ya çünkü ev samsungla dolu. hepsinin bataryası çöp oldu. elma bu konuda iyi. sonra mavi ışık olayında daha iyi. sar değerleri sanırım daha düşük. daha birçok özellik. ama şey işletim sistemi olarak nasıldır tam bilmiyorum. fiytaları var ya
1 - Kullandığı malzemeler çok daha kaliteli. 2 - Kasma / Donma gibi sorunlarla karşılaşmazsınız. 3 - IOS deneyimi ve akıcılığı. 4 - Yıllarca süren Güncelleme desteği. ( İphone 6S Halen güncelleme alıyor. ) 5 - Müşteri Memnuniyeti 6 - Daha birçok neden..
Performans ve hızı çok iyi kamerası da ve şarj süresi oldukça güzel oyun oynamazsan rahat bir buçuk gün götürür senii ayrıca android son sürümü mevcut bazı modellerde
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
daaabi ki ısırılmış elma. ben de alıcam benim eski nokia durdu durdu kudurdu. elma alıcam da çok pahalı. napıcam bilmiyorum
Neden apple düşünüyorsun hangi özelliği ön plana çıkıyod
ya çünkü ev samsungla dolu. hepsinin bataryası çöp oldu. elma bu konuda iyi. sonra mavi ışık olayında daha iyi. sar değerleri sanırım daha düşük. daha birçok özellik. ama şey işletim sistemi olarak nasıldır tam bilmiyorum. fiytaları var ya
Yorumun için teşekkürler 😊
Hepsi berbat apple telefonu donduruyor kullanımı kolay samsung da akıcı değil kullanımı android olarak ara yüz androidde xiaomi güx
Apple.
Sizce neden apple
1 - Kullandığı malzemeler çok daha kaliteli.
2 - Kasma / Donma gibi sorunlarla karşılaşmazsınız.
3 - IOS deneyimi ve akıcılığı.
4 - Yıllarca süren Güncelleme desteği. ( İphone 6S Halen güncelleme alıyor. )
5 - Müşteri Memnuniyeti
6 - Daha birçok neden..
Samsung
Sizce neden samsung
Xiaomi
Sizce neden xiaomi neden tercih etmeliyim
Fiya performans derim..
Yorumun için teşekkürler😊
Apple
Apple candır
Çünkü donma sorunu yok. Kamerası çoğu samsungtab iyi. Yıllarca seni yarı yolda bırakmıyor. Samsung iki yıl heçsin donmaya falan başlıyor
Apple
Sizce neden apple
Apple
Sizce neden apple almalıyım
Oppo
Peki sizce neden oppo olmalıyım
Performans ve hızı çok iyi kamerası da ve şarj süresi oldukça güzel oyun oynamazsan rahat bir buçuk gün götürür senii ayrıca android son sürümü mevcut bazı modellerde