Otobüste dolmuşta başkasının telefonuna gözünüz kayar mı?😂
Benim bazen kayıyor. Baazen
Benim bazen kayıyor. Baazen
Evet kayıyor. Okuyorum dikkatimi çekerse sadece ona odaklanıyorum mesela whatsapp'a girdiyse ona bakıyorum ne yazıyorlar hangi dilde yazıyorlar diye bir kere azerbeycan dilinde whatsapp yazışması gördüm. Birde türkçe daha başka instagrama girip orada vakit geçiren var ama instagram benim pek ilgimi çekmediği için ben bakmıyorum. Oda zaten tremvayda oluyor. Otobüste ya da dolmuşta felan o kişi yanımda olmadığı sürece bakmıyorum.
Binmeyi tercih etmiyorum, ihtiyacım olmuyor. Bindiğim zamanlarda ise zaten ayakta durmakta yeterince zorlanıyoru, bir de kalabalıksa vay halime... o kargaşada başka şeylerle ilgilenmeyi kesip nefes almaya odaklanmaya çalışıyorum..
İTİRAF ZAMANI Bir kere toplu taşımada yanımda oturan çocuğa flörtü şarkı önermişti. Neymiş diye ben de açıp dinlemiştim kfkdkdkd insan istemsizce kendisini bakarken buluyor biraz utandırıcı
Yolculuk sırasında kitap okuduğumdan diğer insanların ne yaptığıyla alakadar olmuyorum ancak dediğin türden insanlarla karşılaşıyorum hiç unutmam yanımda liseli kız binmişti bildiğin kitabı benimle okuyordu anlamadığım ortasına geldiğim kitabı okumayı nasıl becermişti. Çıkarttım kalemi ınstagram kullanıcı adımı yazıp kıza al kitabı oku bitirince bana ulaş kafede özetini anlatacaksın dedim. :D :D
Cevap
14Cevap
Sadece kendi telefonumla ilgileniyorum
Arabada yanında sevgilisi, manitası olunca hava basıyor herhalde kendine.
😂 Teyzeleri bana baktığını görüyorum, al teyze oku diyorum hemen yönünü değiştiriyorlar kaçıyorlar 😅
@aleda33 😂 ee ne yapayım kaçak kaçak okumaktansa alsın okusun 😅
hayır zaten toplu taşımaya senede 1 kez ancak binerim ya da binmem önüme bakarım ya da camdan dışarı
elimden geldiğince bakmamaya çalışıyorum ama göz kayıyor hemen kendimi toparlayıp başka yöne odaklanırım xoskxkks
Bakmam , telefonuma bakılmasın diye hayalet ekran taktıydım parlaklığım en son da benden başkası görmüyor
istemsiz evet ama baktigimin farkina vardigimda kendime ceki duzen veriyorum
Yani gözümüzün önündeyse yapacak şey yok 🤣 gözümüzü mu kapatalım
Neyseki uzun zamandır toplu taşıma kullanmıyorum...😉
hayır da leş gibi kokar yakında pis insanlar yüzünden
evli birinin teline gözüm gitti bi ara
istemeyerekte olsa bakarım
Elbette sjjsj
istemeden oluyor
Bakmam
Yok pek bakmam ben.
hayır bakmam bana yapılmasından da hiç hoşlanmam
Gözüm kayıyor ama sonradan bakmam