:\ Sanki o yıl her şey düzelicek.. Daha da mutlu olucaz sanki.. Ama en azından hazırlanmayı deneyelim.. benim aklım hala 2021'de.. geçen 2 yıl anlam ifade etmedi ve bir baktık 2024'e geçecez ben ne arada 18 oldum biz ne ara büyüdük pff..
En azından geçti biz de yaşlandık.. yaşlandiğimizi biliyoruz ya o yetmez mı? Bir yıl daha yaşlandık ölüme 1 yıl daha yakınız.. ne ara geçti diyoruz ölüme kaç gün/ay/yıl kaldı merak ediyorum ama öğrenirsem daha fena.. bu sayede anlıyoruz en azından yaşımızı, ne zamanda olduğumuzu tarihi. Bu sefer diyoruz değiştiricez kendimizi ama bir bakmışız olan onca şey sayı olarak kalmış gözümüzde..
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Evet İzmir Marşı ile gireceğim Sen ne yapıyorsun peki
2023 te girenler nasıl çıkacak?
Çıkamiycak aksine 2023' onlara bir ders oldu bazen insanlardan kendimde dahil nefret ediyorum
Demek ki 2024 e hazır değiliz.
2024 yıl bence bize giricek biz ona değil :D
yok 2024 bir sayı degilmi?
:\
Sanki o yıl her şey düzelicek..
Daha da mutlu olucaz sanki..
Ama en azından hazırlanmayı deneyelim.. benim aklım hala 2021'de.. geçen 2 yıl anlam ifade etmedi ve bir baktık 2024'e geçecez ben ne arada 18 oldum biz ne ara büyüdük pff..
sankimi? ben hayata böyle bakmıyorum bir yıl sadece bir sayı bir sayı neyi degiştirebilir
geçen yıl ve gelecek yıl ne ifade edecek kızım ne diyorsun?
En azından geçti biz de yaşlandık.. yaşlandiğimizi biliyoruz ya o yetmez mı?
Bir yıl daha yaşlandık ölüme 1 yıl daha yakınız.. ne ara geçti diyoruz ölüme kaç gün/ay/yıl kaldı merak ediyorum ama öğrenirsem daha fena.. bu sayede anlıyoruz en azından yaşımızı, ne zamanda olduğumuzu tarihi. Bu sefer diyoruz değiştiricez kendimizi ama bir bakmışız olan onca şey sayı olarak kalmış gözümüzde..
tamam sadece bu neden olumlu sonuçlar bekliyoruz o zaman?
Yer Yeni yıl daha çok boka sarıyor
Neden.. acep..