AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
183Cevap
yani apple karşlaştırılmaz bile kullanıldığnda fark anlaşılıyoo
bencede ama hata işte affına sığınıyorum:))))
yok rica ederim ama hasaslar bilgisayarm da apple şarzı kırıldıı oh dünyanın parası
ios'tan dolayı Apple. Yazılım mükemmel olmasa elle tutulur bir tarafı yok
yazılım önemli bir fark.
Bende onu dedim zaten
katıldım yani bende sana:)
biliyonuz mu bunu samsung apple dan izinsiz ilk android sistemi kullanmıs apple bumum üzerine samsunga 90 milyon dolarlık dava acıyor ve bu paranın 1 sent olarak bozukluk halınde odenmesini istiyor ve davayı kazanıyor
evet 2-3 tır 1 cent olarak ödendi :d
Şarj dışında her açıdan APPLE derim açık ara.. Samsung'un o kasan Touchwiz arayüzü insanı delirtir.
evet şarj olayını bir çözmeediler plusta durum ne bilmiyorum ama inş çözüme ulaşır
Plus da şarj olayını çözmüşler ama ben o kadar büyük telefon sevmiyorum.5S kullanıyorum inş ulaşır çözüme..
Kesinlikle Apple şu an 5S var 6S plus alacağım çıktığı an :D
çıktı bile :))
6S plus?
6S plus?
iphone 6 plus işte 6s mi bekliyorsun?
Evet
o zaman alır biraz ya katılıyorum bende çünkü s olmayanlar bir arkadaş yazmıstı cevapta deneme sürümü gibi oluyor. Ama ne zaman çıkar Allah bilir
2015in başlarında bekliyorum çünkü S'ler daha iyi oluyor mesela 5'te parmak izi tarama vb özellikler yoktu her zaman tercihim :)
6 plusta var ya ama daha farklı özellikler bir üstünde bende beklicem aklımı çeldin :D
Haha birşey olmaz bekle aynı para farklı özellikler :)
bekleyelim :)))
S1 den s4 e kadar mini ler dahil hepsini kullandım ilk defa askerde 1 ay önce ıphone 5s aldım olmasa boşlukta hissederim kendimi herhalde :)
bende iphone 3 3g 4 4s 5s kullandm altıya yönelyrm inceden durdurun :D
6 ya baktım ama bir fark göremedim en azından abartılacak kadar yok. Apple'nin her zaman yaptığı şey 6s bekle derim. :)
Apple , adı var bir kere yaa Samsung'un hemen hemen tüm telefonları çok ucuz duruyor pahalı olsalar bile görünüşler ucuz
öyle yaaa tabii:))
Tartismasiz Apple. Az ozelligi varmis oyleymis boyleymis catir catir kullaniyorum hicte bir sorun yok.
helal :D
Apple diyenlere soruyorum ne özelliği var da apple ios olduğu için takılmıyo o kadar özellik bakımından samsung ezer geçer
bakalım cevap gelcek mi teşekkürler:)
Gelsin bakalım :)
Kısa sürede telefon değiştiriyorsan tabii ki samsung ama uzun süre kullanacaksan apple stabilliği ile ezer geçer.
Ne alaka iphone 5 telefonlar yeni güncellemeleri kaldıramamaya başladı yakında kullanışsız olacak
İphone 5 dediğin cihaz 3 yıl önce çıktı ve yeni çıkan ios 8 i kaldırıyor. 9 u da kaldıramıyaversin. Ayrıca guncellemek zorunda değilsin guncellemeden de çok rahat kullanabilirsin.
Özellik bakımından alalım ele sensör şarj gibi
Samsungu şöyle 1 metreden aşağı bırak bakalım görürsün özelliği
Abi özelliklere bakıp konuşalım apple ioss var başka samsung diğer bütün özellikleri eziyor, tartışmaya gerek yok apple marka samsung özellik
@oguzhann12 samsung apple dan çok daha sağlam emin ol apple alır almaz yanlar gidiyo
Bende galaxy s4 var memnunum 1.5 yıl oldu ekranı renkleri falan güzel apple hiç kullanmadım ama Iphone var kafamda şu aralar.
evet bnmde ıphone değiştirmek var tam zamanı bence :)
Samsung ve apple kullanma firsatim oldu ama su anda lg g3 kullaniyorum ve samsung veya apple den kat kat daha iyi ;)
tabi kullanım önemli markadan cok :) katılırım
apple yi de birşey zannedenler var. sadece adı çıkmış başka bir boka yaramıyor nokia bile daha üstün apple den
tabi görüştür saygı duymamız lazım. :)
Iphone 4 ten sonra iphone parasının hakkını vermiyor. Macbook güzel ama. Telefon olarak şıklara LG olsa LG secerdim
lg sony htc bunlarda cogu özelliğiyle belki geçer ama en büyük taertışma bu iki firma arasında ondan sordum
Kapitalizm in oyunu bunlar ama apple daha iyi burjuva telefonu bir kere :) fiyati cok dusmuyor mesela samsung yerkerde o konuda
kaliteli olduğunu vurguluyor fiyat politikasında fiyatı düşerse çok trercih edilmez. Güvenveriyor fiyatının yüksekliği
Aynen soyle bir alternatifinde oluyor guzel bir paraya satabiliyorsun
fiyat politikası demin yazdım nokia gibi bir zamanların. Aldığın fiyata denk satıyordun. Sony ericsson nokia mücadelesi vardı bir zamanlar.
Samsung tabikidee bazı telefonlarda ısınması varmış ama geri herşeyi çok iyi tek vazgeçilmezim tavsiye ederim pisman olmazsîn :)
bu sitede apple'ın önde gitmesi zaten çok manidar. :D
neden ki :D
mal dolu bura.
hahaha çok bel altı vurdun :D
Ben samsung kullanıcısıyım ama appleyi tavsiye ediyorum bizim paramız anca samsunga yetiyor 😢
doğru tabi uygunluk acısından daha makul
Dayanıklı + Uzun Ömürlü + Kolay Kullanım +++A Kalite Apple
kalitede öncü evet
Bazıları çelik kasa benim için önemli diyor :))))))))) plastik kılıf takıyor mk
hahaha :D
Intelmi amdmi sorusu gibi
Amd veya samsung eski kurttur samsung her piyasada var nerdeyse. ilah oldular artik
intel kaliteli dayanıklı :D
Upss tam tersi olmali malesef
Intelin amd den tek iyi yani isi problemi yok
Apple in samsungdan iyi yani ise apple im var diyebilmek :)
tam tersi olacak intel kaliteli amd daha ucuz :)
Performansla omur ters orantili
Intel seri kisa omurlu amd ye yavasta denmez ama uzun omurlu.
Bunun yaninda intel islemcinin frekanslari ve voltajlariyla oynayamazken amd de degistirebilip performans i 2 katina cikarabilirsin. neyse tabi alismisliga gorede farklilik gosterebiliyor
valla intelin tek yönü kaliteli olması bu yüzden ama sen amd kaliteli diyorsan o amddir dediğin gibi kullancı görüşü kalitelinin ucuz olduğu pek görülmemiştir özellikle teknoloji dünyasında. Kalitesi düşük demek performansı düşük demek değil elbet ama teknolojik bağlamda kaliteyle fiyat paralel çizgilerde artıyor.
belki samsung daha fonksiyonel ama apple ayrı bir dünya ya bir kullanınca baska telefonlar hoşuna gitmiyor artık
alışkanlık ve sadakat meselsine dönüştü :D
Samsung daha başarılı çünkü maddi açıdan samsung daha ucuz ve kalitesiz ama elma herzaman kaliteli ve başka bişey kendine özgü stabil bir marka
özgün ve şık yani
Evet apple için öyle samsung b*k gibi
Ben sony Xperia Z kullanıyorum kasma yok bişey yok sağlam kaç defa düştü bişey olmadı o kadar para veriyorsun dayanıklı olsun
dayanıklılıkta sony tartışılmaz çizilmiyorda sanırsam
Az o kadar olur
Galaxy!!! şu an piyasadaki en iyi telefon ''hayatı note et yani ''
Apple
www.teknogezgin.com/.../Apple-Logo.png
:):)
keske oraya bı de sony yazsaydın sony olmadıgı ıcın apple dıyorum
ya bu iki marka aynı zamanda birbirileryle çok uğraşıyorlar hukuki olarak falan medaya laf sokup duruyorlarç. Ondan sordum yoksda benimiçin önce apple sonra sony gelir samsungda neymiş
artık ikiside değil. çinliler piyasayı silip sürdürecekler. mate 7
bekliyoruz :D
az kaldı zaar :D
Özgürlük istiyorsan samsung
Karizma istiyorsan apple
kaldık iki arada şimdi bu cevapla :D
Doğru söylüyorsun iki telefonuda kullanmış biri olarak şu an samsung kullansamda ios işletim sistemi olarak çok stabil hep aklımın bir köşesinde kalmıştır
samsung androidi aştığı gün apple devrir
Samsung aşamaz daha doğru düzgün güncelleme veremiyo 2 yıllık telefondan desteğini kesiyo eee sçar gibi yeni model cikartirsa olacagi bu
Apple candır gerisi heyecandır. Huzur içinde uyu Steve abi
aynen öyle prestij kalite marka
ben samsung kullanıyorum ve beğeniyorum bir nedeni yok samsungu beğeniyorum
önemli olan kişinin kendi görüşü tabi
aynen hocam aynen öyle
ios mu android mi diye sor samsung rezil sony yüz kat daha iyi ondan
evet sony samsungu ezer
Çok ayıp resmen %45 oy hiç gitmemesi gereken bir yerde
hahaha soruda hatayıd zaten nerden sorduysam :D
apple kullanırsan bir daha hiçbir telefona bakmazsın
bırakamadık gözümü 6 ya diktim :d
Samsung sallanan masanın altina koyuyorlar gerisini sen düşün
Bilenler bilir apple kullanan adam başka marka kullanmak istemez.
aynen beni tarif ettin :d
Ve tüm apple kullananları ^^
samsung apple göre aynı sınıftaki telefonu daha geniş ekranla üretiyor
o yüzden samsung
geniş ekran konusunda plusla başlattı devrimi bakalım hadi
Ne samsung ne apple bir daha ki telefonum Sony olacak. :)
baya aldı yürüdü o da arkadan arkadan :)
Apple , Samsung bir süre sonra cok kasıyo ve bozuluyo bence.
evet işlemcisi daha kaliteli
Tabiki Apple. Sadece telefon olarak da değil tüm teknolojik âletlerde Apple açık ara önde.
ona ne şüphe
Apple nin hic bir özelliği yok. Sırf pahalı diye insanlar alıyor!
Hava atmak için.
valla bilmiyorum ki şimdi haklısın ::)
çok fazla samsung kullandık, etrafımda da çok var, lanet bir şey, ilk fırsatta apple alacağım, tavsiye ederim
teşekkür ederiz tavsiye önemli
Samsungun bazi cakmalari bile orjinalinden daha kaliteli bu bence kiyaslanamaz tabi ki iphone bir kere kendine ozgu isletim sistemi var
haha iyi tespit :d
Apple ile Samsung'u bir tutmak.. Anlasilan teknoloji bilginiz pek yok.
samsung kullanıyorum apple kullanmadım hiç bilemiyicem
memnunsan sıkıntı yok
Sony. İnan pişman olmazsın ;) yok ben apple ve samsung aradındayım diosan Apple :)
apple evet olmazsa xpreia z serisi :)
Arkadaşımda var z2 kamerasına acayip bayıldım. Z3 dahada iyi kesinlikle. Kamera, Ve Birçok Özelliği Sonyden Soracaksın.
6yla aynı fiyat yani
Ön yargılı konuşmayalım bence. İphone 6'tının özelliklerini daha bilmiyoruz. Her an fikrimiz değişebilir :D
Apple gibi bir firmayı samsungla karşılaştırmak ayıp olur tabi ki APPLE
yaptık bir ayıp :D
HTC ;) pazar piyasasinin kurbani olmayin kaliteli alin basiniz agrimasin :)
Samsung der susarım. Applede o kadar cok sorun varki
hayret samsungta sorun gösterdiler hep
Iphone 4 kullanıyorum emin ol s4'e kafa tutar. Gerisini sen düşün
tutar kafa atar bile
Yani
Made in USA elma dan sasma kore mali alma alirsanda yanma samsung a kanma
Apple devam diyelim
samsung kullanıyom gayet memnunum. apple diğer tellerden bluetotla bişey almıyo. böle ben tekim gibi bir hawalar falan :)
aynen bir sallamama havası var :D
Samsung note 4 aldım. Walla tıkır tıkır çalışıyor 😊😊
çaılşmaz mı :)) güzel makina
Apple 6 veya 5 ondan bin kat daha iyidir :)
O karsilastirma apple ve android olucakti kardesim..
tabi mantıklı bir yaklaşım
Uzun omurlu oldugu icin apple, bedava uygulamalar oldugu icin samsung
eksiklikleri ve fazlalıkları var tbi dediğin gibi
Ama appledan sogdum diyebilirim :D
Tabiki apple zaten öyle olmasaydı Amerika nın büyük bir çoğunluğu apple kullanmazdı.
yerli malı adamlar için bizim içinde öyle oldu :)
Samsung artık Applenin çiplerinide üretecek apple bu konuda zarara uğradı
Seçim yapmıyorum 2 sinide kullanıyorum ama iphone 6 daha stabil note 4 göre
evet ama cok para ya ikisi icinde
Doğrudur şunu söyleyeyim kullamadiğim telefon yok içlerinde en güzel işletim sistemi Windows Phone meslek telefon Toptancıliği olunca
samsung 2015 cok fena cıkarcagını solüyor belli olmaz
valla ben müşteriyim daha iyisi cıkarsın dönerimn 5 dkda :D
samsung akıtcak appleye :D cok iddalı konsuyor bu sfer demirden yapcakms
hahah bakacazartık :D
Tabiki apple :) samsung diyenlere hayret ediyorum ya güldürüyola beni çünkü hiç ios kullanmamışlar
evet sağlamlık artı kullanışlılık
Ben ikisinide kullanmadım 2 Side guzel bı telefon ama Apple neden geri tuşuna basmiyor 😄
KESİNLİKLE... APPLE APPLE APPLE APPLE APPLE...
aynennnn :))