Güncellemeler
+1 yıl
Eve geçtiğimde kız beni aradı ve neden öptüğümü sordu ben ona önemli değil sen yanlış anladım sanırım dedim oda yanlışı bırak bı gibisinden konuştu çok şaşırdığını hiç beklemediğini daha yeni bir ilişkiden çıktığını benimle denemek için biraz zaman geçmesini söyledi vs vs sabaha kadar konuştuk ertesi gün günaydın vs ve tekrar buluşmak istediğini söyledi ben olur yarın müsaitim dedim ve tekrar buluştuk bu buluşma normal bir kafedeydi o gün o kafeye çok güzel gelmişti hayran kalmıştım sanırım...
Güncellemeler
+1 yıl
Daha sonrasında kızın okulu açıldı normalde online olarak görsede o gün extra bir çabayla okula gitmek istedi fakat okulda bana yazmamı arkadaşlarının eski ilişkisini bildiğini şu an doğru olmayacağını hatta okulda karşılaşabilecekleri söyledi ben kıza okadar hayran kaldım ki bana bir anda sonsuz bir güven oluştu o günden sonrada zaten bu güveni kırması için yaşananların da fazlası gerektiğini görüyorum
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
ben de yaptım hiçbir suçun yok. ama niye gılgamış destanı yazdın ya
Destanlık bir şey şeytanın aklına gelmeyecek şeyler var çünkü kız bunu organize yapıyor
Neyse azda senden yazıyım sonrasında bu Selin kayboldu başka şehirdeki sevgilisinin yanına kaçmış mi denemiş mi öyle bir şey
Buda bana yazdı yer tespiti yapabilir misin diye sonrasında kız bulundu eve geldi vs bu kız beni akşam sahilde oturmaya çağırdı müzik felan gel oturalım dedi ben gelmek istemediğimi söyledim beni 1 hafta boyunca sürekli ısrar ederek çağırdı hiçbirine gitmedim. ama yine gönlümü aldı:) bir şekilde kendine bağladı o konuyu sormamam gerektiğini söyledi. Ve biz yine bir kafede buluştuk orada bu konuyu biliyormuş gibi konuştum blöf yaptım ve ağlamaya başladı tuvalete gitti ve geldi bana baktı ve tekrar ağladı yanına gelebilir miyim dedi bende gel dedim ve bana sarıldı hüngür hüngür ağlıyordu yanağından öptüm bana dudağını döndü fakat insan içinde olduğumuz için ben o şekilde bakma dedim
Anlatırım devamını sonra düşünürken yoruldum
Çok kötü
azda senden anlatayım abim
kızla buluştuk o gün çok güzel geçti akşamına ben iş arkadaşım olan bir abimin yanına gittim kızla buluşmadan ayrıldıktan hemen sonra instagramım kızdada vardı o gidip selinin dışında diğer yakın arkdaşının isteğini kabul etti o sırada selin bunu görünce bana whattsaptan yazdı sen senin kızdan ayrıl bana güven pişman olmayacaksın vs vs dedi en son benim kıza okadar güveniyorum ki seline sakın bana birdaha yazma dedim ama benim kıza bundan bahsetmedim blöf yaparak ağzından kaf almaya çalıştım o sırada kız bana herşeyi anlatıcağına annesinin üzerine yemin etti ve bunları sana kim anlattı dedi bende o anda selinin ismini söyledim sabahına kıza yazdı ama blöf yapmak için yazdı yazdığı cümle şu "Kankaaa bana x kişisi yazdı ben geri dönmeyi düşünüyorum y (benden) kişisinden ayrılmayı düşünüyorum " ben o anda yıkıldım çünkü blöf yapıcam derken bana neyden bahsediceğini anlamıştım kız bana üstün körü çoğu şeyi anlattı sabah selin kıza yazdı vs selin olayı çaktığı için bana selini engellememi söyledi ben kızın anlattıklarını varsayarak seline engeli kız istediği için değil bunları bana anlatmadığı için engel attım. sonrasında benim kız seline ağır ağır küfürler etmeye başladı bana asla engelini açamamı söyledi sonrasında selinin eski sevgilisine onu aldattığı kişiyi konuları anlatmış o sırada selinin eski sevgilisi bana kızı öldürücem vs dedi bende uyarmak adına engeli açtım ama o sırada bana aklımın almayacağı bir şey yazdı ve 30 40 tane ss 4 ses kaydı bütün eski konuşmları vs herşeyi attı ben o anda yıkıldım
Bana söylediği ilk şey x kişisini seninle aldattı
Aferin sana
azda senden devam edeyim abim
sonrasında kız bana sanki hiç bir şey yokmuş gibi davranmaya başladı erkekleri sadece kendine hediye aldırmak için kullanıp atan birisi olduğunu öğrendim orada erkeklerden nefret ediyor sevgilisinden bir hediye alamadığı için bana yazıyormuş dahası benden ayrıldığı dönemde eski sevgilsinin olduğu bölgede yangın çıkmış onun için benden ayrılıp onu düşünmeye onun için ağlamaya başlamış yası bitincede bana tekrar dönmüş benden bana pahalı hediyeler alma diyor ama birşeyleri anlatırken aşırı yüksek fiyatta şeyler anlatıyordu
para benim için sorun değil parayı kullanabilen birisi değilim evde bilgisayarımda çalışıyorum sevdiğim işi ve zevkim olan işi yaptığım için eğlencemde burada hayatımda burada dışarı çıktığımda arkadaşım yoksa anca bakkala giderim yani parayı dert edecek birisi değilim kız benim bir hastalığım DEHB (Dikkat Eksikliği ve hiperaktivite bozukluğu) den kaynaklı 4 ses kaydında dalga geçiyor sonda ise eğer bipolar ise kanka asla beraber olamam o an biter gibisinden beni insanlara sanki deliymişim gibi anlatıyordu
yoruldum neyse devamını soran gelirse anlatırım günümüze yaklaştım nerdeyse
Aldatildin yani?
Sonrasında kızın dedesi vefat etti memlekete dönmek zorunda kaldı. ben kızın o süreçte yanında oldum destek olmaya çalıştım. kız bana eski sevgilisininde ona yazdığını hatta gelip yüz yüze başsağlığı dileyeceğini söyledi. bende tamamen olgun bir şekilde bunun sorun olmayacağını söyledim sadece fiziksel temas olmasın aranızda dedim oda tamam dedi sonrasında zaten gelmemiş. bu memleketten döndüğünde ise biz ilk buluşmamızı planlarken gece baya sohbet ettik yakınlaştık diyebilirim anladınız. sonrasında sabah yine sinemada buluştuk yine geç kaldı. sinemada film izlemedik çok yakındık yine anladınız varsayıyorum çıktığımızda yemek yedik orada eski tabirle çıkma teklifi ettim kabul etti akşam tekrar yazdığımda bana konuyu açma gibisinden konuştu fakat yakınlaşan ben değildim kız yükselmişti. sonrasında selinle bir buluşma olacağını 4 kişi okey oynayacağımızı söyledi günlerden salıydı tamam dedim buluşmayı ayarladık. sabah ise buluşmayı iptal etti arkadaşımla buluşacağım dedi bense bunun sorun olmayacağını söyledim.
akşama kadar bana yazmadı ben sorun ne diye sürekli sordum fakat bi cevap alamadım akşam ise gecenin bir yarısı beni aradı hastanedeyiz şarjım az bana şu şu işlemi birisi görebilir mi sen bilgisayardan anlıyorsun bi bak dedi ben nedenini sordum merak ettim telaşlandım bana ısrarla o soruyu sordu bende cevaplamak istemedim çünkü gece yarısı arkadaşıyla hastanede ve açıklama yapmıyordu. sonrasında sabaha doğru bana başım ağrıyor konuyu açma dedi ve uyudu. sabah kaba taslak konuyu anlattı ama mantık hataları vardı yine akşama kadar yazmadı. akşam kıza ısrarla sorunca bana anlatmak istemedi uzun uzun yazıyordu bende o gün tamamen farklı bir konu hakkında gerçekten zor bir an yaşadığım için bu gün çok kötüyüm yanımda olur musun dedim. sonra uzun uzun yazdığı mesajı attı ve ayrılık cümlesiydi hemen tekrar yazdı ben en azından bu konuda yanımda olur diye düşünürken bana ben daha kendi sorunlarımı çözemiyorum seninle uğraşamam gibisinden bir şey yazdı ama aklım almıyordu tamamen mantık hatalarıyla doluydu
sonrasında kıza yazmamayı beceremedim sürekli seline yazdım o bana ilişkiniz bitti uzatma vs dedi ama kız bana bir anda aşırı kötü davranmaya başladı sebebini anlayamadım merak ettim öğrenmek istedim yanında olmak istedim kendi sorunumu tamamen unutmuştum aradan 1 2 gün geçti yazmayı bıraktım tamamen salmıştım kafamı dağıtmak için tanıdığım birisini aradım ve dışarda gezdik bana çok iyi yaklaştılar o durumdan kurtardılar fakat ben yazmayınca beni aradı ben bizimkilerinde desteğiyle kıza soğuk ve içten cevaplar verdim kız geceye kadar beni cuma günü buluşmaya ikna etmeye çalıştı en son gerçekten zor durumda olduğunu düşünerek ve üzmemek için kabul ettim ve geliceğimi söyledim
buluşma günü gelince ben güvenemediğim için o günkü sorunumdan bahsetmek yerine işimde battığımı ve paramın olmadığını söyledim sadece kızın para için mi yanımda olduğunu anlamak için bu şekilde davrandım ama bana sorun olmadığını söyledi gideriz parkta kola çekirdek yaparız sorun değil dedi fakat selin bana aynı anda kız asla gelmez demişti şaşırdım çünkü ikisi aynı şeyi söylemiyordu sonrasında ise kız buluşmayı iptal etti bir işinin çıktığını söyledi
neyse bu kız benden tamamen uzaklaşmaya başladı garipsedim kullanılmış hissettim yazmadım ama içimde dert oluştu gerçekten böylemiydi diye düşündüm fakat sorunun yine parada olmadığını gördüm parayla alakası yoktu kız kola çekirdek yapalım derken kendinin ona bile parası olmadığı için bu şekilde davrandığını gördüm ben kendimi kötü hissetmeye başladım kızla kavga edip bunun nedenini sormak yerine birkaç gün yazmadım her yerden engelledi ama tek bir yer dışında kızın işi gereği bende ibanı vardı ibanına 200 tl atarak bi mesaj yazdım " bana yaz eğer hala sınav sorularını istiyorsan" dedim bana anında geri döndü çünkü geçmesi zor bir sınava girecekti.
sonrasında kızla konuşurken aynı anda seline yazıyordum seline eğer bana yazarsa anla ki para için dedim selin ise kızı konuşmamaya ikna etmeye çalışıyordu arkaplanda bana ssler atıyordu. en son kız bana iban at dedi ki düşünüyorum ki kesin selin para konusunu açtı. kız iban at deyince delirdim sanki parasına ihtiyacım varmış gibi. dedim ozaman sana harcağım paranın yarısını at küçümsedi sanki nekadar harcadın gibisinden söyledi dedim 6 7 bin yeterli kız okadar yok anca 3 atabilirim dedi dedim diğer yarısını sonra atarsın gittim kızın ibanını kıza attım bana bir küfürler ediyor diyor sen erkek misin vs vs orada güldüm dedim pişman olursun ağır konuşuyorsun vs en son ibanı yazdığında kendi ibanı olduğunu anladı orada uzunca bir mesaj yazdım öyle 2 kuruş gelirinle bana gövde gösterisi yapma gibisinden bide onun yüzünden baya kavga ettik vs sabaha kadar yine dalga geçtim
ondan sonra ertesi gün bi parkta buluştuk ben hiç uyumadım o hiç uyumadı kızla tamamen bitirmek üzere konuşmaya başladık parkta dedim anlat vs kız bana sinemada yanlış söylediğim bir şey için beni tamamen yanlış anladığını aslının böyle olmadığını vs konuştuk ve ben kızın sorun sadece bu olduğunu gördüğüm için sarılmaya çalıştım biraz naz yaptı ama fazla olmadı barışmadan son bir ayrılık cümlesi kuracakken ben kızı öptüm bana kızdı ve arkasına bakmadan gidiyordu ben o şekilde görünce arkamı döndüm ve bende uzaklaştım kıza yazmadım bi anda aradı eve gittin mi vs diye kardeşimi aradım birazdan geliyor dedim tamam dedi bir anda depresyondaki kız yok olmuş sevgi pıtırcığı bir şey gelmişti karşıma
neyse baya konuştuk sorunları hallettik çok güzeldi vs vs aradan 1 hafta geçti tekrar buluştuk o gün son buluşmamız oldu geçen hafta perşembe asıl olaylar şimdi başlıyor
Devamı nasıl
Neyse sonrasında seline sordum bana telefonunun şarjının bittiğini ama eve geldiğinde ağladığını söyledi ben garipsedim sanırım eski sevgilisini gördü diye düşündüm sonra telefonu bı ara açıldı bana güzellik salonunda olduğunu ve konumuna kadar attı güzellik salonunda aradı ve konuştuk sonrasında telefonu tekrar kapandı bende seline çiçek alsam hoşuna gider mi dedim bana hoşuna gider dedi ve güzellik salonuna çiçek gönderdim akşama kadar yazmadı bana yazdığında saat 7 8 gibiydi nerde olduğunu merak ettiğimi söyledim elimden başka bir şey gelmiyordu neden numaramı sildigini sordum ve ona çiçek aldığımı söyledim bana çiçek aldım diye babasını öldürmüşüm gibi davrandı hakaretler etti en son engel attım ve normalden aradı 2. Aramada açtım benim beklentim galiba özür dileyecek iken bana canım mısın neden alıyorsun beni bidaha arama dedi ve dediği gibide yaptim her yerden engelledim ve yazmadım takı 2 ay önce o yazana kadar :))
canım mısın* dedi pardon oto düzeltme
Wikcem bunu dalak misin dedi
Sonuç
Okulu 2 saat mesafedeydi fakat derse geç kalmıştı ve otobüste de derse giriyordu ve okula gerçekten 2 saat sonunda vardı. Teneffüs zamanıydı ve yazmak istedim fakat en son bana yazma dediği için sadece mesaj kısmına girdim çevrimiçiydi ve bu anda profil fotoğrafı, son görülmesi gitti ona engel mi attın yazdım fakat iletildi. Daha sonra numaramı mı sildin diye sordum biraz zaman geçtikten sonra hayır silmedim dedi ben sorgulamaya başladıkça sinirlendi ve ben evdeyim dedi... 2 saatte gittiği döndü
Senden anlatıyorum kusura bakma çok uzun
10dk da döndü*