Yeni Yıl Geliyor gelmekte olan. Peki siz 2022 yılına girmeye hazır mısınız? вιтєχєи Takip Et FenomenGuru Yaş: 27 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 52 Acısıyla tatlısıyla ama daha çok acısıyla geçen bir yılın ardından takatiniz var mı sıfır kilometre bir yıla girmeye? Hazır mıyız? 🥳 Geliyor gelmekte olan. Peki siz 2022 yılına girmeye hazır mısınız? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 7 kişi beğendi
OwlBaby Takip Et Bilge Yaş: 30 , eic 99% +1 yıl Hiç hazır değilim dahada kötü olacak her şey gibi geliyor 0 5 Yorumla вιтєχєи +1 yıl Diğer hesaba noldu kenks Yorumla OwlBaby +1 yıl Ben uyku perileriyle takılırken gereksizin biri sildi 🤦🏼♀️ Yorumla вιтєχєи +1 yıl Sildi mi ihlalden mi gitti yoksa kardeşin falan mı sildi ahshs Yorumla OwlBaby +1 yıl Silindi gitti işte boş ver :) Yorumla вιтєχєи +1 yıl Hayırlısı.. Yorumla
Alisaofficial Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 93% +1 yıl Ben hatta 1 yıl daha atlaya bilirim 2023 e girmeyi daha çok istiyorum şuan😂 0 4 Yorumla вιтєχєи +1 yıl Niye kız hayırdır bor madenini mi çıkarıcan 😃 Yorumla Alisaofficial +1 yıl Bu yıl iyi geçmiyecek belli o yüzden direk atlamayı seçiyorum güvenmiyorum 2 rakamına😂 Yorumla вιтєχєи +1 yıl Korkma ya 2020'dan beter olamaz ahshas Yorumla Alisaofficial +1 yıl Olur olur dolar varken güzel olur😂😂 Yorumla
xxebruuxx90 Takip Et Master Yaş: 25 , eic 98% +1 yıl Umarım 2021 yılı gibi bana uğur getirir çok güzel bir yıldı Merhaba 2022🥳 güle güle 2021🤧 1 0 Yorumla
çarliabiniz Takip Et Master Yaş: 33 , eic 74% +1 yıl Adanalılar 2023 girecek bu sene :D Biz anca 2022 ye girelim 0 0 Yorumla
marjinalgirl2367 Takip Et FenomenGuru Yaş: 28 +1 yıl Fazlasıyla hazırım umarım her şey çok güzel olur😄 0 0 Yorumla
sevdiğiminkızknklmaz Takip Et Xper 4 Yaş: 25 +1 yıl Hazırım zaten odamda kutluycam arkadaşım yok kendim 0 0 Yorumla
FunnySunny Takip Et FenomenMaster Yaş: 28 +1 yıl Hazırım gelsin 0 2 Yorumla вιтєχєи +1 yıl Emin misin ahshas Yorumla FunnySunny +1 yıl Evet kötü günler geride kaldı, sıra daha kötülerinde. Merakla bekliyorum dfkjds Yorumla
Redamancy-4 Takip Et FenomenMentor Yaş: 22 +1 yıl Yeni Yıl konusunda 839 cevap paylaştı. Değilim 0 0 Yorumla
thecutewitch Takip Et Master Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl değilim klmdlben gelmiyorum siz girin ldkmlkds 0 0 Yorumla
Tanrım-Konuşmalıyız Takip Et Xper 6 Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Hazır drğilim kesin daha rezil bir yıl olcak 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Gelsin beterin beteri gelmektedir
Hiç hazır değilim dahada kötü olacak her şey gibi geliyor
Diğer hesaba noldu kenks
Ben uyku perileriyle takılırken gereksizin biri sildi 🤦🏼♀️
Sildi mi ihlalden mi gitti yoksa kardeşin falan mı sildi ahshs
Silindi gitti işte boş ver :)
Hayırlısı..
Ben hatta 1 yıl daha atlaya bilirim 2023 e girmeyi daha çok istiyorum şuan😂
Niye kız hayırdır bor madenini mi çıkarıcan 😃
Bu yıl iyi geçmiyecek belli o yüzden direk atlamayı seçiyorum güvenmiyorum 2 rakamına😂
Korkma ya 2020'dan beter olamaz ahshas
Olur olur dolar varken güzel olur😂😂
Umarım 2021 yılı gibi bana uğur getirir çok güzel bir yıldı
Merhaba 2022🥳 güle güle 2021🤧
Adanalılar 2023 girecek bu sene :D Biz anca 2022 ye girelim
Fazlasıyla hazırım umarım her şey çok güzel olur😄
2020 ye bile hazır değilim :)
Hazırım zaten odamda kutluycam arkadaşım yok kendim
Hazırım gelsin
Emin misin ahshas
Evet kötü günler geride kaldı, sıra daha kötülerinde. Merakla bekliyorum dfkjds
Hazırıııııımmmm