İnternet & Teknoloji Yapay zeka sımı var bu uygulamanın doğru çalışmıyor onu söyleyeyeyim? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor 3 gece uyumayacağım deneyimlerimi buraya yazacağım Güncellemeler+1 yıl Otomatik kelimelerle bağlantı kuruyor konu seçiyor da doğru çalışmıyor Güncellemeler+1 yıl Kendimi zorlamayı düşünmüyorum Yapay zeka sımı var bu uygulamanın doğru çalışmıyor onu söyleyeyeyim? Cevapla Uygulama Soruları Beğen Paylaş Takip Et
gaziosmanpaşalı Takip Et Xper 5 Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Neden 0 33 Yorumla Soran +1 yıl Bişeyleri değiştirmek istiyorum nedeni bu Yorumla gaziosmanpaşalı +1 yıl Peki Yorumla Soran +1 yıl Yazsana düşünceni Yorumla Soran +1 yıl Korkma yemezler düşünceni Yorumla gaziosmanpaşalı +1 yıl Ne düşüncesi Yorumla Soran +1 yıl Sen ne ne için neden yazdın Yorumla gaziosmanpaşalı +1 yıl Neler değiştirmek istiyor sun mesela Yorumla Soran +1 yıl Mesela fazla uyuyorum onu Yorumla gaziosmanpaşalı +1 yıl Uyumakla be ilgisi var buranın Yorumla Soran +1 yıl Sen ne için neden yazdın onu anlamadım Yorumla gaziosmanpaşalı +1 yıl Neden değiştermek istediğin i merak ettim Yorumla Soran +1 yıl Yok ilk neden i neyi kastederek yazdın Yorumla gaziosmanpaşalı +1 yıl İlk nedenim bundan ne oldu da çalışmıyor dedin Yorumla Soran +1 yıl 3 gün uyumayacağım yazıyor onu sormadınmı Yorumla gaziosmanpaşalı +1 yıl Neden peki Yorumla Soran +1 yıl Algımı değiştirmek istiyorum Yorumla gaziosmanpaşalı +1 yıl Peki senin ismin ne Yorumla Soran +1 yıl Ne önemi var Yorumla gaziosmanpaşalı +1 yıl Merak ettim burcun ne Yorumla Soran +1 yıl İkizler Yorumla gaziosmanpaşalı +1 yıl Okey Yorumla Soran +1 yıl Gerçekmi burçlar vs Yorumla Soran +1 yıl İsim ne alaka Yorumla gaziosmanpaşalı +1 yıl Uydurmasyon diolar Yorumla Soran +1 yıl Senim düşün le ilgileniyorum Yorumla Soran +1 yıl Senin düşüncen Yorumla gaziosmanpaşalı +1 yıl Ben de öyle düşünüyorum Yorumla Soran +1 yıl Senin isim ne Yorumla gaziosmanpaşalı +1 yıl Kader Yorumla Soran +1 yıl Niye böyle bir isim koymuşlar Yorumla gaziosmanpaşalı +1 yıl Seviyorum ben Yorumla Soran +1 yıl Belirlemişler bukadar net bir isim mi olur Yorumla Soran +1 yıl Kendi ismimi ben seçemek isterdim Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Neden
Bişeyleri değiştirmek istiyorum nedeni bu
Peki
Yazsana düşünceni
Korkma yemezler düşünceni
Ne düşüncesi
Sen ne ne için neden yazdın
Neler değiştirmek istiyor sun mesela
Mesela fazla uyuyorum onu