İnternet & Teknoloji 2024 geliyor hazır mısınız? Sevdamdın_sen Takip Et Guru Yaş: 26 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapay Zekaya Sor Umarım bu yıl güzel olur. Güncellemeler+1 yıl :) 2024 geliyor hazır mısınız? Cevapla Güzellik Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
BloodyGamer Takip Et FenomenMentor Yaş: 35 +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 4,7b cevap paylaştı. Ay ben korkuyorum, hazır değilim.😨 1 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 41,5b cevap paylaştı. Ben hazırım tabi ki de.. umarım güzel geçer inşallah 🙏 1 1 Yorumla Sevdamdın_sen +1 yıl herkes için güzel geçer umarım
THEGODTHEARES Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 96% +1 yıl Hayır valla hiç değilim tonla komplo teorisi okudum sdligsişd 1 0 Yorumla
SonMohikan71 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 1,7b cevap paylaştı. Bu saatten sonra daha kötü olacak hersey bu millet akillanmayi adam insan olmayı bilmiyor 1 0 Yorumla
AlihanBeymioOo Takip Et Xper 5 Yaş: 26 +1 yıl Tuvallete gitmem lazım sicarken 2024 girmek istiyorum zaten boktan geçiyor 1 0 Yorumla
Nickbulamadim91 Takip Et Master Yaş: 35 , eic 90% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 1,2b cevap paylaştı. Buyursun gelsin 2 0 Yorumla
BakirBirBey Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl kötü geçecek ekonomi çözebilir dünyada 1 0 Yorumla
_snow_ Takip Et Master Yaş: 43 , eic 73% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 398 cevap paylaştı. ben hazırımda bakalım 2024 bana hazır mı 1 0 Yorumla
tt_Escape_tt Takip Et Master Yaş: 39 , eic 97% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 1,9b cevap paylaştı. hayır hiç değilim valla 1 0 Yorumla
SANATSAL-RUH Takip Et Master Yaş: 28 +1 yıl 2023 den daha iyi olacak ise Buyursun gelsin :) 1 0 Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 1,4b cevap paylaştı. Hazırız 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
16Cevap
Ay ben korkuyorum, hazır değilim.😨
Ben hazırım tabi ki de.. umarım güzel geçer inşallah 🙏
herkes için güzel geçer umarım
Hayır valla hiç değilim tonla komplo teorisi okudum sdligsişd
Bu saatten sonra daha kötü olacak hersey bu millet akillanmayi adam insan olmayı bilmiyor
Tuvallete gitmem lazım sicarken 2024 girmek istiyorum zaten boktan geçiyor
Buyursun gelsin
kötü geçecek ekonomi çözebilir dünyada
ben hazırımda bakalım 2024 bana hazır mı
umarım. herkes için.🙏
hayır hiç değilim valla
Gelsin görsün oda tersten
2023 den daha iyi olacak ise Buyursun gelsin :)
Bilmem muallaktayim
Hazırız
Hazır değilim
İnşallah
Her zaman
Hazır değilim
Değilim üzgünüm
Senin gibi mi