Niye arkadaslar? Bu arada sevgilim falan degil. Görüldü yapıp cevap vermeyen erkek ne yapmak istiyordur.
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Bir erkek mesajına görüldü yapıp mesajına hiçbir şekilde cevap yazmıyorsa, bunun birden fazla olabilir. Belki o an meşguldür, kafası karışıktır ya da ne yazacağını bilemiyordur. 🤷♂️ Bazen de duyguları konusunda emin olmayabilir ve zaman kazanmak isteyebilir. Herkesin kendi hızında ilerleyeceği zamanlar olur. Bence buna çok da takılmamak lazım. Sen kendi değerini bil gerisi zamanla hallolur. 😉💪
440 Yorumla
En İyi Cevaplar
Erkekler belki farklı düşünüyor olabilir. Elbette cidden yazamayacak durumda da olabilir. Ama yüzde doksan ben gerçekten önemsediğim mesajı cevapsız falan bırakmam sonu gelmiş bir konuşma değilse. Görüldü yapmak "takmıyorum" ya da "ne çok gonuştun be" demekten öteye geçmez çoğu zaman
320 Yorumla
Bu olayı bile kişiliğe bağlayanlar var yuh..
Herif belki meşguldur ya da sana mesaj yazmak istemiyor konuşmak istediği veya beklediği biri vardır.110 Yorumla
Eğer eskiden sen ona görüldü veya onun mesajini takmadiysan bunlar normal veya eskiden canını siktiysan şimdi acısını çıkarıyor olabilir içten bir şekilde özür dileye bilirsin eğer bjr hatan varsa ve o gün konuştuğunuz konu canını sıkmış olabilir ondan dolayı sinirinden yazmamış olma şansı da yüksek bu çocukla hiç buluştun mu ve gerçekte gördün mü aynı ortamlarda falan bulustunuz mu yani?
91 Yorumla- +1 yıl
Bir kelime ettim o zaman biraz canı sıkıldı onun acısını mı çıkarıyor ki ama sinirlenmiyorum sorun yok demişti gerçi ayrılmaya da bahane oldu zaten kendini tutuyordu sinir oluyordum :)
- Aşk İlişkileri konusunda 11,6b cevap paylaştı.
+1 yıl145 Yorumlahaahhaa :D :D bu iyiymiş ya :D :D
- +1 yıl
Teşekkürler. :):
- +1 yıl
Mükemmel :))) bayildim
- +1 yıl
Hahaha 😂
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
13
Cevap
36Cevap
Erkek kişisi; Çoğu zaman hayatını nasıl idame ettirebileceğini düşünmekle meşguldür. Yemek yerken, otururken, çalışırken hatta kavga ederken. Erkek şahsının yapması gereken, doğasında olandır; ''Seçim yapabilme yeteneğine sahip olmak.'' Seçim yapmanın dişi kişisine bağlı olduğunu düşündüğümüz günden beri erkek birey kendinde; Özgürlük, irade, arzu, bağımlılık ve ehvam gibi şeyler arayışına girmiştir. Bu da doğru ve sağlam ilişkilerin olmamasının tek sebebidir. Sonu gelmeyen ayrılıkların bir daha görüşülmeyecek ilişkilerin ve artık, sanki hiç olmamış gibi davranılan ilk aşkların... Erkek kişisinin doğasında olan ''avlanma'' tercümanlığı yanlış yapılmış bir olgudur. Avlanmak, erkek kişisinin hayatını devam ettirebilmesi için gerekli olan levla'ları yerine getirmek durumundan öteye hiçbir zaman geçmemiştir. Her gün dişi kişisine tonlarca teklif gelmesine şaşmadan, tercihi aslında sizin yapamayacağınızın farkında olan bireydir erkek, şimdinin ''Alfası.'' Erkek, kendine uygun eş seçimini yapacak ve avlanma durumunda olduğu gibi hayatını devam ettirecektir. Yani alışkanlıklarınızdan ve size dayatılan şeylerden uzaklaşmalısınız. Kadınlarla her gün onlarca erkek ilgileniyor diye sanmayın ki eş seçiminde asıl söz sahibinin siz olduğunuzu. Yani sana yazmayan ve mesajlarına görüldü atan o çocuk, erkek olduğunun farkında olan bireydir. Saygımı kazanmıştır. Sana görüldü attığı için değil, zaman kaybetmemeyi kişisel ilkelerinden biri haline getirebildiği için. Anlayacağınız, sizinle her gün ilgilenen erkekliğini tamamen kaybetmiş şahsiyetlerin ilgileriyle motive olmak yerine, ileride ''Eş'' olabilmek için erkeğinizi kazanmaya çalışmanız daha mantıklı olacaktır çünkü gerçek erkek yemek için sakat ya da hasta bir ceylanı avlamaz... (Konuşacağınız şeyleri bildiğim için söylüyorum, Kadınlar hiçbir zaman erkekliğini hissettiremeyen kadın düşkünü erkeklere ilgi duymazlar. Aksine kadınlar, doğasında olanı uygulayan erkeği tercih ederler.)
90 YorumlaBende birşey sorucam. instada bi erkeğe hoşlandığımı söyledim önce ne diyeceğimi bilmiyorum dedi sonra problem yok dedi sonra kız arkadaşım var dedi. bende ona mutlu olun dedim teşekkür etti sonra sözlerime 2gün cevap vermedi ne yazdiysam sonra ona hala yaşıyomusun dedm evet dedi sana endiselendim dedim güldü ve niye sordu bende ona cevap vermedigin için dedim oda meşguldüm dedi halbuki mesajlarima görerek cevap vermiyordu. beni reddeden günün sabahı storysine i can be your boyfriend yazdı onun için onunla mesajlaşma ya devam ettim. artık mesajlarına seen bölümü gelmiyor. sizce amacı ne? lütfen yardım edin
22 Yorumla
Soran+1 yılBence boşver onu sevgilisi varmış eğer aklındaki sen olsaydın zaten sevgilisinden ayrılırdı. Seni de kırmamak için iyi davranmış, başka bir şey düşünme bence
+1 yılO sirada tam yemek yiyecektir
ya da tam kapiyi accaktir
tamda lavaboya gitmistir
tamda ismi belirlenemiyen bir cisim ustune doru geliyodur
ya da seni dusunuyodur
ya da ole bisi yaznisindir ki iki saat bekliyordur ne yazayim diye
sebep cok benim basima gelirdi hep62 YorumlaBende bir çok böyle sorun yaşıyorum sohbet bitti için olabilir ama be yakınlaşmak için yazıyorum 2 MİZ de işte çalışıyoruz gün içinde 1 defa bile denk gelmiyoruz yani ama ben şimdi hoşlanıyorum kızdan ama kendisinin de hoşlandı ve sevdi olabilir bilmiyorum içini belki de ben onun istediği tarzda degilim ya da ona göre çekici degilim bizim herkes gibi eğlenceli hayatımız yok ki sosyal aktivitem bile yok iş ev ev iş durgun sakin bir yaşantım var benim, sevgilimiz olmadı için bu işleri bilmiyorum olabilir deniyorum her seferinde aynı sonuç hayırlısı diyorum hep ama hiç olmuyor
milet nasıl böyle hemen buluyor anlamıyorum ben akşamları ordan oraya buraya gitmiyorum işten 6.7 gibi çıkıyorum akşam namazına zor yetişiyorum işte evde 8.9 olunca saat de kimse ile gezmiyorum yoruluyorum ben bu arkadaşa iş çıkışı beraber gezelim falan yazıyorum ama görüldü atıyor hep nerde yanlış yapıyorum anlamıyorum31 Yorumla
+1 yılErkek fazla takmadığını göstermek için veya sen ezik bu hemen cevap yazıyo falan deme diye yapıyodur
161 Yorumla- +1 yıl
Peki aslında içten içe takıyor mudur?
Gizli Üye(18-24)+1 yılGörüldü atan erkek, ya seviyordur senin aklinda kalmaya calisiyordur senden etkilendiği için. Ya da gercekten seni istemiyordur. Bircok nedeni var ama ben bir kiza goruldu atiyorsam bilerek yaparim kiza muhtac oldugumu ve onu kaybetmekten korkmadigimi hissetirebilmek için.
1419 Yorumla- +1 yıl
Peki seninle aynı nedenden yapan bir kişiye nasıl davranmalıyım. İlgimi ve dikkatimi çekti ama belli etmiyorum hatta görüldü attığını farketmemiş gibi yaptım ama ona nasıl davranacağımı, nasıl konuşmam gerektiğini bilmiyorum, nasıl ona belli etmeden sohbete ve tanışmaya teşvik edebilirim
Cevap sahibi+1 yıl@Lalalı_ 10 ay once yazdigin yoruma cevap vermissin.10 ayda fikrim biraz degisti. İki tavsiyem var. Kimseye kaliciymis gibi davranma. Ona cok alisma yani,2. Tavsiye ise kendin ol. Aktif isen mesaja bak, işin varsa haliyle geç bak.
Cevap sahibi+1 yıl@Lalalı_ ilk mesaji at , ilgisini cekmissen o devam eder ztn
Cevap sahibi+1 yıl@Lalalı_ yaw bak ilk anda cepte gorebilir ama sen sohbet esnasinda cepte olmadigini davranislarinla konusmanla belli edersin ztn. Hatta ilk mesaji atmak daha mantiklida uzun uzun yazmak istemiyom neden oldugunu.
Cevap sahibi+1 yıl@Lalalı_ bak bi kere insanlarin cogu ayni dusuncede herkesin dusundugu şey sıradandır yani şu"ilk mesaji atarsam cepteyim" boyle bir dusuncehe sahip olmadigini ilk mesaji atarak belli edicen eger karsi taraf cevap vermezse , cok umursamaz davranirsa ilerleyen sohbette sen asla ama asla mesaj atmayacaksin. O zmn ilk mesaj atanin aslinda cepte olmadigini gostermis olursun.
Cevap sahibi+1 yıl@Lalalı_ e sen zaten yazmissin ona, goruldu atti diyon. Goruldu attiysa hicbir sey yapma, engelleme birde. Hicbirsey yapma hayatina ayni sekilde devam et.
Cevap sahibi+1 yıl@Lalalı_ bak işte hayat dedim story anliyor hey allahim. Story falan atarken gonderme falan yapmiyon demi. Yaw cevap verse bile sana ölüp bittigini söylese bile sen hayatindan odun verme. Normal hayatina devam ett.
Cevap sahibi+1 yıl@Lalalı_ yaw yapma yani zor degil
Cevap sahibi+1 yıl@Lalalı_ hayir kardeşim, mesajlar silinmez. Ama tek tek sikayet etmen lazm, sonra bi kusur bulunursa mesajlarda kaldirilir belki. Silinmez kısaca bsbsbs
- Aşk İlişkileri konusunda 10b cevap paylaştı.
+1 yılyavsak çünkü. saygısızlık. en gıcık olunan seylerden biridir. işi varsa işim var diyebilir.
680 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 519 cevap paylaştı. İşi vardır, konuşmak istemiyordur, umursamıyordur ya da çok düşük bir ihtimal cevap vermeyi unutmuştur.
60 YorumlaAynısını yaşadım cocuğa yazdım çakmağı ben de kalmıstı dedim geri vericem haberin olsun yok önemli degil dedi iste neyse sonra ben de tamam ozamsn dedim herip cevap vermedi görüldü yaptı yaaaa madem konuşmak istemiyorsun kibarca iyi geceler dersin anlarım görüĺdü ne ya zoruma gitti valla
21 YorumlaBence kişiden kişiye veya bulunduğu duruma göre değişebilir, misal ben kim olursa olsun oyun oynuyorsam mesajını gördüysem de cevap vermem. Bu o arkadaş için farklı bir şekilde de olabilir tabi
10 YorumlaAllah belasını vermiştir ondan yazamıyodur hepsi aynı
400 Yorumla
+1 yılİşi vardır ( klasik avunma cümlesi ) . Sana kızgınlığı olabilir veya ilgisini çekmiyosundur.
50 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılSohbet sayfası açıktır da ekranın başında değildir..
Doğal olarak ilettiğin her mesaj görüldü olur..20 Yorumla Erkekleri sik tir et kızlara noluyor? hayır kızlar neden goruldu yapıyor? bana bakın necisiniz siz? bir soru soruyoz cevap vermiyonuz bak delirecem ha.
22 Yorumla- +1 yıl
+1 yılBence erkek mutlaka cevap verir. Kim olursa olsun. Kendini fazla beğen mis artist tiplerden degilse tabi. Vardir bir sebebi.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBence kızlar geç cevap atıyorlar. Hatta görüldü atıyorlar. Erkekler gelen mesaja hemen cevap verir. Genelde böyle oluyor ama bir erkeğin görüldü atmasına çok şaşırdım.
01 Yorumla- +1 yıl
Ben de yaşadım her gün konuşan biz geçtiğimiz cuma gününden beri düzgün konuşmadık neymiş konuşucak bir şey olmadığıniçin konuşmaya gerek yok muş bunun için konuşmuyoruz arayayım mı dedim görüldü yedim 3 gün öncede kavga ettik ara diyorum ariyorsun konuşmuyorsun niye konuşmuyorsun diyorum konuşucsk birsey yok diyorsun tamam bende şu an diyorumki konuşucak birsey yok numaram silebilirsin diyor en azından içimi döktüm ve içimden ne geldiyse yazdım bunun açıklamasını da ona yaptım neyse o kavgadan sonra çok durgunuz ama ben yazmasam da yazmaz yazsa da ne zaman yazar Allah bilir
- Aşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı.
+1 yılBaşka kızlara da yazıyodur ( yaptığım için biliyotum jsnfjanvkja )
12 Yorumla- +1 yıl
He iyi bok yapıyosun yani bide yaptığıyla övünüyo
- +1 yıl
@Seymaaaaa3 şimdi soruyu soran kız beni kastediyor olsa ve sonuçta onla sevgili değilim. Ben illa onunla konuşmak zorundamıyım. Belki başka bir kızla konuşuyorum. Sevgilim olmuş olsa neden görüldü yapıp yazmayayım :) umarım anlatabilmişimdir :)
Gizli Üye(25-29)+1 yılHemen olumsuz düşünmemek lazim. Belki mesguldu okudu yazamadi sonra da yazmaya unuttu. .
60 Yorumla
+1 yılYeni nesil aşk macerası kısa bitti. ''Onlinedı cevap vermedi.''
40 Yorumla
+1 yıla) işi vardır
b) yat artık be zalimin kızı demek istemiştir
c) umursamıyordur
d) başka kızla mesajlaşıyordur
e) uyuya kalmıştır
f) hepsi :)30 Yorumla1.5 aydır kızın birine yazmadım face de. İlgimi çekmiyor.
00 Yorumla
+1 yılKacan kovalanir kuralina uyup gec cevap verme secenegini kullaniyodur ve sen buna tekrar mesaj atinca kovalamis oluyosun
21 Yorumlasalaktır bence ben sinir oluyorum yaa sinir.
130 Yorumla
+1 yılYa takmıyodur ya da bilerek yapıyodur başka yolu yooook
30 Yorumla
+1 yılmeşguldür değer de veriyordur geçiştirip basit bir cevap vermemek için müsait olduğunda kafasını toplayıp yazmak istediğinden olabilir ;)
21 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılCanı o an yazmak istememiştir sonrada yazmayı unutmuştur.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,6b cevap paylaştı.
+1 yılİşi olabilir yazmak istemiyor olabilir felan felan.
00 Yorumla Birçok sebebi vardır. Ne yazacağını düşünür, müsait değildir sonra yazar ya da iplemez.
00 Yorumlasohbetin sıkmıştır veyahut meşgul.
30 YorumlaKesin takmıyordur bu kadar basit
70 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 8b cevap paylaştı. ilgisini çekmiyorsundur
30 Yorumlaİşi vardır ya da konuşmak istemiyodur
30 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKendini cool sanar. Bu kadar.
50 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı. Böyle şeylere neden takılırsnız ya :-)
00 YorumlaUmursamadigi icin olabilir
60 Yorumla
+1 yılsevgilin değilse normal değilmi.
10 Yorumla-uyuyor musun?
-(görüldü)
buda bir cevaptir..30 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,9b cevap paylaştı.
+1 yılsevgilisi vardır belki çocuğun
00 Yorumla Seni gicik etmek istiyodur..
10 Yorumlamuhabbetin sarmamıştır.
00 Yorumla
+1 yılGerçekten şu soruya mantıklı bir cevap verin
20 Yorumlaunutmuştur
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 433 cevap paylaştı. En son mesajin ne?
00 Yorumla
+1 yılzorunda mı?
00 Yorumla
+1 yılTakmıyo sende yazma.
20 YorumlaErkek degilmi :) :)
00 YorumlaSallamıyosam
00 YorumlaGörmezden gelir 😉
00 Yorumlakonuşacğı bsyi yoktr
00 Yorumla
Devamını Gör(34)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz