Öğretmenimden hoşlanıyorum :(?

Böyle şeyleri filmlerde görürdüm ama başıma geleceğini düşünmezdim. Lise sonda olduğumdan dershane değişikliği yaptım ve yeni geldiğim dershanenin girişinde çok tatlı bir çocuğun sigara içtiğini gördüm bana baktı bende baktım herhalde bu lise son ya da mezuna kalmış diye düşündüm sınıfa çıktığımda çocuğu sınıfta göremedim Fen lisesi sınıfı olduğumuz için diğerlerindedi diye düşündüm ama tenefüste çocuğu sınıf defteriyle öğretmenler odasına girerken gördüm meğer matematik öğretmeniymiş çok şaşırdım çünkü 21 yaşındaymış. Dershanemizde matematik sınıfı var haftaiçi her gün orda hocalarla soru çözeriz bazen kendi dersimize giren hocalar yoğun olduğunda bizi başkalarına yönlendirir bende egemen hocayla öyle tanıştım ve aramızdaki ilişki öğretmen-öğrenciden sapmaya başladı zaten kendimden 2-3 yaş büyük olan bir öğretmene nasıl yaklaşmalıyim? Haftanın 6 günü onlayım aklımdan çıkaramıyorum.
Güncellemeler
+1 yıl
Ben yaşıtlarımın ilgisine alışığım sarışın ve güzel bir kızım farkındayım ama bir öğretmenden böyle bişeye nasıl karşılık verilir? Lütfen bir fikir verin.
Öğretmenimden hoşlanıyorum :(?