🇺🇸Elon Musk, '1453 Constantinople' başlıklı, üzerinde “Did I lock the gate? (Kapıyı kilitlemiş miydim?) yazılı bir görsel paylaştı.
Yorum: Attığı twette miğferi hazır yatağa yatmış bir asker var. Yani heran savaşa gidebilirim. Acaba olası bir Yunanistan Türkiye savaşına atıfta bulunuyor olabilir mi?
Masa kenarında saat: 2:39 yani 239 / 23- Eylül #kafamıngüzelligi Atamız Fatih Sultan Mehmet nasıl koymuş ki hala bı yerleri yanıyor alışın artık Costantinople değil İSTANBUL 🇹🇷🇹🇷
Dünyanın en zengin adamı Elon Musk neden böyle bir tweet attı sizce? Hayır mı şer mi?
Çok bariz, Türklerin zamanında istilacı olduklarını düşünüyor. İyi de eski zamanlarda her millet istilacıydı zaten. Onun doğduğu ülke Güney Afrika bile Büyük Britanya İmparatorluğu toprağı idi. Sorarlar adama, Büyük Britanya, Fransa, Portekiz, İspanya dünyayı sadece maddi olarak değil, kültürel olarak da sömürürken sen istilacı Türkler mi oluyor? Fazlasıyla boş yapmış, kendisine hiç yakışmayacak bir tweet oldu bu.
Az önce gördüm bende. Ürkütücü bir tweet. Yetkililer gerekli açıklamayı isteyecektir. Sanırım ölmeden bir savaş görecek gibiyim. Allah korusun. Türkiye olgun bir ülkedir. Bu konularda sakin kalır.
Amaaaa saldırı olursa bilsinler ki o Yunanistan, Ukrayna gibi yalnız kalacaktır. Baş başa kaldığımızda işler değişir.
Tam da saati okumaya çalışıyordum, Her detay bir mesaj.. Türk insanının merhametini , yaşama sevincini, ahlakını, vicdan rahatlığını hiç bir ülke hiç bir insan yakalayamaz.. Yunanistan da kim yaa yüzmeyi biz öğrettik onlara..
Adamın içtiği uyuşturucu ile yeni bir şirket kurarsın. Öyle bir kafa yaşıyor ki, gülüp geçiyorum. Bu adamın yaptığı şeylerde mana aramaya gerek yok. Kafasını yaşıyor adam.