Ben yazıştığım da gizliyorum elimle herkes tarafından bakılıyormus ve yazıstıgım kişiyi kendimi saklıyorum reflexken farkında olmadan yapıyorum barbie duvar kagıdı aldatma hariç kendimi gördüm gönderide birileri rahatsız gıcık oluyormuş gizlememize😂 peki sizz
Otobüste yazışırken eliyle telefonu gizleyen kişi hakkında düşüncen ne?
Abi sevdiğin kadına tatlı dese herifin biri agzına ortasına cakmak istemez misin 😃 benim sevgilime kızın biri çok tatlısın desin o kızın cesetine bırakmam kemiklerine parcalarım
Telefonun piksellerini söküyorsun ve onları gözlük camına takıyorsun. Böylece dışardan bakan kişi beyaz bir ekran görüyor ama sen ekranı görebiliyorsun. Kimse yapmaz ama.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Bir şey düşünmezdim yani beni ilgilendirmez herkesin kendi özeli uluorta açıp mesajlaşacak değil ya :D
🤣🤣🤣
😂😂😂😂
Dedektiflik bu nedir ya 😂😂
İster istemez göze çarpıyor merak arkadaş olmazsa olmaz 😂😂😂
Fotoğraf harika 😂😂😂😂😂
Aynenn😆😆😆😆🤣🤣🤣🤣🤣
Ne oldu dünyayı mı kurtarmış teli kapatınca haspam🤣🙄
Aaaa bigüzel sövüş yedik bugünkü hayırlı uğurlu olsun😑
Kim ne yapıyor bakmıyorum istediği gibi yazsın jdbdjd
😂😂😂
Arka koltukta oturan zaten okuyor yazdığın her şeyi merak etme
Yoooo
Sen öyle zannet
Hiçte bile abi 😑 onuda kendimide saklıyorum ellerim kalkan benim hıh sen zürafaysan okursun🙄
Koltuğun arasından çok güzel okunuyor sakladığın halde görünüyor Neler yazıyorsun peki
Abi sen zürafamısn 2 metre boyun var heralde
Boyla ilgisi yok koltuğun arası açık
Abi sen kafadan delirmişsin
Kaç kişi okudu senin yazılarını Allah bilir😅😅
Yo hiçte bile abi ben telefonun ısıgını kapatırm asagıda yazarm ellerimle saklarım onu
Çok tatlısın güzel kız
Abi sus sus sevgilim burada valla kıskanclıktan cıldırcak abaza damgası yicen kaç😂
Bir şey olmaz Rahat ol uzaktayım zaten Korkmana gerek yok Sen de bu kadar tatlı olma
Abi sevdiğin kadına tatlı dese herifin biri agzına ortasına cakmak istemez misin 😃 benim sevgilime kızın biri çok tatlısın desin o kızın cesetine bırakmam kemiklerine parcalarım
Bu kadar çıt kırıldım olmana gerek yok Teşekkür edeceğini söylediğine bak
Çıtır çıtır yemek lazım seni
123 yaşına gelmişsin gerek yokk bence :D Sal gitsin görsün imrensin herkes :D
Mezarımdada yazarım ben hıh😑😑😑😑
hahaha bu da idealist bir hanım efendinin yaşı ne olursa olsun yapacağından geri kalmayacağını gösterdi bize.
Saygılar
Teşekkür ederim gıcık abi ilk defa sövülmeden laf sokmadan nazik mizahcıl nadide abisi görüyorum ben🤣
Gıcık? Ben? Bir de abi? Hıh belki hepinize taş çıkarırım 😂
Nesin abi dedemisin sen🤣
Sanki devlet ajanı havalara bak diye düşünmem değil 😃
Haklılar bazı tipler mesaja fikir vericek kadar bakıyor
Telefonun piksellerini söküyorsun ve onları gözlük camına takıyorsun. Böylece dışardan bakan kişi beyaz bir ekran görüyor ama sen ekranı görebiliyorsun. Kimse yapmaz ama.
Oha abi ne manyaklar varmış bu hayatta ya
Gizlilik insanın en doğal hakkıdır, saklayacak bir şeyin olmasa bile.
Aynen abi ben kişiye de kendimi de saklarım insanın doğasında var sevdiğim birinin 2 adım mesafe yanına geçmelerine tahammülüm yok😀
Gizlenecek biseyse evet ama genelde gizlemem adamın birisi gelip telefonuma iyice burnunu sokarsa o burnunu kırar eline veririim
Helal olsun abi benim yerimede avucunu tükür öyle vur
Bu kaşlarini fazla almis..
🤣🤣🤣
😂
Burnuna kadar uzun kaşlı erkeklerden hoşlanıyorsn sanırım😂
Hayir ama bu feminin duruyo
Bence feminen ve ince bakımlılar cok özel güzel yakısıklı oluyor tabi göreceli kavram senin nasıl sevdiğin kişileri bilemem
özel şeylerdir
haksız değildir
Çok normal okunmaz başkasının mesajları
Otobüs ne😎
Abicim sen eve helikopterle mi gelıyon😂