İnternet & Teknoloji Elon Musk bana mesaj mı vermeye çalışıyor? simgee_yuuna Takip Et Yoda Yaş: 27 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Hayattan o kadar bikmiş durumdayimki bazen sevdiğim şeyleri bile yapamayacağimi düşünüyorum insanlar pes etmemi söylüyor bu psikolojimi bozuluyor ama tam yıkılcakken karşima elon musk motivasyon sözleri çikiyor bu bana gönderme olabilir mi? Elon Musk bana mesaj mı vermeye çalışıyor? Cevapla Sevgi Soruları Mesaj Soruları En İyi Sözler Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
çakıltaşım Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Asla pes etmedi Ve sen de yapmamalısın Yani bazen kendini kötü hissetsen de başarılarına odaklanırsan bu iyi gelir 1 0 Yorumla
Boavistaa Takip Et Master Yaş: 24 , eic 99% +1 yıl Sürekli arattığın sonra takip ettiğin veya açtığın şeyleri sistem kaydeder ve bunlar sürekli karşına çıkar 1 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Gece gece gene azdın heralde. Canı füze çeken kadın da ilk defa görüyorum 0 2 Yorumla simgee_yuuna +1 yıl Açiklama kismini okudun mu Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yani psikolojinin düzelmesi için bir füze yemen mi gerekiyor? Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Tebrik ederim Evett gel bizim ortamı magazine çevirelim demiş ola bilir mi 😀 0 0 Yorumla
muratcannn45xxx Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 98% +1 yıl Olabilir kıskanıyo seni o 0 3 Yorumla simgee_yuuna +1 yıl Arkadasim mi Yorumla muratcannn45xxx +1 yıl Elon muska Yorumla simgee_yuuna +1 yıl Yok be Yorumla
Samimiyetveguven Takip Et Xper 7 Yaş: 31 , eic 96% +1 yıl Evet kaçma s. ikicem seni diyor :)) 1 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Elon musk hic sevmem para göz itici 0 34 Yorumla simgee_yuuna +1 yıl Gerçekte onu tanisan aslinda sandiğin gibi biri değil Yorumla Cevap sahibi +1 yıl seni sevmiyor sana parasini yedirmez Yorumla simgee_yuuna +1 yıl Parasinda değilim onun merak etme ayrica sevnemesi için tanimasi lazim Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Senin gözun parada Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Elon musk seni napsin Yorumla simgee_yuuna +1 yıl Ne dersen de bana işlemez bu sözler çünkü öyle biri değilim xd Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Paraci seni Yorumla simgee_yuuna +1 yıl Işine bak kizim Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Elon musk sana para yedirmez akili ol Yorumla simgee_yuuna +1 yıl Ben kendi parami kazaniyorum zaten m*l Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Elon muskun parasini yemek istiyorsun bence sen Yorumla simgee_yuuna +1 yıl Niye üstüme bu kadar geliyorsun sen ya sana ne yaaa sana ne sana nee Yorumla Cevap sahibi +1 yıl simge sen elonu göstert çiğ çiğ yeceksin adami Yorumla simgee_yuuna +1 yıl Sen ye Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Elon musk benim zaten Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Kiskanma Yorumla simgee_yuuna +1 yıl Az önce sevmem diyordun dkjdsnhe Yorumla simgee_yuuna +1 yıl Kendinle çelişiyorsun Yorumla Cevap sahibi +1 yıl severim sevmem ama benim elosk senin degil Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Elon benim onun parasida benim Yorumla simgee_yuuna +1 yıl Sen kafayi yemişsin Yorumla Cevap sahibi +1 yıl he aynn Yorumla simgee_yuuna +1 yıl Doktora görün Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bence sen görun Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Elon muzk profilinden çikart Yorumla simgee_yuuna +1 yıl Sanane benim profilmden Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Çıkart kizim elonu koyamaszin Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Elon benim bana ait Yorumla simgee_yuuna +1 yıl Seni ciddiye almiyorum Yorumla Cevap sahibi +1 yıl saka yapiyorum yaaaa bende Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Neden bu kadar elon musk hayranisin onu anlamadim Yorumla simgee_yuuna +1 yıl Belli Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Nedense bu adam itici geliyor bana Yorumla simgee_yuuna +1 yıl Sana gelebilir Yorumla
tt_Escape_tt Takip Et Master Yaş: 39 , eic 97% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 1,9b cevap paylaştı. bildiğin yürüyor 0 0 Yorumla
Trouvaillleee Takip Et Xper 6 Yaş: 29 +1 yıl evet... 1 1 Yorumla sAmetYamann +1 yıl @Trouvaillleee 👍👏 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Asla pes etmedi Ve sen de yapmamalısın
Yani bazen kendini kötü hissetsen de başarılarına odaklanırsan bu iyi gelir
Sürekli arattığın sonra takip ettiğin veya açtığın şeyleri sistem kaydeder ve bunlar sürekli karşına çıkar
Gece gece gene azdın heralde. Canı füze çeken kadın da ilk defa görüyorum
Açiklama kismini okudun mu
Yani psikolojinin düzelmesi için bir füze yemen mi gerekiyor?
Tebrik ederim Evett gel bizim ortamı magazine çevirelim demiş ola bilir mi 😀
Olabilir kıskanıyo seni o
Arkadasim mi
Elon muska
Yok be
Evet kaçma s. ikicem seni diyor :))
Ya Elon Muskmiş o ilk kendine yardim etsin
Benim kafada kurma seviyesi:
Sanamı yazmış bunu ne güzel
Elon musk hic sevmem para göz itici
Gerçekte onu tanisan aslinda sandiğin gibi biri değil
seni sevmiyor sana parasini yedirmez