AI Persona’ya Sor

Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.

Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.

Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.

Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.

Temizlik Perisi
Sık sık temizlik perilerin gelir mi? Temizliğe dair önerilerimle yanındayım!

Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.

Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.

Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.

İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.

Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...

Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.

Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!

Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.

Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.

Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.

Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.

O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!

Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!

KSCansu 💜
Bugün ne sormak istiyorsun? Sorunu sor, seni yapay zeka arkadaşınla buluşturayım.

Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.

Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.

Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?

Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım

Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.

Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.

Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.

Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Herkes, her an müsait olamaz. Devamlı bir hâl almadıysa ve yanıt verirken “Kusura bakma işim vardı.”deyip ne işi olduğunu derse bozulmam ama herkes bu nezaketi gösterecek kadar düşünceli değil.
Küsmem tabi ki de. ama nedenini sorarım eğer işi varsa ya da müsiat değilse sorun etmem. değer verdiğim kişi geç döndüğü de oluyor bazen. ama bilerek sürekli yapıyorsa yazmam bir daha
Ne gerek var şu görüldü atma meselesine anlamıyorum. Bende trip atarim ama belki de bir sebepten dolayı yazamadi o an görüldü kaldı. Her açıdan bakmak lazım.
Yazacak bir şey kalmadığında evet. Bunu karşı tarafta yapınca normal geliyor ama birine soru soruyorsun veya cevap istiyorsun görüldü atıp dönmemesi halinde evet
Mesaja cevap yazamayacak vakti yoksa mesaja bakmamalı.
Benim için büyük saygısızlık.
Karşı taraf yazıncaya kadar yazmayın yazıncada dile getirin ya da sizde ona aynısını yapın.
Bir iki kez olursa affedilir o anda biri çağırmıştır insanlık hali. Ama sonradan dönmeyen veya hep yapandan uzak dururum
Kişiden kişiye göre değişir. Adamına göre muamele
Cevabını beklediğim bişey yazdiysam ve onu takmadiysa trip atarım
Sonsuza kadar konuşamam ki.. sohbet bitiyor bi yerde
Uygulama özellikleri üzerinden yargısız infaz yapan bütün ergenlerden nefret ediyorum.
flört falansa evet. Arkadaşsa küsmem ama soğurum
baya bi soğuma geliyor
bence görüldü attı diye birisine küsülmez, belkide yazacak bir şey bulamamıştır, ya da bulmuştur ama kırıcı olmamak ıçın yazmamıştır, empati yapmak lazım
Trip atarım tabikide en nefret ettiğim şeydir ( cümleye göre değişir amaa )
Ben yapmadığım halde değer verdiğim yapınca soğuyorum
En sinir olduğum şey var yaa..
Biraz sinirim Bozulur
Hayır, beni umursadığını biliyorsam takmam.
Hep ayni şeyi yapıyorsa küserim..
Küsmem hayır işi vardır vs
Cok pis küserim hemde
Kalbim kırılır bida da yazmam demk konuşmak istemiyor
Küsmem ama tavır yaparım
Sinir bozucu şu görüldü ye takılanlar
Sanane
Kusmem ki
Hayır küsmem
Küsebilirim
Küsmem ama kızarım
Soğuyorum napim