmemeyi aklına yerleştir çünkü daha yiyeceğin çok kazik var
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Kıııııız aferin yerim seni ne güzel ayrılmışsın... Sakın barışma sakın bak! Bahaneye bak neymiş naptığın belli olmuyormuş bi gidip bi geliyormuşsın hayatım böyle insanları hep bu şekilde çıkar hayatından aferin kız anlından öpmek istiyorum
1
3 Yorumla
Soran
+1 yıl
Ayy tesekkur ederim cok gururlandım siz böyle söyleyince😂😂😂😂
Hayatım biz seviniriz tabii ama önemli olan sen kendini düşünüp bu şekilde devam etmemen gerektiğini anlayıp direk hayatından çıkarman senin hayatın için çok iyi bir şey hep böyle ol asla göz yumma bebeğim
bir gidiyordun bi geliyordun! bence senin ne olduğun belli değil çocuk adına sewindim gerçekten
1
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
Gerçekten içeriğini bilmeden konuşmak ne kolay! Her ne olursa olsun mesajda gördügünuz kadarıyla şunu demeniz gerekmez miydi; ya tamam tartışıyor olabilirsiniz illa aldatmasımı gerekiyordu? Ayrılabilirdi. Bunu demeyip iyi yapmış demeniz adamlığa sığar mı? Yarın öbür gün sizin de başınıza böyle bir sey geldiginde karşı taraf icin aynı şeyi diyebilir misiniz?
Bir geliyordun bir gidiyordun yazan bir insan hayır bekleme kardeşim. Söylediği ile kendini ele vermiş resmen. Sen yokken çantada keklik gördüğüm tülinle muhattap oluyordum diyor. O yokken de seni çantada keklik görüyor. Çok aşağılık bir durum.
Haaa o zaman iyi yapmışsın. Hani ben kıskançlık krizi gibi bir şey sandım ilk başta normal arkadaşı olabilir diye düşündüm de bu durumda sen haklısın ve gayet güzel bir veda yapmışsın sakın ola engeli kaldırma. Kendini bir şey sanmasın.