Siz konuşuyor musunuz? Konuşanlar hakkında ne düşünüyorsunuz?

Siz konuşuyor musunuz? Konuşanlar hakkında ne düşünüyorsunuz?

Zorunlu görüşmeler olabilir ama oturduğu gibi teli açıp, sohbet eden kadınlar var. Bir görüşme bitince yenisini arıyor. Cep telefonu kullanımında görgü kurallarını uygulamaya hala adapte olamadı bence insanlar.
Ben bir karadenizliyim yani agresif bir cevap vermem gerekiyor.
OĞLUM GONUŞMA GONUŞMA! dersten çıkmışı hoca kafamı s*kmis zaten bir de sen s*kme cıkcık!
diyesim geliyor evet ama onun yerine
-afedersiniz çok ses oluyor acaba, telefoni kapatabilir misiniz?
İş gülümsemesi veriyorum ve ağzımdan bu sözler çıkıyor ama gözlerimle ışın atıyorum.
Hayır tabii ki neden görgüsüzlük olsun? Arayanı açıyorum sessizce konuşup kapatıyorum. Onca ses tartışma varken bunun görgüsüzlük olucağını da düşünmüyorum.
Ben düşük volümü kastettim ve ona göre yorum yaptım :)
Haklısın.. kulağımın dibinde bağıra bağıra konuşanlar geldi bir an aklıma :D karşındaki sağır değil demek lazım :D rahatsızlık veren her türlü veriyor maalesef. Sık kullansam deli olurum
Bence çok yüksek ses ile konuşmak görgüsüzlük ya da kabalık veya saygısızlık olur. çünkü en arka da ki kişinin sesini bile duyuyoruz mesela ve bağırarak konuşuyor. ama bunun dışında normal konuşuyorsa bence görgüsüzlük değildir. çünkü bazen iş görüşmesi olabilir ayda açması gereken bir telefon olabilir normal ses ile konuşuyorsa neden sorun olsun ki
Cevap
19Cevap
Benim için sorun değil. Rahatsız olmam. Görgüsüzlük anca çok yüksek sesle ve terbiyesizce konuşursa olur.
Evet insanların toplu kullanılan alanlarda telefonla konuşması ve yürürken telefona bakıp uğraşması başkalarına saygısı olmadığını gösterir. ornek metroda
Gerektiği zamanlarda konuşuyorum ben de, önemli telefonlar gelebiliyor bazen hastalarla ilgili mesela, ama asla bağıra bağıra ya da diğer insanları rahatsız edecek şekilde konuşmam.
Tabiki de önemli bir telefonda normal ama bı sohbet içinse çok rahatsızlık oluverir olay millet mecbur değil herkesin beyni davul gibi zaten bide birilerinin vır vır ile ugrasilmaz ki
Yüksek sesle konuşulursa evet görgüsüzlük ayrıca toplu taşıma araçlarında mümkün olduğu kadar telefonla konuşmaktan kaçının çünkü şoför'ün konsantrasyonu bozulabilir.
Ben aramam, beni arayan için de acil bir görüşme ise açar, kısa tutarım. Yüksek sesle konuşanlar tam sopalık.
Çok çok gerekli değilse bence rahatsız edici bişey. Gerekliyse bile mümkün olduğu kadar kısık sesle konusmak ve kısa tutmak gerek.
Bindiğim zaman takarım kulaklığımı sa/akta uyuma numarası yaparım.
İsterlerse sevişsinler umrumda olmaz
Yüksek sesle bağıra bağıra konusmassan değil bence
Çevreyi rahatsız edecek şekilde iyi değil tabi.
Rahatsiz edici o zorunlu olmadan yüksek sesle konusanlarin ben a...
Uzun uzadıya konuşmak hele de yüksek sesle aşırı görgüsüzlük
Hayır değil. Bağırarak konuşmak hem görgüsüzlük hem saygısızlık.
Yani sessizce konuşur kapatırım kusa kederim ama bağırarak konuşanlar için elbette görgüsüzlük.
Hic bir sorun olmaz yeter ki sessiz sakin olsun rahatsiz etmesin yeter
Alooowww acil parayı bulmamış lazım mng diyor ahaha ne güldüydüm yaw evet görgüsüzlük
Yüksek sesle dakikalarca konuşan insanlar eğitimsizdir net
9 milyar insan hangi birinden kaçıp konuşacaksın.. ses düzeyi önemli olan.
Bence yüksek sesle ve uzun süre konuşmak görgüsüzlüktür.
Ben normalde bile telefonla konuşmayı sevmiyorum toplu taşımada vs aşırı geriliyorum
Yüksek sesli konuşmak saygısızlıktır
Yüksek sesle ve görüntülü konuşmak görgüsüzlüktür.
yüksek ses ile konuşmak terbiyesizlik
Sesli ve görüntülü görüşmek görgüsüzlük
yüksek sesle konuşulmadığı sürece sorun değil
Bağıra bağıra konuşuyorlarsa görgüsüzlük
Kısa konuşmalar dışında görgüsüzlüktür tabii.
Ben konuşmam genelde hoş değil
Konuşurum ama mecbur kalırsam
bağırmak görgüsüzlük konuşmak değil
Çevreyi rahatsız edecek düzeydeyse evet
Bence evet görmemiş gibi
Konuşabilirler
Acilse olabilir
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?