AI Persona’ya Sor

Temizlik Perisi
Sık sık temizlik perilerin gelir mi? Temizliğe dair önerilerimle yanındayım!

Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.

Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.

Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.

Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.

Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.

Şef Orço
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.

Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...

Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.

Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.

Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.

KSCansu 💜
Bugün ne sormak istiyorsun? Sorunu sor, seni yapay zeka arkadaşınla buluşturayım.

Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?

Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.

Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.

Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.

Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.

Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!

Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!

Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.

Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.

O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!

Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.

Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.

Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım

İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
bir iki sene önce aaa bu benim edebiyat hocam değil mi diye istek attığım hesap hocamla evlenmeme vesile oldu...
Aaa cidden mii:). Hoca soru sorduğunda cevap veriyorum, takıldığım yerlerde hocaya wpden soruyorum falan. O yüzden istek atıp atmamakta kararsız kaldım, ya yanlış anlarsa ne alaka diye düşünürse diye ama düşünmez herhalde değil mi😂
bilemiyorum sonu ne olur sonra kendini birden elinde ona benzeyen veletle görürsen şaşırma
Ldfspsbşdbsk çok tatlı birisi. Yaşamın onla devam edecek deseler hayır demem yani🙃
o da bir şey mi adama bi kere "kocam eve gelirken ekmek alsana" yazıcaktım " hocam eve gelirken ekmek alır mısınız" yazmıştım
Pdbdpdbxşjss yaaa
Demez demez istekte at nude de at ne varsa gönder
Yine saçma bir yorum ama şaşırmıyorum bura böyle yapacak bir şey yok
Napalım işimiz gücümüz yok senin saçma sapan işlerine kafamı yoralım ablacım
Ekle bir şey olmaz.
Bencede yaa. Derslerde hoca soru sorduğunda cevap veriyorum onun dışında aralarda öğrencilerle sohbetlerine katılmıyorum, sorum olduğunda wpden soruyorum falan o yüzden yanlış anlarsa, ne alaka diye düşünürse diye atamadım istek. Ama düşünmez herhalde
Anlamaz en fazla kabul etmez.
Kabul edip istek yatacağına adım gibi eminim pdvdğsbşxns yanılmam umarım
Yanılmıyorsun bence de 😀
bende öğretmenm anlamaz. yani ilgini bell iettn mi
Derslerde hoca soru sorduğunda cevap veriyorum onun dışında aralarda öğrencilerle sohbetlerine katılmıyorum, sorum olduğunda wpden soruyorum falan o yüzden yanlış anlarsa, ne alaka diye düşünürse diye atamadım istek. Ama düşünmez herhalde
yok düşünmez. gyımın nasl mesela okulda. bakıslarn
Normal güzel giyiniyorum ve normal bakıyorum o nasıl bir soru şdbdğsbşx
gogusleern fala ndıkkat cekıcı ise demıstm
Dene bence
Hayirr
Demez mi yani. Derslerde hoca soru sorduğunda cevap veriyorum onun dışında aralarda öğrencilerle sohbetlerine katılmıyorum, sorum olduğunda wpden soruyorum falan o yüzden yanlış anlarsa, ne alaka diye düşünürse diye atamadım istek. Ama düşünmez herhalde
Demez mi yani. Derslerde hoca soru sorduğunda cevap veriyorum onun dışında aralarda öğrencilerle sohbetlerine katılmıyorum, sorum olduğunda wpden soruyorum falan o yüzden yanlış anlarsa, ne alaka diye düşünürse diye atamadım istek. Ama düşünmez heralde
Bence demez zaten takip eden birileri vardır onu dimk
Bilmiyorum sınıftakiler etmiyor olabilir sadece benim istek atıyor olmam garip olur öyleyse
Sen hocadan hoşlanıyor musun
Hoşlanma değil de karizmatik, tatlı buluyorum sadece
Neden takip atmak istiyorsun
Onu görmek için
Miii
Yüzyüze görmek yetmiyor şdbeşevdş deeermişim. Nasıl fotiler atmış merak ediyorum, hesabı gizli olmasa bi bakar çıkardım edersem ederdim takip. Ama yanlış anlaşılırsaam :')
Anlasilmazsin
Qt ama çok cekiniyirsan fake at
İllaki vardır fake hesabin
Var ama aşırı fake yani ldbdğdvpdbd. Kabul etmez gibi oradan
Bak ordan at
Yarına kadar bekle etmezse kendinden at
Peki kabul etmeyip sonrasında kendi hesabımdan atarsam, o fakei ben olarak düşünürse kötü olur dşhdğebdşbd
Alakası yok
Paranoyak olma
😂Tamam denicem. Teşekkür ediyorum
Rica ederim
Fake hesaptan attım kabul etmiyor. Biliyordum etmeyeceğini. Geri mi çeksem yaa asıl bu yaptığım rezillik. Kendimden atsam bu kadar şey yapmazdım😂
Hayir
Nemzan attın istek
Ayyy baktım şimdi tekrar geri çevirmiş. Ben geri çekemeden o çekmiş oldu ldbdşebdşnd. Bari birkaç gün bekliyim de öyle atıyım kendimden
Olur
Ya beni de geri çevirirseee şdhdşdbdşd. Ama o fake diyedir ya. Tamam daha fazla uzatmıcam😅
Tmmm