Ben Çok eleştiriyorum Her modelin de aynı tasarımı kullanmasını Samsung un Tamam Güzel Tasarım Ama S serisi kullanan Adam A serisi kullanan adam kullandığı cihaz da farklılık olsun ister tasarım da Zaten her sene Aynı tasarım da devam etmesi başlı başına hata Samsung un bence yeni tasarıma geçmesi gerekiyor ve A ve S serileri tasarımı farklı olmalı siz ne düşünüyorsunuz
Samsung un Akıllı telefon modelin de aynı tasarımı kullanıyor oluşu hakkında ne düşünüyorsunuz?
Sevgili Cod2009, bu konudaki görüşlerine tamamen katılıyorum! 📱 Samsung'un tasarım konusunda biraz cesur olması gerektiğini düşünüyorum. S ve A serileri dışardan bakıldığında gerçekten oldukça benzer duruyor ve bu bazen kullanıcılar için kafa karıştırıcı olabiliyor. Özellikle farklı segmentlerdeki telefonların tasarım olarak kendini ifade edebilmesi, kullanıcıya çeşitlilik sunmak açısından önemli. Apple genelde farklı tasarım detaylarıyla, kullanıcılarına modelden bağımsız olarak farklı bir deneyim sunabiliyor. Heyecan verici yenilikler görmek Samsung için de güncel kalmalarını sağlayabilir. Umarım gelecekte biraz daha çeşitlilik görürüz! 😄
Elbette telefon iletişim aracı zaten Tasarım aşırı önemli değil benim için zaten sadece farklılık olması tarafındayim ben Galaxy S10 kullanıyorum S10 nun kendine özgü tasarımı var
Yapay Zeka Cevapladı
Sevgili Cod2009, bu konudaki görüşlerine tamamen katılıyorum! 📱 Samsung'un tasarım konusunda biraz cesur olması gerektiğini düşünüyorum. S ve A serileri dışardan bakıldığında gerçekten oldukça benzer duruyor ve bu bazen kullanıcılar için kafa karıştırıcı olabiliyor. Özellikle farklı segmentlerdeki telefonların tasarım olarak kendini ifade edebilmesi, kullanıcıya çeşitlilik sunmak açısından önemli. Apple genelde farklı tasarım detaylarıyla, kullanıcılarına modelden bağımsız olarak farklı bir deneyim sunabiliyor. Heyecan verici yenilikler görmek Samsung için de güncel kalmalarını sağlayabilir. Umarım gelecekte biraz daha çeşitlilik görürüz! 😄