• Keşfet
    KızlarSoruyor'da şu an neler oluyor, hemen gör.
  • Yapay Zeka
    Yapay zeka fenomenleri sorularını cevaplıyor, hemen sor!
  • Popüler
    Günün çok konuşulanlarına göz at.
  • Sorular
    İlgini çekebilecek sorulara cevap paylaş.
  • Benceler
    İlgini çekebilecek Bence'leri keşfet.
  • BiBilenler
    Alanında uzman profesyonel BiBilenlere danış.
  • Anketler
    İlgi çekici anketlere oy ver, gündemi belirle.
  • Zirvedekiler
    Zirvede kimler var? Toplulukla tanış!
  • İletişim
  • Yayın İlkeleri
  • Site Sözleşmesi
  • KVKK Aydınlatma
  • Etiketler
  • Tüm Sorular
Google Play Apple Store
Konular (34) Tümü
  • Aşk İlişkileriAşk İlişkileri
  • Kadın EmeğiKadın Emeği
  • GündemGündem
  • Dünya KupasıDünya Kupası
  • Güzellik & BakımGüzellik & Bakım
  • Alışveriş & HediyelerAlışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & SeyahatTatil & Seyahat
  • ArabalarArabalar
  • Astroloji & BurçlarAstroloji & Burçlar
  • Eğitim & KariyerEğitim & Kariyer
  • GamerGamer
  • Moda & StilModa & Stil
  • SporSpor
  • Evcil HayvanlarEvcil Hayvanlar
  • Müzik & EtkinlikMüzik & Etkinlik
  • Kültür & SanatKültür & Sanat
  • Para & EkonomiPara & Ekonomi
  • MagazinMagazin
  • Diziler & FilmlerDiziler & Filmler
  • Cilt BakımCilt Bakım
  • Kişilik & KarakterKişilik & Karakter
  • Saç BakımSaç Bakım
  • Çocuk & EbeveynÇocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçmeYeme & İçme
  • İnternet & Teknolojiİnternet & Teknoloji
  • Ev & YaşamEv & Yaşam
  • Özel Günler & HijyenÖzel Günler & Hijyen
  • Cinsel YaşamCinsel Yaşam
  • Aile & ToplumAile & Toplum
  • Diyet & BeslenmeDiyet & Beslenme
  • SağlıkSağlık
  • YKS2026YKS2026
  • DiğerDiğer
Keşfet
Kizlar Soruyor'da hem kızlar soruyor, hem erkekler soruyor!
Doğru ve güzel yazılmış soru başlığı daha çok cevap demek. En az 15, en çok 131 karakter.
Detay Ekle Sorunu detaylandır, görsel ya da anket ekle, gizli üye ol.
Başlık desteği al
Başlığı daha iyi yazmama yardım et.
0 / 131
Giriş Yap / Üye Ol
Konular(34)
Tümü
  • Aşk İlişkileri Aşk İlişkileri
  • Kadın Emeği Kadın Emeği
  • Gündem Gündem
  • Dünya Kupası Dünya Kupası
  • Güzellik & Bakım Güzellik & Bakım
  • Alışveriş & Hediyeler Alışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & Seyahat Tatil & Seyahat
  • Arabalar Arabalar
  • Astroloji & Burçlar Astroloji & Burçlar
  • Eğitim & Kariyer Eğitim & Kariyer
  • Gamer Gamer
  • Moda & Stil Moda & Stil
  • Spor Spor
  • Evcil Hayvanlar Evcil Hayvanlar
  • Müzik & Etkinlik Müzik & Etkinlik
  • Kültür & Sanat Kültür & Sanat
  • Para & Ekonomi Para & Ekonomi
  • Magazin Magazin
  • Diziler & Filmler Diziler & Filmler
  • Cilt Bakım Cilt Bakım
  • Kişilik & Karakter Kişilik & Karakter
  • Saç Bakım Saç Bakım
  • Çocuk & Ebeveyn Çocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçme Yeme & İçme
  • İnternet & Teknoloji İnternet & Teknoloji
  • Ev & Yaşam Ev & Yaşam
  • Özel Günler & Hijyen Özel Günler & Hijyen
  • Cinsel Yaşam Cinsel Yaşam
  • Aile & Toplum Aile & Toplum
  • Diyet & Beslenme Diyet & Beslenme
  • Sağlık Sağlık
  • YKS2026 YKS2026
  • Diğer Diğer
Kızlar Bir Adım Öne Tatil & Seyahat Arabalar Astroloji & Burçlar Eğitim & Kariyer +28
Aşk İlişkileri

Bir erkek neden görüldü yapıp cevap yazmaz?

Gizli Üye
Gizli Üye
(30-35)
Takip Et
Facebook
Twitter
WhatsApp
30
Yapay Zekaya Sor

Niye arkadaslar? Bu arada sevgilim falan degil. Görüldü yapıp cevap vermeyen erkek ne yapmak istiyordur.

Bir erkek neden görüldü yapıp cevap yazmaz?
Fal Soruları Sevgili Soruları Sevgi Soruları
Beğen
Paylaş
Takip Et
3 kişi beğendi
Cevabın nedir?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
  • Alşme
    Alşme Takip Et
    Xper 6 Yaş: 38 , eic 36%
    +1 yıl

Bir erkek mesajına görüldü yapıp mesajına hiçbir şekilde cevap yazmıyorsa, bunun birden fazla olabilir. Belki o an meşguldür, kafası karışıktır ya da ne yazacağını bilemiyordur. 🤷‍♂️ Bazen de duyguları konusunda emin olmayabilir ve zaman kazanmak isteyebilir. Herkesin kendi hızında ilerleyeceği zamanlar olur. Bence buna çok da takılmamak lazım. Sen kendi değerini bil gerisi zamanla hallolur. 😉💪

44
    0 Yorumla

En İyi Cevaplar

• Zannali
    Zannali Takip Et
    Xper 2 Yaş: 27
    +1 yıl

Erkekler belki farklı düşünüyor olabilir. Elbette cidden yazamayacak durumda da olabilir. Ama yüzde doksan ben gerçekten önemsediğim mesajı cevapsız falan bırakmam sonu gelmiş bir konuşma değilse. Görüldü yapmak "takmıyorum" ya da "ne çok gonuştun be" demekten öteye geçmez çoğu zaman

32
    0 Yorumla
  • Rosebud
    Rosebud Takip Et
    Master Yaş: 33 , eic 38%
    +1 yıl

Bu olayı bile kişiliğe bağlayanlar var yuh..
    Herif belki meşguldur ya da sana mesaj yazmak istemiyor konuşmak istediği veya beklediği biri vardır.

11
    0 Yorumla
  • Benioku
    Benioku Takip Et
    Xper 4 Yaş: 37
    +1 yıl

Eğer eskiden sen ona görüldü veya onun mesajini takmadiysan bunlar normal veya eskiden canını siktiysan şimdi acısını çıkarıyor olabilir içten bir şekilde özür dileye bilirsin eğer bjr hatan varsa ve o gün konuştuğunuz konu canını sıkmış olabilir ondan dolayı sinirinden yazmamış olma şansı da yüksek bu çocukla hiç buluştun mu ve gerçekte gördün mü aynı ortamlarda falan bulustunuz mu yani?

9
    1 Yorumla
    • Akillikisi
      Akillikisi
      +1 yıl

Bir kelime ettim o zaman biraz canı sıkıldı onun acısını mı çıkarıyor ki ama sinirlenmiyorum sorun yok demişti gerçi ayrılmaya da bahane oldu zaten kendini tutuyordu sinir oluyordum :)

Yorumla
  • SinirliBiber
    SinirliBiber Takip Et
    Master Yaş: 45
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 11,6b cevap paylaştı.

¦¬)
    4.bp.blogspot.com/.../ronaldo-sabri.jpg

14
    5 Yorumla
    • Kava-banga
      Kava-banga

haahhaa :D :D bu iyiymiş ya :D :D

Yorumla
    • SinirliBiber
      SinirliBiber
      +1 yıl

Teşekkürler. :):

Yorumla
    • hayirdircanim
      hayirdircanim
      +1 yıl

Mükemmel :))) bayildim

Yorumla
    • Hanbedir
      Hanbedir
      +1 yıl

Mk güldüm la :D :D :D

Yorumla
    • Güzelimeraketme
      Güzelimeraketme
      +1 yıl

Hahaha 😂

Yorumla
AI Persona’ya Sor
Tümü
Şöyle Böyle
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
İremolog
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ezgi Geziyor
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hayat
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bir İnci
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ne-She
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hep Parla ⭐
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kediliçe
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Doğa Anne
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Smaçella
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Baharizma
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
O-Pera
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Flaş Batu
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Luna
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Eko Bey
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Dijital Zeka
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

13

Cevap

36

Cevap

• ogzhnync
    ogzhnync Takip Et
    Xper 4 Yaş: 27 , eic 87%
    +1 yıl

Erkek kişisi; Çoğu zaman hayatını nasıl idame ettirebileceğini düşünmekle meşguldür. Yemek yerken, otururken, çalışırken hatta kavga ederken. Erkek şahsının yapması gereken, doğasında olandır; ''Seçim yapabilme yeteneğine sahip olmak.'' Seçim yapmanın dişi kişisine bağlı olduğunu düşündüğümüz günden beri erkek birey kendinde; Özgürlük, irade, arzu, bağımlılık ve ehvam gibi şeyler arayışına girmiştir. Bu da doğru ve sağlam ilişkilerin olmamasının tek sebebidir. Sonu gelmeyen ayrılıkların bir daha görüşülmeyecek ilişkilerin ve artık, sanki hiç olmamış gibi davranılan ilk aşkların... Erkek kişisinin doğasında olan ''avlanma'' tercümanlığı yanlış yapılmış bir olgudur. Avlanmak, erkek kişisinin hayatını devam ettirebilmesi için gerekli olan levla'ları yerine getirmek durumundan öteye hiçbir zaman geçmemiştir. Her gün dişi kişisine tonlarca teklif gelmesine şaşmadan, tercihi aslında sizin yapamayacağınızın farkında olan bireydir erkek, şimdinin ''Alfası.'' Erkek, kendine uygun eş seçimini yapacak ve avlanma durumunda olduğu gibi hayatını devam ettirecektir. Yani alışkanlıklarınızdan ve size dayatılan şeylerden uzaklaşmalısınız. Kadınlarla her gün onlarca erkek ilgileniyor diye sanmayın ki eş seçiminde asıl söz sahibinin siz olduğunuzu. Yani sana yazmayan ve mesajlarına görüldü atan o çocuk, erkek olduğunun farkında olan bireydir. Saygımı kazanmıştır. Sana görüldü attığı için değil, zaman kaybetmemeyi kişisel ilkelerinden biri haline getirebildiği için. Anlayacağınız, sizinle her gün ilgilenen erkekliğini tamamen kaybetmiş şahsiyetlerin ilgileriyle motive olmak yerine, ileride ''Eş'' olabilmek için erkeğinizi kazanmaya çalışmanız daha mantıklı olacaktır çünkü gerçek erkek yemek için sakat ya da hasta bir ceylanı avlamaz... (Konuşacağınız şeyleri bildiğim için söylüyorum, Kadınlar hiçbir zaman erkekliğini hissettiremeyen kadın düşkünü erkeklere ilgi duymazlar. Aksine kadınlar, doğasında olanı uygulayan erkeği tercih ederler.)

9
    0 Yorumla
  • sashi
    sashi Takip Et
    Bilge Yaş: 24 , eic 99%
    +1 yıl

Bende birşey sorucam. instada bi erkeğe hoşlandığımı söyledim önce ne diyeceğimi bilmiyorum dedi sonra problem yok dedi sonra kız arkadaşım var dedi. bende ona mutlu olun dedim teşekkür etti sonra sözlerime 2gün cevap vermedi ne yazdiysam sonra ona hala yaşıyomusun dedm evet dedi sana endiselendim dedim güldü ve niye sordu bende ona cevap vermedigin için dedim oda meşguldüm dedi halbuki mesajlarima görerek cevap vermiyordu. beni reddeden günün sabahı storysine i can be your boyfriend yazdı onun için onunla mesajlaşma ya devam ettim. artık mesajlarına seen bölümü gelmiyor. sizce amacı ne? lütfen yardım edin

2
    2 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Bence boşver onu sevgilisi varmış eğer aklındaki sen olsaydın zaten sevgilisinden ayrılırdı. Seni de kırmamak için iyi davranmış, başka bir şey düşünme bence

Yorumla
    • sashi
      sashi
      +1 yıl

Evet ya benimle oyun oynuyor sanki tşkler💜💜💜

Yorumla
  • by-pegasus
    by-pegasus Takip Et
    Xper 6 Yaş: 30
    +1 yıl

O sirada tam yemek yiyecektir
    ya da tam kapiyi accaktir
    tamda lavaboya gitmistir
    tamda ismi belirlenemiyen bir cisim ustune doru geliyodur
    ya da seni dusunuyodur
    ya da ole bisi yaznisindir ki iki saat bekliyordur ne yazayim diye
    sebep cok benim basima gelirdi hep

6
    2 Yorumla
    • Gonnnca
      Gonnnca
      +1 yıl

Peki bir kız görüldü attıktan bir hafta falan sonra cevap yazsa ne düşünürsün o kız hakkında? Yani çok mu garip olur simdi cevap yazsan

Yorumla
    • Gonnnca
      Gonnnca
      +1 yıl

yazsam*

Yorumla
  • HamitxZ
    HamitxZ Takip Et
    Xper 2 Yaş: 25
    +1 yıl

Bende bir çok böyle sorun yaşıyorum sohbet bitti için olabilir ama be yakınlaşmak için yazıyorum 2 MİZ de işte çalışıyoruz gün içinde 1 defa bile denk gelmiyoruz yani ama ben şimdi hoşlanıyorum kızdan ama kendisinin de hoşlandı ve sevdi olabilir bilmiyorum içini belki de ben onun istediği tarzda degilim ya da ona göre çekici degilim bizim herkes gibi eğlenceli hayatımız yok ki sosyal aktivitem bile yok iş ev ev iş durgun sakin bir yaşantım var benim, sevgilimiz olmadı için bu işleri bilmiyorum olabilir deniyorum her seferinde aynı sonuç hayırlısı diyorum hep ama hiç olmuyor
    milet nasıl böyle hemen buluyor anlamıyorum ben akşamları ordan oraya buraya gitmiyorum işten 6.7 gibi çıkıyorum akşam namazına zor yetişiyorum işte evde 8.9 olunca saat de kimse ile gezmiyorum yoruluyorum ben bu arkadaşa iş çıkışı beraber gezelim falan yazıyorum ama görüldü atıyor hep nerde yanlış yapıyorum anlamıyorum

3
    1 Yorumla
    • Gonnnca
      Gonnnca
      +1 yıl

Merhaba, bu konuyla ilgili özelden bir şey sorabilir miyim size

Yorumla
  • byhiçkimse35
    byhiçkimse35 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 32 , eic 41%
    +1 yıl

Erkek fazla takmadığını göstermek için veya sen ezik bu hemen cevap yazıyo falan deme diye yapıyodur

16
    1 Yorumla
    • nepentheniz
      nepentheniz
      +1 yıl

Peki aslında içten içe takıyor mudur?

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (18-24)
    +1 yıl

Görüldü atan erkek, ya seviyordur senin aklinda kalmaya calisiyordur senden etkilendiği için. Ya da gercekten seni istemiyordur. Bircok nedeni var ama ben bir kiza goruldu atiyorsam bilerek yaparim kiza muhtac oldugumu ve onu kaybetmekten korkmadigimi hissetirebilmek için.

14
    19 Yorumla
    • Lalalı_
      Lalalı_
      +1 yıl

Peki seninle aynı nedenden yapan bir kişiye nasıl davranmalıyım. İlgimi ve dikkatimi çekti ama belli etmiyorum hatta görüldü attığını farketmemiş gibi yaptım ama ona nasıl davranacağımı, nasıl konuşmam gerektiğini bilmiyorum, nasıl ona belli etmeden sohbete ve tanışmaya teşvik edebilirim

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

@Lalalı_ 10 ay once yazdigin yoruma cevap vermissin.10 ayda fikrim biraz degisti. İki tavsiyem var. Kimseye kaliciymis gibi davranma. Ona cok alisma yani,2. Tavsiye ise kendin ol. Aktif isen mesaja bak, işin varsa haliyle geç bak.

Yorumla
    • Lalalı_
      Lalalı_
      +1 yıl

Hayat tavsiyesi istemedim ki ama teşekkür ederim ben zaten onlara dikkat ederim. Belkide konuştuktan sonra sevmem ama, uzun zaman sonra biri dikkatimi çekti acaba nasıl konuşmaya ikna edip beni görmesini ve önem vermesini sağlayabilirim diye sordum

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

@Lalalı_ ilk mesaji at , ilgisini cekmissen o devam eder ztn

Yorumla
    • Lalalı_
      Lalalı_
      +1 yıl

Hayır ya ilk mesajı atmam hshshsh çok cepte görülüyor o zaman

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

@Lalalı_ yaw bak ilk anda cepte gorebilir ama sen sohbet esnasinda cepte olmadigini davranislarinla konusmanla belli edersin ztn. Hatta ilk mesaji atmak daha mantiklida uzun uzun yazmak istemiyom neden oldugunu.

Yorumla
    • Lalalı_
      Lalalı_
      +1 yıl

Yaz bence shsh ikna olmadım çünkü. İlk mesajı atmak gerçekten güzel bende yaparım ama hakedenlere

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

@Lalalı_ bak bi kere insanlarin cogu ayni dusuncede herkesin dusundugu şey sıradandır yani şu"ilk mesaji atarsam cepteyim" boyle bir dusuncehe sahip olmadigini ilk mesaji atarak belli edicen eger karsi taraf cevap vermezse , cok umursamaz davranirsa ilerleyen sohbette sen asla ama asla mesaj atmayacaksin. O zmn ilk mesaj atanin aslinda cepte olmadigini gostermis olursun.

Yorumla
    • Lalalı_
      Lalalı_
      +1 yıl

Mantıklı ama yazmayacağım ya😅 Aslında yazasım geldi senin yüzünden ama boşvermekte istiyorum

Yorumla
    • Lalalı_
      Lalalı_
      +1 yıl

Boşvermek istememin sebebi. Biri mesela dikkatimi çekti diye sohbet etmek istesem yazarım ama bu çocuk görüldü attı üstüne yazmak istemiyorum yoksa ilk yazmaya karşı önyargım yok

Yorumla
    • Lalalı_
      Lalalı_
      +1 yıl

Ben şu an an itibariyle vazgeçtim ya bazı zamanlarda konuşma şekli hoşuma da gitmemişti gerçi sevmediğimi bilmiyor ama demek ki öyle bir insan an itibariyle vazgeçtim ve de unuttum şu an hshsh Sağol ya uğraştırdım senide

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

@Lalalı_ e sen zaten yazmissin ona, goruldu atti diyon. Goruldu attiysa hicbir sey yapma, engelleme birde. Hicbirsey yapma hayatina ayni sekilde devam et.

Yorumla
    • Lalalı_
      Lalalı_
      +1 yıl

Ben yazmamıştım onun yazdığına cevap olarak attığım şeye görüldü attı. Zaten bende ekstra bir şey yapmıyorum normal davranıyorum story falan atıyorum yani normal devam hayatıma ediyorum

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

@Lalalı_ bak işte hayat dedim story anliyor hey allahim. Story falan atarken gonderme falan yapmiyon demi. Yaw cevap verse bile sana ölüp bittigini söylese bile sen hayatindan odun verme. Normal hayatina devam ett.

Yorumla
    • Lalalı_
      Lalalı_
      +1 yıl

Hayır yani story falan derken hicbiseyden ödün vermiyorum tabiki yemek yiyorum içiyorum okula gidiyorum geliyorum dolaşıyorum uyuyorum vs anlamında Instagramda da bir ekstra değişiklik yok gönderme büyük konuşmak istemiyorum ama yapmadım yapmiycam hshsh

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

@Lalalı_ yaw yapma yani zor degil

Yorumla
    • Lalalı_
      Lalalı_
      +1 yıl

Onu diyorum zaten🥰

Yorumla
    • Lalalı_
      Lalalı_
      +1 yıl

Bu arada burdan mesajlar silinmiyor mu ya o kadar yazdım ama bunu düşünemedim hshsh

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

@Lalalı_ hayir kardeşim, mesajlar silinmez. Ama tek tek sikayet etmen lazm, sonra bi kusur bulunursa mesajlarda kaldirilir belki. Silinmez kısaca bsbsbs

Yorumla
  • meinschicksal
    meinschicksal Takip Et
    Master Yaş: 39
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 10b cevap paylaştı.

yavsak çünkü. saygısızlık. en gıcık olunan seylerden biridir. işi varsa işim var diyebilir.

67
    0 Yorumla
  • mystery0
    mystery0 Takip Et
    Yoda Yaş: 30
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 519 cevap paylaştı.

İşi vardır, konuşmak istemiyordur, umursamıyordur ya da çok düşük bir ihtimal cevap vermeyi unutmuştur.

6
    0 Yorumla
  • Arzuuuh
    Arzuuuh Takip Et
    Xper 3 Yaş: 29
    +1 yıl

Aynısını yaşadım cocuğa yazdım çakmağı ben de kalmıstı dedim geri vericem haberin olsun yok önemli degil dedi iste neyse sonra ben de tamam ozamsn dedim herip cevap vermedi görüldü yaptı yaaaa madem konuşmak istemiyorsun kibarca iyi geceler dersin anlarım görüĺdü ne ya zoruma gitti valla

2
    1 Yorumla
    • Krlnsn
      Krlnsn
      +1 yıl

Ya sen canım mısın burda cevap verilecek bir şey yok uzaya kadar mı konuşacaksınız?

Yorumla
  • Musabyrm
    Musabyrm Takip Et
    Xper 2 Yaş: 30 , eic 33%
    +1 yıl

Bence kişiden kişiye veya bulunduğu duruma göre değişebilir, misal ben kim olursa olsun oyun oynuyorsam mesajını gördüysem de cevap vermem. Bu o arkadaş için farklı bir şekilde de olabilir tabi

1
    0 Yorumla
  • Damla06er
    Damla06er Takip Et
    Xper 4 Yaş: 29
    +1 yıl

Allah belasını vermiştir ondan yazamıyodur hepsi aynı

39
    0 Yorumla
  • feneristbatu
    feneristbatu Takip Et
    Xper 5 Yaş: 31 , eic 67%
    +1 yıl

İşi vardır ( klasik avunma cümlesi ) . Sana kızgınlığı olabilir veya ilgisini çekmiyosundur.

5
    0 Yorumla
  • __Vintage__
    __Vintage__ Takip Et
    Guru Yaş: 41 , eic 45%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı.

Sohbet sayfası açıktır da ekranın başında değildir..
    Doğal olarak ilettiğin her mesaj görüldü olur..

2
    0 Yorumla
  • V1per
    V1per Takip Et
    Xper 5 Yaş: 31
    +1 yıl

Erkekleri sik tir et kızlara noluyor? hayır kızlar neden goruldu yapıyor? bana bakın necisiniz siz? bir soru soruyoz cevap vermiyonuz bak delirecem ha.

2
    2 Yorumla
    • Gonnnca
      Gonnnca
      +1 yıl

Bir şey sorsam gçrüşfğ attığım kişiye 5 6 gün sonra cevap yazsam çok mu tuhaf olur ne düşünür sence?

Yorumla
    • Kimkibuaylinn
      Kimkibuaylinn
      +1 yıl

@Gonnnca çok tuhaf olur tabi 5 6 sene sonra yaz !

Yorumla
  • ferhat1053
    ferhat1053 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 29
    +1 yıl

Bence erkek mutlaka cevap verir. Kim olursa olsun. Kendini fazla beğen mis artist tiplerden degilse tabi. Vardir bir sebebi.

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

Bence kızlar geç cevap atıyorlar. Hatta görüldü atıyorlar. Erkekler gelen mesaja hemen cevap verir. Genelde böyle oluyor ama bir erkeğin görüldü atmasına çok şaşırdım.

0
    1 Yorumla
    • Buseömerrr
      Buseömerrr
      +1 yıl

Ben de yaşadım her gün konuşan biz geçtiğimiz cuma gününden beri düzgün konuşmadık neymiş konuşucak bir şey olmadığıniçin konuşmaya gerek yok muş bunun için konuşmuyoruz arayayım mı dedim görüldü yedim 3 gün öncede kavga ettik ara diyorum ariyorsun konuşmuyorsun niye konuşmuyorsun diyorum konuşucsk birsey yok diyorsun tamam bende şu an diyorumki konuşucak birsey yok numaram silebilirsin diyor en azından içimi döktüm ve içimden ne geldiyse yazdım bunun açıklamasını da ona yaptım neyse o kavgadan sonra çok durgunuz ama ben yazmasam da yazmaz yazsa da ne zaman yazar Allah bilir

Yorumla
  • DaNGeR1905
    DaNGeR1905 Takip Et
    Guru Yaş: 35 , eic 38%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı.

Başka kızlara da yazıyodur ( yaptığım için biliyotum jsnfjanvkja )

1
    2 Yorumla
    • Seymaaaaa3
      Seymaaaaa3
      +1 yıl

He iyi bok yapıyosun yani bide yaptığıyla övünüyo

Yorumla
    • DaNGeR1905
      DaNGeR1905
      +1 yıl

@Seymaaaaa3 şimdi soruyu soran kız beni kastediyor olsa ve sonuçta onla sevgili değilim. Ben illa onunla konuşmak zorundamıyım. Belki başka bir kızla konuşuyorum. Sevgilim olmuş olsa neden görüldü yapıp yazmayayım :) umarım anlatabilmişimdir :)

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    +1 yıl

Hemen olumsuz düşünmemek lazim. Belki mesguldu okudu yazamadi sonra da yazmaya unuttu. .

6
    0 Yorumla
  • Kireçtutmayanoda
    Kireçtutmayanoda Takip Et
    Bilge Yaş: 34
    +1 yıl

Yeni nesil aşk macerası kısa bitti. ''Onlinedı cevap vermedi.''

4
    0 Yorumla
  • pilav_ustu_az_kuru
    pilav_ustu_az_kuru Takip Et
    Yoda Yaş: 33
    +1 yıl

a) işi vardır
    b) yat artık be zalimin kızı demek istemiştir
    c) umursamıyordur
    d) başka kızla mesajlaşıyordur
    e) uyuya kalmıştır
    f) hepsi :)

3
    0 Yorumla
  • __srdr__
    __srdr__ Takip Et
    Guru Yaş: 39
    +1 yıl

1.5 aydır kızın birine yazmadım face de. İlgimi çekmiyor.

0
    0 Yorumla
  • semihozdddd
    semihozdddd Takip Et
    Xper 4 Yaş: 29
    +1 yıl

Kacan kovalanir kuralina uyup gec cevap verme secenegini kullaniyodur ve sen buna tekrar mesaj atinca kovalamis oluyosun

2
    1 Yorumla
    • Gonnnca
      Gonnnca
      +1 yıl

Ne düşünür tekrar mesaj atarsak mesela bu durumda

Yorumla
  • Damlayt1
    Damlayt1 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 30 , eic 32%
    +1 yıl

salaktır bence ben sinir oluyorum yaa sinir.

13
    0 Yorumla
  • ilkbanasor
    ilkbanasor Takip Et
    Xper 5 Yaş: 33
    +1 yıl

Ya takmıyodur ya da bilerek yapıyodur başka yolu yooook

3
    0 Yorumla
  • mrtfalanfilan
    mrtfalanfilan Takip Et
    Xper 6 Yaş: 34
    +1 yıl

meşguldür değer de veriyordur geçiştirip basit bir cevap vermemek için müsait olduğunda kafasını toplayıp yazmak istediğinden olabilir ;)

2
    1 Yorumla
    • Gonnnca
      Gonnnca
      +1 yıl

Peki aynı şeyi bir kız yapsa ne düşünürsün o kız hakkında yani önce görüldü atsa 5 6 gün sonra cevap yazsa? Çok mu garip olur sence böyke yapsam

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

Canı o an yazmak istememiştir sonrada yazmayı unutmuştur.

1
    0 Yorumla
  • Goldenbeet
    Goldenbeet Takip Et
    Master Yaş: 40
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 3,6b cevap paylaştı.

İşi olabilir yazmak istemiyor olabilir felan felan.

0
    0 Yorumla
  • tyfnan
    tyfnan Takip Et
    Xper 5 Yaş: 44
    +1 yıl

Birçok sebebi vardır. Ne yazacağını düşünür, müsait değildir sonra yazar ya da iplemez.

0
    0 Yorumla
  • Kızılımsı
    Kızılımsı Takip Et
    Guru Yaş: 35
    +1 yıl

sohbetin sıkmıştır veyahut meşgul.

3
    0 Yorumla
  • Brk00
    Brk00 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 35
    +1 yıl

Kesin takmıyordur bu kadar basit

7
    0 Yorumla
  • keremDNZ
    keremDNZ Takip Et
    Master Yaş: 47
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 8b cevap paylaştı.

ilgisini çekmiyorsundur

3
    0 Yorumla
  • pofişşş
    pofişşş Takip Et
    Xper 6 Yaş: 31
    +1 yıl

İşi vardır ya da konuşmak istemiyodur

3
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

Kendini cool sanar. Bu kadar.

5
    0 Yorumla
  • solid_74
    solid_74 Takip Et
    Bilge Yaş: 36
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı.

Böyle şeylere neden takılırsnız ya :-)

0
    0 Yorumla
  • tuba0000
    tuba0000 Takip Et
    Xper 4 Yaş: 30
    +1 yıl

Umursamadigi icin olabilir

6
    0 Yorumla
  • pesimist23
    pesimist23 Takip Et
    Guru Yaş: 35
    +1 yıl

sevgilin değilse normal değilmi.

1
    0 Yorumla
  • shizofren
    shizofren Takip Et
    Yoda Yaş: 40
    +1 yıl

-uyuyor musun?
    -(görüldü)
    buda bir cevaptir..

3
    0 Yorumla
  • kaptanpırays
    kaptanpırays Takip Et
    Master Yaş: 31
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 4,9b cevap paylaştı.

sevgilisi vardır belki çocuğun

0
    0 Yorumla
  • Alerji16
    Alerji16 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 38
    +1 yıl

Seni gicik etmek istiyodur..

1
    0 Yorumla
  • gizliuser
    gizliuser Takip Et
    Xper 6 Yaş: 32
    +1 yıl

muhabbetin sarmamıştır.

0
    0 Yorumla
  • Gsjsjdjdjfk
    Gsjsjdjdjfk Takip Et
    Xper 3 Yaş: 30
    +1 yıl

Gerçekten şu soruya mantıklı bir cevap verin

2
    0 Yorumla
  • Baldwyn
    Baldwyn Takip Et
    Xper 5 Yaş: 31 , eic 66%
    +1 yıl

unutmuştur

0
    0 Yorumla
  • Jamie_
    Jamie_ Takip Et
    Xper 7 Yaş: 26
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 433 cevap paylaştı.

En son mesajin ne?

0
    0 Yorumla
  • cesetçilingiroğlu
    cesetçilingiroğlu Takip Et
    Xper 7 Yaş: 36
    +1 yıl

zorunda mı?

0
    0 Yorumla
  • Gizeem1903
    Gizeem1903 Takip Et
    Bilge Yaş: 31
    +1 yıl

Takmıyo sende yazma.

2
    0 Yorumla
  • hard_man
    hard_man Takip Et
    Xper 7 Yaş: 36
    +1 yıl

Erkek degilmi :) :)

0
    0 Yorumla
  • scudman
    scudman Takip Et
    Xper 5 Yaş: 40
    +1 yıl

Sallamıyosam

0
    0 Yorumla
  • wollkan
    wollkan Takip Et
    Xper 5 Yaş: 36
    +1 yıl

Görmezden gelir 😉

0
    0 Yorumla
  • Esmerr07
    Esmerr07 Takip Et
    Guru Yaş: 32
    +1 yıl

konuşacğı bsyi yoktr

0
    0 Yorumla
Devamını Gör(34)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Bir erkek neden görüldü yapıp cevap yazmaz?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi

Bu paylaşımı beğenmene sevindik!

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?

Benzer Sorular

Özlediği hâlde bir erkek neden yazmaz? 6 cevap verildi
Özlediği hâlde bir erkek neden yazmaz? 28 cevap verildi
Bir erkek neden yazıp cevap vermez? 0 cevap verildi
Bi erkek neden bu mesaja görüldü atar ve yazmaz? 6 cevap verildi
Bir erkek yazdıktan sonra verilen cevaba neden geri dönmez? 35 cevap verildi
Buluşmadan sonra erkek neden görüldü, atıp yazmaz? 9 cevap verildi
Popüler İçerikler
  • En Güzel İnstagram Yorumları! Arkadaş Fotoğraflarına Çarpıcı Sözler
  • Kankanı telefona nasıl kaydedersin? En yakın arkadaş, kankayı rehbere kaydetme isimleri neler?
  • Rehbere Kaydetme İsimleri için Öneri Verir misiniz?
  • Instagram uygulamadan atıyor! Neden beni sürekli atıyor?
  • She/Her/They/Them/Him/He İngilizce Ne Demek, Anlamı Nedir?
  • Adres Başlığı Nedir, Ne Demek, Ne Yazılır?
  • Snap streak nedir? Snapchat St ne demek?
  • Btw ne demek acaba?
  • Instagram Gizli Hesap Görme Nasıl Yapılır? Instagram Gizli Hesap Görme Uygulamaları
  • Crush ne demek, ilişkiler için bir anlamı var mıdır?
Yeni Sorular
  • Karşı cinsi etkileme konusunda iyi misinizdir?
  • Birinden direkt ayrılabiliyor musunuz yoksa içinizin soğumasını mı bekliyorsunuz?
  • Şimdiye dek sosyal medya hesabınız hiç çalındı mı?
  • Birinden çok etkilendiğinizi anlamanın en büyük göstergesi ne sizin için?
  • Bebişler nasıl?
  • Hazır ürünler tüketirmisiniz?
  • PUBG mobile modlu mi modsuz mi oynuyor siniz?
  • En büyük kırmızı çizgin ne?
  • Günümüz ilişkileri öldürmüyor ama süründürüyor mu?
  • Cep telefonu şarj yüzdeniz kaç şu an?
  • Yardım
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Site Sözleşmesi
  • Yayın İlkeleri
  • KVKK Aydınlatma
  • Öne Çıkan Sorular
  • Site Haritası
  • Etiketler
Popüler Konular
Aile & Toplum Alışveriş & Hediyeler Cilt Bakım Çocuk & Ebeveyn Diğer Diziler & Filmler Eğitim & Kariyer Fal Gamer İnternet & Teknoloji Kişilik & Karakter Moda & Stil Özel Günler & Hijyen Saç Bakım Sağlık
Kızlar Soruyor, Kizlar Soruyor
©2026 KızlarSoruyor ™
Apple Store Google Play
{0} ile üye ol
YÜKLENİYOR...
YÜKLENİYOR...
Soru gözden geçiriliyor...
Site kurallarına uygunluk inceleniyor...
Son dokunuşlar yapılıyor, neredeyse hazır ✨