Bir kursa başladım ve başlarda hiç o gözle bakmamış olmamama rağmen zamanla davranışları, konuşması ve çok fazla ortak zevklerimizin de olması dikkatimi çekti ve kısa sürede aşık olmaya başladım. Ona ‘Emre’ diyeceğim.
Emre nasıl biri, biraz onu özetleyeyim: Hem nazik hem de mesafeli; dengeyi çok iyi koruyor. Sınıftaki en güzel kız, önceden onun başka bir kursuna katılmış ama ona rağmen hatırlamadı ve sürekli adını karıştırıyor. Hatta kız da Emre ile biraz cilveli konuşuyor. Ben bu davranışını görünce ‘bu çocuğun bu taraklarda bezi yok’ dedim.
Emre ile ilk konuşmamız şöyle oldu: Ders bitince yanına gittim ve bazı konularda sorular sordum. Sohbeti çok hoşuma gitti. Hem nazikti hem de mesafeliydi ama mimikleri çok düzdü. Gerçekten yol gösterdi.
Ertesi gün yanımdaki bir öğrenci bir şey sordu ve ben de o kadar yakına gelmişken fırsattan istifade yüzünü dikkatlice inceledim. Kafasını kaldırıp yüzüme bakmadı ‘bunun nedeni onu incelemeye devam etmemi istemesi olabilir mi?’
sonra tahtaya bir şeyler yazmaya gitti ve dersi anlatırken sürekli bakışlarını farkettim. Tesadüf olduğunu düşündüm ama ders bitince beni izlediğini farkettim. Bayağı bildiğiniz benim yaptığım gibi o da beni inceledi.
diğer hafta ders çıkışı konuşmadık ve ben WhatsApptan bir şey sordum, numaramı kaydettiğini farkettim. Sonra öğrendim ki benim sorduğumu başka bir öğrencisi, acil bir işi olduğu için sorduğunda kesinlikle kabul etmemiş ama ben öylesine sorduğumda kabul etmişti.
o gün bana karşı çok tuhaftı ve biraz çekiniyor gibiydi. Derste bir keresinde kimse ona bakmıyorken ben kafamı kaldırıp ona baktığımda adil yıldırım’ın 15 derecelik dediği açıdan bana bakarken yakaladım ve yakalanınca kafasını eğdi. kendini geri çekmeye mi çalışıyor, beğeniyor mu anlayamamıştım. Ders çıkışı bir şey sordum ve yüzüme çok bakmadan konuştu. ama sonraki hafta sürekli kaçamak bakışlarını yakaladım. Ve bir sonraki gün “kuruntu yapıyorum ya, ne bakacak öğrencisine!” Diye düşünürken beni dikkatlice incelediğini farkettim. Sürekli ona bakmadığım zamanlarda onun bana baktığını görüyorum, sonra hemen başka yere bakıyor. Hatta hiç bana dönük değilken sandalyemi biraz oynatınca ani bir refleksle bana döndü. Ders bitiminde yakaladım ve bir şeyler sordum. Diğer öğrencilerine yüzü ifadesiz bir şekilde cevap veriyor ama son konuşmamızda hiç susmamıştık ve sürekli gülmüştük. Sohbetimiz uzun zaman alıyor. Hem de molasının kısıtlı olmasına rağmen bana vakit ayırıyor, hemen gitmeye çalışmıyor. Aramızda bir çekim varmış gibi hissediyorum. Beni asla hiçbir konuda reddetmiyor. Yaş farkımız da ideal, benden birkaç yaş büyük sadece. Ona kahve teklifinde bulunmalı mıyım? Ne yapmalıyım lütfen yönlendirin 🙏 eğer duygularımız karşılıklıysa uzasın istemiyorum. Beni hiç geri çevirmiyor, ne sorsam ne istesem hemen onaylıyor. Kız arkadaşı yok. Ama kendimi geri mi çekeyim yoksa adım mı atayım? Konumu nedeniyle ben geri çekildikçe adım atacağını sanmıyorum.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Kendisi senden gercekten hoşlaniyorsa sana adım atar , sen adım atma ilk , yoksa reddederse çok üzülürsun
Evet böyle de düşünüyorum ama bir yandan da diyorum ki ya atmazsa
Emin ol erkekler birisinden hoslandigi zaman adım atarlar , ister dünyanın en utangac kişisi olsun karşidaki yine de atar ilk adımı eğer gercekten hoslaniyorsa
Bu tarz ergen kız düşüncesinden uzak durup olgun davranırsan daha çok hoşuna gidecektir. Adımı illa erkek atmalı düşüncesi liseli ergen kız tavrıdır ve olgun bir erkek için hiç çekilmez uğraşmaz
Bu ergen bi düşünce değil , sadece doğru olan bu, hemde o adam kziin ogretmeni yani reddedilirse bi daha adamın dersine nasil girecek? O yüzden en iyisi ilk karşı tarafın adımını beklemek
Adam niye öğrencisine ilk adımı atıp meslek kariyerini riske atsın
İkiside bişey söylemezse hiç bir şey olmaz
Uzun yazı okuyamıyorum. Umarım işin sonunda birlikte olursunuz
Hocamdan hoşlanıyorum ve karşılıklı gibi ama hala mesafeli, ne yapmalıyım?
Kadına açılmak zor tepkiden dolayı. Ama erkeğe açılmak daha kolaydır hiç bir türlü seni küçük düşürmez rahat ol ve söyle
Cok uzun bnde sevmem okuyamadim bilmemki mutlu ol nediyim
Hocamdan hoşlanıyorum ve o da boş değil gibi. Kahve teklif etsem mi kısacası
Et nolcak konusursun iste belli et kendini hislerini ne kaybedersinki dimi dene şansini
Bence kafanda durmussun yüzde yüz bir amwde kız arkadaşıyla görünce anlarsn anlayi konyayi benim cevremde çok öğretmen var onlara da böyle kızlar yaklaşıyor ama arkadan sadece gülüyoruz kurstasn birde devamında kötü etkilenir araniz senden uzaklasir artı hedef için kurslara gidiyoruz yaptığın çok boş bence
Denemeye değer bence teklif edebilirsin.
Ama nasıl teklif etmeliyim? Ne diyebilirim?
Müsaitseniz yakın bir yer tarif eder bir kahve içebilir miyiz , not ettiğim bazı şeyler var rahat bir zaman diliminde sormak istiyorum
Siz var ya bu işin profesyonelisiniz yaa çok teşekkür ederim ☺️
Rica ederim , her zaman danışabilirsin.
Yakın bir yer tarif etmesi için ona mı sormalıyım orayı anlayamadım
Sen söylersin yakında şurası var gibi
o tarafları hiç bilmiyorum ama galiba o oralarda oturuyor
Ya da kafe falan araştırayım bari
Tabi ki önceden fizibilite çalışması yap güzel bir mekan bul
Ama yakınlarda bir yer olursa kurstan gören birileri olabilir diye istemezse?
Ben kimseye hiç böyle bir şey sormadım ama o çok farklı… denemek istiyorum ama reddedilme korkum da var
Biraz uzak da olsa olur iki üç sokak ileri. Senin rahat edeceğin şekilde. Reddedilme korkusu herkeste olabiliyor. Konum gönder şu gün şu saatte eğer sizde müsaitseniz... Ve az önce yukarıda yazdığım ifadeler
Yalnız şunu eklemeyi unuttum: Ben sabah grubundayım ve biz çıktıktan sonra onun üç dersi daha var. Üç saat orada onu beklemeliyim. Adam demez mi bu bana soru sormuyor çıkma teklif ediyor diye
İş daha karmaşık bir hal aldı. Düşündüğün doğru öyle anlaşılır. Biraz daha kafa yormak gerekecek
Aslında şöyle bir şey de var ben aynı zamanda üniversite öğrencisiyim, yakınlarda bir kafede ders çalışacağımı söylesem?
Bu da olur mantıklı geliyor. Onun ders bitimi saati gibi orada olacağını öncesinde bir kaç işin olduğunu , mutlaka yardımına ihtiyacın olduğunu vurgularsan olabilir
Nasıl bir cümle kurmalıyım peki? Vallahi kafam durdu ben daha önce sadece bir kişiyle sevgili oldum o da çok uzun sürdü ve uzun süre önce de bitti
Beni ekler misin
ben de öğretmenim peki ilgini belli ettin mi ona. sormak istediklerin varsa yanıtlarım
Seni arzuluyor.
O zaman ne yapmalıyım
Sen ne istiyorsun o önemli. Onunla evlenmek mi?
Arzuladığını nasıl anladın peki? Niyeti iyi mi değil mi? Her şey daha çok başında önce birbirimizi tanıyalım istiyorum
Niyetin önemli senin. Birincisi seni arzulaması seninle olmasını gerektirmez. Türkiyede genel basit iki kavram var maalesef erkekler işin eğlenmelik kız veya evlenmelik kız. Sen hangi yola gireceksin onu karar ver ona göre hareket et. Tadına bakmak istiyorum diyorsan başka. Hayatım boyunca o olsun diyorsan başka.
Ben onunla evlilik de olsun isterdim tabii ki iyice tanıdıktan sonra
Ozaman duygularını aç ama sen açılma ona yaklaş ve niyetini hissestir. Özel vakit geçir.
Bsştan çıkarırsan evliliği unut.
Asla düşünme bile! kahve teklif etme
Neden?
Hayal kırıklığına uğrayıp üzülebilirsin
Saçmalama kafanda kurmuşsun