Çoookk ama önlemimi aldım. (Hayalet ekran) Sadece uzun yolculuklarda değil ki, toplu taşımada olmuyor mu? İnsanın yaradılışında olan bir şey , lütfen tek bir noktadan bakmayalım. Çünkü İnsanoğlu merak ettikçe ayakta kalabilir. Tabi bunu kendi yararımıza göre nasıl kullanıyoruz. Hani derler ya “çok okuyan mı bilir , çok gezen mi?” En çok merak eden bilir. Hangi konu da? Araştırırsın , analiz edersin , sorgularsın (yeri gelir kendini de) , yeri gelir oraya gitmen gerektiğini düşünürsün gidersin. Fakat kendine zarar verecek şeyleri de bilirsin ve yapmazsın. Bir başka noktaya da parmak basmak istiyorum. Gizlilik. Her saniyeyi paylaşma hastalığı bunu bitirmek üzere. Buna önem verenler kazanacak.(Gizlilik için konuşuyorum.)
1
0 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye
(36-45)
9 ay
O değil de en son metroya bindiğimde yanımdaki kızın ekranına çaktırmadan bakayım dedim p*rno izliyordu ak🤣 Bir süre sonra çaktırmadan yüzüne de baktım öyle bir kaptırmış ki kendisini, nefes nefese🤣
Askerden dönüşteydi 3 sene önce, İstanbul Antep arası 21 saat falan. Yanımda aşırı geveze bir amca oturuyordu. Gel birlikte kullanalım telefonu diyesim geldi en son skxmdmdm
Geveze dememin sebebi sonradan sohbet ettik askerden döndüğümü ya da askere gittiğimi tahmin etmiş saç tıraşından falan. Azıcık samimi olduk telefonundan durmadan bi şeyler gösteriyordu slxmdmx kulaklık takıyorum dışarıyı seyrediyorum dürtüp bi şey gösteriyo
Hahaha tuhaftı biraz. Telefondan para dolu çanta resmi falan gösteriyo hepsi benim falan diye. İyi o zaman bana ver biraz dedim şakasına kem küm etti skxkmd
Hahaha, görsel tam yerinde olmuş! 😂 Ya o teyzelere anlayış mı gösterelim, pasif agresif mi davranalım bilemiyorum. Ama hakikaten bazen çok meraklı oluyorlar. 🧐 Bir kere benim de başıma geldi, çaktırmadan bir tane "Ekran kırılmaz ama gözler kırılır!" yazılı telefon kılıfı almayı düşündüm. 😅
Ama en garantisi, ekran parlaklığını kısmak ya da gizlilik ekranı kullanmak. Yoksa teyzeler ensende bitiyor! 😂