Güzel bir kizimda.. 1.65 boyunda, zarif ve güleryüzlü
Bir erkek kiza neden geri yazmaz?
Güzel bir kizimda.. 1.65 boyunda, zarif ve güleryüzlü
eger bir erkek kiza hic bizaman kizdan once yazmiyorsa o erkek kendini havalarda saniyor tavsiyem yazma yazinca cevap ver kisa cevap ver
ama 3gün olduu artik benve o bana yazmaz daha
.. online oldugu halde yazmyior cünki
10 gunden sonra yazicak tecrube sahibi oldugum icins oyluyorum bende olmusdu 10 gun sora yazdi sonra 1 aya yaki yazmadim konusmadi o yazinca yazdim ksia cevaplar falan basladi sik sik yazmaya elde edemedii ol
jaaa ben ilk mesaji atdim ama yinede sgirdan aldim sayilir.. her yazdigina hemen pat diye cevap vermedimm bende onu bekletdim
ilkadimi atmissin kziim biak o sana kossun yazip etme zaten sevdiyini ozgur birak seni seviyorsa geri doner demisler
haklisin evet
ya sevgilisi vardır, ya da burnu çok havadadır. yazma bir süre, seni değerli gördüğünde sana yazacaktır...
degersiz mi oluyorum simdi onun gözünde
peki nasil degermi bilebilir ki? yazmadiktan sonra
bolca gözüne görün, ama hiç pas verme hatta baya bir süre yanına gelip selam verse dahi pas verme, seni kıracak bir hata yapmış gibi hesstirmelisin ki, 'bi hata yaptıysam özür dilerim' diyerek peşinde dolaşmalı. tabi peşinde dolaşmaya başladığında bunu çok uzatma. çok çabuk kanma, çok da uzatma... dediğim gibi, çabuk kanarsan seni kullanır atar, zamanında yanaşırsan. değerli olduğunu görür. ayrıca çıkmaya başlarsanız da baya bir süre cinsel birliktelik tavsiye etmem. bu tip insanlarda iki yüzlülük çok yaygın bir hastalık...
yok yani cinsellik aklimin ucundan bile gecmez.. daha hicte sevgilim olmadi 21 yasindayim... dikkat ceken görüsünüsümde var ama pas vermeem fazla kimseye dogrudur😂
orada dur iste! olsa bile o iki kisi arasinda olan birsey:) azmış değilim sadece sansımı denemek istiyorum.. hem hepte erkek ilk adımı atıcak diye bir kural yok ki:) haaa ilk ben yazdım ama arkadasca yani 😒
sakin ol şampiyon, şahsına bişey demedim, objektif yorum yapıyorum burda. ilk adımı atman da çok güzel bişey, ama sana anlatmaya çalıştığım ilk adımı yanlış kişiye atman. burnu havada olan bir erkeğe ilk adımı sen atarsan, kolay kız olursun, bir peçete gibi kullanılıp atılırsın... sen söyle, sevgili olduğunuzu hayal et, seni aldatmayacağına garanti verebilir misin? ya da ilişki yaşadıktan sonra seni bırakmayacağına...
oraya gelmedik ki😳 hem gelmezde artikin:) salak da degilim safda degilim... atdim evet ama icimde kalmamis oldu ya
keske degeri bilinse😔 kolay kiz olasim yok degilimde 21 yasimaa girdim hix sevgilim olmadi😬 istemedin hic ama hoslandigim kisiyede ilgimi belli etmek istedim kötümü yaptim abim?
evet öyle😂 ama her erkek ilk kiz yazinca o kizi basit diyemi görür sahiden😳
burnu havadami bilemem ama öyle gibi yazma şekline bakınca😁 baska kızlarla ama cicim bicim diye yazıyor o mal😒 hatda o kız benden cirkindii hatda cirkin ördegin taa kendisi...
eglenmiyorum yaa sahiden bak bana karsı cok ters tavrı var😔
ama beni görüncede kacamak bakıs atar heeepppp! gözleri parlar beni görünce
hayir degil😔
Canı istemiyodur
olabilirde cünki izine gitdi.. ben ona o izine gitmeden bir kac fün öce yazmistim.. zamani yoktur dicem ama günde ara sira online olup cevap vermeye zaman mi ayiramicak
Cevap
2Cevap
Yazmak istemiyordur. Sevmiyordur hoşlanmıyordur tiksiniyordur. Seç birini. Yazma sen de
yazmicam zaten birdaha
En doğrusu. O yazarsa da cevap verme.
bende öyle düsünsümde bakalim
Tercümana ihtiyacım var
belcikdan yaziyorum.. türkcede olsn her harf malesef klavyemde yok 😑 aceleye geldi azda
Bilmiyorum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar