Birisinin aldattığı kişi oldum , sizce ne yapmalıyım?

Merhaba öncelikle bundan 5 ay önce kendi halim de, karı kız işi olmayan derslerine odak rutin birisi idim. Hayatımı mahvedip etmediğinden hala emin değilim. Neyse. Dershaneden eski bir kız arkadaşım vardı hiç sohbetim olmamıştı, bir gün kız bana yazdı (Genellikle hoşlandığım kız ile arkadaşlık ilişkisi yürütemiyorum yapıma ters geliyor onun dışında normal kız arkadaşlarım var tabi) bana "online sınavım da yardımcı olabilir misin veya yardımcı olacak birisini bulabilir misin?" dedi bende ümit etmemesini fakat yinede birisine sorabilir eğimi söyledim bana "eğer bulursan sana bı kahve ısmarlarım" dedi normalde sevgilisi olduğu için ben biraz daha soğuk ve uzak bir yaklaşım sergileyerek yine ortak bir kız arkadaşımız olan Selin (isim uydurma) gelirse toplu bir şekilde buluşuruz dedim ve Selin'e sordum Selin bana "kanka o benim en yakın arkadaşım sevgilisi var" dedi. Aradan 1 hafta geçti ve kız bana tekrar yazdı, konu benim aklımdan tamamen çıkmıştı özür dileyerek kıza unuttuğumu söyledim kız sorun olmadığını zaten birisini bulduğunu söyledi. Ve hiç beklemediğimiz cümle kahve teklifim hala geçerli dedi ben sevgilisi olduğunu düşünerek "sevgilin yok mu?" dedim bana ayrıldığını aradan biraz zaman geçtiğini konuyu açmamı söyledi. Bende ayrıldı olarak düşünüp Selin'e benimle buluşmak istediğini yazdım. Selin bana çok sert çıktı ve onun sevgilisi var dedi. Bende seline ss atarak bak yokmuş dedim. Sonrasında Selin bi anda sakinleşti ben kızı sordum yapamazsınız edemezsiniz sana karışmak istemiyorum ama sen bilirsin gibisinden konuştu. Neyse. Daha sonra kıza döndüm ve toplu buluşalım dedim. Kız bana hayatta yan yana gelmeyecek 4 kişiyi saydı ve sorduğumda da o kişiler yan yana gelmeyecek lerini söylediler bense kıza döndüm ve neyse boş ver buluşmayalım dedim. Kız beni kanser edecek şekilde sinirlendi yok ben okadar hazırlandım vs vs. 2 saat kafamı ağrıttı dedim en son buluşalım. Neyse. Kızla ilk önce saat 12 için anlaştık ama sonradan gelemeyeceğini söyledi bende sorun olmayacağını söyledim zaten çıktım şimdi geri dönüyorum dedim kız inanmadı fotoğraf istedi ve yolun fotoğrafını attım. Sonrasında tekrar bir kanser etme çabasına girer gibi bağışlar vs vs. En son sinemaya gittiğimde saat 2 felandı kız bana birazdan orada olacağını söyledi fakat saat 5 te yanıma geldi. Neyse. Korku filmine girdik ben filmi seyretmedim gözüm kızdaydı sarıldık felan. Çıkışta kahve içtik eden son saat akşam 9 felan taksiyle kızı eve bırakacakken sarıldığım kızın yanağından öptüm. Bana "biz arkadaşız -isim-" dedi. Ben afalladım. Elini tuttum sarıldım omzuma yattı her şey çok güzeldi.

Neyse çok ucun oldu devamını anlaticam daha bu giriş kısmı

Güncellemeler
+1 yıl
Eve geçtiğimde kız beni aradı ve neden öptüğümü sordu ben ona önemli değil sen yanlış anladım sanırım dedim oda yanlışı bırak bı gibisinden konuştu çok şaşırdığını hiç beklemediğini daha yeni bir ilişkiden çıktığını benimle denemek için biraz zaman geçmesini söyledi vs vs sabaha kadar konuştuk ertesi gün günaydın vs ve tekrar buluşmak istediğini söyledi ben olur yarın müsaitim dedim ve tekrar buluştuk bu buluşma normal bir kafedeydi o gün o kafeye çok güzel gelmişti hayran kalmıştım sanırım...
Güncellemeler
+1 yıl
Daha sonrasında kızın okulu açıldı normalde online olarak görsede o gün extra bir çabayla okula gitmek istedi fakat okulda bana yazmamı arkadaşlarının eski ilişkisini bildiğini şu an doğru olmayacağını hatta okulda karşılaşabilecekleri söyledi ben kıza okadar hayran kaldım ki bana bir anda sonsuz bir güven oluştu o günden sonrada zaten bu güveni kırması için yaşananların da fazlası gerektiğini görüyorum
Birisinin aldattığı kişi oldum , sizce ne yapmalıyım?