İnternet & Teknoloji Yazılım öğrenmek zor mu? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Yazilimcilar var mı aranızda öğrenmek zor mu Güncellemeler+1 yıl Memur olmak zor mu memur olan var mı Yazılım öğrenmek zor mu? Cevapla Yazılım Soruları Beğen Paylaş Takip Et
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 41,5b cevap paylaştı. Zordur biraz 0 0 Yorumla
willywonka0 Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl dile göre değişse de genel olarak zor diyebiliriz tabi insandan insana değişebilir tek gereken bol zaman 0 0 Yorumla
KmsyeSylymdklriN Takip Et Master Yaş: 40 , eic 90% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 546 cevap paylaştı. Tüm yazılımlarda ifade ogeleri ingilizcedir. Yani sıfır ingilizce ile zor ama bu varsa kolay 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Yazılımcı misiniz Yorumla Aatroks +1 yıl sorabilirsin kafana takılanları Yorumla
nomercy7 Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Yazılımcı değildik ama zamanında bizde çok yazıldık laksjdad. 0 0 Yorumla
wwmisaww Takip Et Xper 4 Yaş: 109 +1 yıl kişiden kişiye değişiyor yazılımda bir sürü dil var hangisi öğrenmek istiyorsun ona bağlı 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl evet var ama soğudum o yüzden başka bir iş yapıyorum. hiç bulaşma 0 0 Yorumla
cansuparlak0 Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl zor baya 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Yazılımcı misiniz Yorumla cansuparlak0 +1 yıl grafikçi Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Zordur biraz
dile göre değişse de genel olarak zor diyebiliriz tabi insandan insana değişebilir tek gereken bol zaman
Tüm yazılımlarda ifade ogeleri ingilizcedir. Yani sıfır ingilizce ile zor ama bu varsa kolay
Yazılımcı misiniz
sorabilirsin kafana takılanları
Yazılımcı değildik ama zamanında bizde çok yazıldık laksjdad.
kişiden kişiye değişiyor yazılımda bir sürü dil var hangisi öğrenmek istiyorsun ona bağlı
Sen istersen zevk alırsan zor olmaz
evet var ama soğudum o yüzden başka bir iş yapıyorum. hiç bulaşma
zor baya
Yazılımcı misiniz
grafikçi
Zor.
Siz yazılımcı misiniz