Onun yerine S20 FE snapdragon al veya m52 al sadece su geçirmezliği yok m52 5G nin bütün özellikleri güncel veya a52s al. Tavsiye ederim. a72 de alsan bunları da alsan pişman olmazsın diye düşünüyorum.
kendi işletim sistemi çok güzel oturmuş diğerlerinde kullandıkça önüne çıkacak srunlar olacak donanım önemli tabi ama yazılım olmadan da o donanımın bir cazibesi yok.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
samsung tabiki oppo kim la dünki bebe gibi
Acun abide vardı shsjksks
yani bu iyi demekmi oluyor olm şahinide var amgm :)
Babam kullanıyor oppo memnun a 74 mü ney
Makina gibi çalışıyor
Ama Samsung ta iyi
e ona sor gardaş madem :)
Yeni çıkanını gösterdim oda iphone benziyor hoşuma gitti ama hiç kullanmadığım Bi telefon Samsung kullandım daha önce
bide bunu dene bağalım
Acun iş adamı olduğu için şimdi bana da iş adamı telefonu yakışır o yüzden sgsjsjsms
:) la bırakın şu milletle yarışmayı kendiniz olun olm bi
oppo
Neden almalıyım peki pişman olurmuyum
A72 daha iyi
Sence almalımıyım pişman olurmuyum
Onun yerine S20 FE snapdragon al veya m52 al sadece su geçirmezliği yok m52 5G nin bütün özellikleri güncel veya a52s al. Tavsiye ederim. a72 de alsan bunları da alsan pişman olmazsın diye düşünüyorum.
A 72 çıkalı kaç ay oldu ya da sene
A 72 de var su geçirmezliği oppoda yok
samsung
Güçlü telefon olmasını istiyorum sence neden Samsung
kendi işletim sistemi çok güzel oturmuş diğerlerinde kullandıkça önüne çıkacak srunlar olacak donanım önemli tabi ama yazılım olmadan da o donanımın bir cazibesi yok.
Ben 128 GB olandan istiyorum güçlü derken kamera açısından da iyi olması önemli oyunlar içinde
iki yönden de senin isteklerini karşılar tabi modelide ona göre bulman lazım
A 72 olanını beğendim
güzel iş yapar note 10 plus var bende de satıyorum bilgin olsun madem denk geldi söleyim
Sıfır alcam kanki