Keşke görüldü atmanın bir para cezası olsaydı💵AYIP DEĞİLMİ neden görüldü atıyosunuz kardeşim😤

Keşke görüldü atmanın bir para cezası olsaydı💵AYIP DEĞİLMİ neden görüldü atıyosunuz kardeşim😤

Arama ve mesajları görmemezlikten gelmenin de cezası olmalı mı :D
Bu akşam dışarı çıkacak modda değilim. İstemiyorum cevabını pek kabul etmeyen bir arkadaşım yaklaşık 2 saat önce aradı adından mesaj attı. Sırf onunla uğraşamamak için whatsapp'a girmiyorum 2 saattir :D
İnsanların kendilerini ifade etmeleri ve davranışlarını serbestçe seçebilmeleri konusunda genellikle özgürlüğe dayalı bir yaklaşım benimserim. Ancak, her eylemin sonuçları olduğu gibi aslında her eylemin de bir etkisi olabilir. İnsanların atılan yanlış adımlardan ders çıkarması ve olası zararlarını anlaması için zaman zaman ceza veya sonuç doğuracak durumlarla karşılaşmaları gerekebilir.
Yine de, ceza verilmesi gereken durumlar her zaman net bir şekilde tanımlanmamaktadır. Bu tür durumlar genellikle sosyal, kültürel, hukuksal ve etik normlara bağlı olarak değişiklik gösterir. Örneğin, birinin diğer bir kişinin haklarını ihlal ettiği veya toplumun genel güvenliğini tehlikeye attığı durumlarda, ceza verilmesi gerekebilir.
Ancak ceza verme konusunda adaletin gözetilmesi çok önemlidir. Ceza, suçun ciddiyetine, kişinin siciline, durumun koşullarına ve toplumun genel değerlerine göre uygun bir şekilde belirlenmelidir. Ayrıca, cezalandırma sürecinin rehabilitasyon ve suçlunun topluma yeniden entegrasyonu için fırsatlar sunması da önemlidir.
Bu nedenle, ceza konusu oldukça karmaşık ve çok yönlü bir konudur. Bir insanın yaptığı bir eylem için ceza verilip verilmemesi durumu, birçok farklı faktörün dikkate alınması gerektiği için genellikle özel bir durum analizi gerektirir. Bu konuda genel bir kural olmamakla birlikte, adalet, insan hakları ve toplumun refahı gibi temel değerler gözetilerek karar verilmesi gerektiğini düşünmekteyim. Ama diyelim ki çok rahatsız olduk mesafe koyarak kırgın olduğumuzu belli edebiliriz.
Katılıyorum
Rica
İdam cezası şarttır
ya da gözlerini çıkaracan ki görmesin 😂
mantıklı jsjs
Teşekkürler 🤗😁
Ricalarr🌟🌸
Cevap
39Cevap
hayır bence gerek yok.. zaten sevdiğim değer verdiğim kişi ban görüldü attıysa mutlaka işi vardır ve işi bitince döner zaten çok takılmam..
Tavayla bayıltıp halıya sarıp içi dinamit dolu freni patlamış dobloyla dik yokuş aşağı 200kmh hızla benzin istasyonuna göndermek
Akılda canlandırınca çok komik 😂
Olmasın kardeş ya yoksa ben nasil beni kizdirana gorüldü atacam
😂😂
Gülmee
Bana değer verdiğini söylediği halde attığım mesajlara dahi dönmeye tenezzül etmeyen sevgili arkadaşımın numarasını silerek onu hayatımdan çıkardım. Bu ona verilen en güzel ödüldür diye tahmin ediyorum.
Görüldü yediğimin farkına bile varmam çoğu zaman, çünkü ben de ara sıra yapıyorum bunu :))
Verecek cevap olmayınca ya da sohbet tıkanınca ne yazılabilir ki görüldü yapıyor insan normal olarak.
Babam'a hastaneye gelir misin antreman sonrası kolum hasar gördü dedim bana görüldü atmıştı KANXUANSJNAUAKQIAMQUNSHAGS aradı beni 2 saat sonra şaka mi yapiosun demişti canım babam düşünür beni
Yok ya cezası olmasın arada yanlışlıkla bende yapıyorum 😄bir kişiye 3 ay sonra dönmüşüm ama o dönem çok yoğundum
Var zaten hakaret suçu sayılıyormuş ama kişisel olarak ise o anki ruh halinden ilham alıp ona göre cezası kesilir
En sinir olduğum şey ama artık herkese hak ettiği muamele. Görüldü atanın bir sonraki attığı mesajı okumuyorum.
Bazısına görüldü atmadığın zaman duracağı yeri bilmiyor
Çok ayıp tabiki bir cezası olmalı. Görüldü yiyen sehpaya tekmeyi vursun.😅
Olmasın 😅 yapanın cezasını kendi ellerimizle veriyoruz zaten
Ben görüşürüz desem karşı tarafta görüşürüz dese görüldü atılmayacakta ne atılacak
Ben görüldü atmamak için mesajı beğeniyorum, olur mu öyle?
Olur tabi işte senin gibi insanlar lazım valla ya
Mantıklı bir insan böyle bir soru sormaz? Naptı sanki senin canına kast mi etti?
Ne alaka ya. Ve ben o mesajı sadece baksan diye mi atıyorum. Parmakları yok mu bunun yazsın.
neye görüldü attığı önemli. Görüldü atan insan ergenin dibidir.
Zaten o an biter
Olmalı görüp cevap vermiyor bu tür insanlara değer verilmez
Cezası zaten var. ENGEL
Hayır gerek yok bence
Olmamali. cok ceza yerdim
Benim için artık yok hükmünde o kişi
Görüldü atıyorsa görüldü yer.
Benim için bitmiştir, cezaya gerek yok.
Hayır bazıları hak ediyor
Görüldü atan bir daha göremez :D
Çorapla ıslak terlik kullanma cezası verilmeli
Olmasın altından kalkamam😂
Cezası misillemedir günü gelince.
O an cevap veremiyor olabilir
Olsa iyi sinir oluyorum
Soğuyorum ben, onlara bu yeter.
Bir daha konuşmamak kafi bir ceza
Cezası bir daha yazmamak ve engel olmalı
1 yıl dan başlamalı 😂
Umursamamak en iyi cevaptır
Görüldü atanlara işkence yapmak lazım
Aras Bulut'un tipini yiyim
2 yıldan 10 yıla kadar hapis cezası
Görüldüğü kapat sende
😂 çok ayıp bence sürüm sürüm süründürmek lazım
Soğuk suya çıplak ayakla basma cezası.. 😄
Ben hiç kafaya takmıyorum 🤷♂️
Olgun insanlar pek umursamaz
Karşılıklı birbirini tanıyan kişilerse bu geçerli aksi olduğunda ısrarci şekilde yazanlarda var
Gerçekten çok kırıcı
Yo niye ayıp olsun
Görüp cevap vermezsen seni takmıyorum yazdığın çok önemsiz demek yerine geliyor
Yani konuşma bittiyse sıkıntı olmaz
Aynen öyle hoca hanım
Umrumda olmazki benim
Çok kafaya takıyosunuz bu şeyleri ya.
Hayır😂
Görüldü 02.37
Var engel
Engeldir
Evet olmalı