• Keşfet
    KızlarSoruyor'da şu an neler oluyor, hemen gör.
  • Yapay Zeka
    Yapay zeka fenomenleri sorularını cevaplıyor, hemen sor!
  • Popüler
    Günün çok konuşulanlarına göz at.
  • Sorular
    İlgini çekebilecek sorulara cevap paylaş.
  • Benceler
    İlgini çekebilecek Bence'leri keşfet.
  • BiBilenler
    Alanında uzman profesyonel BiBilenlere danış.
  • Anketler
    İlgi çekici anketlere oy ver, gündemi belirle.
  • Zirvedekiler
    Zirvede kimler var? Toplulukla tanış!
  • İletişim
  • Yayın İlkeleri
  • Site Sözleşmesi
  • KVKK Aydınlatma
  • Etiketler
  • Tüm Sorular
Google Play Apple Store
Konular (33) Tümü
  • Aşk İlişkileriAşk İlişkileri
  • Kadın EmeğiKadın Emeği
  • GündemGündem
  • Cinsel YaşamCinsel Yaşam
  • Güzellik & BakımGüzellik & Bakım
  • Alışveriş & HediyelerAlışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & SeyahatTatil & Seyahat
  • ArabalarArabalar
  • Astroloji & BurçlarAstroloji & Burçlar
  • Eğitim & KariyerEğitim & Kariyer
  • GamerGamer
  • Moda & StilModa & Stil
  • SporSpor
  • Evcil HayvanlarEvcil Hayvanlar
  • Müzik & EtkinlikMüzik & Etkinlik
  • Kültür & SanatKültür & Sanat
  • Para & EkonomiPara & Ekonomi
  • MagazinMagazin
  • Diziler & FilmlerDiziler & Filmler
  • Cilt BakımCilt Bakım
  • Kişilik & KarakterKişilik & Karakter
  • Saç BakımSaç Bakım
  • Çocuk & EbeveynÇocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçmeYeme & İçme
  • İnternet & Teknolojiİnternet & Teknoloji
  • Ev & YaşamEv & Yaşam
  • Özel Günler & HijyenÖzel Günler & Hijyen
  • Dünya KupasıDünya Kupası
  • Aile & ToplumAile & Toplum
  • Diyet & BeslenmeDiyet & Beslenme
  • SağlıkSağlık
  • DiğerDiğer
Keşfet
Kizlar Soruyor'da hem kızlar soruyor, hem erkekler soruyor!
Doğru ve güzel yazılmış soru başlığı daha çok cevap demek. En az 15, en çok 131 karakter.
Detay Ekle Sorunu detaylandır, görsel ya da anket ekle, gizli üye ol.
Başlık desteği al
Başlığı daha iyi yazmama yardım et.
0 / 131
Giriş Yap / Üye Ol
Konular(33)
Tümü
  • Aşk İlişkileri Aşk İlişkileri
  • Kadın Emeği Kadın Emeği
  • Gündem Gündem
  • Cinsel Yaşam Cinsel Yaşam
  • Güzellik & Bakım Güzellik & Bakım
  • Alışveriş & Hediyeler Alışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & Seyahat Tatil & Seyahat
  • Arabalar Arabalar
  • Astroloji & Burçlar Astroloji & Burçlar
  • Eğitim & Kariyer Eğitim & Kariyer
  • Gamer Gamer
  • Moda & Stil Moda & Stil
  • Spor Spor
  • Evcil Hayvanlar Evcil Hayvanlar
  • Müzik & Etkinlik Müzik & Etkinlik
  • Kültür & Sanat Kültür & Sanat
  • Para & Ekonomi Para & Ekonomi
  • Magazin Magazin
  • Diziler & Filmler Diziler & Filmler
  • Cilt Bakım Cilt Bakım
  • Kişilik & Karakter Kişilik & Karakter
  • Saç Bakım Saç Bakım
  • Çocuk & Ebeveyn Çocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçme Yeme & İçme
  • İnternet & Teknoloji İnternet & Teknoloji
  • Ev & Yaşam Ev & Yaşam
  • Özel Günler & Hijyen Özel Günler & Hijyen
  • Dünya Kupası Dünya Kupası
  • Aile & Toplum Aile & Toplum
  • Diyet & Beslenme Diyet & Beslenme
  • Sağlık Sağlık
  • Diğer Diğer
Kızlar Bir Adım Öne Tatil & Seyahat Arabalar Astroloji & Burçlar Eğitim & Kariyer +27
İnternet & Teknoloji

Apple mı Samsung mu?

Sapientiaestpotentia
Sapientiaestpotentia Takip Et
Xper 7 Yaş: 36
Takip Et
Facebook
Twitter
WhatsApp
10
Yapay Zekaya Sor
İki devin mücadelesinde sizce kim daha başarılı? Neden?
Apple
Samsung
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Apple mı Samsung mu?
Samsung Soruları Sizce Soruları
Beğen
Paylaş
Takip Et
1 kişi beğendi
Cevabın nedir?
Cevabın nedir?

En İyi Cevaplar

• Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

Bence çoğu kişi kendi kullandığı ürünleri iyi olarak göstermişler. Ben 2 markanın telefonlarını da kullandım.

İphone 6 Plus ile Note 4 karşılaştırdım kağıt üzerinde Note 4 üstün gözüküyor ama tarafsız hız testlerinde, uzun süreli kullanımda, internette hızı, akıcılığı, fotoğraf ve videolarda netlikte İphone daha iyi. Samsung modelleri uzun ömürlü değil bir süre sonra kasmaya başlıyor.

İos ve Android'e gelelim şimdi.

İos bilindiği gibi kapalı bir sistemdir her önüne gelen uygulama koyamaz. Virüslü uygulama olması zor haliyle. Yani anti virüs programına gerek yoktur.

Android ise hackerların cirit attığı bir alandır. Virüs girmemesi için mecburen anti virüs programı yüklemeniz gerekmektedir. Bu da telefonun hızını etkileyecektir.

Tasarım olarak İphone daha iyi.
    Samsung modellerde kenarları dökülüyor bir çok arkadaşım bu durumdan şikayetçi.
    Samsung telefonlar genelde plastikten üretiliyor.
    İphone kendine özel uygulamaları ile de 1-0 önde başlıyor zaten.

Apple bence akıllı cihazlarda zirve yapmıştır. Apple ve diğerleri dememiz daha mantıklı.

Samsung'un yarışabileceği telefon markaları; HTC, Sony, Nokia, Motorola, General Mobile, Blackberry, LG, Huawei, Dark, Asus... vb. tip markalardır.

Çünkü Android cihazların ilk tercih edilme sebebi fiyatının ucuz olmasıdır. İlk kez smartphone kullananlar ise Samsung'u tercih ediyor genelde ve Samsung'u iyi sanıyorlar. Zaten son zamanlarda Samsung'un satış oranı iyice düştü. Fiyat performans ürünleri arttı, Asus, Huawei, General Mobile gibi. Özellikle Türkiye de General Mobile bu aralar epey yaygınlaşmaya başladı bir çok arkadaşım GM kullanıyor.

Ayrıca GM 13 MP kamerası ile İphone 6 Plus 8 MP kamerasını karşılaştırdık. Resmen 6 Plus ezip geçti. Netlik farkında dağlar kadar fark vardı. Önemli olan MP değildir kağıt üzerinde ki üstünlüğe aldanmayın. Bağımsız testlere bakıldığında İphone'nun daha iyi olduğunu herkes bilir. Ayrıca bir çok Samsung kullanan arkadaşım 2. el İphone 4S alıyor.

0
    5 Yorumla
    • Sapientiaestpotentia
      Sapientiaestpotentia
      +1 yıl

detaylıve geniş bilgi paylaşımın için teşekkür ediyorum. Evet dediğin gibi apple bu işi başarıyor. Daha güvenli makinalar üretiyor bedelide biraz özgürlükten kısıyor doğal olarak bedeli var. Apple aslında sadece bu işlerle ilgileniyor samsung gibi her sektöre salça değil onem veriyor kaliteyle kullancııyı buluşturuyor.

Yorumla
    • LcR-TR
      LcR-TR
      +1 yıl

Sonunda telefondan anlayan birini görmek güzel :) Müşterilere bu şekilde açıklamaya çalışınca anlamıyorlar ama :)

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Kesinlikle katılıyorum Apple işini gerçekten çok iyi yapıyor. Kaliteli ve senelerce kullanabileceğimiz ürün yelpazesi var.

Müşterilere onu anlatamazsın işte :) Hepsi kağıt üzerinde hangisi iyi ona bakıyor İphone sırf hava atmak için filan diyerek geçiyorlar çok pahalı falan filan. Ama gerçek performansta İphone'nun ezici üstünlüğü var fakat bunu dediğiniz gibi müşterilere anlatmak mesele gerçi kimilerine ne kadar dil döksek az çünkü her zaman kendi fikirlerinin doğru olduğunu düşünen insan sayısı epey fazla.

Yorumla
    • Serdarhh
      Serdarhh
      +1 yıl

İkiside güzel markalar güzel telefonlar ama Apple neden geri tusuna basmiyor 😄

Yorumla
    • Serdarhh
      Serdarhh
      +1 yıl

Applenin farklı bir şarj yeri var farklı birde şarj kablosu var

Yorumla

En İyi Cevaplar

• Bladiebla
    Bladiebla Takip Et
    Xper 7 Yaş: 34
    +1 yıl

Ikisini de kullanıyorum Samsung diyorum

1
    1 Yorumla
    • Sapientiaestpotentia
      Sapientiaestpotentia
      +1 yıl

kullanan memnunsa marka adı önemli
      değil :)

Yorumla
  • Zenith
    Zenith Takip Et
    Guru Yaş: 41
    +1 yıl

Apple, zamanında machintosh işletim sistemiyle çalışan bilgisayarları üreten bir firmaydı, Temeli sağlam fakat ilerleyen teknolojiyle birlikte cep telefonu sektöründe geçtiğimiz 4-5 sene içinde iphone markalı cep telefonlarını üreterek dünya çapı patlama yapmayı başardılar. Fakat son bir kaç modelinde büyük bir atılım yapmadığı için gelişerek ilerlediğini söylemek pek mümkün değil. Samsung markasıda yılların elektronik markasıdır ve segmenti daha geniş olduğundan bire bir kıyaslama yapmak pek doğru olmasada, cep telefonu segmentini ele aldığımızda son yıllarda iphoneun içerdiği özellikleri oldukça geride bırakmış bir atılım gözlemliyoruz. Hatta o kadar ki; Note serisi çıktığında, Apple'ın, Samsung'un büyük ekranlı cihazlarına gönderme yapmasına rağmen, yarışın içinde kalabilmesi için son cihazlarından bazılarını büyük ekranlı olarak çıkarmak zorunda kalmıştır. Kısacası Apple'ın ilerleme kaydetmesinden değil, kendine has şekli ve marka değeri yüzünden tercih edilmesi olağan iken, Samsung, teknolojide yaptığı atılımlar ve yenilikler sayesinde tercih ediliyor.

0
    1 Yorumla
    • Sapientiaestpotentia
      Sapientiaestpotentia
      +1 yıl

Evet marka imajını koruyup ekonomide ters etkiye yol açıyor. Fiyatı ucuzlarsa prestij kaybedip uzun vadede Tüketici uzak duru diye belirli bir fiyat politikaları var. Kullandığı malzeme ve kalite de dayanıklılık konusunda özellikle müşteriye hitap ediyor tasarımları samsungtan daha iyi ios zaten başlı başına ayrı bir dünya. Ama dediğin gibi samsungun bol ve her ihtiyaca her cebe uygun ürün yelpazesi teknolojik olarak tüm modellerinde standartlaşması ve büyük ekran özellikleriyle apple da büyük ekrana zorlamıştır.

Yorumla
  • Soytar1
    Soytar1 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 33
    +1 yıl

samsung s5 hiç bir telefona değişmem önceden bende pek begenmiyordum ama kullanınca farkı anlıyorsunuz

0
    2 Yorumla
    • Sapientiaestpotentia
      Sapientiaestpotentia
      +1 yıl

s5 güzel baya kuzende var çok memnun

Yorumla
    • Soytar1
      Soytar1
      +1 yıl

harbi telefon bro verdiğin her parayı hak ediyorsun :D

Yorumla
AI Persona’ya Sor
Tümü
Ayberk
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Dijital Zeka
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
İremolog
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fikri Harika
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Baharizma
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hep Parla ⭐
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ne-She
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fit Meli
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
O-Pera
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Doğa Anne
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
KSCansu 💜
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kediliçe
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Smaçella
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ezgi Geziyor
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

111

Cevap

181

Cevap

• minikmühendis
    minikmühendis Takip Et
    Xper 6 Yaş: 30 , eic 37%
    +1 yıl

Samsung derim. Iphone aldım 700euro para verdim, iyi güzel memnundum kaliteli telefon dedim ama 1 sene sonra sarj yetmiyor, usb kablosu yıpranıp kırılıyor, kulakliklar desen ayni durum,, ekran ışığını kısıyorsun fazla sarj yemesin ve telefon ısındığı için buz dolabına koyuyorsun. Bu ne ben 700 euro telefonumu buz dolabina koyayim diye mi aldım. Sonra tabiki güncelleme için 3-4 gb yer acacaksın, güncelleme bitiğinde bu ne? diye şok olacaksın. Telefonuma dikkatli baktığım için camı kırılmadı o ayri mesele. Şimdi 1,5sene oldu note2 kullaniyorum, ne bir ısınma ne de başka bir sorunum var. Kameranın kalitesinden hariç herşeyden memnunum..

1
    4 Yorumla
    • TRAdana
      TRAdana
      +1 yıl

İyi günler aldığınız cihaz apple marka cihazlarda çok az sayıda rastlanan nadir ısınma problemlerindendir arzalı cihaz alınmış bu tür cihazları farkettiğinizde sorun teşkil ettiğinde cihazı apple servisimize yönlendirin kontrol edilir eğer dediğiniz şekilde bir arza varsa ürün ücretsiz olarak yenisiyle değiştirilir ;) Normal bir apple kullanıcısı asla farklı birşey yapmaz rahatlıkla kullanır telefonunu ;)

Yorumla
    • minikmühendis
      minikmühendis
      +1 yıl

Hiç sanmıyorum bir tek benim iphoneun arızalı bir ürün olduğuna, bir tek benim başıma gelmedi bu olay. Hemen hemen her tanıdığım iphone kullanıcısının başına gelmiştir.

Yorumla
    • Sapientiaestpotentia
      Sapientiaestpotentia
      +1 yıl

tam bir kullanıcı yorumu olmuş teşekkürler:)

Yorumla
    • minikmühendis
      minikmühendis
      +1 yıl

Rica ederim :)

Yorumla
  • kemikgözlük
    kemikgözlük Takip Et
    Xper 3 Yaş: 29 , eic 54%
    +1 yıl

Uzun süredir mobil sektörle uğraşıyorum ayrıca bir kaç yıllık Gamer'lık tecrübem de var. Geek biri olarak (kendimi ne övdüm be) kesinlikle Apple diyorum ama Steve amcamız öldüğünden beri Apple'da biraz kötüye gidiyor.
    Neden Samsung demedin diye sorarsanız eğer size cevabım şöyle olur: Adamlar 6 ayda bir telefon çıkarıp aldığın telefonun ezik durmasına sebep oluyorlar. Ayrıca henüz Android işetim sistemi 64-Bit'e geçemedi. IOS'ta her halt yapılırken Android kısıtlı. Dünyadaki gelişmiş ülkelere bakın ve bana şunu söyleyin. Çoğunluk olarak hangi telefon kullanılıyor? Tabiki de Apple :D Çünkü daha stabil...

0
    3 Yorumla
    • Sapientiaestpotentia
      Sapientiaestpotentia
      +1 yıl

aynen katılıyorum ve bu ayrıntılı yorum için tüm apple kullancıları adına teşekkür ediyorum :)

Yorumla
    • kemikgözlük
      kemikgözlük
      +1 yıl

Yalnız benim telefonumun markası Samsung. ^_^
      ( Yıllar önce ucuz diye aldım şimdi beş para etmiyor. Çok pişmanım. En yakın zamanda İphone'lardan birini alacağım. :D )

Yorumla
    • Sapientiaestpotentia
      Sapientiaestpotentia
      +1 yıl

biraz fiyat geri çekilsin öyle:)

Yorumla
  • SezaiAcima
    SezaiAcima Takip Et
    Master Yaş: 34 , eic 30%
    +1 yıl

Bazılarının yorumlarını okudukça acaba ben samsung kullanmıyorum da başka bir telefon mu kullanıyorum diyorum. Note 3 kullanıyorum. 3 Gb ram, 13 mp kamerası ve 32 gb hafızası var. Bu özelliklerde bir telefonu apple logosu var diye 3 milyar gibi komik bir rakama almak bence enayilikten ötesi değil. Bluetooth gibi bir nimetten sadece apple telefonların faydalanması olayı tabiri caizse apple kullanıcılarının bir tarafını kaldırıyor. Donma olaylarına gelince, kullanmadığınzı uygulamaları devre dışı bırakmazsanız, uygulamaları askıda bırakırsanız telefon bilgisayar veya tablet donması gayet olağan bir durum. Telefonla çektiğim fotoğrafları görseniz bunun cep telefonuyla çekme olasılığı yok dersiniz. Ama illa param çok, ben apple kullanmak istiyorum derseniz o ayrı tabi.

0
    1 Yorumla
    • Sapientiaestpotentia
      Sapientiaestpotentia
      +1 yıl

fiyat politikasında ülkemiz şartlarında acımasız rakamlara varabiliyor haklısın. Dolar sonuçta el değdirilmemesi gereken bir sıcaklık.

Yorumla
  • Muhammed34
    Muhammed34 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 38
    +1 yıl

Nasıl bir kullanım istediğinize bağlı bu biraz da.

Samsung daha özgür. ama bu özgürlüğü dezavantaja çeviren güvenlik sorunu. ve telefonun beynini direkmen etkiler ve cihaz ömrünü hızla yer.

Apple daha sade kişiler içindir.

Samsung kadar imkan vermemesi cihaz ömrünü uzatmakta.

Mesela 10 sene kullanabilirsin bir ıphone'u

Samsungda 3-3,5 yıldan fazla görmedim.

Plastik yığını.

Iphone'dan yazıyorum. telefonum ilk aldığımdaki performansından hiçbirşey kaybetmedi 2 sene doldu.

Stabilizenin önemini şimdi çok iyi anlıyorum.

Taş gibi maşallah

0
    3 Yorumla
    • Sapientiaestpotentia
      Sapientiaestpotentia
      +1 yıl

güzel kullanıcı yorumun için teşekkür ederimiyi tespitler.

Yorumla
    • Muhammed34
      Muhammed34
      +1 yıl

Ama bundan sonra çıkacak olan ıphone'lara sıcak bakmıyorum.

Her yeni güncellemeyle bir alt model hiç bir uygulama desteklemez hale getirilip yeni model alımına zorlanacak. Bu olacak. Tıpkı 3-3g ve 4 lerin çoğu uygulamayı desteklemediği gibi. Eğer olur da ıphone 5 çöp olursa gider nokianın lumialarını alırım.

Bütçeyle kullanışı kıyasladığımda ıphoneden çok daha önde.

Bundan sonra ıphone ve samsung a para çıkmaz benden

Yorumla
    • Sapientiaestpotentia
      Sapientiaestpotentia
      +1 yıl

ben sonye yönelirim valla güzel aletler var.

Yorumla
  • JoSam
    JoSam Takip Et
    Guru Yaş: 36 , eic 46%
    +1 yıl

android sistem kadar nalet bir sistem yok bana gore. belli bir sure sonra donma, kasma yapiyor.. ne anladim oyle akilli telefondan. durduk yere guncellemeler falan... bazen kendi kaydettigi videoyu, fotografi bile acmiyor " uzgunuz bu video mevcut degil " hatasi veriyor. e nasil yani? diyosun.

5
    12 Yorumla
    • Sapientiaestpotentia
      Sapientiaestpotentia
      +1 yıl

Evet haklısın android geliştirmeye devamlı açık hep bir hatası var.

Yorumla
    • JoSam
      JoSam
      +1 yıl

evet hos degil o yuzden akilli telefonlara karsiyim kullanmiyorum. appleinda ebatlarini begenmiyorum. tablet kullaniyorum sadece.

Yorumla
    • Sapientiaestpotentia
      Sapientiaestpotentia
      +1 yıl

mantıklı wifi yoluyla bir çok özellik var zaten tabletlerde.

Yorumla
    • JoSam
      JoSam
      +1 yıl

kesinlikle. bende iste samsung var ama memnun degilim yani. cektigim videolar bastan aciliyordu ama simdi bazisi " uzgunuz bu video oynatilamiyor " diyor. kirik videolar. salak sacmasi hatalar.

Yorumla
    • Sapientiaestpotentia
      Sapientiaestpotentia
      +1 yıl

ya bir ton tatava kuzende s5 var internete giriyorsun tarayıcıyla bir süre takıldıktan sonra andorid çökütü tablet çöktü diye hata veriyor şaka gibi

Yorumla
    • JoSam
      JoSam
      +1 yıl

cok kotu gercekten. bida almam yani.

Yorumla
    • Sapientiaestpotentia
      Sapientiaestpotentia
      +1 yıl

ben hiç kullanmadım samsung kullanmamda apple alamıyorsam sony lg falan olur yani

Yorumla
    • JoSam
      JoSam
      +1 yıl

sony xperia z2 dusundum erkek arkadasim ondan kullaniyor hic kasmiyor telefon ama bilemedim. android o da sonucta.

Yorumla
    • Sapientiaestpotentia
      Sapientiaestpotentia
      +1 yıl

bimdeki 100iralık tablette de android var samsngun bilmem kaç liralık tabletinde de o yüzden android pekayrıcalıklı gelmiyor. Ama bu işler birazda işlemciyle alakalı sony sağlam telefonlar çıkaıroyr ama

Yorumla
    • JoSam
      JoSam
      +1 yıl

sony farkli da iste kullanmadan bilemiyor insan.

Yorumla
    • Sapientiaestpotentia
      Sapientiaestpotentia
      +1 yıl

evet ama fiyatlar çok yüklsek kolay kolay denme fırsatı bulamıyorsun.

Yorumla
    • JoSam
      JoSam
      +1 yıl

teknolojiye ayak uydurucam dersen malesef parayi gozden cikartmali insan.

Yorumla
  • MyAşk
    MyAşk Takip Et
    Yoda Yaş: 31 , eic 32%
    +1 yıl

Apple. Daha stabil ve rahat kullanış için her zaman bir numara. Ayrıca yeniliği kovalayan bir istek var.64 bit işletim getirip bunu ispatladılar. Samsung'un her sene 15-20 arası telefon çıkarma politikası yüzünden, ülkemiz de yaygınlaşmaya başladı. Her Samsung kullanıcısı da en iyi olduğunu söylemeye.

0
    1 Yorumla
    • Sapientiaestpotentia
      Sapientiaestpotentia
      +1 yıl

aynen sık sık telefon cıukarması bunalttı takip edemiyoruz samsungu

Yorumla
  • silasoruyor
    silasoruyor Takip Et
    Xper 6 Yaş: 36 , eic 62%
    +1 yıl

ANDORID DENEN IGRENC OTESI ISLETIM SISTEMI 100 LIRALIK TABLETTEDE VAR 2000 LIRALIK TELEFONDADA EE TELEFONU OZEL KILICAK BIRSEY KALMADI IPHONE GERCEKTEN KALITE INSANLARIN KULLANDIGI TELEFON BANA GORE CUNKU IPHONE'DA KI BINLERCE UYGULAMA DAHA ANDROIDDE YOK BILE APPLE CANDIR IPHONE CANDIR

0
    4 Yorumla
    • Sapientiaestpotentia
      Sapientiaestpotentia
      +1 yıl

helal valla o tablet ironisini bende kullnırım hep.:D

Yorumla
    • silasoruyor
      silasoruyor
      +1 yıl

samsung kullananlarida kendi paralariyla kaziklanmis olarak goruyorum ne derlerse desinler

Yorumla
    • Sapientiaestpotentia
      Sapientiaestpotentia
      +1 yıl

hahha :d

Yorumla
    • kağan1991
      kağan1991
      +1 yıl

iyide şimdi ıphone cular kaliteli insanda samsungcular kalitesiz insanmı bence kullandığın kelimelerini daha dikkatli seçsen iyi edersin

Yorumla
  • Massacre576
    Massacre576 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 30 , eic 48%
    +1 yıl

Apple. Samsung çok kolay kırılıyor ve ses sistemi berbat geçen yıl onu kullanıyordum ve hemen kırıldı. ama şimdi 4s kullanıyorum kaç kere yere düşürdüm bir ara çat diye bir ses geldi biraz fazla yüksekten düşürmüşüm ama bir şey olmadı. ve apple şarj ettikçe pil ömrü uzuyor samsunga karşın. samsung şarj ettikçe pil ömrü azalıyo bir tuhaf oluyo ama appleda öyle değil. sadece ikisinden bahsediyorum şu an favorim HTC çünkü çok dayanıklı ses sistemi müthiş acayip bir marka

0
    1 Yorumla
    • Sapientiaestpotentia
      Sapientiaestpotentia
      +1 yıl

ya tabi sony htc lg falan belki geçiyor bile kullanım bakımından

Yorumla
  • Alperhanı
    Alperhanı Takip Et
    Xper 3 Yaş: 29
    +1 yıl

Kamera yonunden 5s
    hız yonunden 5s
    kasmama yonunde 5s
    1 sene kulan cope at derdı yok 4 sene bıle gıder 5s
    bataryası dusuk dıye aldanmayın androıde gore daha az pıl omru ıstıyor ios
    anroıd 10 gb ram tak gene kasar apple ise programlar ram yemedıgı ıcın kasma sorunu yaşamazsın
    üst düzey guvenlık verılerı a dan z ye herşey guvenılır ıstıyorsan apple
    kalıte tasarım tek kulanım dıyorsan apple
    samsgunda 12 pıxel kamera var ama 5s de ise 8 pıxel var ama 5s daha ıyı cekıyor cunku kalıtelı pıxel yanıltmasın dıkkat edın sistem guncelmesı gelıyor ios 8 cıkdı ve bu 5s de de var yenı srumu
    apple store ıle çok güzel oyunlar oynuyablırsınz

0
    2 Yorumla
    • Sapientiaestpotentia
      Sapientiaestpotentia
      +1 yıl

cok güzel bir kullanıcı yorumu teşekkürler bilgilendirme için:)

Yorumla
    • Alperhanı
      Alperhanı
      +1 yıl

tşkrler bende alcam alah ızın veırrse ılk defa ıphone kulancam kısmet olmadı bı turlu alana kadar ıyce araştırıyım dedım edındıyım bılgılerı sızınle paylaştım

Yorumla
  • TunçEmir
    TunçEmir Takip Et
    Yoda Yaş: 36 , eic 42%
    +1 yıl

Samsung bana sömürücü geliyor. 80 tl ye de telefonu var 2300 e de. Her ay telefon çıkarıyor. Apple sabit bir çizgisi var. Bu benim için önemli. Şekil desen apple en iyisi ki Samsung alpha yı bildiğin iphone 5 gibi yapmış. Ayrıca ilk Dokunmatik telefon apple olduğu için bütün dokunmatikler onun çakma gibi geliyor. Velhasıl, kalite ve şekil önemli olduğu için pek tabi ki apple.

0
    1 Yorumla
    • Sapientiaestpotentia
      Sapientiaestpotentia
      +1 yıl

kesinlikle.

Yorumla
  • aanilaksoy
    aanilaksoy Takip Et
    Yoda Yaş: 31
    +1 yıl

Apple yapar uzun süre müşterisini tatmin eder. Kullandıkları işlemciler uzun ömürlü yüksek performanslı dayanıklı işlemciler. Ayrıca bir ton para veren müşterilere samsung gibi sürekli telefon cıkartıp deger kaybettirip kazık atmıyorlar. Bugun 4 bile 700 den assagı degil hala degerini koruyor. İşte bu yüzden apple bu yüzden iphone ✔️

1
    2 Yorumla
    • Sapientiaestpotentia
      Sapientiaestpotentia
      +1 yıl

kesinlikle katılıyorum. Bravo

Yorumla
    • aanilaksoy
      aanilaksoy
      +1 yıl

Teşekkür ederim

Yorumla
  • cemis61
    cemis61 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 32
    +1 yıl

Bundan bir ay önce 5s kullanıyodum babam hediye olarak samsung s5 aldı onu kullanıyorum şu an ve kesinliklee apple derim çünkü ıphone un hızından sonra samsung u hiçmi hiç beğenmiyorum ön kamerasıda pek iyi dwğil s5 in. O sebepten kesinlikle apple diyorum 👍

1
    3 Yorumla
    • Sapientiaestpotentia
      Sapientiaestpotentia
      +1 yıl

evet 5sle denk der çoğusu oysa. Kuzenimde vardı devamlı tablet çöktü hatası veriyordu :D:D samsung

Yorumla
    • cemis61
      cemis61
      +1 yıl

Samsung un canı cehennme dostum.. apple iyidir 👍👍

Yorumla
    • Sapientiaestpotentia
      Sapientiaestpotentia
      +1 yıl

aynen :D:D

Yorumla
  • Çalıkuşu2
    Çalıkuşu2 Takip Et
    Xper 2 Yaş: 41
    +1 yıl

Kullanım amacina gore degisir acikcasi bir samsung kullanicisiyim ama bu telefonu alma sebebim çok zengin olmamam eger calisiyo olsaydim apple alirdim ama applein goruntusu, uygulamaları bir harika. Zaten üniversite okuyup bitirp meslek sahibi oldugumda tüm teknolojik aletlerimi apple alacagim :) Şahsi görüşümdür

0
    2 Yorumla
    • Sapientiaestpotentia
      Sapientiaestpotentia
      +1 yıl

güzel ve buram buram kalite kokan bir görüş :)) apple bencede farklı

Yorumla
    • Çalıkuşu2
      Çalıkuşu2
      +1 yıl

Çok teşekkürler sadece düşündüklerimi soyledim dediğim gibi bu iki marka farklı kulvarlarda kullanım amacı önemli... :)

Yorumla
  • Akasya61
    Akasya61 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 32
    +1 yıl

Apple her zaman daha başarılı. Samsung her zaman bozulmadan kullanılabilen ömrü 2 yıldır. Fakat applenin ben donduğunu bile bilmem. Dayanıklılık her zaman daha fazla. Kendine daha da önem veren bir marka. Herkes bilgi paylaşımından şikayetçi, buda onun ürününü korumasından kaynaklanıyor

0
    1 Yorumla
    • Sapientiaestpotentia
      Sapientiaestpotentia
      +1 yıl

tarafsız bir yorum aslında evet ürün koruma var iphone 3gs vardı bende 2 yıl kullandım hiç bir tıkırtı olmadı ya

Yorumla
  • NoKey
    NoKey Takip Et
    Xper 6 Yaş: 39
    +1 yıl

iPhone6Plus ve Note4 kullanıcısıyım ama Apple diyorum. Popüler olduğu için değil, IOS işletim sistemi hoşuma gidiyor. Note4 IOS tabanlı olsa dehşet olurdu. Note4'ün de kasa tasarımı çok tatlı ve kibar, beyaz renk çok şeker duruyor. ^-^ Detaylı sorularınız olursa cevaplayabilirim. Telefonlar da kasılma yaşamadım bunuda belirtmekte yarar var.

0
    1 Yorumla
    • Sapientiaestpotentia
      Sapientiaestpotentia
      +1 yıl

o kadar işlemci den sonra kasmasın bir zahmet. Güzel bir kullanıcı yorumu teşekkür ederim.:)

Yorumla
  • Maksima
    Maksima Takip Et
    Xper 5 Yaş: 41
    +1 yıl

Samsung un daha işlevsel ve daha kullanışlı olması yanında Apple nin bir adım önde olmasına Sebep marka imajı ile insanların kendini marka ile tatmin zaafından faydalanması teknolojik olarak geride olsa da böyle Ha ben ikisinide kullanmıyorum o ayrı
    :)

0
    1 Yorumla
    • Sapientiaestpotentia
      Sapientiaestpotentia
      +1 yıl

:)) birinin adı birinin tadı sonucu cıkıyor :)

Yorumla
  • leoparınız
    leoparınız Takip Et
    Xper 5 Yaş: 30 , eic 32%
    +1 yıl

9 ay önce appledan samsunga geçiş yaptım, cinnet geçiriyorum aylardır..
    Özellikle son haftalarda taş düşürüyorum sanki, öyle kasıyor ki telefon. En son dayanamadım bir kaç gün önce verdim 6nın siparişini..

1
    1 Yorumla
    • Sapientiaestpotentia
      Sapientiaestpotentia
      +1 yıl

işte en doğru karar vermişsin.

Yorumla
  • Kusmukumsh
    Kusmukumsh Takip Et
    Xper 6 Yaş: 29 , eic 38%
    +1 yıl

https://i.hizliresim.com/Ml78j7.jpg

Apple kalite, hizmet ve servis her türlü 1 numara tek sorun çok kısıtlaması

1
    2 Yorumla
    • Sapientiaestpotentia
      Sapientiaestpotentia
      +1 yıl

cok güzel bir karikatür :D

Yorumla
    • Kusmukumsh
      Kusmukumsh
      +1 yıl

Aynen :D

Yorumla
  • Wendell
    Wendell Takip Et
    Xper 5 Yaş: 32
    +1 yıl

Almak istediğiniz şeye bağlı bu konu pc ve telefonsa kesinlikle apple. Ama Samsung’un üstün olduğu diğer konularsa klima, beyaz eşya, mutfak malzemeleri vb Samsung çok fazla geniş üretim ağına sahip. Apple’ın elinin güçlü olduğu şeyler ise dizayn ve yazılım.

0
    3 Yorumla
    • Sapientiaestpotentia
      Sapientiaestpotentia
      +1 yıl

evet alında samsung geniş bir sektöre sahip olduğu için çok da uğraşmıyor gibi

Yorumla
    • Wendell
      Wendell
      +1 yıl

Aslında uğraşıyor amiral gemileri ciddi anlamda çok iyi ama emsal telefonların da kötü olduğunu söylemek yanlış olur. Bulunduğunuz şehirde servis olanakları nasıl ona bakmak lazım asıl İstanbul ve çevresi ise çok sıkıntı çıkmaz ama İç Anadolu’da yaşıyorsanız apple’ın size sıkıntı çıkaracağını ( servisinin ) içtenlikle söylerim. Ben 5s kullanıyorum kronik bir rahatsızlıkla karşılaşmadım fakat parçaları ve aksesuarları çok pahalı.

Yorumla
    • Sapientiaestpotentia
      Sapientiaestpotentia
      +1 yıl

evet sorun cıkarmadı henüz valla 4s vardı 5s var şimdi pahalı ama sorun çıkmadığı sürece iyi.

Yorumla
  • Atikkk
    Atikkk Takip Et
    Xper 5 Yaş: 30
    +1 yıl

Apple kesinlikle. Samsung Hurda. Androidde kullanılan parçaların ömrü sınırlı telefonu aldıktan 3-5 ay sonra kasmaya başlar. Apple da ise kalite çok daha uzun ömürlü. Ayrıca Apple Store bambaşka.

1
    1 Yorumla
    • Sapientiaestpotentia
      Sapientiaestpotentia
      +1 yıl

aynen öyle destekliyorum

Yorumla
  • izmend
    izmend Takip Et
    Guru Yaş: 42
    +1 yıl

ben her ikisini de kullanan biri olarak söylüyorum. eğer sorun cep telefonları içinse apple. sorun samsungda değil androidde. apple hiç hata vermez donmaz yavaşlamaz bu da apple ı apple yapan şey işte. ikisini de kullanan insanların yüzde 90 ı apple der

0
    3 Yorumla
    • Sapientiaestpotentia
      Sapientiaestpotentia
      +1 yıl

aynen kenine has işletim sistemi için para harcasa tmmdır

Yorumla
    • izmend
      izmend
      +1 yıl

samsung tizen diye bir işletim sistemi üzerinde çalışıyor. bunu başarabildiği zaman apple düşünsün diyebilirim artık

Yorumla
    • Sapientiaestpotentia
      Sapientiaestpotentia
      +1 yıl

bak işletim sistemini getirrse o zaman değişebilir.

Yorumla
  • csjuan
    csjuan Takip Et
    Xper 5 Yaş: 30 , eic 38%
    +1 yıl

Apple cunku guncellemeleri erken yapiyor. Mumkun olan en eski telefonuni bile guncelliyor. Basarili tasarim. Basarili fiyat politikasi. Basarili kamera. Kisaca oson uzmani olarak apple=8/10 iken samsung=5/10

0
    1 Yorumla
    • Sapientiaestpotentia
      Sapientiaestpotentia
      +1 yıl

aynendestek hizmeti aşırı yüksek bütünmüşterilere özel ilgi ve yaklaşımları var. 6 yı üretip 3ü unutmuyorlar güncellemelerde.

Yorumla
  • rimella
    rimella Takip Et
    Xper 4 Yaş: 30 , eic 31%
    +1 yıl

Apple herzaman daha iyi.
    Adamlar isi biliyor. Her insanin kullanacagi sekilde tasarliyorlar. Kullanimi basit, stabil. Samsung asla apple olamaz. Samsungun tepsi gibi telefonlari var tabletmi telefon mu belli degil.

0
    1 Yorumla
    • Sapientiaestpotentia
      Sapientiaestpotentia
      +1 yıl

ergonomikve kullanışlı hele samsung'un mega modeli var yok ya tablet desen tablet değil telefon desen telefon.

Yorumla
  • emright
    emright Takip Et
    Guru Yaş: 39 , eic 49%
    +1 yıl
    İnternet & Teknoloji konusunda 1,1b cevap paylaştı.

samsung metal çerçeveli telefonlar üretmeye başladı. şimdiye kadar apple dan düşük tarafı malzeme kalitesiydi, özellik olarak da apple dan önde zaten. bundan sonra samsung pazarda daha avantajlı olacak gibi görünüyor.

0
    1 Yorumla
    • Sapientiaestpotentia
      Sapientiaestpotentia
      +1 yıl

bakalım iphone 6 kullanımı artınca ne düşünecek müşteriler o belirler bence

Yorumla
  • aliua
    aliua Takip Et
    Xper 5 Yaş: 29
    +1 yıl

apple her zaman dahii iyi ve hiç bir zaman alıp satmada zarar etmezsin fiyatlarda 200 300 tl civarında fiyat oynar satarken samsung da fiyat değerinin altına düşüyor apple da kasma sorunu daha zordur ama samsung larda kasma çok rastlanacak bir şeydir ve apple store uygulamalarında herkez google play gibi uygulama yükleyemiyor bu kadar açıklama yeter her halde.

0
    2 Yorumla
    • Sapientiaestpotentia
      Sapientiaestpotentia
      +1 yıl

iyi bir açıklama apple bir zamanlar nokianın yerini almış gibi sony ericssona verirdik 700-800leri satacağımız zaman 300-400e zor bırakırdık. Nokia alırdık 1000 liraya sattığımızda 100-200 oynardı.

Yorumla
    • aliua
      aliua
      +1 yıl

yani telefon alınacaksa bence apple alınmalı. :)

Yorumla
  • Çokolotooo
    Çokolotooo Takip Et
    Xper 5 Yaş: 31 , eic 47%
    +1 yıl

Kesinlikle Apple.. Apple'dan başka hangi marka iOS işlemci kullanıyor ki? ;) iOS şu ana kadar gelmiş en iyi işlemci.. Android beş para etmez. Şahsi görüşüm budur arkadaşlar..

1
    2 Yorumla
    • Sapientiaestpotentia
      Sapientiaestpotentia
      +1 yıl

katılıyorum bende apple kullanyruz sncta :)

Yorumla
    • Çokolotooo
      Çokolotooo
      +1 yıl

Farkımız İOS'umuz :)

Yorumla
  • meLoDrammm
    meLoDrammm Takip Et
    Xper 6 Yaş: 32 , eic 38%
    +1 yıl

ikisininde içinde kullanılan elektronik malzemelerin toplam fiyatı 250 tl. elektronik teknikeri olarak söylüyorum onun dışında yazılım anlamda apple daha iyi..

0
    1 Yorumla
    • Sapientiaestpotentia
      Sapientiaestpotentia
      +1 yıl

yazılımdan kaldırıyorlar parayı zaten kar marjı distribtör karı aracısı kargosu yolu yediği içtiği döviz kuru falan memlekette 2500 milyarı buluyor haklısın

Yorumla
  • Taybet
    Taybet Takip Et
    Xper 2 Yaş: 29
    +1 yıl

Bence çoğu kişi kullandığı telefondan bahsetmiş ama en güzeli cidden Apple. samsungun her modelini kullandım bir apple etmedi. Sözde en iyi telefon Samsung seçildi ama Apple bile iphone 6'yı sunarken yapılmış en iyi telefon diye bahsetti ki haklılar. Hem hız, hem kalite açısından Apple. Kamerası bile profesyonel gibi garip bir şey yani kısaca apple

0
    1 Yorumla
    • Sapientiaestpotentia
      Sapientiaestpotentia
      +1 yıl

katılıyorum teşekküeler

Yorumla
  • Knowingisowning
    Knowingisowning Takip Et
    Xper 5 Yaş: 31 , eic 31%
    +1 yıl

Apple derim ama apple ın tek sevmediğim yanı yeni çıkan telefonlarını teknolojinin biraz gerisinde bırakıp bir sonraki modele mecbur bırakması mesela 5s de 4g yok ama 2015 de türkiye 4g de vs.

0
    4 Yorumla
    • Sapientiaestpotentia
      Sapientiaestpotentia
      +1 yıl

neyseki 6 çıktı ama haklısın yeni model için insanları bekletiyorlar.

Yorumla
    • Knowingisowning
      Knowingisowning
      +1 yıl

Ben 6yı tavsiye etmem genelde o modeller deneme sürümü gibi oluyor 5 ve 5s arasındaki fark gibi

Yorumla
    • Sapientiaestpotentia
      Sapientiaestpotentia
      +1 yıl

6s falan olursa almak lazım diyorsun ama ne zaman çıkar kim bilir

Yorumla
    • Knowingisowning
      Knowingisowning
      +1 yıl

Doğru ama 6 da ne sorunlar çıktığıda belli hele bu ios 8 neyse ki 8.1 le düzellttiler biraz para meselesi bence ayrıca 6 da çok büyük tasarım hatası yaptılar keskin hatlardan vazgeçmemelilerdi şimdi galaxy alpha note 4 bu sefer keskin dikdörtgen şeklinde çıktı

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

Apple şu anki teknolojinin sahibidir. Samsung ise appledan aldıklarını samsung diye basan bir firmadır. Şöyle düşün okulda iki tane insan var birisi notlarını çıkarıyor öğreniyor, diğeride notları çıkarandan not alarak çalışıyor. İşin üstadı not çıkarandır her zaman

0
    1 Yorumla
    • Sapientiaestpotentia
      Sapientiaestpotentia
      +1 yıl

güzel bir örnekleme teşekkürler:)

Yorumla
  • SerinSular
    SerinSular Takip Et
    Bilge Yaş: 36
    +1 yıl

Eger Steve Jobs yasiyor olsaydi kesinlikle Apple olurdu tercihim. Fakat ozellik olarak Samsung. Suanda apple in adi var sadece

2
    1 Yorumla
    • Sapientiaestpotentia
      Sapientiaestpotentia
      +1 yıl

az model cıkıyor belki ondandır.

Yorumla
  • norajj
    norajj Takip Et
    Guru Yaş: 39
    +1 yıl

Rahmetli zamanında bizim telefonlarımız kullanışlı, ekranı küçük demişti
    Yıl 2014. Iphone 6 ile samsunga benzemeye çalıştığını gösterdi Iphone.
    Kıskanılan şey başarılır :)

0
    1 Yorumla
    • Sapientiaestpotentia
      Sapientiaestpotentia
      +1 yıl

aynen o konuda prestij kaybı oldu samsung baya dalga geçti. Adam mezarda ters döndü :fd

Yorumla
  • Misscrazy
    Misscrazy Takip Et
    Xper 2 Yaş: 29 , eic 55%
    +1 yıl

Kesinlikle Samsung bir kere apple'ın dokunmatiği samsung tarafından yapılıyor :D bunları kıyaslamanız bile saçma :D

1
    2 Yorumla
    • Sapientiaestpotentia
      Sapientiaestpotentia
      +1 yıl

kimiside applla kylaslaırmı :D diyor

Yorumla
    • Misscrazy
      Misscrazy
      +1 yıl

yorumunu anlayamasam da :D

Yorumla
  • CirkinlerKralicesi
    CirkinlerKralicesi Takip Et
    Guru Yaş: 32 , eic 37%
    +1 yıl

1 sene kadar once apple'den samsung'a gectim ve o kadar mesudum ki.. hayatimin bir kismini apple ile bosa harcamisim o kadar diyorum

1
    1 Yorumla
    • Sapientiaestpotentia
      Sapientiaestpotentia
      +1 yıl

teşekkür ederim kullanıcı yorumu önemli markalar ne yaparsa yapsın

Yorumla
  • ilgatto
    ilgatto Takip Et
    Xper 2 Yaş: 31
    +1 yıl

markadan önce işletim sistemine bakarım. bana göre android kat kat daha iyi. xperia z kullanıyorum, samsungdan da iyi olduğunu düşünüyorum, işletimcisi de android olunca tadından yenmiyor vallahi :)

1
    5 Yorumla
    • Sapientiaestpotentia
      Sapientiaestpotentia
      +1 yıl

cogu kullananda andoritten yakınıyor çözemedim :D

Yorumla
    • ilgatto
      ilgatto
      +1 yıl

bilmem ben çok memnunum, belki de telefon çok donanımlı olduğu içindir :)

Yorumla
    • efeee02
      efeee02
      +1 yıl

Ben samsung kullanicisiyim s4 kullaniyorum ama Iphonenun istetim sistemi ve verdigi kullanicilarina değer hicbir firmada yok hayatinda kac defa iphone kullandinizsa en iyisi android diyorsunuz? Androidin veri tabani ve kullandigi sistem iosun yanina bile yaklasamaz s4 kullanicisiyim bunda bile kasma oluyor kardesimin elinde s3 ayni b°k kimseyede tavsiye etmem androidi

Yorumla
    • ilgatto
      ilgatto
      +1 yıl

o sizin görüşünüz tabi ki. daha önce iphone s4 kullandım ve kesinlikle memnun kalmadım. samsung kullanmadım, sonyyle gayet mutluyum androidden de hiçbir şikayetim yok. siz tavsiye etmeyebilirsiniz, ben ediyorum.

Yorumla
    • ilgatto
      ilgatto
      +1 yıl

*iphone 4. yanlış yazdım kusura bakmayın.

Yorumla
  • scronaldo7
    scronaldo7 Takip Et
    Guru Yaş: 31
    +1 yıl

Benim gorusum Android-apple savasi android icinde samsung pazari domine etti etmesine ragmen apple urunlerinde prestij hic bir telefonda yok androidte samsung haka en iyi ancak tasarimla malzeme jakitesi gercekten baydi Lg diyorum

0
    1 Yorumla
    • Sapientiaestpotentia
      Sapientiaestpotentia
      +1 yıl

lg ya da sony samsung yerine

Yorumla
  • ıMıkıFareI
    ıMıkıFareI Takip Et
    Yoda Yaş: 32
    +1 yıl
    İnternet & Teknoloji konusunda 359 cevap paylaştı.

Ben nokia lumia 930 kullanıyorum öneririm ama illa bu iki markadan alıcaksan apple malzeme ve sistem kalitesi olarak samsungdan kat kat iyi yok illa android alıcaksan htc one m8 en sorunsuzudur gerçi gene bir 930 degil :)

0
    1 Yorumla
    • Sapientiaestpotentia
      Sapientiaestpotentia
      +1 yıl

nokia lumia tavsiyen için teşekkür ederiz :)

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (36-45)
    +1 yıl

Almanyadan Samsung S4 aldım
    6 ay sonra batarya şişti.
    Şu an 3. bataryam
    Ve ciddi anlamda şikayetçiyim bataryasından
    Email attim batarya sorunu var diye ama yurtdışı cihaz diye arkasında durmadilar ve c arayıp değişim yapamayız dediler. * sanki uzaydan aldım. Sizin ürünunuz l*n soytatilar.
    Kisacasi bu son samsung ürünü kullanisin...

0
    2 Yorumla
    • Sapientiaestpotentia
      Sapientiaestpotentia
      +1 yıl

Appleda çok uğraşmıyorlar direk değiştiriyorlar.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Samsung 40 takla atıyor ürününun arkasında durmamak için. .. Modern dansöz bir nevi...

Yorumla
  • Literallycat
    Literallycat Takip Et
    Xper 2 Yaş: 30 , eic 34%
    +1 yıl

bir apple kullanıcısı olarak kesinlikle samsung diyorum

2
    4 Yorumla
    • Sapientiaestpotentia
      Sapientiaestpotentia
      +1 yıl

hahaha :D

Yorumla
    • pandorakız
      pandorakız
      +1 yıl

Neden pekii? @Literallycat bende bugun iphone aldım az sonra elimde olcak. Yani samsungdan gecis yapıcam kafamı karıstırmaa:D

Yorumla
    • Literallycat
      Literallycat
      +1 yıl

çünkü herseyi sıkıntılı özellikle müzik resim aktarma icloud vs dert yani @pandorakız

Yorumla
    • Merve1902
      Merve1902
      +1 yıl

Yoo bence dert değil sadece itunes'ı açıp telefondan çıkan usb'yi kablosunu birini telefona birini usb girişli tarafı yani kasaya takıyorsun. Direk itunes üzerinden atıyorsun. Hafıza kartını devreden çıkart diyip, hafıza kartını çıkartıp sonra gene takmakla uğraşmıyoruz.

Yorumla
  • asilturk
    asilturk Takip Et
    Yoda Yaş: 34 , eic 35%
    +1 yıl
    İnternet & Teknoloji konusunda 847 cevap paylaştı.

Herhalde böyle bir durumda Apple tercih ederim.. Samsung oldum olası sevmiyorum ama apple sony olsa tabi sony seçerdim :)

0
    6 Yorumla
    • Sapientiaestpotentia
      Sapientiaestpotentia
      +1 yıl

sony kafamı kurcalamıyor değil yani :D

Yorumla
    • asilturk
      asilturk
      +1 yıl

Sony Xperia Z2 ve Z3 güzel tasarladılar bence Z ve Z1 ses olarak fazla tatmin etmiyordu ama, z2 z3te bunu aşmışlar + z ve z1 görüntü olarak bazı açılardan görüntü kaybı vardı bunu z3 tamamen düzeltmeleri çok hoş olmuş :) z3 çok güzel bir telefon her konuda

Yorumla
    • Sapientiaestpotentia
      Sapientiaestpotentia
      +1 yıl

ideal olarak z-3 diyorsun zaten aynı fiiyat hemen hemen plusla :D

Yorumla
    • asilturk
      asilturk
      +1 yıl

Aynen öyle :) imkan olsa 2.000 TL bastırıp alırım Z3 havada karada suda sıkıntı olmaz :D

Yorumla
    • Sapientiaestpotentia
      Sapientiaestpotentia
      +1 yıl

bir yandanda acıyor insan o kdar paraya

Yorumla
    • asilturk
      asilturk
      +1 yıl

Yok ya ben şu konuda acımam sonuçta bir kere alacağım adam akıllı olsun beni en az 4 sene götürsün :)

Yorumla
  • eternalll
    eternalll Takip Et
    Xper 2 Yaş: 37 , eic 43%
    +1 yıl

Galaxy s5 kullaniyorum ve gayet memnunum. Samsung ozellik anlaminda one gecmeye başladı. Samsung un tek dezavantaji fiyatı Apple' a oranla hızlı düşüyo. Ancak daha kullanisli samsung

0
    0 Yorumla
  • Tugrahan74
    Tugrahan74 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 51
    +1 yıl

Apple bir yıl garanti veriyor fakat herhangi bir problemde sorun çıkarmadan yenisini hemen veriyor, eşimle kendi telefonumu 3 er defa sorunsuz hemen değiştirdiler, ayrıca bir seriden sonra arayı soğutmadan hemen bir üst seriyi piyasaya sürüyor

0
    3 Yorumla
    • Bilimsel
      Bilimsel
      +1 yıl

Yo 2 yıl veriyor

Yorumla
    • Tugrahan74
      Tugrahan74
      +1 yıl

Ben almanyadayım burada bir yıl garanti arkadaşım

Yorumla
    • Sapientiaestpotentia
      Sapientiaestpotentia
      +1 yıl

aynen iyi servis hizmeti var

Yorumla
  • FemoBlack
    FemoBlack Takip Et
    Xper 5 Yaş: 29
    +1 yıl

Samsung çok özenti ya. Başından beri o markaya bir antipatim var :D ben sony kullanıyorum Apple sevmeyenlere kesinlikle tavsiye ederim çok memnunum.

0
    1 Yorumla
    • Sapientiaestpotentia
      Sapientiaestpotentia
      +1 yıl

sony iyidir ya bnmde kafam karıştı valla sony alabilirim :D

Yorumla
  • YusufK2
    YusufK2 Takip Et
    Guru Yaş: 30
    +1 yıl
    İnternet & Teknoloji konusunda 363 cevap paylaştı.

Bunun lafını etmek rahmetli Stevenin kemiklerini sızlatıyor. Günaha girmeyin. Sormayın böyle sorular. 😎

0
    2 Yorumla
    • Sapientiaestpotentia
      Sapientiaestpotentia
      +1 yıl

yaptık bir hata :d

Yorumla
    • YusufK2
      YusufK2
      +1 yıl

Apple ıos candır. 😎

Yorumla
  • TugbiÖ
    TugbiÖ Takip Et
    Xper 4 Yaş: 30
    +1 yıl

Samsung un systemi cok iyi. Apple kadar kolay bozulmaz.
    Apple sadece hoş duruyor. Ama apple in yaptığıni samsung hele hele yapar

0
    3 Yorumla
    • Sapientiaestpotentia
      Sapientiaestpotentia
      +1 yıl

gerçi android daha çabuk bozuluyor diyorlar.

Yorumla
    • kayserilibey38
      kayserilibey38
      +1 yıl

Samsung nasıl yapıyo sanıyosun sen :)) apple dan kopya çekerek :) apple kullanıcısıyım ve hiç bozulduğunu görmedim sen nerde gördün bozulduğunu? Bir film yaptı adamlar samsungun apple ye ajan işçi sokup teknolojisini çaldığını gösteriyor bence sende izle..

Yorumla
    • TugbiÖ
      TugbiÖ
      +1 yıl

Evde hepimiz apple kullanirken kisa süre icinde hepsinin birseyi bozulmaya basladi. Yaklasik 2 yıldır samsung kullaniyorum sarjin cabuk bitmesinden haric hic bir sorunum olmadi. Herkesi kendi bileceği ve kendi düşüncesi

Yorumla
  • müstakbelmühendis
    müstakbelmühendis Takip Et
    Xper 6 Yaş: 31
    +1 yıl

Tablette kesinlikle Apple ama telefonda tartışılır çünkü Sony ve Lg de kendini geliştirdi bayağı. Oneplus One var bir de Türkiye'ye satış yapsalar da alsak artık

0
    3 Yorumla
    • Sapientiaestpotentia
      Sapientiaestpotentia
      +1 yıl

tablette üstüne tanımam. Telefonda da valla ama tabi sony lgfalan ilerlediler.

Yorumla
    • müstakbelmühendis
      müstakbelmühendis
      +1 yıl

Bundan daha güzel bir şey olabilir mi ya 😍
      https://i.hizliresim.com/ynQEJN.jpg

Yorumla
    • Sapientiaestpotentia
      Sapientiaestpotentia
      +1 yıl

temiz bir fark :))

Yorumla
  • FreeKing
    FreeKing Takip Et
    Xper 5 Yaş: 30
    +1 yıl

kesinlikle SAMSUNG.. iPhone 5 kullandım yenilerde ise note4 aldım tam anlamıyla mükemmell... yok icloud muş yok itunes miş hiç uğraşma tak usb yi yükle :D apple kapalı kutu samsung ise özgür bir dünya. KESİNLİKLE SAMSUNG...

0
    1 Yorumla
    • Sapientiaestpotentia
      Sapientiaestpotentia
      +1 yıl

saygılar :)

Yorumla
  • esarruzgar
    esarruzgar Takip Et
    Xper 6 Yaş: 33 , eic 48%
    +1 yıl

Tabiki Apple ama küçüklük akli Samsung almistim hala da onu kullanıyorum

0
    4 Yorumla
    • Sapientiaestpotentia
      Sapientiaestpotentia
      +1 yıl

olsuın birgün istediğini alırsın :)

Yorumla
    • esarruzgar
      esarruzgar
      +1 yıl

Saol ya bozulunca alicam inş ama Samsungda iyidir

Yorumla
    • Sapientiaestpotentia
      Sapientiaestpotentia
      +1 yıl

kullanıcı görüşü önemli her zaman ağzıyla kuş tutsa memnun değilsen boş :)

Yorumla
    • esarruzgar
      esarruzgar
      +1 yıl

Aynen ya :)

Yorumla
  • RalphLauren
    RalphLauren Takip Et
    Xper 6 Yaş: 30 , eic 32%
    +1 yıl

Tabiki Apple. Samsung hiç sevdiğim bir marka değildir.

0
    1 Yorumla
    • Sapientiaestpotentia
      Sapientiaestpotentia
      +1 yıl

kesinlikle marka ve kalite apple

Yorumla
  • KafkafKsK35
    KafkafKsK35 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 30 , eic 34%
    +1 yıl

Apple gibi üst düzey markayı samsung ile karşılaştırmak bile büyük bir hata

0
    1 Yorumla
    • Sapientiaestpotentia
      Sapientiaestpotentia
      +1 yıl

evet ama baya da seven varmış

Yorumla
  • BahtliBedevi
    BahtliBedevi Takip Et
    Xper 7 Yaş: 30
    +1 yıl

Apple marka satıyor bence. Samsung s*ker atar, üstünde tepinir, defalarca boşalır.

Fanboy değilim ben! :(

0
    1 Yorumla
    • Sapientiaestpotentia
      Sapientiaestpotentia
      +1 yıl

haha :D

Yorumla
  • ilgiyurter
    ilgiyurter Takip Et
    Xper 3 Yaş: 30
    +1 yıl

Bilgisayar olarak kesinlikle Apple telefon olarak kesinlikle Samsung
    iphone6 kullaniyorum daha dogrusu kullanamiyorum bir sarj bu kadar mi dayanmaz? Iki telefonla geziyorum

0
    2 Yorumla
    • Sapientiaestpotentia
      Sapientiaestpotentia
      +1 yıl

plus mı

Yorumla
    • ilgiyurter
      ilgiyurter
      +1 yıl

p evet

Yorumla
  • Siyaahbeeyazz
    Siyaahbeeyazz Takip Et
    Xper 7 Yaş: 30
    +1 yıl

Samsung s3, s4, grand kullandım. Samsung berbat, kasması, tasarımı.
    Sürekli donuyor. şu an 5s kullanıyorum 9 ay gibi bir zaman oldu sanırsam bir kere bile kasmadı

0
    2 Yorumla
    • Sapientiaestpotentia
      Sapientiaestpotentia
      +1 yıl

o işlemciyle apple zor kasar biraz. Doğru seçim yapmışsın

Yorumla
    • DwyaneWade3
      DwyaneWade3
      +1 yıl

O işlemciyi üreten Samsung hatırlatayım soran kardeş :D

Yorumla
  • sporhayattır
    sporhayattır Takip Et
    Xper 4 Yaş: 39
    +1 yıl

Samsungu sectim ben cunku ozellikleri iyi fiyatlarda uygun fakat apple da nerdeyse ayni ozellikleri tasiyo fakat pahaliya satiyo tabi milletde pahali telefona hemen atliyo

0
    1 Yorumla
    • Sapientiaestpotentia
      Sapientiaestpotentia
      +1 yıl

işletim sisteminin farklı olması ve kaliteli olması daha ağır basıyor appleda

Yorumla
  • SinirliBiber
    SinirliBiber Takip Et
    Master Yaş: 45
    +1 yıl
    İnternet & Teknoloji konusunda 1,4b cevap paylaştı.

Apple tek çizgide ilerliyor. Samsung'un vizyonu çok daha geniş.

0
    4 Yorumla
    • Sapientiaestpotentia
      Sapientiaestpotentia
      +1 yıl

emin adımlar diyorlar ama :D

Yorumla
    • SinirliBiber
      SinirliBiber
      +1 yıl

10 sene içerisinde Nokia gibi olacak IPhone.

Yorumla
    • Sapientiaestpotentia
      Sapientiaestpotentia
      +1 yıl

büyük düşüş yakındır diyorsun

Yorumla
    • SinirliBiber
      SinirliBiber
      +1 yıl

Kişisel tahminim. Allah düşürmesin.

Yorumla
  • pinkshhh
    pinkshhh Takip Et
    Bilge Yaş: 33
    +1 yıl

Yuh ankette başa baş gidiyor ama apple tasarm ve kalite yönünden bence tartışmasz 1 numara...

1
    1 Yorumla
    • Sapientiaestpotentia
      Sapientiaestpotentia
      +1 yıl

genel olarak tasarımda apple deniyor bende bir kullanıcısı olarak katılıyorum

Yorumla
  • Ardaardaa
    Ardaardaa Takip Et
    Xper 6 Yaş: 30
    +1 yıl

Neden nokia yok seçeneklerde zamanında 3310 hiç mi kullanmadınız ben lumıa kullanıyorum telefon en az atası kadar sağlam

0
    1 Yorumla
    • Sapientiaestpotentia
      Sapientiaestpotentia
      +1 yıl

ya tabi sony htc dunlarıda büyük ama bu iki firma dünya gündeminde davaları tartışmaları sataşmaları meşhur o yüzden. Yoksa sen lumia dersin ben sony xperia serisi derim

Yorumla
  • Furky41
    Furky41 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 31
    +1 yıl

Samsung S4 kullanıcısıyım ilk çıktığından beri kullanıyorum taş gibi telefon :) Bir sonraki telefonum apple olabilir ama şarj sorunu var onda da ama alıp kullanıcam bakalım :)

0
    3 Yorumla
    • Sapientiaestpotentia
      Sapientiaestpotentia
      +1 yıl

bir dene derim :)

Yorumla
    • Furky41
      Furky41
      +1 yıl

Ama Samsung'a oy verdim çünkü elmaya o kadar para verilmez :D

Yorumla
    • Sapientiaestpotentia
      Sapientiaestpotentia
      +1 yıl

:D:D:

Yorumla
  • sallapatix
    sallapatix Takip Et
    Xper 6 Yaş: 37
    +1 yıl

Samsung, Apple olmadan yapabilir ama Apple Samsung olmadan yapamaz. Birisi yazılım (Apple), diğeri hem yazılım + donanım firması...
    Kısaca Samsung dünya devi bir firma...

0
    2 Yorumla
    • Sapientiaestpotentia
      Sapientiaestpotentia
      +1 yıl

yani her sektörde vr yani

Yorumla
    • sallapatix
      sallapatix
      +1 yıl

Var ve her sektörde de kalite bir marka...

Yorumla
  • hpolat2101
    hpolat2101 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 31
    +1 yıl

Nokia ama bu iki şık arasında Tabiki apple... Samsung emek hırsızlarından başka bir şey değiller..!

0
    3 Yorumla
    • Sapientiaestpotentia
      Sapientiaestpotentia
      +1 yıl

kimiside apple dokunmatiği samsungtan aldı diyor anlamadım gitti

Yorumla
    • hpolat2101
      hpolat2101
      +1 yıl

Olabilir ama önemli olan telefonun beyni :)) Buda apple da

Yorumla
    • Muhammed34
      Muhammed34
      +1 yıl

Dokunmatiği değil işlemciyi alıyor. A5 işlemciyi A4 işlemciyi samsung apple'a satıyor.

Yorumla
  • Devamını Gör (232)
Devamını Gör(277)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > İnternet & Teknoloji > Anketler > Apple mı Samsung mu?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi

Bu paylaşımı beğenmene sevindik!

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?

Benzer Sorular

Apple mı Samsung mu? 9 cevap verildi
Samsung mu Apple mı? 1 cevap verildi
Samsung mu Apple mı? 7 cevap verildi
Samsung mu Apple mı? 6 cevap verildi
Samsung mu Apple mı? 7 cevap verildi
Apple mi Samsung mu? 19 cevap verildi
Popüler İçerikler
  • En Güzel İnstagram Yorumları! Arkadaş Fotoğraflarına Çarpıcı Sözler
  • Kankanı telefona nasıl kaydedersin? En yakın arkadaş, kankayı rehbere kaydetme isimleri neler?
  • Rehbere Kaydetme İsimleri için Öneri Verir misiniz?
  • Instagram uygulamadan atıyor! Neden beni sürekli atıyor?
  • She/Her/They/Them/Him/He İngilizce Ne Demek, Anlamı Nedir?
  • Adres Başlığı Nedir, Ne Demek, Ne Yazılır?
  • Snap streak nedir? Snapchat St ne demek?
  • Btw ne demek acaba?
  • Instagram Gizli Hesap Görme Nasıl Yapılır? Instagram Gizli Hesap Görme Uygulamaları
  • Crush ne demek, ilişkiler için bir anlamı var mıdır?
Yeni Sorular
  • Birine aşık mısınız 😄?
  • Aşk hayatlarınız nası gidio🥲?
  • Herhangi bir alerjiniz var mı 🙃?
  • Neşeli cıvıl cıvıl bir sevgiliniz /eşiniz olsun istermiydiniz?
  • Yatakta yemek yer misin?
  • Komple kahverengi giyinmek güzel mi?
  • Kadınlar da erkeklere yürüyebilir mi?
  • Kaytaz böreği hiç yediniz mi?
  • Astra K mı Megane 4 mi?
  • Bu yemek tabağı sizce kaç puanlık, nasıl duruyor?
  • Yardım
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Site Sözleşmesi
  • Yayın İlkeleri
  • KVKK Aydınlatma
  • Öne Çıkan Sorular
  • Site Haritası
  • Etiketler
Popüler Konular
Aile & Toplum Alışveriş & Hediyeler Cilt Bakım Çocuk & Ebeveyn Diğer Diziler & Filmler Eğitim & Kariyer Fal Gamer İnternet & Teknoloji Kişilik & Karakter Moda & Stil Özel Günler & Hijyen Saç Bakım Sağlık
Kızlar Soruyor, Kizlar Soruyor
©2026 KızlarSoruyor ™
Apple Store Google Play
{0} ile üye ol
YÜKLENİYOR...
YÜKLENİYOR...
Soru gözden geçiriliyor...
Site kurallarına uygunluk inceleniyor...
Son dokunuşlar yapılıyor, neredeyse hazır ✨