İki devin mücadelesinde sizce kim daha başarılı? Neden?
Apple
Samsung
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Bence çoğu kişi kendi kullandığı ürünleri iyi olarak göstermişler. Ben 2 markanın telefonlarını da kullandım.
İphone 6 Plus ile Note 4 karşılaştırdım kağıt üzerinde Note 4 üstün gözüküyor ama tarafsız hız testlerinde, uzun süreli kullanımda, internette hızı, akıcılığı, fotoğraf ve videolarda netlikte İphone daha iyi. Samsung modelleri uzun ömürlü değil bir süre sonra kasmaya başlıyor.
İos ve Android'e gelelim şimdi.
İos bilindiği gibi kapalı bir sistemdir her önüne gelen uygulama koyamaz. Virüslü uygulama olması zor haliyle. Yani anti virüs programına gerek yoktur.
Android ise hackerların cirit attığı bir alandır. Virüs girmemesi için mecburen anti virüs programı yüklemeniz gerekmektedir. Bu da telefonun hızını etkileyecektir.
Tasarım olarak İphone daha iyi.
Samsung modellerde kenarları dökülüyor bir çok arkadaşım bu durumdan şikayetçi.
Samsung telefonlar genelde plastikten üretiliyor.
İphone kendine özel uygulamaları ile de 1-0 önde başlıyor zaten.
Apple bence akıllı cihazlarda zirve yapmıştır. Apple ve diğerleri dememiz daha mantıklı.
Samsung'un yarışabileceği telefon markaları; HTC, Sony, Nokia, Motorola, General Mobile, Blackberry, LG, Huawei, Dark, Asus... vb. tip markalardır.
Çünkü Android cihazların ilk tercih edilme sebebi fiyatının ucuz olmasıdır. İlk kez smartphone kullananlar ise Samsung'u tercih ediyor genelde ve Samsung'u iyi sanıyorlar. Zaten son zamanlarda Samsung'un satış oranı iyice düştü. Fiyat performans ürünleri arttı, Asus, Huawei, General Mobile gibi. Özellikle Türkiye de General Mobile bu aralar epey yaygınlaşmaya başladı bir çok arkadaşım GM kullanıyor.
Ayrıca GM 13 MP kamerası ile İphone 6 Plus 8 MP kamerasını karşılaştırdık. Resmen 6 Plus ezip geçti. Netlik farkında dağlar kadar fark vardı. Önemli olan MP değildir kağıt üzerinde ki üstünlüğe aldanmayın. Bağımsız testlere bakıldığında İphone'nun daha iyi olduğunu herkes bilir. Ayrıca bir çok Samsung kullanan arkadaşım 2. el İphone 4S alıyor.
detaylıve geniş bilgi paylaşımın için teşekkür ediyorum. Evet dediğin gibi apple bu işi başarıyor. Daha güvenli makinalar üretiyor bedelide biraz özgürlükten kısıyor doğal olarak bedeli var. Apple aslında sadece bu işlerle ilgileniyor samsung gibi her sektöre salça değil onem veriyor kaliteyle kullancııyı buluşturuyor.
Kesinlikle katılıyorum Apple işini gerçekten çok iyi yapıyor. Kaliteli ve senelerce kullanabileceğimiz ürün yelpazesi var.
Müşterilere onu anlatamazsın işte :) Hepsi kağıt üzerinde hangisi iyi ona bakıyor İphone sırf hava atmak için filan diyerek geçiyorlar çok pahalı falan filan. Ama gerçek performansta İphone'nun ezici üstünlüğü var fakat bunu dediğiniz gibi müşterilere anlatmak mesele gerçi kimilerine ne kadar dil döksek az çünkü her zaman kendi fikirlerinin doğru olduğunu düşünen insan sayısı epey fazla.
Ikisini de kullanıyorum Samsung diyorum
kullanan memnunsa marka adı önemli
değil :)
Apple, zamanında machintosh işletim sistemiyle çalışan bilgisayarları üreten bir firmaydı, Temeli sağlam fakat ilerleyen teknolojiyle birlikte cep telefonu sektöründe geçtiğimiz 4-5 sene içinde iphone markalı cep telefonlarını üreterek dünya çapı patlama yapmayı başardılar. Fakat son bir kaç modelinde büyük bir atılım yapmadığı için gelişerek ilerlediğini söylemek pek mümkün değil. Samsung markasıda yılların elektronik markasıdır ve segmenti daha geniş olduğundan bire bir kıyaslama yapmak pek doğru olmasada, cep telefonu segmentini ele aldığımızda son yıllarda iphoneun içerdiği özellikleri oldukça geride bırakmış bir atılım gözlemliyoruz. Hatta o kadar ki; Note serisi çıktığında, Apple'ın, Samsung'un büyük ekranlı cihazlarına gönderme yapmasına rağmen, yarışın içinde kalabilmesi için son cihazlarından bazılarını büyük ekranlı olarak çıkarmak zorunda kalmıştır. Kısacası Apple'ın ilerleme kaydetmesinden değil, kendine has şekli ve marka değeri yüzünden tercih edilmesi olağan iken, Samsung, teknolojide yaptığı atılımlar ve yenilikler sayesinde tercih ediliyor.
Evet marka imajını koruyup ekonomide ters etkiye yol açıyor. Fiyatı ucuzlarsa prestij kaybedip uzun vadede Tüketici uzak duru diye belirli bir fiyat politikaları var. Kullandığı malzeme ve kalite de dayanıklılık konusunda özellikle müşteriye hitap ediyor tasarımları samsungtan daha iyi ios zaten başlı başına ayrı bir dünya. Ama dediğin gibi samsungun bol ve her ihtiyaca her cebe uygun ürün yelpazesi teknolojik olarak tüm modellerinde standartlaşması ve büyük ekran özellikleriyle apple da büyük ekrana zorlamıştır.
samsung s5 hiç bir telefona değişmem önceden bende pek begenmiyordum ama kullanınca farkı anlıyorsunuz
s5 güzel baya kuzende var çok memnun
Cevap
181Cevap
Samsung derim. Iphone aldım 700euro para verdim, iyi güzel memnundum kaliteli telefon dedim ama 1 sene sonra sarj yetmiyor, usb kablosu yıpranıp kırılıyor, kulakliklar desen ayni durum,, ekran ışığını kısıyorsun fazla sarj yemesin ve telefon ısındığı için buz dolabına koyuyorsun. Bu ne ben 700 euro telefonumu buz dolabina koyayim diye mi aldım. Sonra tabiki güncelleme için 3-4 gb yer acacaksın, güncelleme bitiğinde bu ne? diye şok olacaksın. Telefonuma dikkatli baktığım için camı kırılmadı o ayri mesele. Şimdi 1,5sene oldu note2 kullaniyorum, ne bir ısınma ne de başka bir sorunum var. Kameranın kalitesinden hariç herşeyden memnunum..
İyi günler aldığınız cihaz apple marka cihazlarda çok az sayıda rastlanan nadir ısınma problemlerindendir arzalı cihaz alınmış bu tür cihazları farkettiğinizde sorun teşkil ettiğinde cihazı apple servisimize yönlendirin kontrol edilir eğer dediğiniz şekilde bir arza varsa ürün ücretsiz olarak yenisiyle değiştirilir ;) Normal bir apple kullanıcısı asla farklı birşey yapmaz rahatlıkla kullanır telefonunu ;)
Hiç sanmıyorum bir tek benim iphoneun arızalı bir ürün olduğuna, bir tek benim başıma gelmedi bu olay. Hemen hemen her tanıdığım iphone kullanıcısının başına gelmiştir.
tam bir kullanıcı yorumu olmuş teşekkürler:)
Rica ederim :)
Uzun süredir mobil sektörle uğraşıyorum ayrıca bir kaç yıllık Gamer'lık tecrübem de var. Geek biri olarak (kendimi ne övdüm be) kesinlikle Apple diyorum ama Steve amcamız öldüğünden beri Apple'da biraz kötüye gidiyor.
Neden Samsung demedin diye sorarsanız eğer size cevabım şöyle olur: Adamlar 6 ayda bir telefon çıkarıp aldığın telefonun ezik durmasına sebep oluyorlar. Ayrıca henüz Android işetim sistemi 64-Bit'e geçemedi. IOS'ta her halt yapılırken Android kısıtlı. Dünyadaki gelişmiş ülkelere bakın ve bana şunu söyleyin. Çoğunluk olarak hangi telefon kullanılıyor? Tabiki de Apple :D Çünkü daha stabil...
aynen katılıyorum ve bu ayrıntılı yorum için tüm apple kullancıları adına teşekkür ediyorum :)
Yalnız benim telefonumun markası Samsung. ^_^
( Yıllar önce ucuz diye aldım şimdi beş para etmiyor. Çok pişmanım. En yakın zamanda İphone'lardan birini alacağım. :D )
biraz fiyat geri çekilsin öyle:)
Bazılarının yorumlarını okudukça acaba ben samsung kullanmıyorum da başka bir telefon mu kullanıyorum diyorum. Note 3 kullanıyorum. 3 Gb ram, 13 mp kamerası ve 32 gb hafızası var. Bu özelliklerde bir telefonu apple logosu var diye 3 milyar gibi komik bir rakama almak bence enayilikten ötesi değil. Bluetooth gibi bir nimetten sadece apple telefonların faydalanması olayı tabiri caizse apple kullanıcılarının bir tarafını kaldırıyor. Donma olaylarına gelince, kullanmadığınzı uygulamaları devre dışı bırakmazsanız, uygulamaları askıda bırakırsanız telefon bilgisayar veya tablet donması gayet olağan bir durum. Telefonla çektiğim fotoğrafları görseniz bunun cep telefonuyla çekme olasılığı yok dersiniz. Ama illa param çok, ben apple kullanmak istiyorum derseniz o ayrı tabi.
fiyat politikasında ülkemiz şartlarında acımasız rakamlara varabiliyor haklısın. Dolar sonuçta el değdirilmemesi gereken bir sıcaklık.
Nasıl bir kullanım istediğinize bağlı bu biraz da.
Samsung daha özgür. ama bu özgürlüğü dezavantaja çeviren güvenlik sorunu. ve telefonun beynini direkmen etkiler ve cihaz ömrünü hızla yer.
Apple daha sade kişiler içindir.
Samsung kadar imkan vermemesi cihaz ömrünü uzatmakta.
Mesela 10 sene kullanabilirsin bir ıphone'u
Samsungda 3-3,5 yıldan fazla görmedim.
Plastik yığını.
Iphone'dan yazıyorum. telefonum ilk aldığımdaki performansından hiçbirşey kaybetmedi 2 sene doldu.
Stabilizenin önemini şimdi çok iyi anlıyorum.
Taş gibi maşallah
güzel kullanıcı yorumun için teşekkür ederimiyi tespitler.
Ama bundan sonra çıkacak olan ıphone'lara sıcak bakmıyorum.
Her yeni güncellemeyle bir alt model hiç bir uygulama desteklemez hale getirilip yeni model alımına zorlanacak. Bu olacak. Tıpkı 3-3g ve 4 lerin çoğu uygulamayı desteklemediği gibi. Eğer olur da ıphone 5 çöp olursa gider nokianın lumialarını alırım.
Bütçeyle kullanışı kıyasladığımda ıphoneden çok daha önde.
Bundan sonra ıphone ve samsung a para çıkmaz benden
ben sonye yönelirim valla güzel aletler var.
android sistem kadar nalet bir sistem yok bana gore. belli bir sure sonra donma, kasma yapiyor.. ne anladim oyle akilli telefondan. durduk yere guncellemeler falan... bazen kendi kaydettigi videoyu, fotografi bile acmiyor " uzgunuz bu video mevcut degil " hatasi veriyor. e nasil yani? diyosun.
Evet haklısın android geliştirmeye devamlı açık hep bir hatası var.
mantıklı wifi yoluyla bir çok özellik var zaten tabletlerde.
ya bir ton tatava kuzende s5 var internete giriyorsun tarayıcıyla bir süre takıldıktan sonra andorid çökütü tablet çöktü diye hata veriyor şaka gibi
ben hiç kullanmadım samsung kullanmamda apple alamıyorsam sony lg falan olur yani
bimdeki 100iralık tablette de android var samsngun bilmem kaç liralık tabletinde de o yüzden android pekayrıcalıklı gelmiyor. Ama bu işler birazda işlemciyle alakalı sony sağlam telefonlar çıkaıroyr ama
evet ama fiyatlar çok yüklsek kolay kolay denme fırsatı bulamıyorsun.
Apple. Daha stabil ve rahat kullanış için her zaman bir numara. Ayrıca yeniliği kovalayan bir istek var.64 bit işletim getirip bunu ispatladılar. Samsung'un her sene 15-20 arası telefon çıkarma politikası yüzünden, ülkemiz de yaygınlaşmaya başladı. Her Samsung kullanıcısı da en iyi olduğunu söylemeye.
aynen sık sık telefon cıukarması bunalttı takip edemiyoruz samsungu
ANDORID DENEN IGRENC OTESI ISLETIM SISTEMI 100 LIRALIK TABLETTEDE VAR 2000 LIRALIK TELEFONDADA EE TELEFONU OZEL KILICAK BIRSEY KALMADI IPHONE GERCEKTEN KALITE INSANLARIN KULLANDIGI TELEFON BANA GORE CUNKU IPHONE'DA KI BINLERCE UYGULAMA DAHA ANDROIDDE YOK BILE APPLE CANDIR IPHONE CANDIR
helal valla o tablet ironisini bende kullnırım hep.:D
samsung kullananlarida kendi paralariyla kaziklanmis olarak goruyorum ne derlerse desinler
hahha :d
Apple. Samsung çok kolay kırılıyor ve ses sistemi berbat geçen yıl onu kullanıyordum ve hemen kırıldı. ama şimdi 4s kullanıyorum kaç kere yere düşürdüm bir ara çat diye bir ses geldi biraz fazla yüksekten düşürmüşüm ama bir şey olmadı. ve apple şarj ettikçe pil ömrü uzuyor samsunga karşın. samsung şarj ettikçe pil ömrü azalıyo bir tuhaf oluyo ama appleda öyle değil. sadece ikisinden bahsediyorum şu an favorim HTC çünkü çok dayanıklı ses sistemi müthiş acayip bir marka
ya tabi sony htc lg falan belki geçiyor bile kullanım bakımından
Kamera yonunden 5s
hız yonunden 5s
kasmama yonunde 5s
1 sene kulan cope at derdı yok 4 sene bıle gıder 5s
bataryası dusuk dıye aldanmayın androıde gore daha az pıl omru ıstıyor ios
anroıd 10 gb ram tak gene kasar apple ise programlar ram yemedıgı ıcın kasma sorunu yaşamazsın
üst düzey guvenlık verılerı a dan z ye herşey guvenılır ıstıyorsan apple
kalıte tasarım tek kulanım dıyorsan apple
samsgunda 12 pıxel kamera var ama 5s de ise 8 pıxel var ama 5s daha ıyı cekıyor cunku kalıtelı pıxel yanıltmasın dıkkat edın sistem guncelmesı gelıyor ios 8 cıkdı ve bu 5s de de var yenı srumu
apple store ıle çok güzel oyunlar oynuyablırsınz
cok güzel bir kullanıcı yorumu teşekkürler bilgilendirme için:)
Samsung bana sömürücü geliyor. 80 tl ye de telefonu var 2300 e de. Her ay telefon çıkarıyor. Apple sabit bir çizgisi var. Bu benim için önemli. Şekil desen apple en iyisi ki Samsung alpha yı bildiğin iphone 5 gibi yapmış. Ayrıca ilk Dokunmatik telefon apple olduğu için bütün dokunmatikler onun çakma gibi geliyor. Velhasıl, kalite ve şekil önemli olduğu için pek tabi ki apple.
kesinlikle.
Apple yapar uzun süre müşterisini tatmin eder. Kullandıkları işlemciler uzun ömürlü yüksek performanslı dayanıklı işlemciler. Ayrıca bir ton para veren müşterilere samsung gibi sürekli telefon cıkartıp deger kaybettirip kazık atmıyorlar. Bugun 4 bile 700 den assagı degil hala degerini koruyor. İşte bu yüzden apple bu yüzden iphone ✔️
kesinlikle katılıyorum. Bravo
Teşekkür ederim
Bundan bir ay önce 5s kullanıyodum babam hediye olarak samsung s5 aldı onu kullanıyorum şu an ve kesinliklee apple derim çünkü ıphone un hızından sonra samsung u hiçmi hiç beğenmiyorum ön kamerasıda pek iyi dwğil s5 in. O sebepten kesinlikle apple diyorum 👍
evet 5sle denk der çoğusu oysa. Kuzenimde vardı devamlı tablet çöktü hatası veriyordu :D:D samsung
aynen :D:D
Kullanım amacina gore degisir acikcasi bir samsung kullanicisiyim ama bu telefonu alma sebebim çok zengin olmamam eger calisiyo olsaydim apple alirdim ama applein goruntusu, uygulamaları bir harika. Zaten üniversite okuyup bitirp meslek sahibi oldugumda tüm teknolojik aletlerimi apple alacagim :) Şahsi görüşümdür
güzel ve buram buram kalite kokan bir görüş :)) apple bencede farklı
Apple her zaman daha başarılı. Samsung her zaman bozulmadan kullanılabilen ömrü 2 yıldır. Fakat applenin ben donduğunu bile bilmem. Dayanıklılık her zaman daha fazla. Kendine daha da önem veren bir marka. Herkes bilgi paylaşımından şikayetçi, buda onun ürününü korumasından kaynaklanıyor
tarafsız bir yorum aslında evet ürün koruma var iphone 3gs vardı bende 2 yıl kullandım hiç bir tıkırtı olmadı ya
iPhone6Plus ve Note4 kullanıcısıyım ama Apple diyorum. Popüler olduğu için değil, IOS işletim sistemi hoşuma gidiyor. Note4 IOS tabanlı olsa dehşet olurdu. Note4'ün de kasa tasarımı çok tatlı ve kibar, beyaz renk çok şeker duruyor. ^-^ Detaylı sorularınız olursa cevaplayabilirim. Telefonlar da kasılma yaşamadım bunuda belirtmekte yarar var.
o kadar işlemci den sonra kasmasın bir zahmet. Güzel bir kullanıcı yorumu teşekkür ederim.:)
Samsung un daha işlevsel ve daha kullanışlı olması yanında Apple nin bir adım önde olmasına Sebep marka imajı ile insanların kendini marka ile tatmin zaafından faydalanması teknolojik olarak geride olsa da böyle Ha ben ikisinide kullanmıyorum o ayrı
:)
:)) birinin adı birinin tadı sonucu cıkıyor :)
9 ay önce appledan samsunga geçiş yaptım, cinnet geçiriyorum aylardır..
Özellikle son haftalarda taş düşürüyorum sanki, öyle kasıyor ki telefon. En son dayanamadım bir kaç gün önce verdim 6nın siparişini..
işte en doğru karar vermişsin.
https://i.hizliresim.com/Ml78j7.jpg
Apple kalite, hizmet ve servis her türlü 1 numara tek sorun çok kısıtlaması
cok güzel bir karikatür :D
Aynen :D
Almak istediğiniz şeye bağlı bu konu pc ve telefonsa kesinlikle apple. Ama Samsung’un üstün olduğu diğer konularsa klima, beyaz eşya, mutfak malzemeleri vb Samsung çok fazla geniş üretim ağına sahip. Apple’ın elinin güçlü olduğu şeyler ise dizayn ve yazılım.
evet alında samsung geniş bir sektöre sahip olduğu için çok da uğraşmıyor gibi
Aslında uğraşıyor amiral gemileri ciddi anlamda çok iyi ama emsal telefonların da kötü olduğunu söylemek yanlış olur. Bulunduğunuz şehirde servis olanakları nasıl ona bakmak lazım asıl İstanbul ve çevresi ise çok sıkıntı çıkmaz ama İç Anadolu’da yaşıyorsanız apple’ın size sıkıntı çıkaracağını ( servisinin ) içtenlikle söylerim. Ben 5s kullanıyorum kronik bir rahatsızlıkla karşılaşmadım fakat parçaları ve aksesuarları çok pahalı.
evet sorun cıkarmadı henüz valla 4s vardı 5s var şimdi pahalı ama sorun çıkmadığı sürece iyi.
Apple kesinlikle. Samsung Hurda. Androidde kullanılan parçaların ömrü sınırlı telefonu aldıktan 3-5 ay sonra kasmaya başlar. Apple da ise kalite çok daha uzun ömürlü. Ayrıca Apple Store bambaşka.
aynen öyle destekliyorum
ben her ikisini de kullanan biri olarak söylüyorum. eğer sorun cep telefonları içinse apple. sorun samsungda değil androidde. apple hiç hata vermez donmaz yavaşlamaz bu da apple ı apple yapan şey işte. ikisini de kullanan insanların yüzde 90 ı apple der
aynen kenine has işletim sistemi için para harcasa tmmdır
bak işletim sistemini getirrse o zaman değişebilir.
Apple cunku guncellemeleri erken yapiyor. Mumkun olan en eski telefonuni bile guncelliyor. Basarili tasarim. Basarili fiyat politikasi. Basarili kamera. Kisaca oson uzmani olarak apple=8/10 iken samsung=5/10
aynendestek hizmeti aşırı yüksek bütünmüşterilere özel ilgi ve yaklaşımları var. 6 yı üretip 3ü unutmuyorlar güncellemelerde.
Apple herzaman daha iyi.
Adamlar isi biliyor. Her insanin kullanacagi sekilde tasarliyorlar. Kullanimi basit, stabil. Samsung asla apple olamaz. Samsungun tepsi gibi telefonlari var tabletmi telefon mu belli degil.
ergonomikve kullanışlı hele samsung'un mega modeli var yok ya tablet desen tablet değil telefon desen telefon.
samsung metal çerçeveli telefonlar üretmeye başladı. şimdiye kadar apple dan düşük tarafı malzeme kalitesiydi, özellik olarak da apple dan önde zaten. bundan sonra samsung pazarda daha avantajlı olacak gibi görünüyor.
bakalım iphone 6 kullanımı artınca ne düşünecek müşteriler o belirler bence
apple her zaman dahii iyi ve hiç bir zaman alıp satmada zarar etmezsin fiyatlarda 200 300 tl civarında fiyat oynar satarken samsung da fiyat değerinin altına düşüyor apple da kasma sorunu daha zordur ama samsung larda kasma çok rastlanacak bir şeydir ve apple store uygulamalarında herkez google play gibi uygulama yükleyemiyor bu kadar açıklama yeter her halde.
iyi bir açıklama apple bir zamanlar nokianın yerini almış gibi sony ericssona verirdik 700-800leri satacağımız zaman 300-400e zor bırakırdık. Nokia alırdık 1000 liraya sattığımızda 100-200 oynardı.
Kesinlikle Apple.. Apple'dan başka hangi marka iOS işlemci kullanıyor ki? ;) iOS şu ana kadar gelmiş en iyi işlemci.. Android beş para etmez. Şahsi görüşüm budur arkadaşlar..
katılıyorum bende apple kullanyruz sncta :)
Farkımız İOS'umuz :)
ikisininde içinde kullanılan elektronik malzemelerin toplam fiyatı 250 tl. elektronik teknikeri olarak söylüyorum onun dışında yazılım anlamda apple daha iyi..
yazılımdan kaldırıyorlar parayı zaten kar marjı distribtör karı aracısı kargosu yolu yediği içtiği döviz kuru falan memlekette 2500 milyarı buluyor haklısın
Bence çoğu kişi kullandığı telefondan bahsetmiş ama en güzeli cidden Apple. samsungun her modelini kullandım bir apple etmedi. Sözde en iyi telefon Samsung seçildi ama Apple bile iphone 6'yı sunarken yapılmış en iyi telefon diye bahsetti ki haklılar. Hem hız, hem kalite açısından Apple. Kamerası bile profesyonel gibi garip bir şey yani kısaca apple
katılıyorum teşekküeler
Apple derim ama apple ın tek sevmediğim yanı yeni çıkan telefonlarını teknolojinin biraz gerisinde bırakıp bir sonraki modele mecbur bırakması mesela 5s de 4g yok ama 2015 de türkiye 4g de vs.
neyseki 6 çıktı ama haklısın yeni model için insanları bekletiyorlar.
Ben 6yı tavsiye etmem genelde o modeller deneme sürümü gibi oluyor 5 ve 5s arasındaki fark gibi
6s falan olursa almak lazım diyorsun ama ne zaman çıkar kim bilir
Doğru ama 6 da ne sorunlar çıktığıda belli hele bu ios 8 neyse ki 8.1 le düzellttiler biraz para meselesi bence ayrıca 6 da çok büyük tasarım hatası yaptılar keskin hatlardan vazgeçmemelilerdi şimdi galaxy alpha note 4 bu sefer keskin dikdörtgen şeklinde çıktı
Apple şu anki teknolojinin sahibidir. Samsung ise appledan aldıklarını samsung diye basan bir firmadır. Şöyle düşün okulda iki tane insan var birisi notlarını çıkarıyor öğreniyor, diğeride notları çıkarandan not alarak çalışıyor. İşin üstadı not çıkarandır her zaman
güzel bir örnekleme teşekkürler:)
Eger Steve Jobs yasiyor olsaydi kesinlikle Apple olurdu tercihim. Fakat ozellik olarak Samsung. Suanda apple in adi var sadece
az model cıkıyor belki ondandır.
Rahmetli zamanında bizim telefonlarımız kullanışlı, ekranı küçük demişti
Yıl 2014. Iphone 6 ile samsunga benzemeye çalıştığını gösterdi Iphone.
Kıskanılan şey başarılır :)
aynen o konuda prestij kaybı oldu samsung baya dalga geçti. Adam mezarda ters döndü :fd
Kesinlikle Samsung bir kere apple'ın dokunmatiği samsung tarafından yapılıyor :D bunları kıyaslamanız bile saçma :D
kimiside applla kylaslaırmı :D diyor
1 sene kadar once apple'den samsung'a gectim ve o kadar mesudum ki.. hayatimin bir kismini apple ile bosa harcamisim o kadar diyorum
teşekkür ederim kullanıcı yorumu önemli markalar ne yaparsa yapsın
markadan önce işletim sistemine bakarım. bana göre android kat kat daha iyi. xperia z kullanıyorum, samsungdan da iyi olduğunu düşünüyorum, işletimcisi de android olunca tadından yenmiyor vallahi :)
cogu kullananda andoritten yakınıyor çözemedim :D
Ben samsung kullanicisiyim s4 kullaniyorum ama Iphonenun istetim sistemi ve verdigi kullanicilarina değer hicbir firmada yok hayatinda kac defa iphone kullandinizsa en iyisi android diyorsunuz? Androidin veri tabani ve kullandigi sistem iosun yanina bile yaklasamaz s4 kullanicisiyim bunda bile kasma oluyor kardesimin elinde s3 ayni b°k kimseyede tavsiye etmem androidi
Benim gorusum Android-apple savasi android icinde samsung pazari domine etti etmesine ragmen apple urunlerinde prestij hic bir telefonda yok androidte samsung haka en iyi ancak tasarimla malzeme jakitesi gercekten baydi Lg diyorum
lg ya da sony samsung yerine
Ben nokia lumia 930 kullanıyorum öneririm ama illa bu iki markadan alıcaksan apple malzeme ve sistem kalitesi olarak samsungdan kat kat iyi yok illa android alıcaksan htc one m8 en sorunsuzudur gerçi gene bir 930 degil :)
nokia lumia tavsiyen için teşekkür ederiz :)
Almanyadan Samsung S4 aldım
6 ay sonra batarya şişti.
Şu an 3. bataryam
Ve ciddi anlamda şikayetçiyim bataryasından
Email attim batarya sorunu var diye ama yurtdışı cihaz diye arkasında durmadilar ve c arayıp değişim yapamayız dediler. * sanki uzaydan aldım. Sizin ürünunuz l*n soytatilar.
Kisacasi bu son samsung ürünü kullanisin...
Appleda çok uğraşmıyorlar direk değiştiriyorlar.
Samsung 40 takla atıyor ürününun arkasında durmamak için. .. Modern dansöz bir nevi...
bir apple kullanıcısı olarak kesinlikle samsung diyorum
hahaha :D
Neden pekii? @Literallycat bende bugun iphone aldım az sonra elimde olcak. Yani samsungdan gecis yapıcam kafamı karıstırmaa:D
çünkü herseyi sıkıntılı özellikle müzik resim aktarma icloud vs dert yani @pandorakız
Herhalde böyle bir durumda Apple tercih ederim.. Samsung oldum olası sevmiyorum ama apple sony olsa tabi sony seçerdim :)
sony kafamı kurcalamıyor değil yani :D
ideal olarak z-3 diyorsun zaten aynı fiiyat hemen hemen plusla :D
bir yandanda acıyor insan o kdar paraya
Galaxy s5 kullaniyorum ve gayet memnunum. Samsung ozellik anlaminda one gecmeye başladı. Samsung un tek dezavantaji fiyatı Apple' a oranla hızlı düşüyo. Ancak daha kullanisli samsung
Apple bir yıl garanti veriyor fakat herhangi bir problemde sorun çıkarmadan yenisini hemen veriyor, eşimle kendi telefonumu 3 er defa sorunsuz hemen değiştirdiler, ayrıca bir seriden sonra arayı soğutmadan hemen bir üst seriyi piyasaya sürüyor
Ben almanyadayım burada bir yıl garanti arkadaşım
aynen iyi servis hizmeti var
Samsung çok özenti ya. Başından beri o markaya bir antipatim var :D ben sony kullanıyorum Apple sevmeyenlere kesinlikle tavsiye ederim çok memnunum.
sony iyidir ya bnmde kafam karıştı valla sony alabilirim :D
Bunun lafını etmek rahmetli Stevenin kemiklerini sızlatıyor. Günaha girmeyin. Sormayın böyle sorular. 😎
yaptık bir hata :d
Samsung un systemi cok iyi. Apple kadar kolay bozulmaz.
Apple sadece hoş duruyor. Ama apple in yaptığıni samsung hele hele yapar
gerçi android daha çabuk bozuluyor diyorlar.
Samsung nasıl yapıyo sanıyosun sen :)) apple dan kopya çekerek :) apple kullanıcısıyım ve hiç bozulduğunu görmedim sen nerde gördün bozulduğunu? Bir film yaptı adamlar samsungun apple ye ajan işçi sokup teknolojisini çaldığını gösteriyor bence sende izle..
Tablette kesinlikle Apple ama telefonda tartışılır çünkü Sony ve Lg de kendini geliştirdi bayağı. Oneplus One var bir de Türkiye'ye satış yapsalar da alsak artık
tablette üstüne tanımam. Telefonda da valla ama tabi sony lgfalan ilerlediler.
Bundan daha güzel bir şey olabilir mi ya 😍
https://i.hizliresim.com/ynQEJN.jpg
temiz bir fark :))
kesinlikle SAMSUNG.. iPhone 5 kullandım yenilerde ise note4 aldım tam anlamıyla mükemmell... yok icloud muş yok itunes miş hiç uğraşma tak usb yi yükle :D apple kapalı kutu samsung ise özgür bir dünya. KESİNLİKLE SAMSUNG...
saygılar :)
Tabiki Apple ama küçüklük akli Samsung almistim hala da onu kullanıyorum
olsuın birgün istediğini alırsın :)
Saol ya bozulunca alicam inş ama Samsungda iyidir
kullanıcı görüşü önemli her zaman ağzıyla kuş tutsa memnun değilsen boş :)
Aynen ya :)
Tabiki Apple. Samsung hiç sevdiğim bir marka değildir.
kesinlikle marka ve kalite apple
Apple gibi üst düzey markayı samsung ile karşılaştırmak bile büyük bir hata
evet ama baya da seven varmış
Apple marka satıyor bence. Samsung s*ker atar, üstünde tepinir, defalarca boşalır.
Fanboy değilim ben! :(
haha :D
Bilgisayar olarak kesinlikle Apple telefon olarak kesinlikle Samsung
iphone6 kullaniyorum daha dogrusu kullanamiyorum bir sarj bu kadar mi dayanmaz? Iki telefonla geziyorum
plus mı
p evet
Samsung s3, s4, grand kullandım. Samsung berbat, kasması, tasarımı.
Sürekli donuyor. şu an 5s kullanıyorum 9 ay gibi bir zaman oldu sanırsam bir kere bile kasmadı
o işlemciyle apple zor kasar biraz. Doğru seçim yapmışsın
O işlemciyi üreten Samsung hatırlatayım soran kardeş :D
Samsungu sectim ben cunku ozellikleri iyi fiyatlarda uygun fakat apple da nerdeyse ayni ozellikleri tasiyo fakat pahaliya satiyo tabi milletde pahali telefona hemen atliyo
işletim sisteminin farklı olması ve kaliteli olması daha ağır basıyor appleda
Apple tek çizgide ilerliyor. Samsung'un vizyonu çok daha geniş.
emin adımlar diyorlar ama :D
10 sene içerisinde Nokia gibi olacak IPhone.
büyük düşüş yakındır diyorsun
Kişisel tahminim. Allah düşürmesin.
Yuh ankette başa baş gidiyor ama apple tasarm ve kalite yönünden bence tartışmasz 1 numara...
genel olarak tasarımda apple deniyor bende bir kullanıcısı olarak katılıyorum
Neden nokia yok seçeneklerde zamanında 3310 hiç mi kullanmadınız ben lumıa kullanıyorum telefon en az atası kadar sağlam
ya tabi sony htc dunlarıda büyük ama bu iki firma dünya gündeminde davaları tartışmaları sataşmaları meşhur o yüzden. Yoksa sen lumia dersin ben sony xperia serisi derim
Samsung S4 kullanıcısıyım ilk çıktığından beri kullanıyorum taş gibi telefon :) Bir sonraki telefonum apple olabilir ama şarj sorunu var onda da ama alıp kullanıcam bakalım :)
bir dene derim :)
:D:D:
Samsung, Apple olmadan yapabilir ama Apple Samsung olmadan yapamaz. Birisi yazılım (Apple), diğeri hem yazılım + donanım firması...
Kısaca Samsung dünya devi bir firma...
yani her sektörde vr yani
Var ve her sektörde de kalite bir marka...
Nokia ama bu iki şık arasında Tabiki apple... Samsung emek hırsızlarından başka bir şey değiller..!
kimiside apple dokunmatiği samsungtan aldı diyor anlamadım gitti
Olabilir ama önemli olan telefonun beyni :)) Buda apple da
Dokunmatiği değil işlemciyi alıyor. A5 işlemciyi A4 işlemciyi samsung apple'a satıyor.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar