Öğretmenimden hoşlanıyorum söylemeli miyim (derse odaklanamıyorum))?

Öğretmenime aşık oldum ve son sınıfım derslerime odaklanmıyorum üstelik adam evliymiş sonradan öğrendim. İlan-ı aşk değil niyetim ama bu sorunu çözebileceğim kişi rehber öğretmen falan değil okulda kimseye söyleyemem hocayla birebir konuşsam babamla 6 aydır konuşmuyorum ve babamda olmasını istediğim her özelliğe sahip ben eksiklik doldurma olduğunu düşünüyorum bunun. Adam ise biliyo ilgimi ve hakkımda olumsuz düşünsün istemiyorum kötü biri değil istese gençliğimi fiziğimi kullanır ama umut vermiyo. Peşinden koşan kötü bir kız olmak istemiyorum bir abimmiş gibi ailevi problemlerimden bahsedip verdiğim rahatsızlıktan dolayı özür dilemeli babamda aradığım özellikleri onda bulduğumu bir daha yanına gitmeyeceğimi ama bu sorunu çözmemde bana yardımcı olmasını istesem hatta okul değiştirebilir mi die sorsam ne düşünüyorsunuz lütfen yargılamayın ailevi durumlarım çok karışık baba sevgisi görmeden büyüdüm adamın tek suçu bana çok iyi ve ilgili davranmasıydı ve ben onun iyi niyetini kötü yerlere çektim kendimden nefret ediyorum şu an adamla konuşup anlatmak istiyorm
Öğretmenimden hoşlanıyorum söylemeli miyim (derse odaklanamıyorum))?