Mesela biriyle cikiyordunuz sonra arkadas kalalim dediniz ve 2 gun sizi yazmadi bu sizi hic sevmedimi hoslanmadimi demek yoksa yazarmiydiniz?
Cevabın nedir?
+1 yılArkadaş kalalım diyen bir kızın isteğini kabul ettiğinizde , ( bir kız bunu sizi bırakırken diğer ilişkisine yumuşak geçiş yapmak için ister , bu dönemde kafası karışık olan kız arada kalır) sizinle bir müddet arkadaş kalır ve daha sonra tekmeyi basar. Ve erkeklerde bunu bildikleri için arkadaş kalma olayını yemezler ki aynısı tam tersi durumlarda kızlar içinde geçerlidir. Sen çok iyi birisin arkadaş kalalım falan yani bunlar klişe şeyler :)
12 Yorumla
Soran+1 yılHm bana demistiki ins mutlu olursun Bunu gercekten isterim demistim Oda ins ikimizde mutlu oluruz demisti bide o Her ayriligin sonunda arkadas kalma taraftari inanki a gore kotu bitirenler aciz insanin isiymis
- +1 yıl
Zaman geçince anlayacaksın senin için nekadar değersiz olduğunu , emin ol.
En İyi Cevaplar
- Aşk İlişkileri konusunda 381 cevap paylaştı.
+1 yılSevgiliden sonra arkadaşlık olmaz. Saçmalık.. Arkadaş sevgisi bir yere kadar sevgili ise biraz daha ötedir. Sevgiliden sonra arkadaş kalıpta ne yapacak. Mantıksız. Kızla erkek uzunca arkadaş kalamaz mutlaka aralarında istekler ilgiler artar..
121 Yorumla
Soran+1 yılCok cikmadikki yeni baslamisti ve bitirdim Ben arkadas kalmaya karar verdik. Sonra belki Ben yazar yine dedim yazmadi demekki hisleri yogun degilmis
- +1 yıl
Hisleri yoğun diye değil. His varsa sevgili olmuşsunuz.. Bitirelim demişsiniz, kalbi tamamen üzülmüş içten içe ve sizinle muhatap olmak istemiyor..
Soran+1 yılBence sacma hisleri olan ne olursa olsun yazardi 2 gun uzun sure
- +1 yıl
Hisleri olan sevgili olarak yazar arkadaş değil ve eğer dediysen arkadaş kalalım ip orada kopmuştur..
Soran+1 yılHm anladim o zaman beni rahatsiz etmek istemiyor o zaman
- +1 yıl
İstemiyordur hatta hiç konuşmak istemiyodur..
Soran+1 yılYok yazsam yazar 😁
- +1 yıl
Ne diye arkadaş kalalım diyorsun?
Soran+1 yılHislerimden Emin olamadim hic hep git geller yasadim kalbim cok aciyodu kaldiramadim artik
- +1 yıl
Nasıl emin olamıyorsun? Birbirinizle açıkça konuşmuyormuydunuz?
Soran+1 yılKonustuk o hep anlayis gosterdi 3 kere arkadas kalalim dedim Ben olamadim halada olamiyorum anlamadim
- +1 yıl
Eğer sana karşı içten duygular beslediyse arkadaş kalması aşırı derece yaralar kalbi. O yüzden en iyisi konuşmamaktır.. Sevgili ilişkiniz ne kadar sürdü? Çok kısa süre ise o vakit seni tam anlamıyla sevememiş, hoşlantı olmamış.. Sadece sevgili olma çabası gibi bir durum olabilir.
Soran+1 yılDogru duZgun sevgili olamadik Ben hep arkadas kalalim diyodum gunun sonunda Oda tamam diyordu Ben yazmayinca hic yazmiyordu daha Ben yazarsam tekrar sevgili moduna gecioduk
- +1 yıl
Bence baştan beri sevgili olmamışsınız. Sevgili görüntüsü vermişsiniz ve ikinizin birbirinize karşı derin duygular beslememişsiniz. Bence en iyisi ikiniz de birbirinizden bir süreliğine uzak durun. Kalbinizi dinleyin derim..
Soran+1 yılAyni alisveris merkezinde calisiyoruz ve her gun beni ziyaret ediyor en az 2 3 kere para bozdurma bahanesiyle
- +1 yıl
Tuhaf..
Soran+1 yılNeden
- +1 yıl
Birbirinize karşı açıkça konuşuyormusunuz? Duygularınızı düşüncelerinizi?
Soran+1 yılO acik konustu seni seviyorum dedi benle mutlu olabilicegini soyledi ama Ben Emin degilim dedim
- +1 yıl
Madem öyle dediysen devam etme sevgili ilişkine..
Soran+1 yılEtmedim zatende yazmamasi tekrar zoruma gitii
+1 yılSen onu kibarca kendinden uzak tutmuşsun bu işin olmucağını anlatmışsın, oda boşuna yalpalamaya gerek yok demiş net
22 Yorumla
Soran+1 yılYogun duygular yokmus demekki
- +1 yıl
Kesinlikle buda doğru.
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
4
Cevap
11Cevap
işte hayret ettiğim tip. çıkacağınız erkeği kendiniz ölçüp biçip çıkmıyormusunuz siz çıktıktan sonra arkadaş kalalım nedir yaa bildiğin kendinizden soğutma sebebidir. amacına ulaşamadığından veya ulaşma yolunu kestiğinden falan değil bu.
03 Yorumla
Soran+1 yılOda arkadas kalabilriiz dedi razi oldu ve dahada konusmadik 2 gundur Yani eger seyseydi hic yazmazmiydi Ben yazsam yazar ama kendi yazmiyor
Soran+1 yılSevmiyorum Ben sadece onun duygularini merak ettim
Aşk İlişkileri konusunda 385 cevap paylaştı. Seninle neden arkadaş kalsın ki? Sevgiliyken olmamışsa arkadaşken ne yararı dokunacak
25 Yorumla
Soran+1 yılTamam dedi ama oluruz dedi
Soran+1 yılYani beni isteseydi yazardi demi
Soran+1 yılZaten arkadas kalalim diyende Benim demekki onada uydu yoksa kesin yazardi
Sen yazıcaksın çunki o yüzden yazmaz. Herşeyi karşı taraftan beklemeyin kızlar.
05 Yorumla
Soran+1 yılYazmicam sevseydi o yazardi
- +1 yıl
Erkeği peşinde surundurmeye çalışmışsın oda zeki çıkmış bunda bişey yok onu sevmene rağmen bunları yapıyosun kızlardaki bu ikilem saçmalık sevseydin arkadaş kalalım demezdin adama. M. etme ülkede kız çok herturlu ihtiyacını giderir manitan ama ülkede seni sevicek adam zor bulursun. Herkes ilişkiden sonra seni seviyorum demez :D
Soran+1 yılDiyorum ya duygularim cok karisikti bide sevipte sevilmemekten korktum dedigin gibi Oda zeki bosvermis ama Benim demek istedigim gercek deger veren erkek kiz istemezsede vazgecemez
Soran+1 yılZaten bitirdimde belkide hakli cunki bana yazmayana askindan Olsem Bende yazmam
+1 yılAblacım adamı terk etmişsin resmen, ne yapmasını bekliyordun Allah aşkına? :D
024 Yorumla
Soran+1 yılOlsun sevse kesin bida yazardi yoksa gururmu yapar?
- +1 yıl
Ben bu kafayı anlamıyorum abi, ayrıldıktan sonra niye yazsın adam sana?
Sevgiyle alakalı değil bu olay, beni s*ksinler yine yazmam ben mesela. Geberirim hüznümden ama yazmam.
Soran+1 yılTamam da Oda arkadas kalmaya razi oldu 😁😂
- +1 yıl
Demek ki pek sevdiği bir arkadaşı olamamışsın.
Soran+1 yılBelkide hic sevmedi beni ondan
- +1 yıl
Ablacım affına sığınarak söylüyorum ama senden bir halt olmaz. Rahat bırak çocuğu.
Soran+1 yılBiraktim zaten nie ole dion simdi
- +1 yıl
Doğru olduğunu düşündüğüm şeyi söylemek gibi bir huyum vardır.
Soran+1 yılSus ya
- +1 yıl
Arkadaş kalabiliriz bence. Kızma hemen.
- +1 yıl
Abi çok iyi yaa :)
- +1 yıl
@55conqueror Hoş bir kafası var. Ben de çok beğendim. :D
Soran+1 yılHepimiz arkadasiz yasasin
- +1 yıl
Yazma bana bir daha... Aramızdakiler altı saat evvel bitti, sen bitirdin.
Soran+1 yılBitirmek huyumdur
- +1 yıl
Arkada bırak insanları, hadi ben dayanırım da hislerimiz ne olacak...
Soran+1 yılHislerini kontrol etmek senin elinde unutma kendi hayatinin kendi yonetmenisin
- +1 yıl
Yönetmen işini kendi tarzında yapsa da senaryoya uymak zorundadır. Elimizde olmayan şeyler var... :/
Soran+1 yılSenaryonu isedigin sekilde sekillendirebilirsin😂
- +1 yıl
Ben bu konunun okulunu okuyorum ve öyle bir şey yok. :D
Benim yönetmen olduğum yerde senarist sensin... :(
Oo bak bu güzel oldu yalnız, yaz bunu güzel laf.
Soran+1 yılIkiside Olabilirsn senarist sana uymak zorunda
- +1 yıl
Ben direkt yapımcı olmayı tercih ediyorum, ikisini de işten kovarım olur biter. :D
Soran+1 yılSuper 😂
- +1 yıl
Ne sandın kızım, boş adam mıyız...
sevgiline arkadaş kalalım diyorsun peki bu doğru bir davranış mı? bence en doğrusunu yapıyor
08 Yorumla
Soran+1 yılDaha yeni sevgili olduk ama bu 3 uncu kez arkadas kalalim dedim
Soran+1 yılHaksizim demi
Soran+1 yılNeden
Soran+1 yılYaran var demekki
- +1 yıl
https://www.youtube.com/watch?v=4IvnCzao1q4 asumaan yap bir pansumaaaaaaaaaan
- Aşk İlişkileri konusunda 656 cevap paylaştı.
+1 yılSenle çıkmak istiyo arkadaş olmak değil. Anlamak çok da zor olmasa gerek?
01 Yorumla
Soran+1 yılAy sen nerden anladin hemen akilli seni
neden açık kapı bırakıyorsunuz ki
sürekli acı mı çeksin
bırak cocugun yakasını da rahat etsin01 Yorumla
Soran+1 yılBiraktim zaten Oda hemen razi oldu
+1 yılErkekler çünkü genelde arkadaşlarına yazmaz :)
119 Yorumla
Soran+1 yılBen sadece beni sevdimi sevmedimi onu cozmeye calistim
- +1 yıl
arkadas kalalım dedıkten sonra seni seviyoda yazıyosa yılısık ya da sapık dersın , yazmazsa sevseydı yazardı dersın ancak kendı kendıne dıyıp durursun ama bunu ona sorsaydın emin ol daha iyi olurdu :)
Soran+1 yılSordum seviyorum dedi ama Ben inanmiyorum inanmadim belkide sorun Bende
- +1 yıl
seviyorum kelimesi tek basına bıle kolay soylenecek bı söz değil bence insan bunu soylerken 2 kere dusunmelı sen 2 kere dusunup soyledıgı bı soze ınanmazsan sonra soyledıklerıne nasıl ınanmayı dusunuyosun bence sen cok onyargılı bırısısın :(
Soran+1 yılKesinlikle guven sorunum var sonrada bana dediki ama bana Asik olma eger Ben baskasiyla evlenirsem vicdan azabi cekmim dedi bu ne demek simdi
- +1 yıl
hayat fani bu zmanlardaki aşklar gecıcı demek ıstemıs burada yarın oburgun ayrılırsak eger ahını almak ıstemıyorum senın demıs
Soran+1 yılO zaman zaten sevmiyordu beni demek demi
- +1 yıl
belkide cok fazla seviyodu hiç uzmek ıstemıyodu dıcem ama nerde bulcan bu zamanda oyle sevenı bosver koy dötune gıtsın hayat devam edıyo sonuc olarak belkı bu kısının dunyadakı varlıgından 1 ay oncesıne kadar haberdar bıle degıldır sımdı bu kadar kafanı kurcalaması sanada garıp gelmıyomu
Soran+1 yılBen sevmek degilde garantili sevilmek istiyorum
- +1 yıl
sen para vermeden şokomel almaya calısıyosun varsa oyle bıyer bende alayım :)
Soran+1 yılBulunca haber ederim
- +1 yıl
o haber gelmez :)
Soran+1 yılUmutsuzluk iyi degildir
- +1 yıl
Umut fakirin hayal ürünüdür
Soran+1 yılOda olmasa yasiyamayiz
- +1 yıl
nefes almak yasamaksa evet yasıyoruz egerkı degılse zaten pek yasıyomus gıbı bı halım yok benım
Soran+1 yılYasayan olu😂
- +1 yıl
ben boyle degıldım ya ne zaman youtube boyle sacma sapan acıklı sarkılara gecıyo bı anda karamsarlasıyorum
Soran+1 yılWah wah
Gizli Üye(30-35)+1 yılağzına sıçmışsın daha ne yazıcak
11 Yorumla
Soran+1 yılSuclu benmiyim Oda tamam dedi
+1 yıle resmen ayrilmissin daha niye yazsin
01 Yorumla
Soran+1 yılNie yazmasin istese yazardi
+1 yılCok normal bende yazmazdim.
010 Yorumla
Soran+1 yılHm bana anormal geldide
- +1 yıl
Sana karsi duygu hisseden birine ark kalalim demek kufur etmek gibi bse
Soran+1 yılBelkide duyusu yoktu onun icinde iyi oldu baksana sesi solugu yok
- +1 yıl
Bana boyle desen engel atardm ne yazcak olm dengesiz ergen seni
Soran+1 yılSus kirmim agzini
- +1 yıl
Haha kirsana
Soran+1 yılPat kut pat kut elime saglik azcik yamuldu agzin ama akillanmissindir
- +1 yıl
Asdf haykirdm pat kut pat kut he kafana 6li beypazari sodaai firlatrm bak
Soran+1 yılBeynindeki tahtami noksanlasti ne Banami ole geliyor sen Her gun Dayak ye bencede yerine gelsin
- +1 yıl
Laflara bak o minik burnunu isirrm bak ergen kendine gel 😝
Gizli Üye(30-35)+1 yılÇünkü laf olsun diye demiştir
01 Yorumla
Soran+1 yılIsteseydi beni yazardi demi
+1 yılNe zaamandr konuşuyordun
011 Yorumla
Soran+1 yılSevgiliydik 2 hafta felan zorla Ben hep gidis gelisler yapiyodum bir gun normalse Ben arkadas kalalim diyordum ertesi gun hislerimden Emin olmadigimi biliyordu ve sonra Ben arkadas olalim dedim isde Oda tamam dedi
- +1 yıl
Tamam emin değilmişsin daha ne? Oda zorlamak istememiş kaybetmek istememiş arkadaş kalmş üstne gelse senin ne tavır verecegn belii normal olay bu
Soran+1 yılHm Ben ters dusundum o zaman severse yazar dedim
- +1 yıl
Nie sevmekle ne alaka? Nie sevmedi biri için uğraşsn
Soran+1 yılBilmem
- +1 yıl
Yanivsen sevsen uğraşır sevmiyosan adam hayatına baska kızlara bakar en iyisini yapar bir kız için. Değmez kaç milyon kız var ülkede
- +1 yıl
Siz kızlar kendinizi vazgeçilmez özel falan sanıyosnz ama kaç milyon kız var erkekler elini sallasa elisi
Soran+1 yılBelkide Benim beklentim cok
- +1 yıl
Beklentin vardıysa çıkıcaktın
Soran+1 yılYapamadim
- +1 yıl
Her nese bb
+1 yılyazmam yazan gavattır net
015 Yorumla
Soran+1 yılNeden sevmek fedakarliktir
- +1 yıl
ortada bir yaşanmışlık var severken sonradan arkadaş kalınmaz
Soran+1 yılKalinmadi zaten sadece lafta kaldida Ben sunu belirtmek istiyorum eger yogun duygu olsaydi Geri yinede biseyler yazardi nasil oldugumu merak ederdi degil mi
- +1 yıl
yazmak acı verir be gülüm. belki sana yakınken sensiz olmaktansa senden uzak sensiz olmak daha az acı verir.
Soran+1 yılBen ole dusunmuyorum eger erkek sevseydi yine yine yine yilmadan denerdi
- +1 yıl
valla o biraz da adamı oynatmak oluyor senin de gönlün varsa git kendin konuş çocuktan her şeyi bekleme.1 dener 2 dener 3. de napayım der denemez
Soran+1 yılYok Ben pesimde kosmasi lagzim Ben cok zorum galiba
- +1 yıl
niye senin peşinde koşsun sen allah mısın
Soran+1 yılHasa ya he he konusma Boyle cok ilgi istiyorum Ben hayir desem de zorlasin istiyorum ne bilim belki sacma ama zorlanmak hosuma gidiyor :)
Soran+1 yılhe he konusma olcakti
Soran+1 yılhe he
Soran+1 yılAy bu telefon yazzamiyor
- +1 yıl
sen bana özelden yazsana
Soran+1 yılAsik olursun bana 😂😂
- +1 yıl
görücez bakalım
zzoruna gitti galiba
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Bir erkege arkadas kalalim dedikten sonra neden bir daha yazmaz?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım