Evet, paylaşırım
Hayır, paylaşmam
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

Şifrelerimiz birbirimizdr var.. Hatta buranın bile ama daha 1 gğn bile girmedim onun hesabına 🤷🏻♀️😅
Diğer sosyal medya hesaplarımızda aynı şekilde.. Olur ya başımıza bi iş gelir içinde iş ile alakalı çok konuşuldu, kanıt için silmedim ama silinmesi gereken şeylerle dolu ölürsem falan silsin diye verdim😅
Ha şöyle de bir şey var ikimizde istersek illaki buluruz.. 😅
Versin diye veririm , vermezse önce şifremi sonra yanımdaki adamı değiştiririm 🤔 bakmak için versin diye beklemem bu arada. Sadece bir şey yapacaksa 10 kez düşünsün diye versin diye beklerim 😂yooooksa yaz şifreyi teker teker bak kontrol et hiç benlik değil🤪 (annesinin kızlık soyadını bile bulurum 🙄)
Özgüvene bak hahaha
Yoksa sen hackerlik filan da mı yapıyorsun 😅
Herkesin bir özeli var kız arkadaşlarım bana özellerini sırlarını hoşlandığı erkekleri anlatıyor hesabımı alıp ne yapacakmış özgüven eksikliği ile sürekli hesabımı kontrol edip bir erkekle konuşuyor muyum diye bakacak?
Paylasirim isterse çok dert ediyorsa alsin baksın
bu kadar net :D
Cevap
7Cevap
Birlikte olucağım adamın sosyal medyasında kız olamaz zaten benden başka tanıdıgı konuştuğu tek ailesi olur o yuzden şifre olsa ne olur olmasa ne olur o şifre muhabbetti saçma sapan ilişki dedikleri oyun için geçerli
Garip durumlar
Olması gereken durum diğer türlüsü basitlerin işidir
Güvensizliktense sorunu çözmek isterim şifre vermek sorunu çözmez ama genel bir şeyse veririm sanal dünya ekran önü şeyler bunlara takılmaya gerek yok
Ne güzel görüş
Evet paylaşırım saklıycak biseyim yok yani.. bi kaç defa arkadaşıma dahi verdim.. çok yakın olduğum sürece benim için sorun olmaz
Hayır paylaşmam 🙄 evlendiğim zaman eşim olduğu zaman paylaşırım hatta ortak hesap kullanırım
Sanmıyorum. Kimse kimsenin sosyal medyasına dokunmasın. Insan gibi kullansın iki tarafta.
Gerek var mı? İlişkide güven olacak o telefon ortada duracak. Olacak bitecek
Hayır oldum olası karşıyım bunlara. Sevgiliyken asla vermem evliyken de pek tercihim değil ama eğer çok isterse veririm kocam sonuçta aynı evde yaşıyoruz bir noktadan sonra diretmek saçma oluyor uzatmamak adına veririm napalım
Gizliliğime çok öneem veririm. Genelde arkadaşlarıma telefonumda ne yaptığımı göstermem hemen saklarım. Onlarda hemen kötü şeyler yaptığımı snarlar ve buna çok uyuz oluyorum.
en son verdiğimde ikisi birbirleriyle tanışmış kaynaşmışlardı :D sonra beni yaktılar
Ne gerek var zaten sosyal medya kullanmıyorum sorun kalkmıştır ortadan
Paylaşmam güven yoksa bitmişdir brnim için
Gizlemem ama verilmesine gerek yok
Hayir
En net görüş 😅
Şifre vermem de yanındayken telefonu veririm merak ettiği bir şey varsa bakabilir
O kendi şifresini veriyorsa bende veririm
Hesabı silerim ama şifreyi vermem.
Ne alırım ne veririm şifre falan
Hayır, paylaşmam
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?