Halay ekibi hazırlanır mendiller ütülenir davul hazırlanır traşlar olurnur meydanlara inilir yüksekten satan dolar düşünce aynı tutardaki doları ucuzdan alıp halay çekenleri bir güzel izler sonra halaycılar evine gider eve gelen faturalara üzülür doları alan ise yükseldiğinde yine satar ama olsun önemli olan halaycılar anlık olarak kendilerine yararı varmış gibi sevinirler ve birazda ter atmış olurlar
Kazanmaz. TL, Elon Musk'ın tweet atması sebebiyle düşmedi ki, Elon Musk tweet atınca geri yükselsin. Manipülasyon amacıyla bir defa öyle yaptılar ama kamera arkasında ne olduğunu, ne döndüğünü bilen kimse yok, herkesten gizleniyor. Medya da yandaş olunca haberleri istedikleri gibi yansıtıyorlar.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Bir şey olmaz
Halay ekibi hazırlanır mendiller ütülenir davul hazırlanır traşlar olurnur meydanlara inilir yüksekten satan dolar düşünce aynı tutardaki doları ucuzdan alıp halay çekenleri bir güzel izler sonra halaycılar evine gider eve gelen faturalara üzülür doları alan ise yükseldiğinde yine satar ama olsun önemli olan halaycılar anlık olarak kendilerine yararı varmış gibi sevinirler ve birazda ter atmış olurlar
Dolar düşer biraz sonra birileri biraz övünür açıklama yapar felan sonra daha çok artar
Hiçbir şey olmaz, sadece tweet atmış olur.
Ben TL değer kazanır diye düşünmüştüm.
Kazanmaz. TL, Elon Musk'ın tweet atması sebebiyle düşmedi ki, Elon Musk tweet atınca geri yükselsin. Manipülasyon amacıyla bir defa öyle yaptılar ama kamera arkasında ne olduğunu, ne döndüğünü bilen kimse yok, herkesten gizleniyor. Medya da yandaş olunca haberleri istedikleri gibi yansıtıyorlar.
Anladım yani Elon Musk ın TL diye tweet atması hiç bir şey ifade etmezdi atsaydi
Aynen öyle. Liranın değer kazanması için üretime ve sanayiye önem verilmesi lazım, yoksa her geçen gün düşmeye devam edecektir.
Anladım sağol teşekkür ederim 😊
Rica ederim.
Birilerinin 20 yılda yapamadığı katkıyı 1 günde fazlasıyla yapardı 😏
Türk lirası o gece %100 değerlenirdi herhalde 😂
🤣🤣
Tl iyice dibi görür
Nasıl neden
O adam kimsenin hayrına bişey demez çünkü
Hayeki guzel
Cidden ne olur
TL prim yapar
Tweet atmış olur