Apple ve Samsun'da iki model arasında kararsız kaldım iPhone se ve Samsung Galaxy a52 ikisinde de karasız kaldim
Xiomi ve oppoda hangi markalar onere bilirsinizYani 4 kusurlu almak istiyorum Apple alırsam para biter sizce ne yapayım hangisini alım
Xiomi ve oppoda hangi markalar onere bilirsinizYani 4 kusurlu almak istiyorum Apple alırsam para biter sizce ne yapayım hangisini alım
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
iPhone al bence dostum, İOS işletim sistemi baya iyi.
Knk alırsam para biter ama
Android çöp aga iPhone daha iyi.
S10 5G kullandım pubgde FPS drop yiyiyor oyunla tam optizimasyonlu olmadığı için samsunglar.
6 yıl iphone kullanmış biri olarak samsung kullanıyorum artık ve daha memnunum
Samsung'ta hangi markayı önerirsin fotoğraf olur işlemci oyun vesayre
Ben 1 yıldır A71 kullanıyorum ve çok memnunum
Oda 5.200 değil mi
Bilmiyorum ben geçen sene 4.200e almıştım ama A52 A32 veya A51'e de bak sen hepsi iyi
Biliyom onları bakacaz artık
Samsung ya da xiaomi al iphone alırsan paran boşa gider
Hangi markaları önerirsin
xiaomi güzel onun dışında samsung önerebilirim
Tamam öner bir model
Emredersin. Ben galaxy a51 kullanıyorum. Memnunum. Samsung'un her telefonu iyi değil bazıları iyi. Xiaomi olarak note 9 ve note 10 serisine bakabilirsin
Ne emretmesi canım rica rica :))
Not on çöp
Pardon note 10
Neden?
Note 10 demedim note 10 serisi dedim (note 10 pro, note 10 lite) Ayrıca samsung'un note serisinden bahsetmiyorum, xiaomi'nin note serisinden bahsediyorum.
Birde Mi note 10'a bak. Redmi note 10'a değil. Mi note 10'un özellikleri çok iyi. Çöp demek komik.
İşlemcisi kötü
Tamam
Başka yok mu
yok. epey diye bi site var bütün telefonlar var orada. istediğin özellikleri filtreleyip telefonları karşılaştırırsın. Bizde kafadan atmıyoruz heralde oradan öneriyoruz
Yok canım sana kafan atıyorsun diye bişi demedim sadeve sorduğum birisi kötü dedi
sen kimseyi dinleme beni de dinleme kullanmadığımız telefonu önermek tuhaf olur. en iyisi epeyden bak sonra yorumlarına ve şikayetlerine bak. şimdiden hayırlı olsun
Niye sinirlendin ki
sinirlenmedim gardaşım kullanmadığım telefonu önerince saçma oluyo cidden epeyden bakmak daha mantıklı bende ordan bakıyorum
şu an kullandığın telefon ne gardasimm
samsung galaxy a51 kullanıyorum şu anda
ama pişmanım durup dururken donuyo yeniden başlatıyor. Şimdi telefon alıcak olsam xiaomi alırdım
poco x3 pro güzel bakabilirsin ona da. epeyden buldum
poco xiaominin markası bu arada
Biliyorum canım o kadar eşek değilim 😂😂
Hahahaha
Hahahaha
33 yaşındamisin Cidden
siteye girerken yanlış girdim. 19 yaşındayım aslında.
19 la 33 u nasıl yanlış girdin beee
Arda baya bir fark var ama neyse
Sana bir kahve ısmarlaya bilir miyim
neden ki brocum?
yanlış girmedim aslında kafadan attım
Heee tamam
Sohbet felan ederiz hem seni iyi tanırım
Eyvallah çok teşekkür ederim ama şuanda Türkiye'de değlim maalesef. Başka bir zaman inşallah.
Nerdesin ¿
Almanyadayım şuanda
2 3 hafta sonra geri döneceğim istanbula
Gezmeye mi gitin
erkek arkadaşımın ailesi almanyada yaşıyor onlarla tanışmaya geldim
Hmmm tamam peki kahve içmeye ne diyorusn
sonra
kusura bakma ama ben biraz düşündüm. davranışların biraz tuhaf ve şüpheli geldi (neredesin, gezmeye mi gittin falan). Çok özür dilerim ama biraz rahatsız oldum açıkçası. Beraber kahve içmenin üzerine soğuk su içmeliyiz bence.
Sana şehir olarak nerdesin dedim
Apple