Benim düşüncem giriş seviyesi kötü olan Exynos versiyonlari kullanıp hepsini böyle zannedenler var bu yüzden bi diğer nedeni de bilip bilmeden Exynos kötü çöp alınmaz haberini yayanlar yüzünden bilmeyen bazıları inanıyor Exynos Kötü işlemci Değil çok başarılı Aslında sadece bazı sorunlu olan versiyonları yüzünden hepsi kötü sanılıyor
Samsung un Exynos İşlemcisine sizce neden önyargılı bakılıyor sevilmiyor?
Galaxy S3 Biliyorum Isınma vardı onda şu an Tam emekliye ayrıldı o telefon 😅 Uygulama da gez çabuk ısınıyor takılıyor Ama gün geçtikçe sorunu çözdüler Örneğin benim S10 Exynos modeli Biraz ısınma var ama öyle ciddi değil Performans düşmesi yaşatmıyor maşallah Exynos 990 da emin değilim ısınma sorunu pil şikayeti sırf o yüzden Gittim S10 aldım Sorun şurda bazı cahiller hepsini sorunlu görüyor
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Tam emin değilim ama sanki biraz işe yaramıyor gibi ama işlemci olarak en iyisi olsa daha iyi sanki
Galaxy S3 ve sonrası dönemde çok ısınma oluyordu
Galaxy S3 Biliyorum Isınma vardı onda şu an Tam emekliye ayrıldı o telefon 😅 Uygulama da gez çabuk ısınıyor takılıyor Ama gün geçtikçe sorunu çözdüler Örneğin benim S10 Exynos modeli Biraz ısınma var ama öyle ciddi değil Performans düşmesi yaşatmıyor maşallah Exynos 990 da emin değilim ısınma sorunu pil şikayeti sırf o yüzden Gittim S10 aldım Sorun şurda bazı cahiller hepsini sorunlu görüyor
Yok zaten Samsung o anlamda da bayağı gelişti