Bu soru ksde yüzlerce kez soruldu tartışıldı ama hala ısrarla sorulmaya devam ediyor
Cevap açık uzun süre cevap vermiyor ise
Onun için bir önemin olmadın anlamına gelir
İş saatleri içinde ise 4-5 saat cevap vermiyorsa meşgul oldu anlamına gelir
Seni umursamadı halde beklemek aptallık anlamına gelir
Bu kadın içinde erkek içinde geçerlidir00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Taktik yapıyor, halbuki erkekler şunu anlamıyor: kadına ilişki başında geç cevap vermenin bir anlamı yok. Kadın sana emek verdiği zaman biraz elini çekeceksin arzu yaratman için.
17 Yorumla- +1 yıl
Alakası yok
- +1 yıl
Knk adam belkide meşgul bu kadar basit illa taktik olmak zorunda değil Bak böyle gazlarsın yarın ôbür gün işin çıkar mesaj atarsın sonra başının etini yerler taktik diye
- +1 yıl
@Karayeller28 kızlar da uyanık merak etme. Mesela YouTube kanallarında kızlara satasmali laf at diyorlar. Ama kızlar konuşmak istemiyorsa konuşmuyor.
Yani erkekler şunu da anlamıyor: birçok kadına birçok erkek soğuk yaklaşıyor. Akıllı kızlar zekasını kullanan erkekleri seviyorlar, çoğu taktik boş geliyor bana - +1 yıl
Doğruda şunu demek istedim knk böyle durumlar olabiliyor sende evet taktik yapıyordur felan dersen o zaman şöyle bir durum oluyor bak hemcinsiniz bile öyle söylüyor sen taktik yapıyorsuna gelecek Oysa adam gerçekten meşgul Sonra baş ağrısı
- +1 yıl
Tabi kide
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
16Cevap
- İnternet & Teknoloji konusunda 41,6b cevap paylaştı.
u +1 yılumursamadığı içindir
00 Yorumla - İnternet & Teknoloji konusunda 575 cevap paylaştı.
+1 yılAdamın işi gücü vardır belki de başında kötü bişey vardır olamaz mı yani yani muaakkak bir sebebi vardır
00 Yorumla
+1 yılBana öyle bir cevap versin ki ben ona aniden yazayım mesela seni seviyorum benimle evlenir misin Kocacık?🥲🤣
01 Yorumla- +1 yıl
Anlatım bozukluğu yaptım evlendikten sonra koca oluyor
Konu kapandı naapsın. ısrar mı etsin konuşmakta. Ne bu kendinize zorbalaştırmak erkekleri ya 😂
02 Yorumla
+1 yılCevap ilgisini çekmedi. Sen de bunu gayet iyi biliyorsun. 🤣
00 Yorumla- İnternet & Teknoloji konusunda 925 cevap paylaştı.
+1 yılKaraktersizdir bana göre eğer cidden bile bile öyle yapıyorsa iletişimi direkt keserim uzaklaşırım
00 Yorumla - İnternet & Teknoloji konusunda 765 cevap paylaştı.
+1 yılİşi çıkmıştır belki ya da baskalarina da yaziyordur
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılDikkat çekmek istiyordur peşinden koşturmak istiyordur aklınca cool takılıyordur
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılMeşguliyet gibi basit bir sebep olabilir anlayın artık şunu
033 Yorumla- +1 yıl
Tamam hadi 1,2 meşgul olursun 10 saat 20 saat 1 gün meşgulluk olmaz diye düşünüyorum elbet ki telefonda o bildirimi görüyor saate bakıyor
Cevap sahibi+1 yıl@kıvırcıkk777 Olur niye olmasın 4 gün boyunca Toplantılarım ve iş görüşmelerim oldu Bayram sonrası sevgilimi değil kimseyi arayamadım Sadece iş görüşmeleri hariç Ha adamın işine göre değişir tabi ama olabilir böyle şeyler. Hemen endişelenmeye başlıyorsunuz Seni 7/24 arıyor diye seviyor da diyemessin 1-2 gün aramıyor diye sevmiyor demende yanlış Buna bağlamayın bu durumları
- +1 yıl
İşe göre değişkenlik gösterebilir anlıyorum, ama bende kurumsal şirkette çalıştım yani telefona çok nadir bakabiliyorduk 1 dk'lık bile zaman olsada yaratabilme şansımız da vardı hiç bir şey olmazsa bile bir yemek molasında , afedersin wc molasında vs. düşününce mümkünatı olabilecek şeyler ha başka türlü zaten bakmıyorsa ondan ne yapsanda bir cacık olmaz ayrıca sevgi göstermek değil evet hissettirmek önemli saçma sapan triplere girenler bunu ayırt edememesi bu tür düşüncelere yol açabiliyor
Cevap sahibi+1 yıl@kıvırcıkk777 İşte burada da erkek ve kadın zihninin farklı çalışması algı sisteminin başka olması giriyor. Biz işse iş ilişkiuse ilişki deriz Birden fazla şeye değil teker teker odaklanırız.1 dk aramak zaten boş gelir bize Öte yandan bunlarda da aramak saçmadır sevgiyi Hepiniz olayı ilgi iltifat çicek böceğe indirgiyorsunuz Gerčeği söyleyeyim mi Bunları çoğu mecburiyetten veya içten pazarlıkla yapılan şeyler. Ha arasa bi jest olsun diye yapılır ama çoğu zaman böyledir. Bir Erkeğin sevgisi korumacı kollayıcı sahiplenici tavır davranışlarla anlaşılır Bu yoksa Seni gece gündüz arasın bunu mecburiyettende yapabilir İçten pazarlıktanda Nitekim burada yaptığım tartışmalarda Başta itiraz edip Sen haklıymışsın abi kullanıp attı diyen Kızlar oldu. Onlarada dedim yanlış şeye odaklanıyorsunuz diye Şuraya götürdü şunu yaptı ne zaman mesaj atsam cevap veriyor. Eee niye böyle oldu Tam tersi örneklerde var. Cinsellik yaşamış kız korkuyor çekip gidecek diye dedim Böyle hiç davrandı mı sana Korumacı sahiplenici evet bir kaç kez Taktı birşeylere kıyafetime felan diye İlişkileri devam ediyor şu an Olay budur. Sen eğer bu yoksa o zaman kork işte o zaman değersiz hisset çünkü gönül eğlendiriyor seninle 1 musibet 1000 evladan üstündür Başına gelince anlarsın
- +1 yıl
Maşallah 🙂ne kadar yazmışsınız okudum tabi hepsini sizinde kendinize göre haklı yerleriniz var elbet
Cevap sahibi+1 yıl@kıvırcıkk777 Eyvallah o yüzden bu tip şrylere çok takılmayın kendinizi boş yere üzüyorsunuz
- +1 yıl
Ben üzülmüyorum şahsen, günlerce 1 haftadan fazla hatta bir mesaj beklediğim bile oldu bazı durumlarına saygı gösterdim ne bi trip ne bisi anlayış ile karşıladım ama sonunda yine ben yaranamadım maalesef
Cevap sahibi+1 yıl@kıvırcıkk777 1 hafta biraz fazla 3-4 gün normaldir daha uzun sürüyorsa açıklama yapması gerekir. Bir süre meşgul olacağına dair Yaranmak gibi düşünme burada öncelikle şu var. Aşırı ilgi beklentisine giriyorsa bir Kız burada bir içsel eksiklik kendiyle barışık olamama Onaylanma ihtiyacı gütme vardır. Elbette her kadın ister ama fazlası buna işarettir. Pek çok kişinin ilişkilerde ki hatası yatırım dengesini bozmasından olur Fazlaca ve karşılıksız yapılan yatırımın değeri yoktur önemsizleşir Ha bu demek değil ki hiçbir şey yapmamak Bu durumda da bir taraf mutlaka pes edecektir. Motivasyonu kalmayacaktır ilişkiye Kadınlarda çoğu zaman şunu görüyorum Ben güzelim Cinselliğede verirsem olay biter. Erkek. baştan beğenir ama zamanla aşık olur vazaprosin hormonu bağ yapar oda oksitosine bağlıdır. Sadece bunu sunarsan bağlanmaz daha fazla salgılaması gerekir. Ancak dediğim gibi bağlansın diye yatırımı abartırsan kıymeti olmaz denge içinde yürütmek gerekir AL gülüm ver gülüm hesabı karşılıklı gidecek bu süreç mutlaka bir taraf bencillik yapıyor. Adam şehvetiyle götürüyor sonra istediğini alınca bu yüzden ortadan kayboluyor Sevmesi için başka neden yok Neyse erkek kadın doğası ve dinamiklerini bilen birine denk geldin Daha neler neler biliyorum hepside baya mantıklı gelir kafanda varsa sorabilirsin.
- +1 yıl
Yani şöyle , birinin üzerine pek düşmem yazarsa yazar yazmaz ise yazmam , bir açıklama için yazarım cevabımı alamaz isem suskun olurum 2. olarak karşımdakine cinsellik hariç sevgi değer ne desen katarım esirgemem yani galiba sorunda burada ben evlenmeden cinselligi doğru bulmuyorum ha tutku arzu olur bunu dile getirmekte normal , abartısıni kabul etmiyorum onun dışında saygısızlık argo hesap sorma , bağırıp cagirma vb iletisimim asla yok dedigim gbi aciklama beklerim yoksa silerim , dışarı hayatım hiç yok sorun kimde bilemiyorum
Cevap sahibi+1 yıl@kıvırcıkk777 O zaman doğru stratejidesin ve evet Evlilikle olan en doğrusudur Net. Fakat burada durumlar karmaşaya giriyor. Öncelikle Kadınlar genelde ilişkiye başlarken seçerken peşin hükümlü davranma eylimindedir Baştan anlamaya çalışır Erkekse Yürür içerde karar veririz ne olacağına der. Pek çok kadın elenir aslında farkında değildir Yani şöyle başlar ilişki kadın adama güven vermez didişir sorun çıkarır Gidip yüzüne söylemez ama içinden Tamam güzelim anlaşıldı sen takılmalıksın der O şekilde sürdürür. Hatta pek çoğu madem sevmiyor niye bitirmiyor ilişkiyi der. Artık evlilik amaç olmaktan çıkmıştır Takıl gitsin işte modunda devam ettirir. Ama dediğim gibi çoğunun haberi yok Olurda biz neyiz sorusu geldiğinde Erkek direk yan çizer Ama buna aslında kadının haraketleri sebep olmuştur. Şimdi kaosa sebep olan mesele Evlilik kanunları hukuku ve Evli kadınların boş beleş sebepten boşanmaları aldatma girişimlerinin çokca artıp ayyuka çıkması günümüz erkeğini Çok çok daha sıkmaktadır. Yani bir erkek zaten ciddiyse evlilik yoluna doğru yolu yapar ama Artık hiç olmadıkları kadar ince eleyip sık dokumak zorunda kalıyorlar çok daha basit şeylerden Eliyorlar ilişki içersinde kadınları Kumar oynamak gibi Şayet yanlış biriyse işin sonu baya kötü bitecek Maddi olarak ciddi zarara uğrayacak Güvenilir değilse Ailede çökecektir. O yüzden çoğu evliliğe yanaşmıyor bile zaten Evlilik oranları ciddi anlamda düşmüş durumda bu yüzden. Yani evet en doğrusu Evlilikle beraber olan ilişkidir pek çok açıdan daha sağlıklıdır. Fakat artık bu olamıyor. Erkekde ki yoğun testestron biyolojik yapı sürekli dürtüyor Günümüzde çok fazla cinsel içerik var Öte yandan kadınlarda resmen bikiniyle sokakda geziyor derken SÜrekli Erkek tetikleniyor Yüzeysel ereksiyona sahip çünkü E evlenemiyorda kadınlara güvenemiyor. Kanunların yaptırımını kabul etmiyor /Ki bunda baya haklılar Sonuç Bir noktadan sonra cinsellik olmadan ilişkiyi sürdüremez hale geliyorlar.
- +1 yıl
Çok doğru, ve herkes birbirini ölçüp tatmadan direk ilişkiye atılıyor bazıları ise başından bir iki hal hareket ile kendisini belli ediyor sorun şu kimse doğruyu sevmez doğru davranan sevmez doğru konuşanı sevmez , bir kadın bir erkeği her anlamda sömürse çoğu erkeğin sesi çıkmıyor nedendir bilinmez ve daha değerli olurlar , atıyorum bir kadın bir erkekten sonu gelmicek şekilde bir şeyler istiyor erkekte alıyor ve hiç sıkılmıyor, Diğer yandan başka bir kadın (lar) fazla yuklenmemek için hiç bir şey istemez tam tersine değeri olmaz her şey olması gereken tersine işliyor değil mi , evet haklısın günümüz de cinsellik her alanda her yaş grubunda karisik yaş grubunda medeni bekar grubunda fazlası ile karıştığı için evliliğe gerek duyulmuyor. Çünkü herkes rahat takılıyor kimse kendisini bir yabancıdan sakınmıyor kimse kendisine her anlamda dur duraksama yapmıyor kısacası herkes ulaşılır olmuş
Cevap sahibi+1 yıl@kıvırcıkk777 BU erkeklerde durumun farkında ama Abazalıklarından dolayı buna ses çıkaramıyorlar Tamamen dürtülerine esir düşmüş durumdalar Bununda alt sebebi zannedilenden katbe kat fazla olan Po, rno ve Mastürbasyon bağımlılığı En son verilere göre Türkiye bu içerikleri tüketmekte DÜNYA 3. cüsü konumunda böylece ne oluyor. Uçkurlarına hakim olamayan abaza ordusu türemiş oluyor. Hepsi Vpn gibi yazılımlarla izledikçe izliyor. Sonra bunlar yeterli gelmiyor Kadınların peşinden koşup kendini sömürttürüyorlar. Ancak Seviyeli kaliteli ahlaklı Nerdeyse bütün Erkekler piyasadan el çekmiş durumdalar. Kadınların çoğu bu abazan kitleyle muhatap E tabi gidipde baştan söylemeselerde ortaya çıkıyor niyetleri Yoksa bu erkekler ne yürüyor ne mesaj atıyor ne muhatap oluyorlar. Muhtemelen sömürmeye alışmış olanlar bunlardan da aynı şeyi bekleyecek diye e tabi güvende yok Adamlar hayatlarıyla ilgileniyorlar sadece Bu por, no mastürbasyon döngüsü Beyinde RAM hafızasına sürekli işlediği için Bu bataklığa düşmüş Erkek ortada hiçbir sebep yokken Dürtü proglemleri yaşamaya başlar Sürekli gün içersinde alakalı alakasız hallenir sertleşir Bu bir yerden sonra artık katlanılamaz hale gelir Kendisini kaptırırcasına birilerinin peşinden koşmaya başlar Bazen hak veriyorum öyle ya da böyle Kadına hayır diyebilen erkek belkide bu yüzden değerli oluyor Her neyse bi önceki bahsettiğim sebeplerde olunca ilişkiler açmaza giriyor.
- +1 yıl
İnsanları değiştiremeyiz maalesef, her kim ben öyle değilim cümlesini kuruyor ise tam da öyle biri çıkıyor yaş geçtikçe evlilik gecikiyor açıkçası beni tedirgin ediyor bu durum , kimseye güven yok evlensem dahi hep bir şüphe ile devam edicem bunlara sebebiyet olan ise zaten belli
Cevap sahibi+1 yıl@kıvırcıkk777 İşte burada en etkili çözüm piskoloji bilgisinde yatıyor baya iyi bilmek zorundasın ki insanları çözebilesin Genelde iyi niyetli insanlar hep geri planda görüyorum. Bu bir örnek
- +1 yıl
Bana göre şu an herkes aynı konumda ve bu kiminle değişir bilmiyorum
Cevap sahibi+1 yıl@kıvırcıkk777 Dedim ya analiz işi piskoloji bilirsen anlaman mümkün olur ve Erkekle Kadın doğasına hakim olmak şart
- +1 yıl
Sen bunu yapabiliyor musun peki
Cevap sahibi+1 yıl@kıvırcıkk777 Bell bir derece evet Kırmızı bayrakları görürüm
- +1 yıl
Birini tanımak için ne kadar süre veriyorsun çok soru sordum kusura bakma
Cevap sahibi+1 yıl@kıvırcıkk777 Yok keyifli sorun değil 18 aydır çoğu zaman 18 aya gerek yok Ama en profesyonel oyuncu rolcü dahi bu kadar süre içersinde asla kendini saklayamaz. O sürede bende anlamış olurum Kırmızı bayraklımı değil mi veya neler diye
- +1 yıl
Anladım, bu sorunu analizi cidden kendimde geliştirmem gerekiyo, çünkü kimsenin bu denli kötü biri olacağını düşünmek biraz ürkütücü geliyor ama öyle maalesef neyse inanmak güvenmek yok başka çare yok çünkü 😂
Cevap sahibi+1 yıl@kıvırcıkk777 Bir konuda örnek vereceğim sana Bu gün günümüzde insanlar çok şeyi yanlış algılıyorlar çünkü Algıda seçicilik manupilasyonuna -mağruz kalıyorlar. Kadınların özgüvene çekildiklerini biliyorum BU arada çokda doğrudur bu Özgüveni yüksek insan başarılıdır güvenilirdir sadıktır O kadına iyi bir kadına iyi bir hayat sunabilir doğru Ama peki bu hatalı seçimler niye Dedim ya algıda seçicilik Özgüvenle Ego birbirine karıştırılıyor günümüzde Misal bir adam düşün Arkadaş ortamına geliyor Böyle arabanın anahtarını masaya koymalar cüzdanı koymalar felan Şimdi doğal olarak sanki özgüvenli havalıymış gibi görünür fakat aslında tam tersi bu egodur işte Bunları neden yapıyor Onaylanma ihtiyacı güttüğünden dolayı bakın sahip olduklarımı görün ve beni övün Kişi kendisiyle barışık değil Kendine değer veremiyor Özgüveni düşükse Hep onaylanma ihtiyacı duyacaktır Kendisini değerli hissetmek için başkalarından onay bekler Oysa gerçekten kendiyle barışık olsa Bu haraketleri yapmaz Bunlara ihtiyaç duymaz Kendisiyle barışıktır zaten kimsenin onayına gerek yok İnstegramda bak gör hem kadınları hem erkekleri herkes kendini fazlaca pazarlama peşinde Şekil şekil fotolar vs. Anlayacaksın ki toplumun çoğu Ego kasıyor ve Kırılgan Narşiste dönüşmüş durumdalar Özgüven SIFIR. AMa çaka satan öyle gibi gözüktüğünden Özgüvenliymiş gibi algılanır Ve seçim hatalı yapılır. O instegrama konan fotolar tam bir aldatmaca kimse orada ki gösterdiği gibi harika hayatlar yaşamıyor. Türkiyede yaşıyoruz Saksofonyada değil. Benim bile hayatının berbat olduğunu bildiğim Ama çok iyimiş gibi sergileyen çok insan var. Bak bu kadınlarda ayrıca sorun oluyor zira Çok fazla kıyaslama vardır Kadınlarda Arkadaşlarının veya çevresinin fotolarına bakıp Benim hayatım rezalet diye karamsarlığa girebiliyorlar. Veya ilişkileri varsa o sahte hayatları eşine sevgilisine dayatıp sorunlar silsilesini başlata biliyorlar. Son olarak
- +1 yıl
Doğru, kimse asıl hayatını belirtmez ki zaten. Egolar Ah herkes sadece ellerinde oldukları somut şeyler ile hava atıp gösteriş yapıyor evet bu yüzden ego tatmini diyoruz karşısında kini her anlamda yıkarak aptalca davranarak kendisini yüceltiyor , benim başıma da geldi aslında ozguvenli biriyim kendimin değerini bilirim güzel giyinmeyi güzel konuşmayı ses diksiyon dikkat ederim. Ama karşımda ki öyle bir davranışta bulundu ki şu an kendi mi eski durumuma getirmeye çalışıyorum halbuki ki saçma olduğunu biliyorum onun lafları ile küçük biri değilim o sadece kendisinin en iyisi olduğunu zannediyor hava atılması gerekilen şey birini aşağılamak değil, ne ile ön planda olursun zekan ile iletişimin ile insaniyetliğin ile o niyet olur ya ne konumda olursan ol karşısında ki insanın yokluğu ile empati kurabilme a benim var şunun yok dur bi ezeyim değil, nyse bunu algılayanilecek kapasite bizim toplumumuzda yok maalesef
Cevap sahibi+1 yıl@kıvırcıkk777 Toplum bilinç düzey
Cevap sahibi+1 yılToplum bilinç düzeyi zayıf ki bu yüzden içsel zayıflıklarını farkedemiyor. Sorgulamaktan uzak bir hedonistik toplumdur. Olayın ego yani yoksun olan özgüveni tamir etmek amacıyla olduğunu bildiğinde çokta takmazsın bu tarz haraketleri ayrıca Aşağılama küçümseme haraketlerine giren insanlar geçmişde çokca bu durum onlara yaşatılmıştır. Bu bir hınç intikam alma arayışıdır yine Eğer onu ezdikleri gibi oda başkalarını ezebiliyorsa O durumdan kendini kurtarmış aşmış hissetmeyi umar içinde ama nafile Kendisiyle barışık olamadıkca bu sorunlar bitmez.
- +1 yıl
Bir daha öyle insanlara denk gelmem istemiyorum umarım gelmeyiz uğraşılmıyor
Cevap sahibi+1 yıl@kıvırcıkk777 Bildikten sonra uğraşması kolay ne olduğunu biliyorsan ne yapman gerektiğinide bilirsin 😎🤣
- +1 yıl
Şutlamak işte 😂
Cevap sahibi+1 yıl@kıvırcıkk777 Şutlama şansın yoksa diye dedim. İş yerinde aynı ortamda olmak zorundasındır gibi gibi öbür türlü kolay zaten
- +1 yıl
o durum evet 😄nyse baya konuştuk cok teşekkür ederim soru sahibi de baya kızmış olmalı
Cevap sahibi+1 yıl@kıvırcıkk777 Oda nasipleniyor İşte 🤣 bunları çoğu kimse anlatmaz.
- +1 yıl
Umarım okuyordur 😄
Cevap sahibi+1 yıl@kıvırcıkk777 Kendi kaybeder 😎
Elde ettiği düşüncesi vardır bence, ulaşılamaz her şey çekici gelir insana. Erkek olarak ayırmadım ikinci cümleyi 😁😁
00 Yorumla
+1 yılMeşgul olabilir ama değilse önemsemiyordur ya da önemsemediğini düşünüyordur
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılbir kere başıma geldi soramadım da net bir cevaba ulaşamadım bu konuyla ilgili ben sebebini bende çok merak ediyorum açıkçası :D
00 Yorumla
+1 yılCevabı almıştır çünkü
02 Yorumla- +1 yıl
Dengesizdir
+1 yılBaşkaları yazmıştır ona
00 Yorumla- İnternet & Teknoloji konusunda 662 cevap paylaştı.
+1 yılDiğer kadınlara cevap veriyordur
00 Yorumla Sanala pek takılma derim
00 Yorumla- İnternet & Teknoloji konusunda 961 cevap paylaştı.
+1 yılSinir edeyim diye heralde
00 Yorumla - İnternet & Teknoloji konusunda 1,5b cevap paylaştı.
m +1 yılİnternet oaketi bitmiştir
00 Yorumla
+1 yılKonuşmak istemiyodur. Direk sil mesajları uğraşma
00 Yorumla
+1 yılS@lak işte ne diyecen 😂
00 Yorumla
+1 yılHep böyleler yazarsın günler sonra cvb gelir
00 Yorumla
+1 yılGönül eğlendirdiği için başkaları var
00 Yorumlaİnternet & Teknoloji konusunda 1,6b cevap paylaştı. Agalarıyla pes oynuyordur
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBelki de seni beğenmemiştir
00 Yorumlaİzmirin neresi?
01 YorumlaMüsait değilmiştir
00 Yorumla
+1 yılAptal olduğu için
00 Yorumlaİşi vardır
00 Yorumla
+1 yılVazgeçmiştir
00 YorumlaO an işi çıkmıştır unutmuştur veya umursamamistir
00 Yorumla
+1 yılBilmiyorum 🤷🏻♀️