Ekonomik sıkışıklık, duygusuz ilişkiler, menfaat samimiyetleri, seçim, deprem, pandemi, çalışma temposu, sosyal medya virüsü, sınav vesaire
Evet
Hayır
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Ekonomik sıkışıklık, duygusuz ilişkiler, menfaat samimiyetleri, seçim, deprem, pandemi, çalışma temposu, sosyal medya virüsü, sınav vesaire
Her yılın bir öncekinden daha kötü olacağını bile bile gelecek olan yıldan unut bekleyip kutlama yapmak aşırı mantıksız. Bu şuna benziyor. Evine misafir gelecek diye en güzel yemekleri yapıyorsun, evini süslüyorsun. Kapı çalıyor hoş geldin yuppi yaho misafirimiz geldi çocuklar sonunda alkış alkış diye alkışlarla içeri alıyorsun. Adam içeri girdikten sonra evinde olduğu süre boyunca sürekli ev halkına zarar veriyor. Ya birini öldürüyor, ya birinin parasını çalıyor, ya eve hasar veriyor, ya birine tecavüz ediyor vb. Bunları yaşıyorsun ve adamı uğurlarken oh be kurtuluyoruz artık diyorsun ve tekrar yeni gelecek ve sana zarar verecek misafir için aynı kutlama hazırlıklarına başlıyorsun. Yani özetle akıllanmıyoruz. Yıldan umut beklenmez. Umut sadece Allah'tan beklenir. Bu yüzden iflah olmayan bir milletiz. Başımıza ne geliyorsa bizim kendi elimizle yaptıklarımızdan dolayı geliyor.
Yeni yıl, birçok insan için umut dolu yeni başlangıçların, hedeflerin ve dileklerin olduğu bir zamanı temsil eder. Yeni yıla girmek, geçmişteki deneyimlerden ders çıkarma, yeni hedefler belirleme ve daha iyi bir gelecek için motivasyon kaynağı olabilir.
Yeni yıl, genellikle insanların geçmişi değerlendirdiği, yeni hedefler koymaya ve kendilerini geliştirmeye odaklandığı bir zamandır. Yeni yılın başlaması, insanlara yeni bir sayfa açma, iyileşme, büyüme ve değişim için bir fırsat sunar.
Bu dönemde insanlar, genellikle kişisel hedefler belirler, sağlıklı yaşam tarzı değişiklikleri yapar, yeni beceriler öğrenir veya iş hayatlarında yeni hedefler belirler. Aynı zamanda, sevdikleriyle zaman geçirme, sosyal ilişkileri güçlendirme ve iç huzur bulma gibi amaçlar da önemlidir.
Yeni yıl, kişisel olarak motivasyon kaynağı olabilir ve insanlara daha iyi bir versiyon olma fırsatı sunabilir. Herkes için yeni yılın getireceği yeni başlangıçlar ve umutlar farklı olabilir, ancak genellikle birçok insan için yeni yıl, ilham verici bir dönem olabilir.
2023 bana hayırlı geldi ya valla
Depremler falan zaten Elazığ'da olduğumuz için korkuttu bı tık ama kendimi gelistirdigim yıl oldu
Evet bu yılda ingilizcemi akıcı bir seviyeye pekistirdim, Japonca öğrenmeye başladım (n5 ilk100), kpss başvurdum ve kazandım da atama bekliyorum, ehliyet aldım ve akrabalar gereği 2000den fazla km sürerek tecrübe kazandım
Çok değerli dostlar edindim
Hayatımda ilk defa tam anlamıyla barfiks cekebildim ve daha da ilerledi
Nasipse 2024te de namazlara başlamayı düşünüyorum inşallah 😁
Hayat güzel be ya
Hepsinin üstünden geleceğimize eminim.
Cevap
65Cevap
Hazırım evet
2024 de hazırım, planlar yapıldı. Her şey güzel olacak ve canını sıkan beni üzen ne veya kim varsa 2023 de kalacak.
Umarım hayal ettiğinizden bile güzel olur.
@Definitive inşallah
aynen
Abla banada dua et umarım bende unuturum
@Zikkim_iste insallah kuzum
Ben hazırım
Benden yana bir sorun yok.
Ülke hazır mı ondan emin değilim
Çünkü 2024 daha kötü geçecek gibi görünüyor. Umarım 2023'ü aramayız
Her geçen sene bir önceki seneyi aratıyor.
Beni endişelendiren tek şey bu aslında
2023'e, 2022'ye ve daha öncekilere... Hep hazırım diyor ve yeni kararlar almak için kolları sıvıyordum. Bu yıl yaş oldu 30 ! Dengeler değişti ve sendrom başka bir hal aldı. Hiç öyle hazır gibi görünmüyorum. Aşk yok , para yok, huzur yok. Ülke batık, ahlak yok, çeki düzen yok... Yok da yok! Ne beklersin 2024'ten?
2024 den önceki yıllar nasıl ızdırap içinde geçti ise 2024 ve sonrasıda aşk da huzur da ekonomide kaybetmeye mahkumuz, inşallah hedef Avrupa sonrası gelir
Hazır olsak da olmasak da zaman geçiyor öyle de böyle de gelecek zaten 2023 bitti zaten şurada kaç gün kaldı
Hazır olsak olmasak her türlü yeni yıl geldi. Bu yıl her anlamda zorlu ve hızlı geçti, dilerim yeni yıl bol bol güzel anılarla geçer.
Kötü günler bitti, daha kötü günler geliyor. Benim için 2023'ün sonu böyle geçtiği için daha kötüsü olacaksa da olsun, umrumda değil.
Hazırız mecburen o yıl gelecek ama Umarım 2023 gibi berbat gelmez 2023 ekonomi sıkıntı olaylar ile geldi
Deprem çantası hazırlamak dışında yapılacak başkada bir şey yok hazırlık olarak depreme karşı, sınavada hazırlanıyorum işte.
Hazırım bro ne olacak bakalım negatif olarak
Aslında hazır sayılmam ama 23'e göre daha iyi geçeceğini düşünüyorum😊
Kendimi hiç bu kadar hazır hissetmemiştim. Pantolonu indirdim bekliyorum
Değilim resmen sürükleye sürükleye 2024 e girdiriyorlar beni. 🙄
2023 te kalmak istediğine emin misin?
@Brooklyn88 2024 te bir mucize olacağına inanmıyorum diyelim. Ne dünya ne de can veren ve ölüme mahkum edilen masum canlar için.
Daha birde kan kokusunun içinde yılbaşı kutlamalarından bahseder olduk. Balık hafızalı muamelesine karşıyım. Ne çabuk unutuyoruz her şeyi !
Ise baslicam tatil yapicam bakimlar yaptircam... benim yilim olcak
Hazir değiliz ama gelsin bakalım umarım bu yıl herkes için iyi olur
Evet yıl sonu işlerimizi yaptık artık Yeni yıla hazırız
ayni tas ayni hamam olur yani benim icin degisen pek bir sey olmaz yani
Hazır olsak da olmasak da yaşayacağız ne de olsa
Evet hazırım çünkü altı üstü bir rakam değişiyor çok anlam yüklemiyorum
2024 bana çok fena girecek gibi hissediyorum.
Hayır hazır değilim. Gelmesin. 23 den ne gördüm ki 24 gelsin…
Hazır olmasak gelmeyecek sanki sjsjsjs hazırız mecburen😁😂
2024 şu şekil geliyor
Aslında hazır değilim her geçen yıl bir önceki yılı aratıyor ama mecbur gireceğiz yeni yıla :(
Gelen gideni aratır sözü doğru diyorsunuz yani.
Umarım bu sefer söz yanılır sizi de şaşırtır. Muhteşem bir yıl olsun sizin için.
aynen ya
2024 depremsiz krizsiz zamsız ihanetsiz bir yıl olur ins
Rüyamda deprem oluyordu psikolojim bozukmuş resmen 😔
Oldu Gümüşhanede
4.3 yazıyordu haberde
evet hazırım 2023 de artık her şey geride kalacak daima geleceğe
Ne gelirse gelsin kardeşim her türlü ölmek istiyorum.
Kısmetime yine nasıl bir sorun çıkacak diye domaldim bekliyorum.
Dünya bitti ha 2023 ha 24 ha 25 bişey degismicek o yüzden hazırlanmaya gerek yok gelişine yaşa gitsin iste
Hiçbir şeye hazır değilim ama 2023ten bir hayır görmedim. Belki 2024 umut getirir
Hedeflerime bir tık dahi olsa daha da yaklaşıyorum
ne zaman yeni bir yıla girsem daha iyi bir şey olup hep boğazıma dolanıyor sıkıldım
Bu yıl pek bişey getirmedi önümüzdeki yıldan umut sıfır
Gelen gideni aratır hesabı artık yeni yıllardan korkuyorum.
Depreme felan alıştıkta bu güneş patlaması olayı ürkütmüyor değil
Hazir olsak ta olmasak ta illaki giricez 2024e ya da O bize girecek
Hazırım her şey çok güzel olacak 🥂🍾
Hazır ve nazırım 🙃
Hayır değilim..
O bana hazır mı
Evet alt tarafı bi rakam değişiyor
2024 bize hazır mı acaba 😅
Olduğu kadar diyelim.
Ben bu sene yeni yıla girmeden olmaz mı?
Sanki ben hayır desem sene değişmeyecek âmk
Hazır değilim mümkünse gelmesin.
Değilim desem girmiycek miyiz
Güzel bir yıl olsun inşallah
Hayır hazır değilim
Değilim desek sayılıyor mu
Herdaim hazırız sağlık olsun
Hazırım tabiki
değilim bir zahmet gelmesin
Hiç hazır değilim 😕
Hic hazır degilim maalesef
Hiç bir şeye hazır değilim