Yolda yürürken telefonuyla ilgilenen bir erkeğe yapılan saygısızlık hakkında ne düşünüyorsunuz?

Geçenlerde bir grup genç kız, telefonu ile uğraşan bir erkeğin yanından geçerken gizli gizli telefonuna bakmaya çalışmışlar. Ayıp ya ! Yani insan azıcık özel alana saygı göstermez mi? Bu kadar mı boş işlerle uğraşıyorsunuz kızlar? Gerçekten utanılacak bir hareket ! Erkeklerinde bir özeli, bir sınırı var, sizin bu yaptığınız tamamen çizgiyi aşmak 😤
Güncellemeler
1 yıl
O genç kız gurubu, siz kime neyi çaktırmadan yaptığınızı sanıyorsunuz? "Aa, telefonla vakit geçiriyor" deyip gizlice bakmalar, fıs fıs konuşmalar... Vallahi komedisiniz ! Neydi amaç? Böyle davranarak daha mı havalı olmaya çalışıyorsunuz? Bunu bir erkeğe yaparak, onun özeline müdahale ettiğinizin farkında mısınız bile bilmiyorum. Müthişsiniz ya, özünüz ayıplanmaya değer.
Güncellemeler
1 yıl
Bazı yorumlar o kadar çelişkili ki, kim olduğunu tahmin etmek zor değil. Yalanlar ve çelişkilerle uğraşmıyorum, sadece gerçek fikirleri önemsiyorum.
Yolda yürürken telefonuyla ilgilenen bir erkeğe yapılan saygısızlık hakkında ne düşünüyorsunuz?